ΔΕΗ: ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠ@ΥΡΔΕΛΟ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ .ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΚΑΙ ΑΠΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ, ΕΝΩ ΟΙ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΩΝ 30.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ, ΞΑΠΛΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΤΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ. ΦΤΟΥ ΣΑΣ, ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ

    Κοινοποίηση:
    20190729-dei-proedros1

    Στην Εύβοια ο ανθρωπάκος πέθανε γιατί υποστηριζόταν από μηχάνημα και του έκοψαν το ρεύμα

    Πρόκειται για τον δεύτερο άνθρωπο που χάνει τη ζωή του στην Εύβοια
    Τρεις νεκρούς μετρά πλέον η χώρα μας από το πέρασμα της κακοκαιρίας «Μήδεια».

    Ο τρίτος άνθρωπος που έχασε τη ζωή του ήταν ένας 73χρονος από το χωριό Μουρτιάς Ελυμνίων στην Εύβοια. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 73χρονος υποστηριζόταν από μπουκάλα οξυγόνου, αλλά λόγω της διακοπής του ρεύματος, το μηχάνημα σταμάτησε να λειτουργεί και άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του.

    Πρόκειται, μάλιστα, για τον δεύτερο νεκρό που σημειώνεται στην Εύβοια, καθώς νωρίτερα έγινε γνωστός ο θάνατος 80χρονου από το Μαντούδι.

    Τη ζωή του έχει χάσει, ακόμα ένας άνθρωπος, ένας 56χρονος από την Κρήτη.

    Kαι μετά από όλα αυτά πριν λίγο στην ερτ βγήκε ένας Μανιάτης- πρόεδρος εργατοπατέρας και είπε δεν έχουν προσωπικό και τραύλιζε.
    Και ο πρόεδρος της ΔΕΗ, ΑΥΤΌ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ , ο Γιώργος Στάσσης, θέλει να την πουλήσει στους ιδιώτες, παίρνει ένα σκασμό λεφτά και τα ξύνει!!

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. Α Λ Η Τ Ε Σ. Στέφανε, μένω σε σπιτι ΧΩΡΙΣ θερμανση κ αναγκαστικά καιω πολλές κιλοβατώρες. Αυτό το Κοθωνι ο μάνατζερ έχει ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΤΟ ΚΟΤ μόλις περνάς το όριο σε χρεώνει τη πιο ακριβή τιμή ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ και ούτε τις πρώτες 1800 δε στις δίνει με ΚΟΤ έτσι πρακτικά ΚΟΤ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Πρώτα σε χρέωναν 1800 με φθηνή τιμή κ τις υπερβαλλουσσες ΜΟΝΟ σε ακριβή. ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ Κ ΑΥΤΟ είναι ενάντια σε κάθε λογική του εμπορίου αφού ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΑΜΟΙΒΕΤΑΙ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ…..
      ΚΡΕΜΑΣΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ

    2. Νεο ηρακλειο αττικης απο 16-02-2021 και ωρα 13:00 δεν εχουμε ρευμα συνεπως και θερμανση με μικρα παιδια. Η ωρα ειναι 07:35 17-02-2021 και συνεχιζουμε

    3. Πληρώνουμε την απολιγνιτοποίηση για να βάζουμε τις ανεμογενήτριες της φιλενάδας του Ερντογάν, Μέρκελ.

    4. η ΔΕΗ ξερει να κοβη το ρευμα απο ανεργους , λες και αυτοι φτενε που εμειναν ανεργη το κρατος δεν φταιει σε τιποτα οι πολιτες ολο φταινε… ναι το μαθαμε τωρα

    5. Ολος ο βουρκος της χωρας στη ΔΕΗ ειχε μαζευτει

    6. Μην βρίζετε την ΔΕΗ , τις αποφάσεις η κυβέρνηση τις παίρνει. Αν δίνανε εντολή να δουλέψουν όλες οι λιγνιτικες δεν θα είχαμε διακοπές. Απλά προτιμούν να χρηματοδοτούν τους ιδιώτες

    7. 13 ωρες χωρις ρευμα και συνεχιζουμε!!!!!Νεα Λεσβος -Μαρουσι.

      1. ΠΑΤΟΥΛΗ ΔΕΝ ΕΒΓΑΖΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ; ΦΑΕ ΤΟΝ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ.

    8. Εσενα γυφτοαριστερε σε ταιζουν συνδικαλιστες ή μηπως ειδες καμια αναπτυξη απ’αυτους? Εκτος βεβαια αν εισαι εσυ εργατοπατερας με παχυ μισθο και “σκουζεις” ταχα μου για το δικιο του μα@@@κα!

    9. Η ΔΕΗ χρόνια τώρα, Δημόσιες σχεσεις και απο επενδύσεις, συντηρήσεις, Εκσυγχρονισμό ΜΗΔΕΝ. Παλιό το κολπο, τα απαξιωνω, το πουλάω τζάμπα και οι ιθαγενείς θα φωνάξουν, ΠΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑ

    10. Χίο τα αδικείς τα μπουρδελα…. Έχουν κανόνες σειρά τάξη έλεγχο επάρκεια παράγουν έργο κ έχουν φώτα (κόκκινα)… Η ΔΕΗ τι έχει από όλα αυτά??????

    11. Τα σιχαμένα διποδα ξέρουν μόνο να δίνουν σε εισπρακτικές εταιρίες τους απλήρωτους λογαριασμούς. Εδώ ο κοσμάκης δεν έχει να φάει, επιστρεπτεα δε δίνουν και παίρνουν 20 τηλέφωνα την ημέρα. Σε κλειστά μαγαζιά στέλνουν λογαριασμούς και χρεώνουν υπέρογκα ποσά.
      ΑΙΣΧΟΣ! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΚΟΥΛΗ!

    12. Ακριβως, οπως τα λεει το μακελειο…
      10 ποντοι χιονι…και το μπορντελο κλεινει…
      Φαντασου, τι θα κανουν…οι γερμανοτσολιαδες, με το….τσεσμε…
      Απολυτως τιποτα…
      Καληνυχτα….

    13. 60000 ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΕΦΑΝΕ…

      ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ

      1. Μακάρι να είχε 1000000 συνδικαλιστές. Αλλά τους ακροδεξιούς μπετόβλακες σας έχουν πείσει ότι η γη είναι επίπεδη, δεν θα σας πείσουν ότι ο συνδικαλισμός είναι κακό πράγμα; Δεν είναι τυχαίο ότι όλοι οι εφοπλιστές και οι μεγαλοβιομήχανοι στηρίζουν ακροδεξιά. Που θα ξαναβρούν βλάκες που τους αρέσει η φτώχεια.

        1. Όλοι οι μεγάλοι ακροδεξιοί είναι; Απο τη Γιάννα του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τον Bill Gates… Σε λίγο θα μας πεις οτι και ο Σόρος είναι Ναζί και ο Ροκφέλερ πατριώτης. Οι μοναδικοί φτωχοί αριστεροί είναι οι Ρομά. Ανέκαθεν ο συνδικαλισμός έκλεινε τις επιχειρήσεις για να τις εξαγοράζει πάντα τσάμπα το μεγάλο κεφάλαιο.

    14. ακριβως όπως το είπες στον τίτλο. Κ Ο Π Ρ Ο Σ Κ Υ Λ Α !!!!!! και δε ντρέπονται κιόλας

    15. Εδώ βλέπουμε πάλι πόσο άχρηστοι είναι όλοι σε αυτήν την χώρα…..χρόνια και χρόνια τα ίδια….φωτιά έχει ο κόσμος πεθαίνει…πλημμύρα ο κόσμος πεθαίνει…ζέστη έχει κρύο έχει το ίδιο…..και οι μαλακές όλοι το ίδιο…ο κρατικός μηχανισμός είναι έτοιμος ο κρατικός μηχανισμός δούλεψε άψογα….

    16. Υπάρχει και άλλη οπτική σε όλο αυτό με τη Δεη και το Δεδδηε. Μήπως δεν είναι διόλου τυχαία η παρουσίαση ανεπάρκειας της εν λόγω εκ μέρους των καλοπληρωμένων ΜΜΕ της κυβερνήσεως? Μήπως είναι το λεγόμενο βούτυρο στο ψωμί για την επίσπευση του ξεπουλήματος μια τέτοιας κερδοφόρας επιχείρησης? Γιατί ο Χατζηδάκης βιάζεται να ξεπουλήσει στους Γερμανούς.

    17. Καλά τους τα είχε σύρει ο Τζημερος πριν κάνα μήνα…

      1. Ο Τζήμερος που θέλει να δουλεύει ο κόσμος 12ωρο, να κοπούν απ΄τους φτωχούς τα επιδόματα και να καταργηθεί ο συνδικαλισμός; Ο λάτρης του Σόιμπλε και της Μέρκελ; Λογικό οι μόνοι ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ που θα άκουγαν τον Τζήμερο να είναι κάτι ξεχασμένα ορφανά του Μιχαλολιάκου που είναι άφραγκοι και ψηφίζουν κάποιον να τους κάνει ακόμα πιο άφραγκους

    18. Ζουμε στο 2021 και εχουμε ακομα προβλήματά Blackout οπως συνεβαινε και πριν 40 χρονια εγω στην Γαλλια που ειχα ζησει για 4 χρονια δεν ειχε γινει ουτε μια φορα διακοπη ρευματος ουτε μια !!!

    Comments are closed.