ΓyΦΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ – ΕΝΤΑΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΚΗΔΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ – ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    κηδεια-ρομα3

    Ένταση επικρατεί αυτήν την ώρα στα κοιμητήρια του Ευόσμου όπου δεκάδες γyφτοι θέλουν να παραβρεθούν σε κηδεία που θα τελεστεί σε λίγο.

    Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στην είσοδο των κοιμητηρίων αποτρέποντας τους γyφτους από το να εισέλθουν στον χώρο με αποτέλεσμα κάποιοι να αντιδρούν σε υψηλούς τόνους.

    Από την αστυνομία μέχρι στιγμής ζητείται από τον κόσμο να παραμείνει εκτός των κοιμητηρίων και να μπει μόνο το πολύ στενό συγγενικό περιβάλλον και όλοι οι υπόλοιποι κατά διαστήματα αργότερα.

    Τελικά, εντός των κοιμητηρίων μπήκανε λίγα αυτοκίνητα και περίπου 30 άτομα ενώ οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις παραμένουν έξω από την κεντρική πύλη των κοιμητηρίων.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. ΕΔΩ ΠΗΓΕ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΓΙΑ ΔΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΚΟΣΚΙΝΟ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ, ΚΑΙ ΡΟΜΑ ΠΕΡΑΣΕ ΑΝΕΧΟΧΛΗΤΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΛΕΨΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΔΙΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΠΟΡΤΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝ ΚΙΟΛΑΣ Η ΕΞΟΔΟΣ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ, ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΡΕΛΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΧΩΡΑ!

    2. Μπατσακι θα είναι που κουβαλάει τίποτα ψώνια από κανέναν βολευτη….και ξέρει ότι έχεις δίκαιο.

    3. Μα πως συμβαίνει αυτό;;;;
      Δεν έχει ενταχθεί το ρυπαρό γένος των βρωμά, όπως θα ενταχθούν και οι δαιμονισμένοι του Αλλάχ στην Ελληνική υποκουλτούρα;;;;;

    4. Γιατί του το απαγορεύουν;;; Από Κορωνοϊό τα τίναξαν οι μακαρίτες;; Μήπως έφαγαν Κινέζικο παγωτό ;;;;;

    5. Ο/Η κυβέρνηση ανθελλήνων σατανιστών-εκκλησία ιερόδουλου κουράδας λέει:

      Αν ήταν Έλληνες θα τους είχαν προσαγάγει…… αλλά οι ελασίτες τους φοβούνται όπως το λιβάνι.

        1. Ο/Η κυβέρνηση ανθελλήνων σατανιστών-εκκλησία ιερόδουλου κουράδας λέει:

          Πιστεύω οτι μιλάς για τον εαυτό σου. Ή είσαι βρωμόgυφτος!

    Comments are closed.