ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΪΒΑΖ: ΔΙΕΡΕΥΝΟΥΝ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ Ή ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ; ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΟΙ… ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ

    Κοινοποίηση:
    karaivaz_0

    Στο τηλεοπτικό στούντιο της εκπομπής του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» βρισκόταν ο Γιώργος Καραϊβάζ, λίγο πριν τη δολοφονία του σε ενέδρα, έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

    Ο δημοσιογράφος τον τελευταίο καιρό ήταν μέλος του πάνελ της Ζήνας Κουτσελίνη, ενώ διατηρούσε και τη δική του ιστοσελίδα.

    Το τελευταίο ρεπορτάζ που παρουσίασε στην εκπομπή αφορούσε σε ένα άλλο έγκλημα που συγκλόνισε τις τελευταίες ημέρες το Πανελλήνιο, τη διπλή δολοφονία δύο αδελφών στη Μακρινίτσα.

    Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του, ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην επίσημη ενημέρωση που είχε ζητήσει από την αστυνομία, όσον αφορά στην υπόθεση.

    Περιγράφοντας το ιστορικό της υπόθεσης, ο Γιώργος Καραϊβάζ εξήγησε ότι από τις 15 Ιανουαρίου υπήρχε εισαγγελική παραγγελία για ψυχιατρική εξέταση του κατηγορούμενου για τη διπλή δολοφονία, μετά από αίτημα της συζύγου του. Οδηγήθηκε στον ψυχίατρο στις 21 Ιανουαρίου. Ο ειδικός του έδωσε οδηγίες και επιφυλάχθηκε για την οριστική γνωμάτευση περί της αναγκαστικής ή μη νοσηλείας του.

    Έκτοτε δεν υπήρξε καμία ενέργεια, με τον δημοσιογράφο να ασκεί κριτική στις αρχές, κάνοντας λόγο για παραλείψεις.

    «Κάποιος θα πρέπει να απολογηθεί στη μνήμη αυτής της γυναίκας, γιατί είχε κινήσει τι διαδικασίες ψυχιατρικής εξέτασης και μόλις τον είδε έξω από το σπίτι ενημέρωσε την Άμεση Δράση. Κατάλαβε την πρόθεσή του ότι πήγαινε να τους σκοτώσει», είπε στον αέρα της εκπομπής.

    Μόλις τελείωσε τη δουλειά του επέστρεψε σπίτι του, περίπου στις 14:15. Εκεί δύο άνδρες που επέβαιναν σε σκούτερ του είχαν στήσει ενέδρα, πυροβολώντας τον με τουλάχιστον 17 σφαίρες…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Φαίνεται να έχει αρθρογραφήσει ο Καραϊβαζ για την σχέση του με τον δολοφονημένο Μάλαμα. Δεν το έκρυβε. Mάλλον δεν είχε και λόγο να το κρύψει.

    2. και να τους βάλετε στο ίδιο κελί με του επίδοξους δολοφόνους του Στέφανου Χίου..

    3. Οταν μπλεκεσαι με τα πιτουρα σε τρωνε οι κοτες. Μπλεγμενος με μαφια, επιχειρηματιες, δολοφονους, διεφθαρμενους αστυνομικους και νεοδημοκρατες. Ηταν μαρτυρας υπερασπισης των δυο ισχυροτερων ελληνων νονων με πλατες ΝΔ. Ηταν θεμα χρονου να βγει απο τη μεση απο την στιγμη που κληθηκε για καταθεση απο την εισαγγελια.

    4. Ήταν πολύ σοβαρός δημοσιογράφος και ανθρωπισ έλεγε πάντα αλήθειες και δεν κρύβονταν κομματικά πουθενά Κρίμα για την ελληνική δημοσιογραφία που χάνει ανθρώπους με ήθος και γνώσεις Έπεσε όλη η αστυνομία να βρει τους φονιάδες μακάρι να βρεθούν τα κτήνη και να τους ευνουχησουν

    5. ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ. ΑΠ” ΤΗ ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ΔΕ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΔΕΣΗ. ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΦΙΛΕ Cobra.

    6. Καλά δε βλέπετε ότι η δολοφονία Καραιβαζ είναι καρμπόν με τη δολοφονία Μάλαμα στο Χαϊδαρι πριν 2 χρόνια ; Δεν διαβάζετε τι έλεγε για τη δολοφονία Μάλαμα ο Καραιβαζ;;;

      1. Το είπε εχθές ο Χίος.

    7. Τι “συμπτωση” οι δολοφόνοι να χτυπάνε πάντα τους δημοσιογράφους που βγάζουν την αλήθεια και όχι τα προσκυνημενα παπαγαλάκια του συστήματος (Ευαγγελάτος, πρωτοσαλτε, κλπ).

      Mεγαλη σύμπτωση…

      1. ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΙ,ΠΡΩΤΟΣΑΛΑΤΑΡΙΣΜΕΝΟΣ,ΧΑΡΔΑΒΔΕΛΛΑΣ,ΤΑΤΤΥ,ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΗΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΣ,ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΧΑΙ ΚΛΑΣΣ ΚΥΒΕΡΝΙΤΙΚΟΥΣ. ΚΥΚΛΩΜΑ.ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑΣ ΠΟΥΔΑΙΑ ΕΡΕΥΝΑ.ΟΛΟ ΑΗΔΙΕΣ ΞΕΦΟΥΡΝΙΖΟΥΝ.ΠΟΝΗΡΟΙ ΔΕΝ ΜΠΛΕΚΟΥΝ ΜΕ ΥΠΟΚΟΣΜΟ.ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΔΗΜΟΣΙΓΡΑΦΙΑ.ΡΟΥΛΕΤΤΑ.ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΥΠΟΚΟΣΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.ΟΜΕΡΤΑ. ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΑΧΑΛΟ. ΚΟΥΛΗ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΒΛΑΞ.ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΞΙΚΟ. Η ΧΩΡΑ ΤΟΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ,ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ,ΕΜΠΟΡΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΓΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΜΠΛΟΚ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΘΗΝΑ ΒΑΡΚΙΖΑ ΑΛΙΜΟ…….ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΟΧΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ….

    Comments are closed.