ΑΘΩΟΣ Ο ΚΟΚΑ ΚΟΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ “ΒΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΜΠΙΚΑ”. Η ΑΔΕΚΑΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΗΠΙΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΟ.

    Κοινοποίηση:
    georgia-mpika-11

    Απαλλακτικό είναι το βούλευμα για τον 27χρονο Βασίλη Λεβέντη, που καταγγέλθηκε από την Γεωργία Μπίκα στη Θεσσαλονίκη για βιασμό, τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, σε δωμάτιο πολυτελούς ξενοδοχείου της πόλης.

    Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, με βούλευμα που δημοσιεύτηκε κάνει δεκτή την 60 σελίδων εισήγηση της εισαγγελέως Πρωτοδικών Κυριακής Κλιάμπα, η οποία, βασίζοντας το σκεπτικό της απαλλακτικής της πρότασης στο σύνολο των αποδεικτικών μέσων της δικογραφίας -και μεταξύ αυτών σε καταθέσεις μαρτύρων- αλλά και στα επιστημονικά αποτελέσματα των εξετάσεων από τα Εργαστήρια Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Θεσσαλονίκης και της Βέρνης, κατέληξε στο συμπέρασμα πως τα όσα κατέθεσε η εγκαλούσα «αποτελούν μυθεύματα και ασύστολα ψεύδη».

    «Έπλασε μια ιστορία με ηρωίδα θύμα την ίδια, διανθίζοντάς την κάθε φορά κατά το δοκούν με χονδροειδέστατα ψεύδη, ώστε να προσδώσει μεγαλύτερη αληθοφάνεια στην περιγραφή των γεγονότων, παρουσιάζοντας τον εαυτό της ως θύμα βιασμού από τον κατηγορούμενο και όχι μόνον», ανέφερε η εισαγγελική πρόταση.

    Οι δικαστές του Συμβουλίου, εκτός από την απαλλαγή του 27χρονου, επιβάλλουν στην καταγγέλλουσα τα δικαστικά έξοδα, υιοθετώντας και ως προς το σκέλος αυτό την εισαγγελική πρόταση.

    Υπενθυμίζεται ότι ο 27χρονος αντιμετώπιζε το αδίκημα των «γενετήσιων πράξεων χωρίς τη συναίνεση της παθούσας» και μετά την απολογία του στην ανακρίτρια, όπου αρνήθηκε την εις βάρος του αποδιδόμενη πράξη, είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Αλήθεια απο τη “Δικαιοσύνη” δεν θα πάρεις ποτε, αλλά ευτυχώς υπάρχει και η Θεία Δίκη,που κανεις δεν της ξέφυγε ποτέ. Εχω να πώ το εξής,γιατί δεν δημοσιεύονται τα ποθεν έσχες των δικαστών ? Θα ηταν ενας τρόπος να κτυπηθεί η τυχόν διαφθορά και επίσης όσοι ειναι έντιμοι θα ξεχώριζαν απο τους διεθαρμένους. Υπάρχουν πολλοί εντιμοι δικαστές και αυτοί αδικουνται με την εξομοίωσή τους με τους διεφθαρμενους .Αλλά βεβαια κατι τετοιο δεν θα γινει ποτε,γιατι τα κόμματα ειναι τμημα του συστηματος διαφθοράς ,ειναι μαφιόζικες συμμορίες.

    2. έχω φίλο παιδικό δικαστή, ούτε οι ίδιοι δεν έχουν εμπιστοσύνη στο σύστημα της δικαιοσύνης, ο Θεός να μας φυλάει μην τυχόν και χρειαστούμε δικαιοσύνη, τρέμουν, το σύστημα είναι ΔΙΑΤΡΗΤΟ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ και όσοι το παλεύουν να μείνουν όρθιοι και με αξιοπρέπεια φτύνουν το γάλα της μάνας τους και ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΓΡΑΦΩ …

    3. ανεξάρτητα από το αν έχει δίκιο αυτή η κοπέλα ή όχι, το θέμα είναι ότι έχει σταματήσει ο κόσμος να έχει εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη, αυτό είναι το ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΜΠΩΜΕΝΟΙ, ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΙ, ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΜΑ ΦΤΑΣΕΙ Σ’ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ η δικαιοσύνη σε μια χώρα, σταματάει να είναι δικαιοσύνη και είναι σύστημα συμψηφισμού και ρουλέτα που θα καθίσει η μπίλια

    4. ο βιασμός της μπίκα που πήγε το άλλο πρωί κλαμμένη και έκανε μήνυση και βρήκαν και το σπέρμα του κοκα στα ρούχα της δεν αποδεικνύεται. Ο βιασμός που κατήγγειλαν τον λιγνάδη και τον φιλιππίδη ότι διέπραξαν πριν από 10 χρόνια αποδεικνύεται.. Όπου κάτσει η μπίλια δηλαδή τα γουνάκια

    5. Μια φορά ήταν η υπόθεση της Χρυσής Αυγής και δεύτερη δεν θα υπάρξει.

    6. Πήγε στη σουίτα, ήπιε, μέθυσε, έφυγε, ξαναγύρισε… δεν είχε καμία δουλειά σε σουίτες! Αθώοι… οι νορμαλ κοπέλες είναι σε χώρους ανοιχτούς και στα σπίτια τους και δεν γυρνούν σε πριβέ πάρτι !!!
      Αθώοι οι κατηγορούμενοι!!!

    7. Ελληνική δικαιοσύνη= το πιο σύντομο ανέκδοτο… 10 χρόνια στην καθαρίστρια με το πλαστό Απολυτήριο του δημοτικού και Αθώοι οι Βιαστές/γόνοι…

    8. Εσκεμμενα η μη, ανακατευτηκε με τα πιτουρα και τη φαγανε οι πλουσιες κοτουλες!

    9. Σιγά να μην είναι αυτός το πραγματικό Αμερικανικό αφεντικό της Coca-Colla. Αυτός είναι απλά ο γιος αυτού που έχει τα δικαιώματα της Coca-Colla μόνο για το Ελλαδισταν.

    10. Να μη ξαναπάει σε δωμάτια ξενοδοχείου με πλουσιόπαιδα…
      Αυτό τσούζει, δεν το λέτε…

    11. Αν δεν είχε το κεφάλαιο δεν θα προκαλούσε με φωτογραφίες και εξώφυλλα.

    12. Τα άρπαξαν πολλοί σε αυτή την υπόθεση.
      Μπόχα, δυσωδία και το κακό συναπάντημα.
      Συμπέρασμα: η κόκα κόλα πάει μ’ όλα!

    13. Μηπως να παψουμε να ειμαστε οι τριτοι παρατηρητες του καναπε;Αυτο που συνεβη στην Μπικα,στα αναδρομικα στο 100αρικο,ειναι μια ενδειξη οτι και η δικαστικη εξουσια,μαζι με τον Τυπο ειναι υποχειριο εγκληματιων,αρα εις βαρος σου[ανεκαθεν αλλοιθωριζε αλλα τωρα το ξεφτιλισε].Αν νομιζεις οτι σε συμφερει η απολυταρχικη φεουδαρχια εναντιον σου,παω πασο.

    14. Αν ήταν φτωχός και αδύναμος ο 27χρονος,
      #metooδες και τηλεόραση θα τον είχαν λιντσάρει τόσο που μέχρι και ο Φιλιππίδης θα αισθάνονταν ανακούφιση και ευγνωμοσύνη
      για όσα έχει περάσει ….

    15. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ Η ΓΕΩΡΓΙΤΣΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ,,,ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΜΠΕΚΙ

    16. Στέφανε σου τα λέγαμε. Δεν έπρεπε να πάρεις άκριτα το μέρος της. Βρωμουσε η υπόθεση.

      1. Εσένα τι σε βάλαμε ,δικηγόρο των πολυεθνικών,του Άλκη Δαυίδ,των Εβραίων; Που κλείνουν τα εργοστάσια στην Ελλάδα και τα πηγαίνουν στη Βουλγαρία. Έχεις μείνει άνεργος μήπως. Eμπαρκο στη coca cola εδώ και τώρα. Πες μου τώρα για την ανεξάρτητη δικαιοσύνη … Την αμερόληπτη δική της χρυσής Αυγής,του σκανδάλου του χρηματιστηρίου,του παραδικαστικού με τον Μαντούβαλο τον Γιοσακη την Μπουρμπούλια τον Καλούση. Άντε βρε ουφο ,σε ποιο πλανήτη ζεις…

    17. Έτσι είναι όταν έχει ο μπαμπάς σου τα φράγκα.Αν ήταν κανα φτωχαδάκι,θα τον είχαν ήδη κλείσει μέσα και προ της δίκης

    Comments are closed.