ΓΙ’ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ;; ΣΤΗ ΔΥΣΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΥΡΝΑΕΙ ΜΕ ΤΣΑΝΤΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΑΖΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΕ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΤΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ… – ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΑΓΚΕΣ [ΠΡΟΣΟΧΗ ΦΩΤΟ 18+]

    Κοινοποίηση:
    ΓΦΦΗΩΗΓ

    Ενώ ο δυτικός κόσμος γυρνάει από το center με παραγεμισμένες τις σακούλες από τα ψώνια οι γονείς στη Γάζα παίρνουν σε σακούλες τα παιδιά τους, τα διαμελισμένα τους πτώματα …

    Καθώς ο δυτικός κόσμος στολίζει με πλαστικές κούκλες τις φάτνες, τα παιδιά της Γάζας έγιναν τα ίδια άψυχες κούκλες στo καταβαραθρωμένο σπήλαιο του πολέμου.

    μόνο τα αστέρια φωτίζουν τη Γάζα στη γενική συσκότιση και ίσως ένα από αυτά να είναι και πάλι το πιο φωτεινό πάνω από τη Βηθλεέμ…..

    image-69

    Δεν είναι το άστρο της Βηθλεέμ που φωτίζει τη Γάζα αλλά ο προβολέας πολέμου που σαρώνει τα πάντα αναζητώντας επιζώντες προς εκτέλεση..

    ΠΗΓΗ: dimpenews.com

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Οι Γυφτο-Παλαιστίνιοι Ισλαμοφασιστες. Είναι ακριβώς σαν τους Γύφτους! Και να τους σκοτωθεί ένα παιδί θα κάνουν αλλα δέκα!

      1. Πάντως ο Χιτλερ γυφτους και Εβραίους κυνηγούσε !
        Όχι Παλαιστινίους !
        Αντε στην τρύπα σου τώρα σιωνιστικό τρολ

    2. Αυτοι οι επικοι του ιστραηλ ουτε εβραιοι ειναι ουτε σιμιτικοι ,ευροαμερικανοι δολοφονοι ιουδαιοι που πηγαν να κανουν πλιατσικο την γη των Παλαιστινιων πληρωνονται για αυττο απο Ροτσιλντ ,Σορος,αλα συμφωνω μαζι σου οτι γραφεις για εβραιους !!!

    3. Γνωστοί οι Εβραίοι από αρχαιοτάτων χρόνων ως ταγμένοι στο σατανά και τους δαίμονες. Σήμερα το μόνο που ξέρουν είναι να πίνουν το αίμα μας.αν δεν καταστραφή το ισραήλ δεν θα υπάρξει ειρήνη επί γης έως ότου .θάνατος στο ισραηλ

    4. ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΤΑ ΕΝΟΙΑΞΕ ΤΑ ΜΟΥΣΛΙΜΙΑ ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΒΙΑΣΤΕ ΣΚΟΤΏΣΤΕ ΚΑΙ ΠΗΔΗΞΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ

    Comments are closed.