ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ ΜΕ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΑΔΕΝΕΣ! Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ ΣΕ ΡΟΛΟ… ΛΙΒΥΑΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ! ΦΟΒΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ: «ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ».

    Κοινοποίηση:
    aisha_gaddafi_Albawaba

    Η θυγατέρα του πρώην ισχυρού άνδρα της Λιβυής, Συνταγματάρχη Μουάμαρ Καντάφι, πρόσθεσε την φωνή της σε αυτές που καταδικάζουν «τον Τούρκο εισβολέα».
    Σύμφωνα με αναρτήσεις του «Libya Desk», η Άισα Καντάφι απευθύνθηκε σε «όλες τις πολιτικές δομές στην Λιβύη» και είπε: «Αν κανένας από σας δεν είναι ικανός να σταθεί έναντι του Τούρκου εισβολέα, τότε παραμερίστε και αφήστε τις γυναίκες της Λιβύης να αναλάβουν».

    Το «Libya Desk» προσθέτει πως «η απόφαση της Τουρκίας να στείλει στρατεύματα θα δημιουργήσει τις συνθήκες για την επιστροφή πολλών προσωπικοτήτων υψηλού προφίλ, οι οποίες είχαν μείνει εκτός του τωρινού πολιτικού σκηνικού της Λιβύης».

    Οι εξελίξεις στην Λιβύη είναι σίγουρα ενδιαφέρουσες, καταλήγει το λιβυκό μέσο.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. και αι γυναικες γεγονασιν ανδρες…στη μιζερη και μικρη ελλαδιτσα τι κανουν οι ελλεηνιδες;;;

      1. Ό,τι κανουν κι οι ελλεηνοι σαν κι εσένα ρε παπάρα!!!

        1. Παπάρας είσαι και αφού είσαι γκουσγκούνης, φτάνει μέχρι τον κ@λο σου; ναι; βάλτη μέσα.

      2. Βλέπουν ριάλιτι και άλλες βλακείες που “προσφέρει” η νεοταξική και αποσαρθρωτική “ελληνική” τηλετύφλωση.
        Επίσης κύριο μέλημά τους είναι η χειραφέτηση και κοντράρουν τους άντρες σαν καριερίστριες αλλά σχεδόν ποτέ δεν σκέφτονται (με τι;) ότι από αυτές εξαρτάται η Ελληνική οικογένεια και το μέλλον της πατρίδας μας.

    2. στην Γραικια έχουμε αφήσει τους γκέυ κομμουνιστές να το κάνουν και αυτοί πάνε και το κάνουν σοδομιστικα με τους Κούρδους την Πρωτοχρονιά στο Σύνταγμα, την πλατεία της ανωμαλίας και της διαστροφής.

      1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΙ Σ@ΡΙΖΑ-ΑΝ#Λ ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ Π@@ΣΤΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΑΘΕΟΣ ΚΛΕΦΤΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΣΕ ΟΛΑ ΣΟΥ, ΕΜΠΑΙΝΕΣ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΟΥΣΑΝ ΣΤΙΣ ΚΑΙΡΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ Κ@@ΡΑΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ. ΕΔΙΩΞΕ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΥΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΝΔ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΕΜΕΝΕ ΜΕ ΤΙΣ Κ@@ΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΕΣ ΤΟΥ Σ@ΡΙΖΑ-ΑΝ#Λ. ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ, ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΟΤΙ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ Κ@@@ΤΡΥΠ#ΔΕΣ ΤΩΝ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΩΝ ΑΞΙΟΤΙΜΩΝ ΥΠΟ#ΡΓΩΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕ#ΤΩΝ ΤΟΥ Σ@ΡΙΖΑ-ΑΝ#Λ. ΑΥΤΑ ΤΑ Κ@ΠΡ@ΣΚΥΛΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ. ΑΙ ΣΙΚΤΗΡ Π@@ΣΤΑΡΑΔΕΣ.

        1. Μήπως το ίδιο δεν έκανε κι ο αλήστου μνήμης τροτσκιστής Παπασκατανδρέου που σε 10 χρόνια διέλυσε την Ελληνική παιδεία, οικογένεια, αξίες, φιλότιμο και ότι άλλο για το οποίο κάποτε υπερηφανευόμαστε σα λαός;
          Και τι έμεινε; το πολιτικό εγκατεστημένο της μεταπολίτευσης με τους κρατικοδίαιτους ινστρούχτορες σαν αυτόν που ψόφησε προχθές και βρώμισε με τα ξύγκια του τον ουρανό της Αθήνας, δημοσία δαπάνη.
          Άσε, θέλει ποΛλούς Κολοκοτρώνηδες με φωτιά και τσεκούρι για τους πρακτορίσκους της ΝΤΠ ώστε να ξαναγίνουμε ΕΛΛΗΝΕΣ.-

    Comments are closed.