“Γ@ΜΗΣΑΜΕ ΤΑ ΜΑΤ, ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΕ ΑΓΡΟΤΙΚΟ, ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΜΕ ΤΑ ΚΡΑΝΗ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ, ΝΙΚΗΣΑΜΕ” – ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    MAK EXO

    Ξέσπασαν οι κάτοικοι της Λέσβου και ανέβηκαν στην Καράβα εκεί όπου είχαν φτιάξει και μια τεράστια ελληνική σημαία πάνω στο χώμα όπου πανηγύρισαν την αποχώρηση των ΜΑΤ.

    Στο βίντεο που ακολουθεί θα ακούσετε ακατανόμαστες εκφράσεις για τους αστυνομικούς καθώς και όσα απίστευτα έγιναν, σύμφωνα πάντα με περιγραφή κατοίκων.

    Δείτε το βίντεο:

    Δείτε μια ακόμη μαρτυρία νησιώτη για τα όσα έγιναν με τα ΜΑΤ αλλά δεν τα κατέγραψε καμία κάμερα:

    Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ στην Εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Πέμπτης που κυκλοφορεί στα περίπτερα:

    1.indd

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. Οι Συριζαιοι με ποιους είναι; Με τα ματ η με τους ρατσιστές νησιώτες; ΧΑ ΧΑ ΧΑ. Από πίσω τρίβουν τα @ολοχερα τους ..

    2. σας αρεσουν τα παραμυθια. ζουμε στην χωρα της μυθολογιας εξαλλου.Αλλα και στην χωρα του πολιτικου ΧΑΟΥΣ.απο ενα προβλημα ΠΕΡΑΝ των δυνατοτητων ΜΑΣ, ΠΑΝΚΟΣΜΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ, επιτηδειοι ΝΕΟλαθροκυνηγοι της εξουσιας,ΑΝΑΡΧΟτετοιοι,ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ την κατασταση εφαρμοζοντας την μεθοδο της ΑΝΑΡΧΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΡΡΙΧΗΘΟΥΝ ΞΑΝΑ. ΟΛΑ τα αλλα ειναι ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ

    3. ΤΑ ΣΥΡΙΖΟΝΗΣΙΑ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ.ΤΩΡΑ ΤΣΙΤΩΣΑΝ!!! ΓΙΑΤΙ,ΟΕΟ;ΜΑΣΑ ΓΙΟΚ;

    4. Και τώρα που η αστυνομία ηττήθηκε , θα αρχίσουν να σας γλεντάνε ελεύθερα οι λάθρο. Φόβος πια κανένας γι’ αυτούς.

    5. Έφυγαν τα ΜΑΤ, έμειναν οι λ@θρο. Μπράβο σας.

      1. ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
        ΟΜΙΛΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ Η’ ΟΧΙ ΡΕ ΥΠΕΡΕΛΛΗΝΑ;
        ΚΡΥΦΟΦΙΛΕΛΕΔΟΥΛΗΣ;………..

    6. Προσεξτε γιατι ο Κουλης ειπε σημερα ξεκαθαρα οτι τα λαθροκεντρα θα γινουν!! Αρα λοιπον σιγουρα θα σας στειλουν τα ΕΚΑΜ και τα ΜΑΤ και παρουσια εισαγγελεων θα σας μαζεψουν. Ετοιμαστειτε απο σημερα, εξοπλιστειτε ολοι οι κατοικοι, καταστρωστε σχεδια αντιμετωπισης γιατι το ανθελληνικο πολιτικο κατεστημενο θα επανελθει δυναμικα συντομα εκει.

    7. Τώρα όμως να προσέχουμε το μεγάλο μπαμ που έρχεται οι Τούρκοι θα μπουν στο νησί αν στημένα πάθουν κάτι όλοι αυτοί οι μουσουλμάνοι οι Τούρκοι θα μπουν και στη Μυτιλήνη και στην Χίο..

      1. Σταματα ρε σαχλαμαρα εσυ λες και οι Τουρκοι δεν τους φτανουν οι δικοι τους μπελαδες θα θελουν να αποκτησουν κι αλλους, αντε βλακακο χωρις να σκεφτεις αναπαράγεις σαν παπαγάλος ότι μαλακια ακουσεις,αντε σοβαρεψου ρε αναπηρε εγκεφαλικα!!!

    8. ΟΙ ΝΗΣΙΩΤΕΣ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ……….ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ-ΚΑΤΑΛΑΒΕ
      ΙΣΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΠΑΝΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ;…………… ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.
      ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΜΕΡΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΑΜΕΛΟΥΚΟΥΣ…….. ΠΧ ΓΙΑΥΤΟ,ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ…..

    9. Κούλη βλάκα έστειλες τα ΜΑΤ και βρήκαν ευκαιρία τα φασιστικών καταβολών ανθρωπάκια να οργανωθούν. Στείλε κατευθείαν τις μπουλντόζες του ΑΚΤΩΡΑ και του Μυτιληναίου να χτίσουν τα χοτ σποτ να δεις πως κάθονται σούζα αυτοί οι φτωχομπινέδες. Έχεις δει ποτέ ακροδεξιό να τα βάζει με επιχειρηματία; Βλέπουν γραβάτα και βαράνε προσοχή. Το πολύ πολύ να χρειαστεί να τους πετάξει κάνα 20ευρω κάνας κοστουμαρισμένος και θα πέσουν να το πιάσουν με το στόμα. Σύστημα μακεδονομάχου δηλαδή που μόλις έγιναν οι εκλογές την ξέχασαν τη μακεδονία και απλά περιμένουν τις “υποσχετικές”. Δηλαδή τα μπατριωτο-ρουσφέτια.

      1. Πρέπει να ντρέπεσαι γι αυτά που λές και για τους χαρακτηρισμούς που δίδεις για τους νησιώτες που υπερασπίζονται τα σπίτια τους, παρότι αρχικά μπορεί να έκαναν λάθη και να μην κατάλαβαν τον κίνδυνο με την αθρόα λαθρομετανάστευση, δηλαδή θα υπερασπιζόμαστε το χτίσιμο χοτ σποτ σε Ελληνικά εδάφη και να λιβανίζουμε και τους επιχειρηματίες που θα τα χτίσουν??!!!

    10. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ , ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ . ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΟΛΟΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ- ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ – ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ !!!! ΠΡΟΣΟΧΗ , ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ…..

    11. Τι χαίρεστε μωρέ; Την ελευθερία των λάθρο εξασφαλίσατε τελικά!

    12. ωραια ολα αυτα αλλα οχι να φυγουνε απο εμας και να τους φορτωσουμε σε αλλους….δεν ειδα κανενα συνθημα να προστατευτουν τα συνορα και να διωξουμε ολους τους λαθρο
      Μεχρι τωρα που ηταν σε “προσωρινη” κατασταση και ξοδευαν χρηματα στα νησια με τις χρεωστικες καρτες που επαιρναν απο τις ΜΚΟ και τον Κουλη και με δικα τους χρηματα δεν ειδα καμια αντιδραση..αυτη η δουλεια κραταει χρονια με τα νησια τους μεταταναστες και τις ΜΚΟ
      Το “μονιμο” πειραζει για θα εχει επιδραση στον τουρισμο…σιγα μην πανε οι λεσβιες παλι στο νησι με ολους τους λαθρο να περπατανε διπλα τους και με φοβο του ιου γιατι οι Μουλαδες στο Ιραν κανουν την παπια και εμεις ειμαστε ξεφραγο αμπελι οποτε ο τουρισμος και τα εσοδα θα πανε οπως πανε τα χρηματιστηρια τις τελευταιες ημερες
      Καλη η αντιδραση αλλα να λετε εξω απο την Ελλαδα οχι μονο εξω απο την Λεσβο και οι υπολοιποι να κοψετε τον λαιμο σας

    13. Θεούληδες, παλικαρέοι όλοι σας Χιώτες, Λεσβιοί και Σαμιώτες !

    14. είμαι πολλη περίεργος!!αυτή η νεα ΠΤΔ!!!τη θεση θα παρει!!!

    15. αυτό ήταν και ένα καλό μάθημα και για τους λαθρομετανάστες που μέχρι σήμερα νόμιζαν ότι οι νησιώτες μας είναι προβατα τώρα είδαν όταν αγρειευουν τη γίνεται μαζεύτηκαν όλοι δεν κουνιόταν και δεν κυκλοφορούσε κανένας

    16. Έτσι, η π@υτσα σας άρεσε ανθελληνικά σκουπίδια? Ματατζηδες κότες σας περιμένουν οι εξεγερμενοι Έλληνες για ένα δεύτερο γ@μησακι. Εδώ δεν είναι εξαρχεια, εδώ έχει π@τσα… Είναι βαριά βαριά η παυτσα του γκασμα!!! Χαχαχα χαχα.

    Comments are closed.