ΓΚΡΙΝΙΑ – ΜΙΖΕΡΙΑ – ΘΑΝΑΤΟΣ! ΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – “ΚΑΡΦΙΑ” ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ “ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ” ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΠΟΥ… ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ… ΠΑΠΙΕΣ!

    Κοινοποίηση:
    mitsotakis_ypourgiko__2_

    Η γκρίνια έχει κάνει την εμφάνισή της στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, μετά τα όσα συμβαίνουν και τη βαραίνουν καθημερινά. Χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος χωρίς να κατονομάζει το πρόσωπο στο οποίο αναφέρεται, είπε πως οι υπουργοί με μεγάλη δημοφιλία έχουν… εξαφανιστεί από την πρώτη γραμμή σε μία «δύσκολη στιγμή».

    «Το να έχεις υπουργούς με μεγάλη δημοφιλία είναι πολύ χρήσιμο σε μία παράταξη. Πολύ χρήσιμο. Γιατί είναι χρήσιμο σε μία παράταξη; Γιατί σε μία κρίσιμη ώρα, όπου τα πράγματα μπορεί να έχουν πάει και στραβά, μπορεί να έχει μια δύσκολη στιγμή, αυτοί οι υπουργοί που είναι πρώτοι σε δημοφιλία βγαίνουν, καταθέτουν ένα τμήμα από το πολιτικό τους κεφάλαιο για να βοηθήσουν την ομάδα, την κυβέρνηση, τον πρωθυπουργό», είπε.

    Και συνέχισε: «Εάν την κρίσιμη ώρα, λέω γενικά για τις ομάδες, οι πρώτοι σε δημοφιλία εξαφανίζονται και βγάζουν πάλι τα κάστανα από τη φωτιά οι ίδιοι και οι ίδιοι, αυτό δεν είναι πολύ χρήσιμο για την ομάδα και άρα η πρωτιά στη δημοφιλία να μην τους αξίζει κιόλας. Το λέω για να είμαστε συνεννοούμενοι».

    Λοβέρδος: “Υπουργοί κάνουν τις πάπιες”

    Η γκρίνια εμφανίστηκε και από άλλους βουλευτές, καθώς ο Γιάννης Λοβέρδοςμιλώντας στο Attica Tv το πήγε ένα βήμα παραπέρα και έκανε λόγο για υπουργούς που «κάνουν την πάπια». Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη, ο Γιάννης Λοβέρδος απάντησε:

    «Γνωρίζω ότι υπάρχουν υπουργοί που κάνουν την πάπια. Το ξέρω, είναι σαφές. Είναι αυτοί που δεν βγαίνουν να υποστηρίξουν την κυβέρνηση σε αυτή την δύσκολη περίοδο που περνάει».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Τι λέει ουσιαστικά ο Άδωνις;
      Έκατσε η στραβή και μια δύσκολη στιγμή και πως θα το καλύψουμε για μην χάσουμε τα ψηφαλάκια και την κουτάλα.
      Αυτό ακριβώς λέει ο Άδωνις.
      Και οι νεοελληναράδες του ελλαδιστάν με ιδεολογία το ρουσφέτι το βόλεμα και το διορισμό θα πάνε να τους ψηφίσουν γιατί μόνο η πάρτη τους τους ενδιαφέρει η άλλοι ας χάνουν τα παιδιά τους.
      Έχεις πολλές ελλάδες στο ελλαδιστάν και σίγουρα δεν υπάρχει ενιαίος λαός οι περισσότεροι νεοελληναράδες την πάρτη τους κοιτάνε και πως θα σώσουν το τομάρι τους μέσα από τη ΝΔ και τους Μητσοτάκηδες.
      Στο ελλαδιστάν ποτέ θα θα μάθετε ποια είναι η αξία σας και τι πραγματικά μπορείτε να κάνετε και να εξελιχθείτε γιατί ακόμα και αν αξίζετε τη θέση σας θα την κλέβει πάντα ένα κομματόσκυλο και χειροκροτητής του Μητσοτάκη και της ΝΔ.
      Εβδομήντα σταθμάρχες διόρισε η κυβέρνηση όλοι τους κομματόσκυλα της ΝΔ.
      Είναι αυτοί που θα ψηφίσουν Μητσοτάκηδες και ΝΔ ακόμα και αν χαθεί η μισή Ελλάδα χεσμένη την έχουν όλοι αυτοί και την πατρίδα και όλους εσάς που αγωνίζεστε μόνοι σας.

    2. Γιατί υπάρχει δημοφιλής νεοπουστοδημοκρατης υπουργος;;;Πλάκα εχεις βιβλιοπώλη…Αναθεμα κ εσάς κ αυτούς που σας ψήφισαν!

    3. Δε ξερεις τι χάνεις η μάλλον ξέρεις
      Μαζί παίζατε μπάσκετ τεσπα,
      Ο Γεωργιάδη έχει δίκιο πολλοί λουφάρουν στο κοινοβούλιο και απλώς ξεχρεώνουνε,
      Τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά τους και τα θαλασσοδάνεια.

    4. Μαυρο στη συμμορια της Νεας Δικτατοριας.
      Καμμια ψηφος στους Μαφιοζους !
      Μαυριστε τους ολοι,αποδειξτε τους οτι δεν ειστε ηλιθιοι.

    5. Μόνον Θάνατος ταιριάζει στην εγκληματική οργάνωση της Νέας Φαυλοκρατίας

    6. Άτλαντας ο Άδωνις κρατά στους όλους του κυβέρνηση, κόμμα, Βουλή και χώρα. Αποτελεί τη μούσα και το στήριγμα του Κυριάκου. Ταλαίπωρη Ελλάδα, πόσο ξέπεσες ώστε να ακούς τους ψευδούς και ψευδεπίγραφους ρήτορες, τους φελλούς της πολιτικής, να λένε πως σε σώζουν.

    7. Μαυριστε τους ολοι,να πανε στο 3%.
      Αποδειξτε τους οτι δεν ειστε πανηλιθιοι,οπως σας θεωρουν.
      Μαυρο στη συμμορια της Μαφιας,ολοι !

    8. Αυτό το έχουν μεταφέρει στους Έλληνες.

    9. Δλδ τι μας λενε μεσα στα μουτρα ;;; Δεν μας ενδιαφερει το ατυχημα , στα τετοια μας , εμεις θελουμε τις εκλογες κ πρεπει να βγουν ολοι οι δημοφιλεις βουλευτες να μας παραμυθιασουν για να τους ψηφισουμε !!! ΡΕ ΤΙ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ;;;;; ΤΙ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ;;; ΤΙ ΚΑΘΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ;;; ΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΡΕ ;;; ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ;;;; ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ , ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΑ ΓΑΜΙΩΝΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΩ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ !!!!

    10. φυσικό είναι να μην βάζουν το χέρι τους στην φωτιά..παρά μόνο να το βουτάν στο μέλι…η υπόλοιπη ομάδα που χάθηκε?

    Comments are closed.