ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: “ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΠΥΡΕΤΟ 38.3, ΠΟΝΟΥΣ ΣΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ – ΕΙΜΑΙ ΘΕΤΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΔΟΣΕΙΣ ΕΜΒΟΛΙΟΥ” – ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ Ή ΟΧΙ; (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    droulias

    Την αποκάλυψη πως νοσεί από κορωνοϊό, παρότι είναι εδώ και καιρό πλήρως εμβολιασμένος με το εμβόλιο της Pfizer, έκανε ο Κωνσταντίνος Δρούλιας, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

    «Θέλω να σας πω ότι ο κορωνοϊός και η μετάλλαξή του κολλάει και τους εμβολιασμένους»

    «Είχα έναν ενδοιασμό αν έπρεπε να κάνω το βίντεο ή όχι. Πριν από δυόμιση μήνες εμβολιάστηκα πλήρως με το εμβόλιο της Pfizer και πήρα και πιστοποιητικό εμβολιασμού. Παρόλα αυτά προχθές ξεκίνησαν οι κομμάρες, πόνοι στα κόκκαλα, πονόλαιμος και καταρροή. Έκανα self test και μοριακό και βγήκαν θετικά. Ο πυρετός έχει πάει στο 38.3 και θέλω να σας πω ότι ο κοροναιος και η μετάλλαξή του κολλάει και τους εμβολιασμένους. Οφείλεται να το γνωρίζετε και να προστατέψετε τους εαυτούς σας και τους οικείους σας» είπε ο Κωνσταντίνος Δρούλιας.

    «Εγώ τώρα θεωρητικά ύστερα από αυτό μπορώ να κινούμε ελεύθερα στα νυχτερινά κέντρα με το πιστοποιητικό εμβολιασμού και οπουδήποτε άλλου θα είναι μόνο για εμβολιασμένους δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχούν οι άλλοι δίπλα μου (ηρεμήστε έχω Covid αλλά έχω κάνει εμβόλιο) Επίσης η λογική ότι το μαγαζί θα έχει μόνο εμβολιασμένους για να μην γίνεται εξάπλωση του ιού από τους ανεμβολίαστους καταλαβαίνεται ότι είναι η χειρότερη ΑΝΟΗΣΙΑ που έχω ακούσει από την στιγμή που εγώ είμαι εμβολιασμένος και το κόλλησα και το μεταδίδω…. Α και κάτι άλλο που δεν καταλαβαίνω όταν λένε ότι ο εμβολιασμένος δεν θα έχει συμπτώματα ή αν έχει θα είναι ήπια εννοούν το 38.3 τον πόνο στα Κόκκαλα τον πονόλαιμο την καταρροή ήπια ??? ΗΠΙΑ??», έγραψε στην λεζάντα της δημοσίευσης του.

     


    View this post on Instagram

    A post shared by (@konstantinos_droulias)

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    47 Σχόλια

    1. Αν δεν είχες κάνει το μπόλι ούτε κοβιντ θα χες φιλαράκο ούτε τίποτα.

      Δεν είναι τυχαίο που όσοι μπολιαστηκαν τώρα έχουν κοβιντ.

    2. Τα εμβόλια είναι αποτελεσματικά κατά ένα ποσοστό Χ %.
      Για παράδειγμα το Pfizer είναι αποτελεσματικό κατά 95%. Υπάρχει λοιπόν ένα 5% που σημαίνει ότι υπάρχει πιθανότητα αν μολυνθείς να νοσήσεις και να μεταδίδεις κιόλας. Επίσης 100% δεν θα νοσήσεις βαριά και δεν θα πεθάνεις. Αυτό είναι ένα απο τα θετικά των εμβολιών. Τώρα, αν κάποιος εμβολιασμένος πεθάνει τότε θα έχουμε σοβαρό πρόβλημα.

    3. Μπραβο του που ποστάρει αλλοι θα το έκρυβαν.

    4. Το 38 και 3 και οι πόνοι στα κόκκαλα ΔΕΝ είναι σοβαρή νόσηση. Το να χρειάζεσαι οξυγόνο και να έχεις πνευμονία κλπ ΕΙΝΑΙ σοβαρή νόσηση.

      1. Όλα τα ξέρεις λαγός είσαι ;Να απαιτήσουν οι εργαζόμενοι μέσω των συνδικαλιστικών φορέων τους να πάρει ο Κούλης και οι συνεργάτες του εγγράφως σε συμβολαιογράφο την ευθύνη πως αν πάθει το οτιδήποτε από το μπολι τότε να δεσμευτεί η περιουσία τους και οι μισθοί τους προς αποκατάσταση η και αποζημίωσης οικογένειας του και της κάλυψης των δανείων και των σπουδών των τυχόν ανηλίκων τέκνων του κάνοντας το πειραματικό ενέσιμο εγχυμα …

    5. Δεν ενδιαφερόμαστε για τους μολυσμένους κατ΄επιλογήν….για τους υπόλοιπους που φοβήθηκαν μη χάσουν τη δουλειά τους και υποχρεώθηκαν χωρίς να το θέλουν , συμπάσχω . Oι υπόλοιποι μολυσμένοι που το παίζουν ιστορία ,έχουν να νιώσουν πολλά ακόμα……..

    6. Oλα αυτά που είπε το παλικάρι τα είπαν κ οι γιατροί, ότι σαν εμβολιασμενος θα το περάσεις ήπια ή λιγότερο ήπια, ανάλογα με το ιικο φορτίο κ τη γενικότερη κατάσταση του οργανισμού, αλλά νοσοκομείο δεν θα μπεις.αν δεν το είχε κάνει, το νοσοκομείο σε απλή κλίνη θα ήταν η πιο αισιόδοξη προοπτική για αυτόν. Κ ναι μπορεί να κολλήσει ο εμβολιασμενος, λιγότερες πιθανότητες έχει να μεταδώσει. για αυτό κ συνιστάται σε κλειστούς χώρους μόνο εμβολιασμενοι. ενημερωθειτε.

    7. Ετσι εχει η κατασταση. Το εμβολιο σε προστατευει απο το να μην περασεις βαρια την κορωνα αλλα δεν σε προστατευει απο το να μην κολλησεις ενω για 2- 3 ημερες εχεις εντονα συμπτωματα 38.5 – 39 πυρετο και για αρκετες ημερες δυσπνοια και βηχα.
      Εχουν κολλησει 4 γνωστοι μου εμβολιασμενοι πανω απο μηνα. Απο την αλλη τα πραγματα θα ηταν ακομα χειροτερα χωρις το εμβολιο.

      1. ναι και μετά ξύπνησες!! αντε και η τρίτη δόαη

    8. Το ακούσατε γατάκια, πηγαίνετε να εμβολιαστείτε

    9. Ανακοίνωσαν νεκρούς από κορονοιο (??) πριν λίγο. 10 άνθρωποι. Ηλικίες? 78 έως 106 ετών!!!! Μάλλον θα είχαν πάει στο… κορονοπαρτυ στον Άλιμο ή στο Ρειβ Πάρτυ στον Κεραμεικό!

    10. Πρέπει ορισμένοι να καταλάβουν οτι τα εμβολια βγηκαν για να μας αφανίσουν. Δεν υπαρχει ιος περα απο την γρίπη αυτη ειναι η αλήθεια καταλαβετετο επιτέλους

    11. Ρε βλάξ δεν έχεις ακούσει ότι αν έχεις κάνει το εμβόλιο κολλάς αλλά δεν πεθαίνεις; Εσυ δηλαδή έκανες ένα rna εμβόλιο για να μην κολλήσεις και κανεις 38,5 πυρετό; Τι τραβάς και εσυ ρε φίλε !!!

    12. ΧΩΡΙΣ ΜΠΟΛΙ Ο ΙΟΣ ΠΙΘΑΝΩΣ ΔΕ ΘΑ ΤΟΝ ΕΒΡΙΣΚΕ ΠΟΤΕ!
      ΠΗΓΕ ΜΟΝΟΣ ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΜΕΣΑ ΤΟΥ.
      ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΚΟ ΘΑ ΤΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ.
      ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ…

    13. 7.5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΥΣΣΑΝΕ… ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ…. 13.000 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ… Η THLE STAR ΛΙΝΟΥ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΑΔΘΕΝΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ STAR TELEVISION… ΓΕΛΑΕΙ ΟΜΟΡΦΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΟ ΧΑΛΙ… ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΜΑΙΝΤΑΝΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ…. ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΧΤΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΟΙΧΟΣ ΑΝΟΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ…. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ

    14. Καλά έκανε και το ποσταρε το παιδί. Περαστικά του και είναι αξιοσημείωτο αυτό που είπε ότι και οι εμβολιασμενοι κολλάνε κόβιντ γιατί οι περισσότεροι εμβολιασμενοι κυκλοφορούν πολύ φλου σαν να μην υπάρχει κόβιντ. Το παλικάρι παρότι εμβολιασμενος το περνάει με κανονικά συμπτώματα και όχι με ελαφρά ώπος μας πιπιλιζουν το μυαλό πολλοί ειδικοί.

    15. Εντωμεταξύ οι παρενέργειες μπορεί να είναι από το εμβόλιο και όχι απ’τον ιό.

    16. ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΝΕΑ ΠΟΥ ΕΧΩΜΕ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ – ΕΜΒΟΛΙΑ, ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΑΛΗΣΤΑ ΡΩΣΙΚΗ ΡΟΥΛΕΤΑ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ?
      ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ. ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΤΖΟΓΑΔΟΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΑ.
      ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΑΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΜΥΑΛΟ ΤΩΝ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ. ΕΧΩΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΕ ΤΑΓΑΡΙΑ.

    17. Ποσους ηθελα να ηξερα κολλησες εναμβολιαστους εσυ ο εμβολιασμενος?θερμη παρακληση προς μελλοθανατους εμβολιασμενους,μη κυκλοφορειτε κυνδυνευουμε

    18. Τελικά το εμβόλιο προστατεύει μόνο τις τσέπες των ναζιστών συμμοριτών κατσαπλιάδων ΗΠΑ, Γερμανίας και ΕΕ.

    19. Εγώ μετά την 24η δόση που θα χρειαστεί για όλες τις μεταλλάξεις του αλφαβήτου σταματάω… Δεν γίνεται να παίζουν με τις αντοχές μας!!!!

      1. Τό κινέζικο αλφάβητο έχει 5.000 γράμματα. Δέν είναι τυχαίο που ο ιός είναι κινέζικος.

    20. Το μόνο που σου δίνει το μπόλι είναι εισιτήριο για τον άλλο κόσμο,περιμέντε λίγους μήνες ακόμα

    21. α ρε κακομοιρη να ξερες τι σου βαλανε στο αιμα μαυτο το δηλητηριο .

    22. Οι εταιρείες είναι καλυμμένες γιατί κύριε, σου λέει η κάθε μία το δικό μου προστατεύει 95% ,ο άλλος λέει 94% κλπ κλπ.
      Μόνο της άστρα έλεγαν ότι προστατεύει 100% τους νέους, χτυπιωτανε και ο εισαγγελατος κάθε μέρα για δαυτο ώσπου ξαφνικά αντί να πηδάει το μπόλι τον ιό πηδάγε τους μπολιασμενους ιδίως στην ΕΕ, και πήρε τον πουλο επ’ωμου.
      Οπότε κάποιους δεν θα τους κάνει καλή δουλειά το μπόλι.
      Οπότε μεγάλε εσύ είσαι αυτό το 5% η 6% που μένει στην απέξω.
      Με νοας;;;;;
      Περίεργα πράγματα συμβαίνουν και αποκρύπτονται απ’την αρχή.
      Πάντως δεν θα πεθάνεις από ιό και μπολι λένε! Κάτι και και αυτό!Από άλλο θέμα μπορεί.

    23. Ενταξη .Εισαι 35 ?? 40 ?? Συγουρα κατω απο 50 και εγω που ειμαι 50 εκανα την δευτερη δοση πριν 3 εβδομαδες και εκλεισα ραντεβου την πρωτη μερα που ανοιξε .Αρα ησουν σε ομαδα υψηλου κινδυνου για να το κανεις πριν 2 και μηνες .Αρα πρεπει να προσεχεις για ολη σου την ζωη απο κρυολογιμα μεχρι οτιδιπτε και ναι οπως και πολλη αλλη δεν ειμαστε φουλ προστατευμηνη .Απλα πραγματα φιλος . Περαστικα σου και δεν ειναι τιποτα αυτα ,οση εχουν περαση με βαρια συπτωματα θα ευχοταν να ειναι στην θεση σου .

      1. Από που συμπερανεις ότι ανήκει σε ομάδα υψηλού κινδυνου;αποκλείεται να το έκανε γιατί έτσι του ειπσνε;Η γιατι το θεωρεί απαρσιτητο;περαστικά του λοιπόν και την επόμενη φορά να εφαρμόσει γενικσ στη ζωη του το….σπευδε βραδεως γιατι κάτι παραπάνω ήξεραν οι αρχαίοι μας

        1. Ηρω διαβασε πιο προσεκτικα .Για κατω τον 50 Πριν 2 ,5 μηνες δεν ηταν ανοιχτη η πλατφορμα ανοιξε αρχες Μαιου και εδινε ραντεβου για Ιουνιο .Και θες και 3 εβδομαδες για τις 2 δωσεις αρα παμε καπου στον Απριλη .Τοτε μονο ευπαθης ομαδες 50 χρονων εκαναν Η απλα δεν το εκανε .Τωρα για 38,5 πυρετο και κρυαδες εγω συκωνα κατι 40αρια στον Εβρο που κοιμομουν σε πεδιο βολης με -17 .Δεν σου λεω να κανεις η οχι το εμβολιο εαν δεν εισαι σε Ιατρικο και παρεμφερη τομεα αλλα αποφασισε νηφαλαια η με την συμβουλη του γιατρου σου .Εδω δεν βγαινει αυτος που ειναι κατω απο 35 να εκανε εμβολιο στην Ελλαδα

    24. Μάλλον θα χρειάζεσαι και τρίτη δόση, τώρα ειδικά που βγήκε και η μετάλλαξη! Χα, χα, χαααα!!!!

    25. ρε το μλκα, πήγε και έκανε μπόλι ; δεν ήξερε, δεν ρώταγε ;;

    26. Αν δεν ειχε κανει το εμβολιο τωρα θα κοιτουσε τα ραδικια αναποδα.

      1. μάλλον κτηνίατρος είσαι! φαε μπόλια σαν τα γελάδια βλήμ@

      2. Αν δεν ειχε κανει το εμβολιο τωρα θα ηταν μια χαρα.

      3. εάν δεν το είχε κάνει δε θα είχε κανένα πρόβλημα μιας και το ίδιο το φαρμάκι προκαλεί τις μεταλλάξεις και την αρρώστια η ακίδα. Το έχουν πει τόσοι πραγματικοί γιατροί ιατρέ του λουτσου. Άντε τώρα να πάρεις τα 0.6 του ευρώ και να τραβήξεις μια για την κουλα.

      4. Μάλλον δεν κατάλαβες γιατί ανέβασε το video και τι θέλει να πει. Τώρα εάν εσυ είσαι ιατρός εγώ είμαι αστροναύτης.

      5. Ιατρέ, ούτε για τα σκυλιά μου δε θα σε εμπιστευόμουνα.

      6. Έτσι σε συμφέρει,αρκετά με αυτές τις δικαιολογίες,κοφτε το δεν σας πιστεύει κανείς πλέον…..

      7. εσύ κατα κότε το κόβεις να κοιτάξεις τα ραδίκια να ξεβρωμίσει ο τόπος;; φαε την τρίτη δόση μπας και ειναι η τυχερή σου μέρα και τα δεις τα ραδίκια

      8. ΚΙ οι γιατροι στο κολπο ειναι δυστυχως. Καταντησαν δολοφονοι

    27. Μπράβο του που το ποσταρε το παλικάρι.
      Για να μην παρσμυθιαζει τον κόσμο η κυβέρνηση

    Comments are closed.