ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΗΣΤΡΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ – ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ “ΚΛΕΒΕΙ” ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ

    Κοινοποίηση:
    5120373

    Κάτοικος του Δήμου Αθηναίων, αγανακτισμένος απο τις ληστρικές πρακτικές του Κώστα Μπακογιάννη προς τους δημότες του και αφού πρώτα έχει “ενοχλήσει” τον δήμαρχο άπειρες φορές, αποφάσισε να στείλει επιστολή στη Ντόρα Μπακογιάννη προκειμένου να τον… νουθετήσει!

    Η επιστολή:

    “Αξιότιμη κυρία Ντόρα Μπακογιάννη,

    Πρώτα με συγχωρείτε γιατην ενόχληση αυτή. Επειδή όμως ως κάθε μητέρα και δη έμπειρος πολιτικός, θα ενδιαφέρεστε γιατο πολιτικό μέλλον του υιού σας, θεώρησα ότι έπρεπε να σας   προτείνω να τον συμβουλέυσετε για τα εξής.

    1.. Να σέβεται τους δημότες του και να απαντά με επιχειρήματα στις παρατηρήσεις τους ότι εδώ και 10 χρόνια, ληστεύονται συστημτικά από τον Δήμο Αθηναίων. Ληστεύονται συστημαστικά από ένα σύστημα που τους απαγορεύει ουσιαστικά να παρκάρουν ως κάτοικοι  τα αυτοκίνητα τους.

    Και ότι γι αυτό  παρ όλον ότι ενημερώθηκε επανειλημμένα ο νεαρός κ. Δήμαρχος, απαξιοί να ασχοληθεί και να απαντήσει. Πλην του «στο μέλλον κτλ …»  Που επαναλαμβάνεται επί περίπου 10 χρόνια.

    Αποκλειστική αρμοδιότητα να καταργήσει την παγίδευση των δημοτών του από το μελετημένο σύστημα για αέναο χαράτσωμα τους, έχει σύμφωνα με το υπουργείο Συγκοινωνιών ο απαξιών να το κάνει, γιος σας κ. Δήμαρχος. Πιθανόν για να μην χάσει τα προερχόμενα έσοδα, ουσιαστικά από το σύστημα αυτό που χαρατσωνει συστηματικά,θα έλεγε κανείς ληστεύει,  τους κατοίκους δημότες του κ. Δημάρχου.

    Θα ήταν καλό να τον συμβουλεύσει κανείς (προσωπικά το προσπάθησα) να ασχοληθεί ο ίδιος με το θέμα αυτό «νόμιμης» ληστείας των δημοτών του, εξακριβώνοντας ο ίδιος επι τόπου όσα ληστρικά συμβαίνουν.Ακόμα και Σαββατα με όλα κλειστά να καταληστεύονται οι δημότες του, να ενημερώνεται και να μην κάνει τίποτε.

    Διερωτάται κανείς πως είναι δυνατόν νέος που μάλιστα αν ενθυμούμαι καλώς που σπούδασε στο Χάρβαρντ (με συμφοιτητή το γιο του χαλίφη σουλτάνου) πώς είναι δυνατόν να μην αντιλαμβάνεται ότι οι δημότες του έχουν δικαίωμα να παρκάρουν τα αυτοικξνητα τους. Και ότι μοναδική λύση γι αυτό είναι για την περιοχή Μιχαλακοπούλου, ’Εβρου, ΜικράςΑσίας κτλ, όλες οι θέσεις στάθμευσης να είναι κοινές και για κατοίκους και για επισκέπτες.

    Και επειδή πιστεύω το αντιλαμβάνεται αυτό,  προφανώς αποφεύγει να το εφαρμόσει για να μην σταματήσει η συστηματική «νόμιμη» ληστεία των δημοτών του στη σημερινή δύσκολη οικονομικά εποχή. Που του αποφέρει ληστρικά «νόμιμα» εσοδα.

    Άλλος πιθανός λόγος είναι η ευθυνοφοβία του, συνήθης για άπειρους νέους πολιτικούς. Ότι με τέτοια απόφαση της αρμοδιότητας του θα απολεσθούν έσοδα του δήμου. Έστω και αν αυτά προέρχονται από ως ανωτέρω,  καταλήστευση των δημοτών του.

    Εκφράζποντας την λύπη μου για την ενόχληση σας, πιστεύω για το καλό του πολιτικού μέλλοντος του γιού σας, επισυνάπτω κατωτέρω το σημερινό πρόστιμο – ληστεία μου,  που μου δόθηκε ουσιαστικά από τον Δήμαρχο γιο σας.  Και ελπίζω να μου επιτρέπετε να σας ενημερώνω κάθε φορά που ληστρικά μου δίδεται παρόμοι πρόστιμο.

    Σχετικά ενημερώνω ότι, οταν ψάχνοντας επί μιση ώρα δεν βρήκα ελευθερη θέση κατά τον κ.  δήμαρχο κατοίκου πάρκαρα σε θέση, επίσης κατάτον κύριο δήμαρχο επισκέπτη.

    Επιπλέον η κλήση όπως μπορείτε να δείτε δόθηκε παράνομα στις 9:43 (προ των 10 π.μ. που ευαρεστείται ο δήμος να επιτρέπει στους κατοίκους να σταθμεύουν τα αυτοκίνητα τους στις κατ εκείνον θέσεις επισκεπτών.

    image001

    Δείτε και το έγκλημα; του τόπου στάθμευσης μου.

    parking

    Το θέμα δεν είναι προσωπικό και προφανώς δεν ζητώ,  ούτε δίνω τα πλήρη στοιχεία της κλήσης ζητών «χάρη» από τον υψηλότατο κ. δήμαρχο.. Το θέμα κ. Μπακογιάνη αφορά την εν γνώσει του «νόμιμη» ληστεία από τον δήμαρχο των δημορτών με δημιουργηθέν σύστημα καταλήστευσης τους που εδώ και 10 χρόνια ο δήμοςόταν απαντούσε (ο γιός αφ υψηλού δεν απαξιοί να απαντήσει) «οταν θα … κτλ»

    Τέλος κυρία Μπα;κογιάννη σας παρακαλώ συμβουλέψτε τον γιο σας όταν του επισημαίνεται απάτη των υπηρεσιών του (έβαψαν μπλε λωρίδα κατοίκου μαύρη για δικαιολογήσουν πλήρως παράνομο πρόστιμο τους) ότι αποτελεί μέγα αδίκημα για ένα δήμαρχο να καλύπτει την απάτη

    Σας ευχαριστώ”

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Αφου οι Αθηναιοι με το που εβαλε υποψηφιοτητα τον εβγαλαν και με μεγαλη διαφορα παρολο που ηταν γιος της αγιας οικογενειας.Ας τον λουστουν τωρα

    2. Πείτε μου γιατί ψηφίζουν αυτήν την οικογένεια; Δηλαδή ο ορισμός του μαλάκα είναι ο ψηφοφόρος τους. Είδανε τα επιτεύγματα που έκαναν οι προγόνοι τους; Ποιά ακριβώς; Την αρχαιοκαπηλεία; Τις μίζες; Τον γερμανικό πεοθηλασμό; Προφανώς πάσχουν απο το σύνδρομο της Στοκχόλμης, γουστάρουν τον βιαστή τους. Οι άρρωστοι να φύγουνε, υπάρχουν πολλοί ψυχίατροι να τους αναλάβουν μακρυά απο εδώ.

    3. ΣΑΣ ΧΑΛΑΓΕ Ο ΗΛΙΑΣ ΕΕΕΕ;;;; ΦΑΤΕ ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΦΟΥΛ ΛΑΘΡΟ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!….. ΈΝΝΟΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ….ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ!!! ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΦΑΝΕΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΩΣΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΠΛΑΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΕΝΕΤΕ…ΓΙΑΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΖΑΜΠΑ!!!;

    4. Μα καλά, πόσο αφελής είσαι; Θα βάλει η Ντόρα τον γιό της σε τάξη; Οσο για το ενδιαφέρον σου περί του πολιτικού μέλλοντος του γόνου, ασχολίαστο…Ας φροντίσουμε όλοι να του το χαντακώσουμε δια της ψήφου…Τέτοια άτομα είναι κίνδυνος, απειλή και όλεθρος για την κοινωνία…

    5. Οι εργαζόμενοι στόν Ευαγγελισμό έχουν επανειλημμενα ζητήσει ελεύθερο parking μπροστά από τό Πάρκο καί μερικές θεσεις γύρω από τό Νοσοκομείο. Κανείς δέν συγκινείται.

    6. Να σας πηδήξει βρωμιάρηδες, τον κασιδιαρη δεν τον θέλατε, θα είχε ΞΕΒΡΩΜΗΣΕΙ την Αθήνα,φάτε τα α*****του τώρα σκουπίδια,η μπακογιανη σκούπισε το λοκω της,αρχιλαμογια

    7. τι το θες το αυτοκινητο στην Αθηνα ρε μεγαλε; Τζαμπα το πληρωνεις και τρως και κινηση, και ψαχνεις 500ωρες να παρκαρεις και και και… ελπιζω να σε βολευει το μετρο ή ενα ανετο σκουτερ, αλλιως… c’ est la vie-πλερωνε…

      το να εχεις αμαξι ζωντας στο κεντρο της Αθηνας για να μετακινεισαι καθημερινα, ειναι μαζοχισμος και δεν σου φταιει κανενας δημαρχος γι αυτο…
      Κατι λαμογια γαιοκτημονες που κλεψαν γη και δεν αφησανε την Αθηνα να σχεδιαστει σαν σωστη πολη επι Σλημαν, σου φταινε.

      Λεωφορειο, ποδαρακια, ποδηλατακι, μετρο, παπακι, σκουτερακι ή… ριχνεις μαυρη πετρα πισω σου με μερικες μουτζες και τραβας σε καμια κωμοπολη ή χωριο να βρεις την υγεια σου να ζησεις Άρχοντας.

    8. ρε φιλε δεν ηξερες οτι αυτη η οικογενεια παντα ηταν κλεφτες αρχαιοκαπηλοι δοσιλογοι μιζαδοροι και εν σωρο αλλα τι καθεσαι και γραφεις . και οταν ψηφιζες δεν εβαλες κατω το κεφαλι να σκεφτει και ψηφιζες παντα αυτους που σου κουβαλησαν στον δημο σου ενα σωρο λαθροεισβολεις τωρα εσεις οι ψηφοφοροι του δημου αυτου λουστητετα και μην μιλατε δεν σας αρεσε ο Ηλιας φατε τωρα το μιζαροπαιδο στην μαπα

    9. Θα συζητά το γράμμα ή Ντόρα πάνω στο κότερο του κουμπαρου της και θα γελάνε όλοι μαζί.

      Και θα πιστεύουν ότι τα κάνουν όλα τέλεια. Και θα ζουν τη. dysfunctional ζωή τους με τα dysfunctional παιδιά τους.

      Και οι μαλ@ κες θα τους ξανά ψηφίζουν και θα τρέχουν να φιλουνε κωλους στα εκλογικά τους κέντρα.

    10. Αντί να γράφει γράμματα στη Ντόρα την επόμενη φορά όταν θα πάει να ψηφίσει ας προσέξει τι θα ρίξει στην κάλπη. Όταν βγαίνουν δήμαρχοι, κάποιοι τους ψηφίζουν. Τώρα ας μην διαμαρτύρονται. Τι έργο άφησε η Ντόρα όταν ήταν δήμαρχος. Τίποτα. Το ίδιο θα συμβεί και με τον άχρηστο του μεγάλου περίδρομου.

      1. ο θειος του παντως πηρε την αρχηγια της ΝΔ με ηλεκτρονικη νοθεια εναντι Μειμαρακη

    11. ΧΑ ΧΑ ΧΑ, που πας ρε καραμήτρο.
      Αφού η ίδια του έχει μάθει να τα κάνει αυτά. Τα οποία και η ίδια έχει διδαχθεί, από τον μπαμπά του Κούλη.
      Το μόνο που θα του κάνει, είναι να τον συγχαρεί και ταυτόχρονα να τον συμβουλέψει για περισσότερο αίμα.

    12. Μέγα πρόβλημα του δήμου Αθηναίων για το οποίο εθελοτυφλούν όλοι οι αρμόδιοι. Χαρατσώνουν ανελέητα όχι μόνο τους κατοίκους αλλά και εργαζόμενους ακόμα και των δημοσίων φορέων π.χ. δες νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Πηγαίνεις στη δουλειά σου, φεροντας τα απαραίτητα σήματα πάνω στο αυτοκίνητό σου και στο τέλος αντί να έχεις βγάλει το μεροκάματο για την οικογένειά σου να βλέπεις ότι αυτό για το οποίο εργάστηκες πρέπει να το δώσεις στο δήμο Αθηναίων. Ληστρικό και απάνθρωπο για το οποίο φέρουν ευθύνη και οι εργαζόμενοι στους οποίους έχουν αναθέσει τη συγκεκριμένη δουλειά. Επιτέλους πρέπει να ξεχωρίσετε ποιος πάει για καφέ στο συγκεκριμένο δήμο και ποιος βρίσκεται εκεί επειδή πρέπει. Απαράδεκτη και ληστρική η όλη τακτική!

    13. Η αιτία πού δέν επεκτείνουν τήν ελεγχόμενη στάθμευση γιά να εξυπηρετηθούν οί μόνιμοι κάτοικοι από τό Κολωνακι όπου εφαρμόζεται, είναι ότι υπάρχει ελλειψη δημοτικών αστυνομικών γιά νά διενεργουν τούς ελέγχους . Αυτό μού απάντησαν από τόν Δημο Αθηναιων . Η περιοχη τού Παγκρατίου πού συνορεύει μέ Κολωνάκι είναι υποψήφια νά ενταχθεί στό σύστημα .

    Comments are closed.