«Γ@ΜΙΚΟΥΛ@Σ» Ο ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ! ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΜΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ! ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ. ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΝΕΕΣ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΦΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΩΝΤΑ – «ΑΝ ΦΥΓΕΙ Η ΛΕΥΚΗ ΜΑΓΕΙΑ…». ΤΙ ΖΗΤΗΣΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Η 35ΧΡΟΝΗ. ΠΑΜΠΟΝΗΡΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΗΣ. (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    nontas-ioanna-efi-768x377

    Από τα συγκεκριμένα ευρήματα, η φερόμενη ως δράστις επισκεπτόταν χαρτορίχτρες αλλά και καφετζούδες

    Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας γύρω από την 35χρονη φερόμενη ως δράστιδα της επίθεσης με βιτριόλι εναντίον της 33χρονης Ιωάννας Π. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η 35χρονη γυναίκα είχε στην κατοχή της κι άλλες χειρόγραφες σημειώσεις. Όπως προκύπτει από τα συγκεκριμένα ευρήματα, η φερόμενη ως δράστις επισκεπτόταν χαρτορίχτρες αλλά και καφετζούδες.

    «Αν φύγει αυτή η λευκή μαγεία, θα πάνε όλα καλά. Με αυτόν πορεύομαι. Έχει αναποδιά ανάμεσά μας. Θα ακούσω ευχάριστα νέα, απλά έχω αμφιβολίες ότι είναι άπιστος, δεν είναι όμως» φέρεται να έχει γράψει η 35χρονη. «Θα ανάψω ένα κερί στην Εκκλησία, στο Θεό να με βοηθήσει. Έχω τύχη, βρέθηκε κλειδί στο φλιτζάνι, 8 Απριλίου και μετά θα είναι όλα εντάξει», γράφει σε άλλο σημείωμα. «Για εμένα έχω τύχη και στενοχώρια, για το δίχως τίποτα. Υπάρχει αγάπη και αναποδιές. Στο θέμα μπήκαν αμφιβολίες και υπάρχει απόσταση, όχι χωρισμός. Η σχέση είναι όρθια. Έχει αναποδιά ανάμεσά μας», τονίζει σε άλλο σημείωμα, στο οποίο και περιγράφει τη«σχέση» της με τον 40χρονο άνδρα.

    vitrioli_YT_ert_1806_1-2048x1139 vitrioli_YT_ert_1806_2-1200x603

    Ακολουθεί το σχετικό ρεπορτάζ

    Επίθεση με βιτριόλι – Νέες χειρόγραφες σημειώσεις της 35χρονης from Makeleio WebTV on Vimeo.

    «Διέγραψέ τον και θα τον φτιάξω εγώ»

    Τις αποκαλύψεις για το πως την παρακολουθούσε τους τελευταίους μήνες η 35χρονη, που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι, έχει να διαχειριστεί η Ιωάννα.

    -«Διέγραψέ τον και θα τον φτιάξω εγώ» φαίνεται να της έλεγε μέσω Facebook για τον 40χρονο.

    -«Δεν μου έκανε κάτι, αν μου πεις εσύ ότι θέλεις να τον διαγράψω, οκ τότε, της απαντούσε η Ιωάννα.

    -«Συγγνώμη αν σε έφερα σε δύσκολη θέση»

    -«Εγώ στο λέω ρε Ιωάννα μου, καταλαβαίνεις» λέει η 35χρονη σύμφωνα με το Star.

    -«Ok, τον διαγράφω, no worries» λέει η Ιωάννα.

    -«Δεν θέλω να με παρεξηγήσεις ρε αγάπη» απαντά

    -«Όχι, σου λέω καμία παρεξήγηση»

    -«Σε ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση κορίτσι μου»

    Τα «Χρόνια Πολλά» στα γενέθλιά της
    «Baby χιλιόχρονη υγεία ευτυχία και πολλές χαρές εύχομαι» είχε στείλει η 35χρρονη στην Ιωάννα για τα γενέθλιά της. Η Ιωάννα την ευχαρίστησε και εκείνη συνέχισε γράφοντας «Να σε ρωτήσω ρε συ αγάπη μου. Σίγουρα δεν σε έχει ξαναενοχλήσει ο άλλος;».

    «Ναι βρε σίγουρα, γιατί ρωτάς; Πώς τα πάτε οι δυο σας;» απαντούσε η Ιωάννα

    Τα χειρουργεία
    Σε νέο χειρουργείο, το τέταρτο, υποβλήθηκε την Πέμπτη η Ιωάννα, αυτή τη φορά στο πρόσωπο. Το χειρουργείο της κράτησε δύο ώρες στο Θριάσειο Νοσοκομείο.

    Η γιατρός της, Μαρία Καλοφώνου εστίασε σε πρόσωπο και βλέφαρα. «Το χειρουργείο πήγε καλά. Η Ιωάννα ξύπνησε και όλα εξελίχθηκαν ομαλά. Έχουμε όμως και άλλα χειρουργεία μπροστά μας» είπε η κ. Καλοφώνου.

    O άνθρωπος που στέκεται άγρυπνος φρουρός δίπλα στην Ιωάννα ειναι η μητέρα της. Οι γιατροί την έχουν ενημερώσει ότι το κορίτσι της έχει μπροστά της έναν μαραθώνιο χειρουργείων για τα επόμενα δύο χρόνια, πάνω από 20.

    Στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Πέμπτης διαβάσαμε:

    Εφιαλτικές νύχτες για τον Νώντα

    Ο 40άχρονος Επαμεινώνδας, τον οποίο οι γυναίκες αποκαλούν απλά «Νώντα», είναι πρώην μπάρμαν και τώρα εργάζεται σε ιδιωτική εταιρεία, δηλώνοντας μάνατζερ εμπορικού τμήματος. Πρόκειται για άνδρα που μόνο απαρατήρητος δεν περνάει, αφού εκτός από ωραίος είναι και επικοινωνιακός. Στο παρελθόν είχε εργαστεί σε διάφορα μαγαζιά στα Επτάνησα και στην Αθήνα. Αγαπά τα ταξίδια και τη διασκέδαση, ενώ είναι οπαδός του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος στις Αρχές, με την 35άχρονη είχε ελεύθερη ερωτική σχέση. Συγκεκριμένα, ο 40άχρονος άνδρας στον ανακριτή, ερωτηθείς για τη σχέση του με την 35άχρονη είπε: «Με την εν λόγω γυναίκα δεν έχουμε σταθερή σχέση και γνωρίζω ελάχιστα για την προσωπική της ζωή. Παράλληλα το χρονικό διάστημα που γνωρίζω την Έφη, μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής, λόγω των κοινών γνωστών που είχαμε, μου βγήκε σαν προτεινόμενη διαδικτυακή φίλη μια ακόμη γυναίκα με όνομα Π. Ιωάννα στην οποία και έκανα αίτημα φιλίας. Με την εν λόγω γυναίκα ανταλλάξαμε κάποια 5-10 τυπικά μηνύματα πλην όμως δεν βρεθήκαμε ποτέ από κοντά και δεν υπήρξε εδώ και ένα έτος περαιτέρω επαφή μαζί της». Ο ∆ημήτρης Γκαβέρας, δικηγόρος του άνδρα που παρουσιάζεται ως το μήλον της Έριδος, ανέφερε: «Ο ίδιος δηλώνει σοκαρισμένος. Βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση. Ο πελάτης μου δεν είχε συναντήσει την κατηγορούμενη το τελευταίο περίπου 8άμηνο. Βλέπει την προσωπική του ζωή να παίρνει μία απίστευτη δημοσιότητα. Μάλιστα, άλλαξε σπίτι και δεν μπορεί ακόμα να διανοηθεί τι έχει συμβεί. Νιώθει διωκόμενος και θύμα της υπόθεσης. Είναι το δεύτερο θύμα μετά την Ιωάννα Π., καθώς έχει βρεθεί σε αυτόν τον κυκεώνα».

    Διαβάστε περισσότερα για τον περίεργο Νώντα ΕΔΩ

    Τι ζήτησε από τη φυλακή η 35χρονη

    Αίτημα για εργασία υπέβαλε η 35χρονη, το οποίο θα χρειαστεί να περάσει από συμβούλιο.

    Αξίζει να αναφερθεί ότι η φερόμενη ως δράστις, αρνείται ακόμη να ομολογήσει το έγκλημά της, παρά το γεγονός πως όλα τα στοιχεία δείχνουν εκείνη.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. Eγω πάντως έριξα τα καρώ και μου είπε η τράπουλα ότι θα μας τον καρφωσουν και οι 300 της Βουλής στον πρωκτό σε σημείο που θα φωνάζουμε ΟΧΙ άλλο φτάνει μας ξεκωλλιασατε….

    2. Νομικά, σιγουρα οχι. Ομως, ενταξει.. ‘Ελευθερη ερωτικη σχεση’.. Δηλαδη, την εβλεπε την κοπέλα αλλά δεν την γουσταρε και τόσο; – περα απ το αυτονόητο. Δεν εννοω αρραβώνες, παντριες και τετοια… Ομως, πώς ειναι δυνατον να ‘βλεπεις’ τακτικά εναν ανθρωπο, να συνευρίσκεσαι σταθερά – χωρις συμβολαιο μεν, αλλά να μιλας τώρα για αυτον με αδιαφορία σα να προκειται για μια ανευ σημασιας ενασχόλησή σου, και να απορεις γιατι η αλλη πλευρά δεν το εβλεπε ετσι..

    3. για έναν ημιμπατίρη μέτριο κάγκουρα κλείσανε δυο σπίτια;
      πόσο βλαμμένα παίζει να είναι τα θήλεα;

    4. Δεν υπάρχει χειρότερο απ’την ερωτική ζήλια.Σε τρελαίνει,σε διαλύει,σου τρώει τα σωθικά.Και δεν το θέλεις,ποιός ή ποιά θέλει να βιώνει τέτοια βασανιστική κατάσταση; Αλλά δεν μπορεί να κάνει αλλιώς.Άν σου έχει μείνει ένα κουκούτσι μυαλό,αποφασίζεις να μείνεις καλύτερα μόνος ή μόνη,παρά να βασανιζεσαι και να βασανισεις κι άλλους.Τώρα ως προς το σεξουαλικό,υπάρχουν πολλές λύσεις.

    5. ΕΙΜΑΙ Ο ΝΩΝΤΑΣ Ο ΑΝΑΚΟΝΤΑΣ..ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ…ΣΤΑ 4…

    6. Τι φταίει ο άνθρωπος. Ελεύθερη ερωτική σχέση είχε μαζί της. Τα πράγματα είναι απλά. Βρέθηκε από μια εμμονικη στην επικαιρότητα.

    7. τι να περιμενει κανεις απο βλαχαρες που χρυσωνουν τις καφετζουδες που τους τα περνουν χονδρα, και απο τις λεγομενες ΘΕΟΥΣΕΣ που η υποκρισια τους ζει και βασιλευει.οποιος οποια εχει εμπειριες απο δαυτες θα ταχει νοιωσει στο πετσι του.Ο ΝΩΝΤΑς ΦΑΙΝΕΤΑΙ ηταν γλυκο-ολης και τετοιοι τυποι σαγηνευουν τις γυναικες ειδικα

    8. O τυπος πηδαγε καποιες απελπισμενες για γαμο +35 χρονων ,δεν νομιζω οτι εκανε κατι κακο.

    9. Εδώ η κοπέλα υποφέρει και πονάει σίγουρα στα χειρουργεία θα οδηγείται τα επόμενα χρόνια και η δραστις θα την γλυτωσει με 2 έως 3 χρόνια όπως ορίζει ο ελληνικός νόμος και επίσης έχουμε απορήσει στο εξωτερικό εινε μόνη της σε κελί με ανέσεις λόγω ο Κεχαγιόγλου και Σουφιας εινε κολλητοί στη ΝΔ Θέλει προσοχή στην Ελλάδα σε ένα κράτος χρεωκοπημενο διεφθαρμένο με 2 εκατομμύρια αλβανους αν μπορούν τα παιδιά που μεγαλώνουν να μένουν εκεί θέλει σκέψη από τους γονείς

    10. Eγω τον είδα φωτογραφία σε άρθρο στο Internet αυτόν τον Νωντα.Σιγα τον άντρα ρε τσακάλια.Σαν καταφλο γαμώτο είναι.

    11. Αντε να χαθολυν τα βλαχαδερά που κατέστρεψαν το κορίτσι…

      1. Μην ανησυχείς το “κορίτσι” έβαλε και αυτό το χεράκι του…

    12. τρεμει γιατι εχει και αυτος λερωμένη την φωλιά του αυτο ειναι το μονο σίγουρο

    13. Μέχρι χθες πίστευα ότι η ιστορία δεν μπορεί να είναι έτσι ακριβώς,ότι η Ιωάννα κ ο Νώντας δεν ήταν άγιοι κ κάτι κάνανε.Μόλις άκουσα για μαγεία άρχισα να αλλάζω γνώμη.Πιστεύω ότι όντως μπορεί να μην έκαναν τίποτα τα παιδιά τελικά.Δεν ξέρω αν έχετε γνωρίσει τέτοια άτομα που πιστεύουν κ ασχολούνται με μαγείες,ένα έχω να σας πω…μακριά.Γνώριζα άτομα τέτοια κ είχαν τρελό μίσος κ κακία για άλλους κ πλάθανε ιστορίες στο μυαλό τους ,τυφλωμένοι από το μίσος.Μάγκες,ούτε ψέματα λέω ούτε τίποτα,το έχω ζήσει κ το έχω δει κ ευτυχώς έχω απομακρυνθεί από αυτά τα άτομα.

      1. Δαιμονική ενέργεια είναι αυτό, κι όσοι δεν γνωρίζουν το βάζουν στο ίδιο τσουβάλι με την «τρέλα».

    14. Όσοι πιστεύετε ότι ο Νώντας καταστράφηκε μετά από αυτό είστε φοβερά γελασμένοι.Τώρα είναι που δεν θα προλαβαίνει να πηδ@ει.Ρε ξέρετε τι ανώμαλες υπάρχουν εκεί έξω?Όχι ότι έκανε κάποιο κακό ο άνθρωπος για να καταστραφεί,απλά ανέβηκε πολύ στα μάτια κάποιων ανωμαλιάρων τώρα σαν γόης που σφάζονται οι γυναίκες για πάρτη του και θα γουστάρουν τρελά.

    15. Εφτασε σε αυτό το σημείο,να καταστρέψει μια ζωή και την δική της μαζί για μια πο@@@α,λες και δεν υπήρχαν άλλοι άνδρες στην κοινωνία.Τέτοια μυαλά κουβαλάει η σημερινή νεολαία….Εκτός αυτού τον γκόμενο τον έκανε φίρμα του έδωσε και πόντους,ΑΞΊΑ….Ανα χαθείς παλιοτσόκαρο που το παίζεις ακόμα γόβα πολυτελείας….

    16. Ανεγκέφαλες γυναίκες (και άνδρες..) που πάνε σε καφετζούδες και μέντιουμ…για να προχωρήσουν στη ζωή τους…..ζώα !!!! Τα κάγκελα δεν τα είδε στον καφέ η χαρτορίχτρα !!!! Κορόιδαααααααααα !!!!

      1. Είδε το κλειδί. Δεν διάβασες στο άρθρο που γράφει για κλειδί;
        Κλειδί χειροπεδων και κελιού εννοούσε.
        Όσοι πουλάνε ελπίδα, ψευτογιατρός με μαντζούνια, μέντιουμ κτλ..φυλακή μαζί με τα θύματα τους. Είτε 2×2, είτε 2μ βάθος. Ανάλογα με τον αντίκτυπο.

    Comments are closed.