ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ – “ΦΙΜΩΤΡΑ” ΠΑΝΤΟΥ – ΝΕΟ “ΧΤΥΠΗΜΑ” ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΓΙΑ 14 ΜΕΡΕΣ – ΛΑΪΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΜΕ ΤΟ 50% ΤΩΝ ΠΩΛΗΤΩΝ – ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΑΣΦΥΞΙΑ ΠΑΡΑ ΑΠΟ… ΚΟΡΟΝΟΪΟ…

    Κοινοποίηση:
    magiorkinis-xardalias-Copy

    Ανακοινώθηκαν τα νέα μέτρα για την Αττική από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά, ενώ ενημέρωση για τη πορεία του κορονοϊού είχαμε από τον  Καθηγητή Επιδημιολογίας και μέλος της επιτροπής για την καταπολέμηση του κορονοϊού Γκίκα Μαγιορκίνη..

     

    Τα νέα περιοριστικά μέτρα για την Αττική που  θα ισχύσουν από 16 μέχρι 30 Σεπτεμβρίου:

    – Σε όλες τις συναυλίες που πραγματοποιούνται σε ανοιχτούς χώρους τίθεται όριο πληρότητας 50%, υποχρέωση για παρακολούθηση αποκλειστικά από καθήμενους, υποχρεωτική χρήση μάσκας, απαγόρευση αλκοόλ και καπνίσματος.

    – Σε ό,τι αφορά τα Kαταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος με ζωντανή μουσική (κέντρα διασκέδασης), αναστέλλεται η λειτουργία τους για 14 ημέρες.

    – Αναφορικά με τη λειτουργία θερινών και χειμερινών κινηματογράφων και θεάτρων, τίθεται όριο πληρότητας 60% και υποχρεωτική χρήση μάσκας κατά την είσοδο και έξοδο, όπως και κατά διάρκεια της παράστασης από τους θεατές.

    – Ορίζεται ως υποχρεωτική η χρήση μάσκας σε όλους τους κλειστούς χώρους εργασίας (δημοσίους και ιδιωτικούς), όπως και σε όλους τους ανοιχτούς χώρους συναθροίσεων (π.χ. πλατείες, στάσεις λεωφορείων, ουρές σε καταστήματα, πορείες-διαδηλώσεις, εκδηλώσεις πολιτικών κομμάτων) και όπου δεν μπορεί να τηρηθεί ο κανόνας του 1,5 μέτρου. Ισχυρή σύσταση για όλους τους υπόλοιπους ανοιχτούς υπαίθριους χώρους.

    – Καθορίζεται η λειτουργία των λαϊκών αγορών με υποχρεωτική χρήση μάσκας για παραγωγούς και καταναλωτές στο 50%, με τρία μέτρα απόσταση πάγκων (και με δυνατότητα παράλληλης λειτουργίας της αγοράς στην ίδια περιοχή εντός της ίδιας εβδομάδας).

    – Ορίζεται όριο έξι ατόμων στα τραπεζοκαθίσματα των Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος. Ο κανόνας των 50 ατόμων σε όλες τις συναθροίσεις παραμένει σε ισχύ, όπως και το άνοιγμα του λιανεμπορίου στις 10 το πρωί, με εξαίρεση τα σούπερ μάρκετ, τους φούρνους, τα καταστήματα τροφίμων.

    – Παρατείνεται το μέτρο του κλεισίματος των καταστημάτων εστίασης από τις 12 τα μεσάνυχτα έως τις 7 το πρωί.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. Δεν είδα σήμερα τα παπαγαλάκια να φοράνε μάσκα!!!!! Δεν είναι κλειστός χώρος τα studios;;;;

    2. «πάρτε σβάρνα στο μακελειό τα νοσοκομεία και απόδειξη την απάτη,τι κακαριζετε μόνο εδώ πέρα? Αντι να βγαζεται την απάτη στο φως μας μοστραρετε το κάθε βρωμοπουτανο τι χορό κάνει ,πως γαμιοταν η Βουγιουκλάκη,ποια τα έτρωγε από Ωναση,

      1. Πες τα ρε μεγαλε..και στις διαδηλωσεις μουγκα στην στρουγκα

      2. Πες τα ρε μεγάλε…Το σώτο πάει σύννεφο…ΚΑΙ εδώ μέσα…

    3. Στοχευμένα από την αρχή η εστίαση ,τα καφέ,γενικά η διασκέδαση, ο μόνος δυστυχώς κλάδος που πλην δημοσίου είχε ακόμη δουλειά και απασχολούσε κόσμο,η μόνη βιομηχανία ήταν ο τουρισμός όλος τυχαίος τον κατέστρεψαν, όταν λέγαμε ότι ότι γίνεται παγκόσμιος γίνεται για να διαλύσουν την παγκόσμια οικονομία μας έλεγαν μαλακες και σχόλια του στυλ:δλδ ο Μητσοτάκης και οι άλλοι πολιτικοί έχουν συμφερον να χρεοκοπήσουν τις χώρες τους ε?
      Πρώτον δεν κάνει κουμάντο και δεν αποφασίζει κανένας Μητσοτάκης η πολιτικός για την χώρα του,αυτά είναι γνωστά,
      Για τις εντολές που εκτελούν γεμίζουν τον τραπεζικό λογαριασμό τους με πουλημένα χρηματα
      Τριτον,όταν εγώ πχ (Ρότσιλντ,Ροκφέλερ,)ελέγχουμε το 80% της παγκόσμιας οικονομίας (οι εβραίοι ελέγχουν το 99%του παγκόσμιου χρυσού)
      Τι λέτε?αν αποφασίσω να χρεοκόπησε τα κράτη εγώ η τα κράτη θα πεινάσουν? Σε εμένα θα έρθουν να δανειστούν και φυσικά να δώσουν ανταλλάγματα,
      Οταν για το πετρελαιο το χρυσό το χρήμα αιματοκυλουν τον πλανήτη με ολά τα κράτη να τρέχουν πρόθυμα να βοηθήσουν θα λυπηθούν τα παιδιά με τις μάσκες αν αποκτήσουν προβλήματα? Εδώ τα αδέρφια Ρότσιλντ επί μέγα Ναπολέων ο ένας χρηματοδοτούσε το στρατό του Ναπολέοντα και ο άλλος την στρατό των βρετανών ενάντια στον Ναπολέοντα και φυσικά εν γνώση τους αυτά, δλδ?μόνα ζυγα μονόζυγο τα κέρδη θα έρθουν στο χρηματοκιβώτιο της οικογένειας.

    4. Α ρε τι τραβάτε στο αθηνανισταν. Όλοι μαζί θα σας ξεκανουν.
      Όσοι φύγαμε για επαρχια γλυτωσαμε.

      1. Και εκεί στην επαρχία τι κάνετε; Παίζετε με το πουλί σας;

      2. Όταν καίγεται το σπίτι του γείτονα, να ξέρεις ότι η φωτιά θα φτάσει και στο δικό σου σπίτι…

    5. ..ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.
      ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΑΤΤΟΥΝ.

    6. Μη τυχόν και βρουν ότι μεταδίδεται και από τα κόπρανα ο ιός γιατί την κάτσαμε τη βάρκα. Θα πέσουν πολλές τάπες.

    7. ΧΤΥΠΑΝΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΙΣ ΛΑΪΚΈΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΕΙΝΑ!! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΆΣΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ!!

      1. Εννοείται πως όχι. Μεταδίδονται πολλά μικρόβια έτσι. Πως θα κρατήσεις απόσταση 2 μέτρων όταν γ@μάς;

          1. Αφού δεν σηκωνόμαστε να τους Γ@μ’ησουμε ότι έχουν και δεν έχουν,και μαλ@κες και γαμημένοι θάμαστε…Ενώ ο γουρλομάτης πουστ@ράς θα το γλεντάει κανονικά…

        1. Την έχει 3,5 μέτρα, άρα μπορεί.
          2 μέτρα απόσταση και 1,5 μέτρο μέσα…

    8. Ο Κοντοκώστας καί ό Ψιλογιώργης
      Γιάννης Βλάκων

    9. Άρα, οι πωλητές των λαϊκών αγορών θα διπλασιάσουν το περιθώριο κέρδους, επειδή θα δουλεύουν το μισό χρόνο.

    10. ”Παρατείνεται το μέτρο του κλεισίματος των καταστημάτων εστίασης από τις 12 τα μεσάνυχτα έως τις 7 το πρωί.”

      Που εκλεισαν? Ειστε αμορφωτοι ρε μπεκρηδες? Τι προσφερει το να ξενυχτας μεσα στα ξυδια και στους εμετους? Εισαι αντιπαραγωγικος για το κρατος και για την κοινωνια. Αιντε αμορφωτοι μπεκρηδες. Οσο για τις λουλουδουδες. τις μπαροβιες, τους οργανοπεχτες κ.α στον οαεδ και θα βρουν δουλεια. Μακαρι να μπορουσαμε ολοι να δουλευουμε πανω σ αυτο που γουσταρουμε, αλλα δεν ειναι παντα ετσι.

      1. Η χαρά του κάθε μισανθρωπού έχει καταντήσει η όλη κατάσταση.

    11. θα ηθελα να ηξερα ολες αυτες τις αερολογιες ποιος τις γραφει και τα ρομποτακια τα διαβαζουν λες και δουλευουν με μπαταριες ενας σωστος επιστημονας δεν διαβαζει κατι εκτος αν εχει εντολη να πει αυτα που του λενε να πει αυτοι οτι παπαγαλιζουν τα διαβαζουν και φιλε δεν μας νοιαζειτι κανει το βερολινο το λονδινο γιατι κοιτας αυτες τις πολεις και δεν κοιτας και αλλες που δεν εχουν τιποτατι μας πιλατευετε το μυαλο καθε μερα με αυτο το θεμα ειδαμε και τις μασκες που δωσατε στα παιδια αν πεις και για τα παγουρια αυτα ειναι για σφηνακι τοσο ικανοι ειστε η για κυλωμε μασκες η παγουρι για σφηνακι και ενα μπιμπερο για το νεογεννητο ειναι πιο μεγαλο

    12. Ο Μάκρυκώστας καί ό Κοντογιώργης
      Γιάννης Λάκων

    13. υποχρεωτικη μασκα στην τουαλεττα για τις αναθυμιασεις και μην αναβετε τσιγαρο υπαρχει κινδυνος εκρηξης. για την ομονοια σκορδαλεα δεν ειπες τιποτα αληθεια εχεις περασει βραδακι απο εκει? η μονο για τους ελληνες κουνας το δακτυλο και κατα πασα πιθανοτητα στρωνετε το χαλι εν οψει 28ης Οκτωβριου και μετα το σεναριο παει για τα χριστουγεννα ξερετε εσεις το εργο το παιζετε σε πολλες πραξεις

    Comments are closed.