ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ! “ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΑΚΑΛΑ ΡΕ, ΝΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΕΣΒΗ”; ΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    Καταγραφή

    Δείτε το βίντεο από την παρέμβαση του Στέφανου Χίου στο Εκρηκτικό δελτίο

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΠΡΕΣΒΙΕΣ ΣΤΙΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΗΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΣΕ ΚΩ ΡΟΔΟ ΜΥΤΗΛΛΙΝΗ. ΟΙ ΚΥΠΑΝΤΖΙΔΕΣ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΕΝΩ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ….ΕΝΝΟΗΤΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΟΥΡΚΟΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΟΥΖΑ ΣΕ ΜΕΡΚΕΛ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ ΕΧΟΥΜΕ……. ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΠΑΡΤΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΤΡΑΙΜΕΝΩΝ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΤΟΥΣ……..ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΣΥΝΙΘΗΣΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΜΑΧΗΤΙ ΑΠΟ ΜΑΣ………. ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΕΔΑΦΟΙ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΑΟΖ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

    2. Απελαση του Τουρκομογγολου πρεσβη.
      και κλεισημο του προξενιου στην Κομοτινη.

    3. Όλο παρελάσεις με ασημοστολισμενους Αξιωματικούς,παρατες καί διάφορες άλλες μαγκιες και κλανιές!
      Και μόλις βηξει ο θείος Ερντογάν,όλες αυτές οι πατριωτικές γαμιολες με τα παράσημα και τα “η ταν η επί τας” ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΛΑΡΙΝΟ! Κι από κοντά οι υπερσυμπιεστές της δημοκρατίας πού μας ορκιζοντουσαν ότι αυτοί -σε αντίθεση με τους κακούς Χουντικούς-θα υπερασπιστούν τα όσια καί τά ιερά της φυλής!
      Αεί στον διάβολο,σαβουρες.
      Μα δεν αισχυνεστε ρε λουληδες;

    4. Το Αιγαιο εχει ηδη πουληθει στους Μογγολους απεναντι. Οταν ακους τον γουρλοματη που ειναι ιδιος ανθελληνας με τον Αλ666 οτι θα κανουμε οτι μπορουμε για να μην περασει η συμφωνια Τουρκιας-Λιβυης δειχνει οτι εχει πουληθει το Αιγαιο ηδη. Το ιδιο ελεγε και για την συμφωνια των Πρεσπων θα κανουμε οτι μπορουμε και δεν κανει τιποτα. Δυστυχως ο νεοελληνας ραγιας ψηφοφορος ψηφιζει τα ιδια ανθελληνικα κομματα και προσωπα με αλλο χαρτι περιτυλιγματος… Η Ελλαδα οπως την ξεραμε εχει τελειωσει, το ιδιο και οι Ελληνες….εχουν γινει νεοελληνες ραγιαδες ηλιθιοι.

    5. Ταπεινη μου αποψη είναι ότι η απελαση του τουρκου πρεσβη δεν είναι και η καλυτερη κινηση γιατι αμεσως θα κανουν και αυτοι το ιδιο, αυτό θα εχει και αντικτηπο προς τα εξω αρνητικο,για αυτό δεν κανουν και οι τουρκοι πρωτοι τετοια κινηση ασχετα ότι το εχουν στο μυαλο τους, εάν το κανουν πρωτοι αυτοι τοτε αυτό θα είναι υπερ μας.

    6. Αμα σας λεω εγω ότι τον Στεφανο πρεπει ολοι μαζι οι εθνικόφρονες να τον στηρίξουμε και εάν είναι εφικτο να δημιουργησει εθνικη παραταξη[ στεγη] για ολους μας να εμπιστευτούμε της ικανότητες του και τα ιδανικα που πιστευει και να τον μπάσουμε στην βουλη θα κανει παταγο, και η πλακα είναι ότι θα τον ψηφισουν και αλλοι συμπατριώτες μας που δεν είναι και τοσο εμπλεκόμενοι με τα πολιτικα ,40% και βαλε κανουν αποχη από της εθνικες εκλογες . Ποιος και με τι επιχειρηματα θα τον αντιμετωπισει μεσα στην βουλη; τους εχει ολους για πλακα ,θα τους τα βγαζει στην φορα και θα τους τα τριβει στα μουτρα ,μονο ετσι θα νιωσουν οι απατριδες και οι βολεψακηδες την ανασα μας να τους καιει , άλλη λυση για να αρχιζουν να μας φοβούνται και να μας υπολογιζουν δεν βλεπω ,και να αφήστε τους βελοπουλους τους κλασιδιρηδες και τους φουσκωτούς του λαγου , εδώ είναι το φως ,παμε γερα ρε Στεφανε ΑΕΡΑΑΑ γαμω τα σπιτια τους!!!

      1. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΩΣ Ο ΧΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ;

        1. Γιατι όχι; ο βρεγμενος δεν φοβαται την βροχη, και μαλιστα αν είναι στην βουλη μεσα τα οπλα του θα εχουν μεγαλητερη εμβελεια!

    Comments are closed.