ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ ΤΟΝ ΦΟΝΙΑ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA – “Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΕΛΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ” ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗ – ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΕΚΡΑΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ;

    Κοινοποίηση:
    babis5

    Οργή έχει προκληθεί στα social media μετά την ομολογία του 32χρονου πιλότου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ότι ο ίδιος σκότωσε τη σύζυγό του, Καρολάιν, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

    Από την πρώτη στιγμή, χιλιάδες χρήστες στο Instagram έχουν κατακλύσει το προφίλ του. Μετά τα μηνύματα οργής στην τελευταία φωτογραφία που ο ίδιος είχε ανεβάσει αμέσως μετά την δολοφονία της Καρολάιν, έκδηλη είναι η αγανάκτηση του κόσμου και κάτω από τη φωτογραφία που είχε αναρτήσει στο μαιευτήριο, όταν γεννήθηκε το ενός έτους σήμερα παιδί τους.

    «Η καλύτερη ημέρα στη ζωή ενός άνδρα» έγραφε χαρακτηριστικά, παραπέμποντας στην ημέρα που γεννήθηκε η μικρή Λυδία, στις 3 Ιουνίου 2020.

    Πολλοί είναι αυτοί που γράφουν το δικό τους «κατηγορώ». Άλλοι με ύβρεις και άλλοι με «ευχές» για την καταδίκη του. «Η πρώτη μέρα στο κελί θα είναι ακόμα καλύτερη», «σιχαμένε, άφησες το κοριτσάκι χωρίς μαμά. Άχρηστε να σαπίσεις», «Δεν άξιζες να γίνεις γονιός» είναι κάποια από τα μηνύματα.

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ

    exofillo19-6

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Απάντηση στον ‘ΝΟΤΙΟ’: Γιατί την επομένη της δολοφονίας, όταν πήγαν οι γονείς του στην Αστυνομία και ρώτησε η μητέρα του ‘τι έγινε;’ της είπε απότομα ο πατέρας του ‘σταμάτα! μη μιλάς!’;

    2. Γιατι οργη και καταρες;;;;;;;;;;ο μητσοτακης που προσχεδιαζει και σκοτωνει με δολο και προθεση τοσο κοσμο με τα εμβολια,εκει δεν ειδα να εξαπτονται μερικοι.

    3. Το θεμα καρολαιν παρατραβηξε.ξεχειλωσε.τους εκατσε λαχειο στην κυβερνηση και στα καναλια.θα μας σπασουν τ’@ρχ@δ@α ολο το καλοκαιρι με αυτο το θεμα.θα πεθανει η μιση ελλαδα απο τα εμβολια και αυτοι ακομα θα μας λενε αν η σκυλιτσα της καρολαιν ειχε περιοδο την ωρα που πεθανε,ή αν το φαγητο που ειχε φαει ο πιλοτος το προηγουμενο βραδυ ηταν απο τα lidl.αντε χαθειτε βλαμμενοι!!!!

    4. Πολυς ντορος για το θεμα της καρολαιν.για τα εμβολια μουγκα,ολα τα μ.μ.ε. πρεπει να επεσε αυστηρη εντολη για σιγη ιχθυος για αλλα θεματα.ειναι μαγειρεμενη η ωρα και στιγμη που εγινε η συλληψη.αποφασισαν απο κοινου την χρονικη στιγμη της συλληψης απο αστυνομια και κυβερνηση για να τραβηξει αλλου τα βλεμματα η επικαιροτητα.ειναι τοσες ομως οι παρενεργειες και οι θανατοι των εμβολιων,που το θεμα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΑΦΤΕΙ ΟΣΟ ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΡΙΧΝΟΥΝ οι επιτιδιοι μαγειρες επικοινωνιολογοι του μαξιμου.ειναι κατι παμπονηροι αυτοι…….!!!!!αυτοι καθοδηγουν κυβερνησεις!!!!

    5. Κάθε μέρα μας σφάζουν στο γόνατο οι λάθρο , κάθε μέρα εγκλήματα , τέτοιος ντόρος δεν έγινε ποτέ.

    6. Μπορεί να τον βοήθησε γκόμενα-γκόμενος. Δεν θα του καθόταν λόγω της κατάθλιψης και των νεύρων η γυναίκα του και μπορεί να ξαναγύρισε σε πρώην ή να βρήκε καινούργια. Ο εισαγγελέας δεν πρέπει να του αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό γιατί την σκότωσε στον ύπνο, δεν είχε δείγματα πάλης-αντίστασης, άρα δεν είναι φόνος εν βρασμώ ψυχής είναι δολοφονία προσχεδιασμένη.

    7. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

      Για την Αγγελικη παπαθανασοπουλου 32 χρόνον και έγκυος 4 μηνών και για τόσα άλλα θυματα δεν είδα καμιά οργή αντίθετα όλοι αυτοί που φωνάζουν τώρα πήγαν και επιβραβευσαν τους δολοφόνους με την ψήφο τους για αυτές τις ψυχές δεν θα βρεθεί ποτέ ο δολοφονος τους

    8. ετοιμαστειτε να φατε πλυση εγκεφαλου για τους επομενους 3 μηνες απο τα καναλια των νταβατζηδων για τον ψυχακια και την μανιοκαταθλιπιτκη και γαργαρα τα μεγαλα προβληματα του κοσμου πχ εργασιακο νομοσχεδιο….οτι πρεπει για Μητσοτακη η υποθεση

      1. Θέλουν να καλύψουν το εργασιακό νομοσχέδιο και τους θανατους από τα μπόλια-φολες. Είχα γράψει 3-4 φορές παρόμοια σχόλια και μου τα έκοψαν.

    Comments are closed.