ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ. ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ -ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΡΜΑΙΑ ΣΤΑ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑ ΤΩΝ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ

    Κοινοποίηση:
    krisi

    Σε ασκήσεις επί χάρτου και κατάρτιση σχεδίων έκτακτης ανάγκης επιδίδονται οι όλο και πιο προβληματισμένες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης  προκειμένου να αντιμετωπίσουν την επαπειλούμενη επισιτιστική κρίση. Το ντόμινο των εξελίξεων, άλλωστε, έχει γίνει ήδη εμφανές στα ράφια των  σουπερμάρκετ της Ευρώπης, ενώ οι φωνές που υποδηλώνουν ανησυχία για την επόμενη μέρα αυξάνουν.

    Θυμηθείτε την άνευ προηγουμένου έκκληση προς τους Γερμανούς πολίτες να «αποθηκεύσουν» φαγητό και υγρά, χωρίς πανικό, σε μία προσπάθεια να είναι προετοιμασμένοι απέναντι σε κάθε ενδεχόμενο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ακόμα και η χώρα μας έχει σχέδιο «έκτακτης ανάγκης» όπου στο Πεντάγωνο συσκέπτονται τι θα γίνει σε περίπτωση επισιτιστικής κρίσης.

    Κρίση στον εφοδιασμό τροφίμων προβλέπεται για το Ηνωμένο Βασίλειο

    Τα αυγά αποτέλεσαν το πρώτο προϊόν στο οποίο παρουσιάστηκε σημαντικό πρόβλημα εφοδιασμού στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η Εθνική Ένωση Αγροτών της χώρας έκανε λόγο για υπαρκτό κίνδυνο γενίκευσης των ελλείψεων τροφίμων στα ράφια των καταστημάτων λιανικής. Το Ηνωμένο Βασίλειο «υπνοβατεί» προς μια κρίση εφοδιασμού τροφίμων και η κυβέρνηση πρέπει να παρέμβει για να βοηθήσει τους αγρότες, προειδοποίησαν οι ίδιοι.

    Οι αποδόσεις της ντομάτας και άλλων καλλιεργειών πιθανότατα θα σημειώσουν αρνητικό ρεκόρ φέτος, ενώ εκτιμάται πως υπάρχει η πιθανότητα να υπάρξουν προβλήματα εφοδιασμού, όπως φαίνεται να συμβαίνει ήδη με τα αυγά. Το αυξανόμενο κόστος των καυσίμων, των λιπασμάτων και των  ζωοτροφών βάζει τους αγρότες υπό σοβαρή πίεση.

    Διαβάστε το πλήρες ρεπορτάζ στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας Μακελειό

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. …. ε ρε πείνα που έρχεται με βλέπω να παίζω κιθάρα στην ερμου!!!

    2. Η Βενεζουέλα είναι ένα από τα κράτη που δεν αγοράζει εβραϊκές χολυγουντιανες ταινίες και δεν υπηρετεί το τοκογλυφικο κεφάλαιο όπως οι χώρες της Ε.Ε. και της Δύσης….

    3. Οι ευρωπαϊκές μαριονέτα κυβερνήσεις θα προχωρήσουν και σε νέο πακέτο κυρώσεων κατά της Ρωσίας, πότε θα τους πάρουμε στο κυνήγι δεν ξέρω ;

    4. Τι έχει η Βενεζουέλα ρε παιδιά; Είναι στο μάτι των σιωνιστών της Νέας Υόρκης για αυτό ο οικονομικός πόλεμος κατά του λαού της Βενεζουέλας.
      Ο Τσάβες ενίκησε τον Εβραίο αντίπαλο του Ενρίκε Καμπρίλε Ραντκοφσκι στις προεδρικές εκλογές και αυτό δεν το συγχώρεσαν οι μισάνθρωποι Ιουδαίοι.
      Προσφάτως υπεγράφη συμφωνία Ιράν-Βενεζουελας για σιτηρών για τις ανάγκες των Ιρανών.

    5. Η κρίση είναι στημένη από τα καθεστώτα που αυτοαποκαλούνται “δημοκρατικές κυβερνήσεις”.
      Γιατί η Ρωσία δεν έχει τέτοιο πρόβλημα; Γιατί ο υπόλοιπος κόσμος παρά μόνο η Ευρώπη που παράγει τα πάντα;

      Πρέπει να κατανοήσουμε, οι πολιτικοί μας θέλουν ΝΕΚΡΟΥΣ ιδίως τους Έλληνες. Και μόνο μία απάντηση υπάρχει σε αυτό. Φωτιά και τσεκούρι στα καθίκια. Γιατί συμπεριφέρονται χειρότερα από τους πασάδες.

    Comments are closed.