ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΖΟΥΝΙΟΡ. «ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ»! O ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ “ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ” ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΑΙΖΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ. ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΝΕΚΡΟΣ (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ MAKELEIO.GR)

    Κοινοποίηση:
    kostakis

    Ο Υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής τρίτης γενιάς στο πανάκριβο αυτοκίνητο του χωρίς να φορά ζώνη ασφάλειας.

    ελιζα

    Το τι κάνει με την ασφάλεια του, είναι δικό του θέμα.

    Όταν όμως θέτει σε κίνδυνο την ζωή Ελλήνων πολιτών είναι θέμα όλων μας.

    Σοβαρά ερωτήματα, ως προς την ασφαλή μετακίνηση των επιβατών με τον ΟΑΣA, προκαλεί η κατάσταση στην οποία βρίσκονται αρκετά από τα αστικά λεωφορεία. Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες τις οποίες δημοσιεύει σήμερα το makeleio.gr υπάρχουν φθορές οι οποίες μπορούν να προκαλέσουν ατυχήματα.

    leoforia 1

    leoforia 2

    leoforia 3

    leoforia 4

    leoforia 5

    leoforia 6

    leoforia 7

    leoforia 8

    leoforia 9

    leoforia 10

    leoforia 11

    leoforia 12

    leoforia 13

    leoforia 14

    leoforia 15

    leoforia

    leoforia

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    27 Σχόλια

    1. Σε μιά ελλάδα όπου το όμορφο άσπρο μελαχρινό καστανόξανθο χρώμα επικρατεί, τί γυρεύει ένας κοκκινομούτρης καστρίχης?

    2. Ναι το 1974 όταν επεστρεψε ο κολομπαρας,ναι αυτος που εσπρωχνε τον Ευταξια και κατι αλλα παιδακια που ξεκοκαλιζαν την τσιπουρα μην λεμε ονόματα τωρα, εγινε δημοψήφισμα για να αποφασισει αν θα γυρισει πισω η οχι ο βασιλιας ,με το σκεπτικο ότι δεν θελουμε βασιλια και διαδοχους ο κοσμος δεν τον δεχτηκε πισω, οκ δεκτο {,αν και ο παλιοφασιστας ο κακούργος ο παπαδοπουλος τον εστειλε μαζι με την μανα του εξω και αυτόν } για τους ιδιους λογους , οποτε τι εγινε μετα???? να οι κολομπ…εεεε οι καραμανληδες να οι παπανδρεοι να οι μητσοτακηδες με τους διαδοχους τους …κατά τα αλλα δημοκρατια εχουμε!!!!!! ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ Ο ΓΙΩΡΓΑΡΑΣ ΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟ 73 ,ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟΥΣ ΜΠΙΝΕΔΕΣ!!!!!!!!!!!ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΛΑΙΤΕ ΕΕΕΕΕ?

      1. Μπα τι μου λες…..! Επειδή τα έζησα ο κ…. μπαράς ήρθε γιατί τον ήθελαν οι χουντικοί, ο στρατ. Γκιζικης είπε στον Ε.Αβερωφ να καλέσουν τον Κώστα, κι αυτός επέστρεψε απ το Παρίσι για να βγάλει τα κάστανα απ την φωτιά. Την νύχτα της επιστροφής του Καραμανλή, κανείς νεοέλληνας δεν βγήκε να φωναξει υπέρ του Γ. Παπαδόπουλου.Ειχαν κατουρησει τα βρακιά τους απ τον φοβο επικείμενου πολέμου με την Τουρκία. Ειστε φανατικοί αμνημωνες ημιμαθείς μπελαληδες,και βεβαίως.. εξόχως αχάριστοι!!

        1. Και οι χουντικοί, στρατ. Γκιζικης και Ε.Αβερωφ όντες χουντικοί, γιατί δεν ψώφησαν κι αυτοί εντος κορυδαλλού ρε σύντροφε όπως οι παπαδόπουλος , ντερτιλής;

    3. Ποιος το γαμεί το τσουτσέκι. Βάλτε κάποιο σοβαρό πρόσωπο.

    4. ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΔΑΥΛΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΑΜΥΓΔΑΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ.
      OKANENAS.ME

    5. Μη λιθοβολειτε το πατριωτακι μου.Ο Κωστακης ειναι το μελλον της Ελλαδας,καλο παιδι και εξυπνος,θα δειτε στη πορεια τα εργα του.

      1. Ακανες α μα τι κιόλας, μπούφο. Δες τα τελευταία 20 χρόνια από πόσα προγράμματα έχει αποκλειστεί ο νομός Σερρών, πόσοι κωλομπαραδες βουλευτές ειδικά της ν.δ βγαίνανε στα κανάλια κάθε γιορτή και επέτειο για να ευχηθούν χωρίς να έχουν καμία πρωτοβουλία. Ο 5 μεγαλύτερος Νομός και κάποτε από τους πιο πλούσιους τώρα έπιασε πάτο. Και έρχεσαι εσύ ο χαλάνος και μιλάς για το πατριωτακι σου. Στο DNA τους το έχουν οι καραμανλικοι και πολιτεύονται ή είναι οικογενειακή επιχείρηση τους? Σκατα Σερραίος και ντροπή για τα Σέρρας είσαι. Βάλε το μυαλό σου να δουλέψει. Εξαιτίας ακόμα μας κυβερνάνε τα λαμόγια.

    6. Δουλεψε σκληρα στη ζωη του ο Μπουλης Jr και εχει την τζιπαρα. Κατα τα αλλα επανηλθαμε στην κανονικοτητα. Τα λαμογια και παλι τρωνε με 10 μασελες. Γλιτωσαμε απο τους αναρχοαπλυτους κατσαπλιαδες και πεσαμε στα γραβατωμενα λαμογια με τις τζιπαρες.

    7. Να κάνω λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου; Πως γνωρίζουμε ότι το αυτοκίνητο είναι εν κινήσει; Προσωπικά πιστεύω πως είναι σταματημένο, οπότε δεν υπάρχει λόγος να φοράει ζώνη. Όσο για τις φωτογραφίες, πως πιστοποιείται το γεγονός πως είναι τραβηγμένες από εν ενεργεία όχημα και όχι από κάποιο παροπλισμένο;

      1. ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΟΥΛΟΣ. ΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΝΔΟΥΛΑ ΣΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΡΩΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΣΤΡΑΠΟΝ. ΘΑ ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ.

    8. τι αναγκη εχει ο καραμαν αλης .
      αφου γνωριζει απο που ηρθαν οι παππουδες του.

    9. Εντάξει όλα τα παραπάνω σχόλια. Για τον Στέλιο Παππα, 4 1/2 χρόνια στον ΟΑΣΑ, θα σχολιάσει κανείς?

    10. Εχει το όνομα.. Στην ΕΛΛΑΔΑ των ηλιθίων αυτό φτάνει για να είσαι άρχοντας…Όσο για τα σκισμένα καθίσματα., πριν τα δείξετε μάλλον να μπείτε και μέσα να δείτε ποιοι μπαίνουν και τι κάνουν.. άσε την βρώμα… Για τα λάστιχα είναι παλιά ιστορια

    11. Ο Κωστάκης με την τζιπούρα πιστεύω πως δεν έχει μπει ούτε μία φορά στη ζωή του στα ΜΜΜ. Όπως κι οι σύμβουλοί του. Άρα, πως στα κομμάτια γνωρίζει το μαύρο χάλι που έχουν περιέλθει οι συγκοινωνίες στην μνημονιακή εποχή και ιδιαίτερα μετά τους συριζαίους σταμουλοκολάδες που τα γύρισαν στη δεκαετία του ’80. Οπότε είναι καταδικασμένος να αποτύχει

    12. Οι σκουριές, τα σχισμένα καθίσματα και τα ραγισμένα τζάμια δεν αποτελούν άμεσο κίνδυνο σωματικής βλάβης. Αποδεικνύουν όμως κατάφορα το κατάντημα του δημοσίου με την πρώτη (και εύχομαι ολόψυχα ποτέ ξανά) φορά Αριστερά. Για το φαγοπότι τους και την φροντίδα των υμετέρων τους είχαν λεφτά.
      Τα κομματιασμένα αναγομωμένα λάστιχα όμως ΝΑΙ. Και μόνο η φωτογραφίες σας αποτελούν λόγο για εισαγγελική παρέμβαση.
      Κύριε υπουργέ, χέστικα τι οδηγάς και τί τρώς. ΑΠΑΙΤΩ όμως σαν φορολογούμενος πολίτης ΤΩΡΑ ΔΡΑΣΗ, διαφορετικά παραδεχθήτε δημόσια ότι δεν διαφέρετε σε τίποτα από τους υπόλοιπους εθνικούς καταστροφείς που πέρασαν από το τιμόνι της χώρας μας.

    13. ΣΙΧΑΜΑΤΑ ….ΔΙΑΛΥΣΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
      ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟΕΜΠΟΡΟΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ.

    14. Ποιων κορὀιδων: αυτών που τους ψηφίζουν τα τελευταία 45 χρόνια με σκοπό την <> ώστε να απολαμβάνουν τα μπάνια τους στις παραλίες ανέμελοι, με τα χρέη βουνό και χωρίς αύριο…: Μάλλον σε αυτούς φαντάζομαι θα αναφέρεστε.. Γιατί κάποιοι που έχουν μυαλό εξαφανίστηκαν χρόνια τώρα!! Καλά μυαλά και καλή λευτεριά……. All the best..

      1. πεστα….. αλλα μαλλον και εσυ ελληνας του εξωτερικου εισαι….. με τετοιους δεν ασχολουντε οι ελλαδικοι…… κατα τα αλλα ολα καλα…….. και εις ανωτερα για τους ελλαδικους…… εχουν το κοκαλακι της νυχτεριδας… χχαχαχαχαχαχαχχαχα

        1. Με τις ειρωνείες κυρία μου για την Ελλάδα και τους Έλληνες,το μόνο που πραγματικά καταφέρνετε και σας το έχω ξαναγράψει,είναι να μας σκοτιζετε τα αρ@@@@ μας….

    15. Παντα μετα την ολιγαρχια ερχεται η δικτατορια & ετσι επανερχεται η ταξη.ΠΛΑΤΩΝ.

    16. Ακόμα, πιστεύετε ότι έχουμε δημοκρατία. Ολιγαρχία έχουμε.

      Και αυτοί τρώνε και πίνουν στην υγεία των κοροιδων. Όταν το καταλάβουμε, τότε μπορεί και να αλλάξει κάτι.

    Comments are closed.