ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ! “ΥΠΕΡΔΡΑΣΤΗΡΙΟΙ” Λ@ΘΡΟ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΚΑΙ ΕΦΟΡΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ – ΤΡΩΝΕ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΜΚΟ! ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ [ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    simvainei tora

    Νέα εξέγερση αλλοδαπών βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την στιγμή στην περιοχή του Πεδίου Βολής του Στρατού στον Καρά Τεπέ, το οποίο Πεδίο Βολής έχει πλέον αχρηστευθεί για τον ΕΣ.

    Εκατοντάδες παράνομοι αλλοδαποί έσπασαν το αστυνομικό φράγμα και κατευθύνονται προς την πόλη της Μυτιλήνης.

    Την ίδια στιγμή, έχει εκκενωθεί η εθνική οδός Μυτιλήνης-Θέρμης, ενώ από την ευρύτερη περιοχή του Καρά Τεπέ έχουν αποχωρήσει οι δημοσιογράφοι Έλληνες και ξένοι καθώς απειλείται η ασφάλειά τους

    Υπενθυμίζεται ότι είχε ξεκινήσει από το μεσημέρι η καταγραφή των αλλοδαπών, ώστε να εισέλθουν στο νέο, πρόχειρο κέντρο προσωρινής φιλοξενίας, που στήνεται στο Πεδίο Βολής του Καρά Τεπέ.

    Η διαδικασία συνεχίζεται, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως στη δομή έχουν ήδη μπει κι εγκατασταθεί στις σκηνές γύρω στα 300 άτομα, που έχουν υποβληθεί και σε τεστ για Covid-19, από το σύνολο των 13.000 που βρίσκονται αυτή την στιγμή να κινούνται χωρίς κανέναν έλεγχο στο νησί που βρίσκεται το πλέον στρατηγικό σημείο του Αιγαίου, στην έξοδο των Στενών των Δαρδανελίων.

    Όπως είπε ο πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης, πριν λίγο, η κυβέρνηση θέλει να κατασκευάσει νέο οικισμό στο Καρά Τεπέ, αλλά αντιδρούν οι πολίτες, ενώ οι αλλοδαποί που έκαψαν τον οικισμό απειλούν «θεούς και δαίμονες», αν δεν τους επιτραπεί να προωθηθούν στην ενδοχώρα.

    Σε αυξημένο συναγερμό έχουν τεθεί όχι μόνο οι αστυνομικές, αλλά και οι στρατιωτικές δυνάμεις στο νησί.

    Έφαγαν ξύλο και μέλη ΜΚΟ

    Την ίδια ώρα, η εκρηκτική ατμόσφαιρα που επικρατεί στο νησί φαίνεται και από βίντεο που δείχνει “υπερδραστήριους” κατά τον Μητσοτάκη,  λ@θραίους να εφορμούν σε φορτηγά για να πάρουν φαγητό. Μάλιστα, ακόμα και μέλη ΜΚΟ δέχονται επίθεση.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    76 Σχόλια

    1. Που στο διάλο ήλθαν αυτοι οι Σομαλοί και δεν τους απέλασαν?

    2. αυτοι οι ειναι εγκληματικα στοιχεια και πρεπει , να συληφθουν ολοι και να απελαθουν αμεσα στην αλλη ακρη της γης, κοντα στην κινα.., να μην μπορουν να γυρισουν, , μην διανοηθουν να τους φερουν στην ενδοχωρα…., με εξοδα της ευρωπης γιατι κανενας δεν τους θελει.

    3. Οι δουλέμποροι των μκο ας τρώνε και λίγο ξύλο,δεν πειράζει,με τόσα που έχουν κάνει και λίγα παθαίνουν

    4. Τωρα μεσα στην αναμπουμπούλα ειναι η ευκαιρια να βγουν οι κατοικοι εξω και να πάρουν στο κυνήγι αυτα τα άχρηστα των ΜΚΟ. Να τους πάρουν στο κηνυγι για τα καλα ομως…………..για τα καλα καλα……ευκαιρια ειναι.

    5. Τσίπρας Μητσοτάκης 300 απ’ το 2015 και μετά πρέπει να δικαστούν και να τιμωρηθούν με την σκληρότερη των ποινών. Κατέστρεψαν τη χώρα, σκότωσαν τον ελληνικό λαό για χάρη των εισβολέων που κατέλαβαν την χώρα μας χωρίς να πέσει ούτε μια τουφεκιά. ΑΠΕΛΑΣΗ όλων των λαθροεποίκων αύριο. Και μετά εξορία όλων όσων έβλεπαν το δράμα της χώρας και ξύνονταν. . Στους δρόμους η κάθε κατατρεγμένη Αφγανή, Πακιστανή, Σύρια σέρνει ένα παιδί τριών χρονών απ’ το χέρι, ένα άλλο δυο απ’ το άλλο σβαρνίζεται στο πεζοδρόμιο, ένα τρίτο στο καρότσι 7-8 μηνών και η κοιλιά φουσκωμένη στον 6ο μήνα. Έτσι όπως πάνε αν δεν φύγουν όλοι τώρα σε λίγα χρόνια θα είναι πολύ αργά. Η Ελλάδα θα γίνει Ισλαμιστάν.

    6. Ο μ@λακας Τρομπαλεξης και ο αλλος πιο μ@λακας Γκουρλωματης…δεν αναρωτηθηκαν τι θα γινει αν πιασει καμια φωτια ή αν ολοι αυτοι βγουν στους δρομους;
      Γινεται να ναι τοσο μ@λακες;
      Και οι κατοικοι που τους ψηφισαν…ακομη πιο μ@λακες!
      Αντε τωρα να τους μαζεψεις ολους αυτους.
      Δεν μαζευονται.
      Στο τελος να διτε…θα τους φερουν ολους στην ενδοχωρα.

    7. Στην νέα λαθροδομη στο καρατεπε της Λέσβου, αφγανος λαθρομετανάστης μαχαίρωσε στην καρδιά άλλον λαθρομετανάστη γιατί κοίταξε λέει την γυναίκα του! Καταλάβατε πως οι κάτοικοι του νησιού κινδυνεύουν? Καταλάβατε πως η κυβέρνηση παίζει κυριολεκτικά με τις ζωές των κατοίκων του νησιού? Καταλάβατε πως πρόκειται σε ποσοστό 90% για εγκληματίες φονιάδες?

      1. τωρα θα φαει 20 χρονια και την γνκα του θα την @αμ@ει αλλος

    8. Για να δούμε στις επόμενες εκλογές, βάλαν μυαλό εκεί στη Λέσβο ή θα ξαναψηφίσουν τα ίδια παρτάλια, γιατί αν ξαναψηφίσουν έτσι καλά να πάθουν!!!

    9. Το παιχνίδι είναι στημένο.. Τη συνέχεια την ξέρετε… Μ αυτούς δε μπορούμε να βρούμε το δίκιο μας. Χάθηκε η έννοια του νόμιμου και του ηθικού…

    10. ο Λαός φταίει. Κανείς άλλος. Όταν δεν αντιδρούμε ολοι μαζί ενωμένοι αυτά θα τραβάμε. Μέχρι πέρσι τους ταϊζατε. Τώρα? Καλά σας κάνουν. Περαστικά σας

      1. Οι πολίτες του νησιού τους τάισαν, τους κοίμισαν, και τους έδιναν κουβέρτες! ας φάνε τώρα και λίγο ξύλο, μπας και συνέλθουν!!!

      2. Ε ναι, ο λαός έχει την διακυβέρνηση της χώρας και αφήνει τους λαθρομετανάστες να εισβάλουν στην χώρα μας. Η πολιτική μαφία δεν φταίει ποτέ, για τα πάντα φταίει ο λαός!! Άκου βλακακο, για την λειτουργία ενός κράτους την αποκλειστική ευθύνη την φέρει μόνο η εκάστοτε κυβέρνηση και κανείς λαός. Η κυβέρνηση θα επιλέξει εάν αφήσει την φοροδιαφυγής ή θα την πατάξει. Η κυβέρνηση φέρει την ευθύνη για τους λαθρομετανάστες, για όλα υπεύθυνη είναι η κυβέρνηση και οι πολιτικοι. Στον κορονοιο η κυβέρνηση αποφάσισε να κλείσει στα σπίτια τους Έλληνες. Ο λαός υπάκουσε και έμεινε στο σπίτι του. Ενα παράδειγμα απλά για να καταλάβετε επιτέλους στο μυαλουδακι σας, εάν διαθέτετε, πως ένα κράτος λειτουργεί βάση πολιτικών αποφάσεων. Ο λαός δεν φταίει σε τίποτα και ποτέ.

        1. Και η κυβέρνηση πως προκύπτει ρε μάστορα; Ο λαός δε τη ψηφίζει ή έστω δε την ανέχεται; Άντε πάγενε από κει που δε φταίει ο λαός. Ο λαός φταίει 200%, η κυβέρνηση δε φταίει σε τίποτα. Η κυβέρνηση κάνει αυτά που έκανε πάντα, η ΝΔ ήταν και είναι γνωστή ποσότητα δεκαετίες τώρα δε τη μάθαμε το 2020, ας μη τη ψήφιζαν.

        2. Ακου καθυστερημενακο, τις κυβερνησεις τις ψηφιζει ο λαος. Αυτα που λες ειναι παπαριες.

        3. Ευτυχώς που έχεις καταλάβει εσύ και περισσεύει για τους υπόλοιπους, τρολακι…😂😂🤣

    11. Άμα είσαι βολεμένος σε εξυπηρετεί αυτή η κατάσταση και όπου και να γυρίσεις βαφτίζεις τους πάντες φασίστες.έτσι πεμπτοφαλαγγίτη?

    12. Τι λες ρε ανεγκεφαλε, που συγκρινεις τους Ελληνες μεταναστες, που πηγαν νομιμα οπου πηγαν, με τα αποβρασματα αυτα που κουβαληθηκαν με βαρκες τουρκων δουλεμπορων παρανομα, επειδη τους αφησαν να αποβιβαστουν στα Ελληνικα νησια, Ανθελληνικες κυβερνησεις, που προφανως τις ψηφιζεις!!!!!!!

    13. Το επόμενο βήμα είναι να σφ@@@ζουν στο γόνατο με μπαλντά να λεηλατούν, να βιάζουν, να καίνε και να γκρεμίζουν τα οσια και τα Ιερά της Πατρίδας. Ισλαμ Αλλάχ μπαλαχ και κολοκύθια τούμπανα. ΜΚΟ οι φάγανες του κράτους και την οργανωμένης πολιτείας.

    14. Εμείς να δεις τι υπερδραστηριοι θα γίνουμε αν χρειαστεί.

      1. Αστο αδερφε απ το 2010 τα ιδια ακουω…αντ αυτου στα 4 εισαι και τρως και σφαλιαριτσες

    15. Να πάει τώρα ο πρωθυπουργός με το χρυσοχοΐδη να ηρεμήσουν τους κακομοιρους τους μετανάστες. Μπροστα μπροστά όμως και χωρίς συνοδεία για να πάρει μια εικόνα από πρώτο χέρι.

    16. Θα το ξαναγράψω για τρίτη φορά και αν δε δημοσιευτεί κάτι τρέχει.Ο Σύψας είπε σε βίντεο ότι οι μετανάστες δεν κολλάνε τον ιό γιατί είναι νέοι και παιδιά.

      1. Αφού δε κολλάνε τον ιό γιατί είναι νέοι και παιδιά, γιατί τα παιδιά στα σχολεία πρέπει να φοράνε μάσκες αύριο;

        1. Τι άλλη μαλακία θα ακούσουμε από τους Επιστήμονες?

    17. Τι αλλο καταυλισμο θα φτιαξετε ρε ανεκδιηγητοι ξευτιλες;;;;;; Και αυτον θα τον καψουν τα παλιοτομαρα που δεν σεβονται τιποτα!!!!!!!! Αυτα εινα τα κατορθωματα των Τσιπρα και Μητσοτακη, που πλυμμηρισαν την χωρα με λαθροισλαμιστες και τους ανεχονται οι αθλιοι να κανουν οτι θελουν ,χωρις να συλλαμβανουν κανενα και χωρις να απελαυνουν κανενα!!!!!!! Αυτους ψηφισατε, λουστητε τωρα την ελεεινη πολιτικη τους, να λιβανιζουν τους παρεισακτους ασεβεις λαθροκοπριτες!!!!!!!! Εκαψαν ολον τον καταυλισμο και δεν συνελλαβαν κανενα οι καραγκιοζηδες, απατριδες!!!!!!!!

    18. Τις ΜΚΟ καλα τις κανουνε ,αφηστε τους να τους σφαξουνε
      καταλαβαν επιτελους οτι θυσαυριζουν απο το δικο τους λαθρεμποριο
      Δυστυχως θα τις μαζεψουν και οι κατοικοι της Λεσβου που επισης τα
      οικονομησαν γερα απ τις συναλλαγες μαζι τους

    19. Τις ΜΚΟ καλα τις κανουμε ,αφηστε τους να τους σφαξουνε
      καταλαβαν επιτελους οτι θυσαυριζουν απο το δικο τους λαθρεμποριο
      Δυστυχως θα τις μαζεψουν και οι κατοικοι της Λεσβου που επισης τα
      οικονομησαν γερα απ τις συναλλαγες μαζι τους

    20. Σε καράβι και μεσοπέλαγα μέχρι να θυμηθούν πώς λέγονται και από ποια χώρα είναι για να γυρίσουν στα σπίτια τους!

    21. Οι περισσοτεροι σε αυτό το site ειστε πολεμοχαρεις(συντακτες και αναγνωστικο κοινό). Προσπαθειτε και καλά να ξυπνησετε τους υπόλοιπους αλλά εσεις οι ίδιοι κοιμαστε. Με το να δημιουργειτε πολεμικο κλίμα δε καταφερνετε κάτι. Σας ευχομαι να μη χρειαστεί να ζησετε εξωτερικό και να βιωσετε πραγματικό ρατσισμο σε βάρος Ελλήνων μεταναστων από κάποια ακροδεξια αποβλητα της εκαστοτε χώρας

      1. Κάτσε εκει που είσαι κατακαημενε ανθρωπιστη και αστα όλα στούς άλλους.

        1. Σιγά μην είναι οι άνθρωποι που είναι κατά των πολέμων και σκουλήκια!

      2. Δεν ντρέπεσαι λίγο που θα εξισώσεις αυτά τα δίποδα κτήνη που μπουκαρουν με το έτσι θέλω στην χώρα μας και καταστρέφουν τα πάντα ,με τους νόμιμους μετανάστες στο εξωτερικό;;Ήμουν Γερμανία για 2 χρόνια.Δεν μου χαρίστηκε τίποτα!Δούλευα ,πλήρωνα 1000 ευρώ ενοίκιο,φόρους και σεβομουν την χώρα που εμένα.Δεν τα έκανα όλα λαμπογυαλο,απαιτώντας να μου δώσουν σπίτι και να με τρέφουν!Ούτε μπηκα στα νεκροταφεία τους να παταω και να αφοδευω στους τάφους των γονιών τους,ούτε να καίω τα κτήματα τους και να κλέβω τα ζώα τους!Ούτε βέβαια να πετάω πέτρες στους αστυνομικούς τους! Βέβαια σε μι τέτοια περίπτωση,επειδή η Γερμανία είναι οργανωμένο κράτος και όχι Μπανανία σαν την Ελλάδα ,θα με στέλνανε πακέτο πίσω στην χώρα μου!

        1. Τα δίποδα κτήνη τα κουβάλησαν εδώ δεν ήρθαν από μόνα τους

        2. ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΤΟΥ ΛΑΚΑΜΑ ΤΟΥ ΚΟΠΡΙΤΗ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΝΑ ΛΟΥΖΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΘΗΚΟΥΣ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΑΓΚΑΣ ΑΣ ΕΜΕΝΕ ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗ ΓΛΥΚΑ. ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΓΚΡΙΝΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΜΕ ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΝΜΙΜΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ.

      3. Τι λες βρε αχαρακτήριστε. Έφυγα στα δέκα μου με την οικογένεια μου αλλά εκεί που πήγα σεβόμασταν τους νόμους και τα έθιμα τους. Δεν καίγαμε δε γυρνάγαμε σα ζόμπι όλη νύχτα.

      4. Φίλε, δεν είναι απλοί κακομοιριασμένοι μετανάστες αυτοί, αυτοί είναι λάθρο κατευθυνόμενοι για ταραχές.

      5. έχεις βιώσει ρατσισμό;;;;;;; αααααχχχχχ……

        1. Για τους Έλληνες ρωτάς αν έχουν βιώσει ρατσισμό;
          Ναι οι Έλληνες στην Ελλάδα από την κυβέρνηση, την αριστερά (αριστερά πανούκλα) και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

        1. Εξισωνω τα ακροδεξια αποβλητα που μιλούν την ίδια “γλώσσα” σε κάθε χώρα.
          Και δυστυχώς επιβεβαιωνομαι ότι ειστε τα ίδια σκ@τα. Ο πατριωτισμος μας δε φαίνεται από ποσους ασιατο-αφρικανους θα”φάμε” λες και παίζουμε videogame στο Xbox. Από το να γραφετε φασιστικα σχολια καθιστε και βρειτε τα με τους εαυτους σας. Αν η λύση στο πρόβλημα είναι να παρετε το όπλο και να σκοτώνετε τότε ειστε χειρότεροι από αυτους που βριζετε.

          1. Πάρε τα παιδιά σου και πήγαινε να ζήσεις για μια εβδομάδα στην μόρια. Και όταν τα παιδιά σου δεν θα μπορούν να βγουν από το σπίτι να παίξουν, όταν θα πετάγονται στον ύπνο τους από τις φωνές των λαθρομεταναστων, όταν το βιος σου θα έχει καταστραφει να έρθεις να μας γράψεις την γνώμη σου για τους λαθρομετανάστες.

          2. Ψευτοαριστερούλη κάτσε εκεί που είσαι. Δεν αξίζεις να ζεις εδώ. Η χώρα χρειάζεται πατριώτες, πολίτες συνειδητοποιημένους που βλέπουν λίγα μέτρα μακριά απ’ την μύτη τους και μπορούν να φανταστούν πώς θα είναι το μέλλον τους. Αυτές τις σκηνές που βλέπουμε σήμερα στην Μόρια κάποιοι τις προβλέψαμε εδώ και χρόνια. Κι έρχεσαι τώρα απ’ την ασφάλεια μιας ξένης χώρας (αφού την κοπάνησες απ’ την δική σου και σώθηκες) και μας πουλάς ιδεαλισμό και δημοκρατία. Γι αυτό σου λέω. Μείνε εκεί που είσαι. Χαζοβιολάκια δεν χρειαζόμαστε. Ψευτοϊδεαλιστές δεν μας λειπουν.

      6. Μεγαλη μαλακια ειπες. Δεν μπορεις να συγκρινεις τα λ@θροσκατα με τους ελληνες του εξωτερικου. Ρε γαμωπαπαρε οταν οι συγγενεις μου ειχαν παει στην Γερμανια το 64 τους ζητουσαν εξεταση και για τα δοντια ρε νοπανο. Τα παντα ρε. Δουλεψαν και κανεις δεν τους φερθηκε ασχημα. Νομιμα ολα. Σεβοντουσαν την χωρα που τους εδινε ψωμι να φανε. Αντε και γ@μησου τα πηρα βραδιατικα με την μ@λακια που ειπες.

        1. Εσύ τραβα στη Κουλα σου και μη μιλάς. Πρώτα μαθε να ερμηνευεις σωστά αυτά που γράφει κάποιος και όχι κατά το δοκουν

      7. Γιατί αν βιώσουμε ρατσισμό τι θα γίνει; Θα βάλουμε τη γάτα μας να κλαίει; Αν δεν με θέλει ο άλλος ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΩ. Αν με καλέσει, θα πάω. Αν με αντιμετωπίσει με επιφύλαξη πολυ καλά θα κάνει. Θα του αποδείξω οτι είμαι ικανός και χρήσιμος για την κοινωνία του και όχι κατσαπλιάς. Είναι απολυτως φυσιολογικό να βλέπεις με επιφύλαξη κάποιον άγνωστο.
        Τον ψευδοόρο ρατσισμό του εγκληματία, αρχισφαγέα, Τρότσκι δεν τον δέχομαι. Εδώ έτσι και αλλιώς έχουμε να κάνουμε με εισβολή, καταστροφές και εγκληματα προωθούμενα απο ξένες μυστικές υπηρεσίες και τον υπόκοσμο. Και συνήθως όποιος πάει αλλού την κουβέντα ή επιδοτούμενος είναι ή πράκτορας.

      8. Σου εύχομαι να μην έρθεις ποτέ στην θέση ενός κατοίκου της Μόρια. Να μην μπορεί το παιδί σου να πάει έξω να παίξει, να μην μπορεί να πάει σχολείο, να πετάγεται κάθε βράδυ στον ύπνο του απο τον θόρυβο κάποιου γ@μηνενου λαθρομετανάστη που προσπαθει να σου κλέψει το ψωμί, να σου καταστρέψει το βιος και ότι έχεις χτίσει με αίμα και αγώνα για να ζήσεις την οικογένεια σου. Με ποιο δικαίωμα μωρή κ@ριολα θα μας βρίσεις και από πάνω? Κινδυνεύει η ζωή των παιδιών μας ρε, δεν μπορούμε να ζήσουμε άλλο, η ζωή μας από την ώρα που έχουν έρθει στο νησί έχει γίνει κόλαση. Το καταλαβαίνεις ρε κ@ριολη? Και κάτι μ@υνοπανα σαν εσένα φταίνε που η κόλαση που ζούμε εμείς και τα παιδιά μας παρατείνεται. Θέλουμε να ζήσουμε με ειρήνη και ασφάλεια, το ακούς ρε μ@λακα? Σπάσανε τους τάφους των νεκρών μας ρε αληταρα, με ποιο δικαίωμα? Σπάσανε τις εκκλησιές μας. Γιατί? Αυτοί δεν είναι ρατσιστές, ε ρε μ@λακα, αυτό τι είναι? Τους δώσαμε ψωμί νερό, τους δίναμε από το φαγητό των παιδιών μας για να τους βοηθήσουμε. Τι καταλαβαμε? Κλέβουν ριμαζουν καταστρέφουν, δεν σέβονται τίποτα. Σαλτα γ@μησου λοιπόν που θα μας πεις και φασίστες από πάνω, αρχιδ@κι.

        1. Εσύ τι αρπαζεσαι ρε;;Για να τους ταιζες και να τους κοιμιζες σιγουρα δεν είσαι φασιστας. Σοβιετ είσαι αλλά καταλαβες τι μ@λ@κια κανατε τότε και τώρα τα λουζεστε. Περαστικα

      9. Μάζεψε κονσέρβες και παξιμάδια που κρατάνε καιρό και όταν παρεις άδεια να πας Ελλάδα πάνε και άφησε τα στο μνήμα των παππούδων σου αλλά μην ξαναγυρίσεις αργότερα να δεις τι έγινε γιατί θα σου πω εγώ παλιό φιλελέ,θα τα έχουν φάει (αν είναι καλής ποιότητας βέβαια)και μόλις τα
        χωνέψουν θα στα ξαναφησουν εκεί αλλά σε άλλη μορφή, φιλελέ δημοκράτη εσύ ανωτερε της ηλιθιότητας

        1. Καταρχην είμαι Ελλάδα εδώ και 3 χρόνια. Δε ζω πλέον εξωτερικό. Μία συμβουλή σε ολους σας: να φοβαστε κάποιους συγκεκριμένους”Έλληνες” και από αυτους φροντιστε να απαλλαγειτε. Τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους. Και οποιος καταλαβε, καταλαβε…

          1. Απ οτι φαινεται για να απαλλαγουμε απο αυτους τους καποιους ,πρεπει να πεσουν κεφαλια..και τα υπολοιπα θα ρθουν μονα τους

          2. Γκασταρμπάϊτερ ήσουνα, δούλευες 350 μέρες το χρόνο, καθαρίζοντας αποφάγια από βούρστ μιτ κατόφεν, παίρνοντας μια χούφτα φένιχ για δεκάωρα δουλειάς σκλάβου. Σίγουρα θα ερχόσουν για 15 μέρες στο κουτσοχώρι σου, με τη μεταχειρισμένη μπέμπα και με γερμανικές πινακίδες, για να παραστήσεις τον κλαρινοαμπρό στις χωριατοπούλες. Εμείς όμως, μείναμε εδώ, δεν κιοτεψαμε, παλέψαμε και δουλέψαμε στην Ελλάδα. Αν δε σου αρέσουν οι Έλληνες και οι γνώμες τους, τράβα πίσω και δε θα μας λείψεις καθόλου.

      10. Ρε “πανεξυπνε” …οι περισσοτεροι (αν οχι ολοι) απο εμας εχουμε συγγενεις ή φιλους στο εξωτερικο, οι οποιοι συμβαδιζουν με τα ηθη και εθιμα των χωρων που “φιλοξενουνται”.
        Δεν καταστρεφουν περιουσιες, εκκλησιες δεν εγκληματουν εν ολιγοις.
        Το να εισαι νομοταγης και σωστος και αυτος που σε φιλοξενει σε βριζει σε χτυπαει κλπ ειναι κατι αλλο.
        Αυτοι οι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ που ειναι στην Ελλαδα δεν σεβονται το ψωμι που τρωνε και τη χωρα που τους το δινει.
        Οι περισσοτεροι εξ αυτων ειναι κακοποια στοιχεια απο φυλακές που ανοιξαν και δεν εχουν ερθει με σκοπο να προσφερουν κατι.
        Σε ποια ουτοπια ζεις;

      11. Ε όχι και δημιουργούμε πολεμικό κλίμα εμείς.
        Εγώ ένα πράγμα θα σου γράψω,πηγαινε λίγο πίσω στο χρόνο και φέρε τις εικόνες στο μυαλό σου για το πώς υποδέχονταν οι νησιώτες τους μετανάστες και λαθρομετανάστες,μωρά ,παιδία, γυναίκες και ηλικιωμένους.
        Και μετά πάρε τις άλλες εικόνες με τα κακα που έκαναν και κάνουν οι λαθρομετανάστες στα νησιά. Που κλέβουν τα πρόβατα και γιδια, κόβουν απο τον κορμο αιωνόβιες ελιές, καταπατούν αγροτικη ιδιωτική γη, ρημάζουν τα σπίτια τις αποθήκες , σφάζονται μεταξύ τους, βιάζουν μικρά παιδιά στις εγκαταστάσεις γυναίκες ,σπάνε σταυρούς, σπάνε εκκλησάκια, καταστρέφουν εκκλησίες, κάνουν κάμπινγκ στα νεκροταφεία (ΙΕΡΟΙ ΧΩΡΟΙ ΑΥΤΟΙ)κλπ κλπ.
        Όταν τους φέρνουν στην ενδοχώρα, συνεχίζουν αυτά που έκαναν και επιτίθονται σε ανήλικα, βιάζουν ανήλικα και τα σακατεύουν στο ξύλο (Μυρτώ),μερικά βγαίνουν στην επιφάνεια άλλα όχι.
        Στην Παναγία των Παρισίων όταν καιγόταν, ισλαμιστές την έβλεπαν να καίγεται και χαμογελούσαν.
        Εχουμε και τους φανατικούς ισλαμιστές που τρώνε κόσμο για πλάκα στην Ευρώπη.
        Ο κατάλογος είναι μεγάλος με τα κακά που έκαναν και θα συνεχίσουν να κάνουν.
        Εσύ αν τα βιώνεις όλα αυτά πώς θα αντιδρούσες; θα τους γ@μουσες ότι είχαν η θα εστηνες κώλο;
        Αυτό που βλέπεις δεν είναι ρατσισμός, αλλά μεγάλη αγανάκτηση.
        Είπαμε καλοί οι Έλληνες, φιλότιμοι αλλα όλα έχουν και ένα όριο.
        Αν εσένα σου αρέσουν αυτά που προκαλούν οι λαθρομεταναστες τότε σου εύχομαι τα ίδια να σε βρούνε.
        Επίσης ισως κάθεσαι αναπαυτικά στη σπιταρονα σου και θα είσαι πολύ μακριά από αυτά τα άσχημα που συμβαίνουν στην υπόλοιπη χώρα.

      12. Αντιλέοντα λες βλακείες. Οι Έλληνες του εξωτερικού είναι διαμάντια. Δημιουργούν προϊόν εργασίας και πολιτισμό και τον προσφέρουν στην χώρα όπου ζουν. Αυτοί εδώ είναι αγρίμια. Το μόνο που ξέρουν είναι φαγητό, ξάπλα, σεξ και παιδιά. Και κανένα μαχαίρωμα. Έχω ζήσει έξω. Κανείς δεν με κοίταξε στραβά. Κανείς δεν είπε κουβέντα. Ίσως εσύ να δέχτηκες ρατσισμό επειδή κάτι έκανες. Μπορεί να μην εργάζεσαι και να ζεις απ’ τα επιδόματα που βγαίνουν απ’ τον ιδρώτα των εργαζομένων. Αν είσαι τέτοιος -που πολλοί είναι έτσι – τότε πολύ σωστά σου φέρονται.

        1. Μαρεσει που το 90% που με κραζετε και με λέτε βολεψακια χωρίς να ξερετε τι ποιος είμαι, το παίζεται χριστιανοι ορθοδοξοι. Φασισταρια του κερατα ειστε. Ο Κύριος είπε αγαπατε αλληλους όχι σφαξτε αλληλους. Είμαι κατά των λαθρομεταναστων, κατά των ακροδεξιων, κατά των ακροαριστερων και κατά της βιας. Αν θεωρείτε τους εαυτους νορμαλ άτομα τότε μπορεί να βρεθουν πιο πολιτισμενοι τρόποι να φυγουν οι λαθρομεταναστες από το να αρχιζουμε να τους σφαζουμε. Θέλω να πιστεύω σαν Έλληνες που είμαστε δεν προαγουμε τη βία όπως ο σουλτανος απέναντι. Ξεκοληστε από τα άκρα ενθεν και ενθεν και παρτε χαμπαρι πως μια υγειης σκεπτομενη ηγεσια των Ενοπλων Δυναμεων θα βγαλει τη χώρα μας από το βουρκο. Προσοχή όχι χουντα. Μια υγειης σκεπτομενη ηγεσια των Ενοπλων Δυναμεων και όχι ακροδεξια στρατιωτικα στοιχεία

          1. This is sparta🖐️. Νααααααα ορνιο🖐️🖐️🖐️🖐️ που θα μας πεις και φασίστες
            Τι να αγαπήσουμε ρε συ, τις ύαινες τους Σομαλούς πειρατές και τις ύαινες τους Πακιστανούς τις ύαινες τους ισλαμιστές, τους φονιάδες τουρκους; Αυτοί μισούν κάθε χριστιανική η άλλη θρησκεία και θέλουν να επιβάλουν τα δικά τους.
            Ρε, άνοιξε τα μάτια σου ρε, αυτή είναι εισβολή κανονική. Ειναι Δούρειος ίππος οι λαθρομετανάστες σήμερα.
            Δεν έζησε στα χρόνια του ο Κύριος τέτοιες καταστάσεις ρεεεεε. Ήταν διαφορετικά τότε από το σήμερα.Τι αγαπάτε αλλήλους γράφεις;
            Να αγαπήσω εγώ τον ανώμαλο παιδεραστή Πακιστανό ,Σομαλο,ισλαμιστη,Τούρκο,που με την πρώτη ευκαιρία θα βιάσει παιδιά,θα σκοτώσει,θα κλέψει κλπ;
            ΑΙΜΑ ΧΥΝΕΙΣ ΑΙΜΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ, ΜΑΧΑΙΡΑ ΕΔΩΣΕΣ ΜΑΧΑΙΡΑ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ.
            Αν εσυ με κοβεις για φασιστα εγω σε κόβω για μασωνο 100%.

          2. Σωστα ο Κυριος ειπε αγαπατε αλληλους.
            Ο σατανας μπορει να ειναι αλληλος σου(εσενα) ,δηλαδη ; – Ετσι το πιανω στο γενικο ,για να καταλαβω εσυ τι καταλαβαινεις αλληλους.
            Επισης δεν πηγαμε να μισησουμε(σε αντιθεση του αγαπησουμε)
            κανενα λαο. Δε πηγαμε να σφαξουμε, να επιβαλουμε, να ζησουμε σε βαρος κανενος λαου.
            Σταματα να εισαι βλακας.

      13. Ζείς στο εξωτερικό; Σου κοίταξαν και σένα τα δόντια όπως στον θείο μου οι Γερμανοί; Πως μπήκες εσύ στην ξένη χώρα; Δηλώνοντας 10 διαφορετικά ονόματα, 10 διαφορετικές εθνικότητες, ήσουν πράκτορας των εχθρών αυτής της χώρας που έχουν δηλώσει τις προθέσεις εποικισμού μέσω της λαθρομετανάστευσης απο τους ίδιους τους πολιτικούς; Είσαι άσχετος και μπούφος. Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα, άλλο μεταναστεύω για να δουλέψω και σέβομαι το κράτος που με φιλοξενεί και άλλο μεταναστεύω παράνομα για να γίνω κηφήνας και κατακτητής μιάς άλλης χώρας ασκώντας βία ως κανίβαλος. Επίσης δεν μπορείς σε μία πτωχεύμενη και μικρή χώρα να στουμπώσεις δύο ηπείρους για να γίνεις μειονότητα, ακόμα και αν ο λαθρό δεν είναι εγκληματίας πρέπει να υπάρχει ένα όριο.

    22. Καλά, και να γ@μησουνε τις μκο αυτό δεν είναι κάτι που ενοχλεί. Στο κέντρο όμως της Μυτιλήνης υπάρχουν κάτοικοι και παίζουν παιδιά. Η κυβέρνηση θέτει σε κίνδυνο τις ζωές των κατοίκων της Λέσβου. Και επιμένει σώνει και καλά να διαιωνισει αυτή την επικίνδυνη κατάσταση λέγοντας για δημιουργία νέας δομής αντί για κλείσιμο των παλαιών και αποτροπή των καννιβαλων για να εισβάλουν παράνομα στην χώρα. Και όλοι αναρωτιουνται, γιατί δεν απελαυνει όσοι δεν δικαιούνται άσυλο. Τους συλλαμβάνει, τους οδηγεί σε κρατητήρια και αρχίζει η απέλαση. Οι τύποι καίνε καταστρέφουν κλέβουν, ούτε ενσωμάτωση θέλουν ούτε τίποτα. Ισλαμοφασιστες είναι με επιθετική συμπεριφορά που θέτουν σε άμεσο κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

    23. ΠΑΡΤΕΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.
      ΕΑΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΚΟΜΜΑ ΠΡΟΚΟΠΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ.
      ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

      1. Δεν υπαρχει ακροδεξιο κομμα στην Ελλαδα. Εαν υπηρχε, δεν θα ειχαμε φτασει εδω και δεν θα εκαναν σουλατσο τα πιθηκια σε πολεις. Ο ελληναρας γουσταρει σφυροδρεπανα, σανδαλι και χιπιδες.

      2. Δεν μας λες γιατί να ψηφίσουμε ακροδεξιό κόμμα ;Πρώτα απ όλα όσοι μέσω σχολίων προωθούν ακροδεξιά κόμματα έχουν προσωπικά συμφέροντα γι αυτό το κάνουν. Η ΧΑ τί έκανε όσο ήταν στη Βουλή; Τα αυτοκίνητα είχαν πει ότι θα τα έδιναν σε φτωχές οικογένειες. Τα έδωσαν ; Ο κόσμος δεν θα ψηφίσει ακροδεξιό κόμμα γιατί τους είδαμε και αυτούς. Αρκετός κόσμος αν θυμάστε καλά είχαν ψηφίσει ΧΑ και επειδή είδαν γιατί πρόκειται ο ίδιος κόσμος τους πέταξε έξω. Το ψέμα ΧΑ πέθανε. Πάρτε το χαμπάρι

    24. Το μόνο ευχάριστο από τις ειδήσεις αυτές είναι το εξής:
      “Ξύλο έφαγαν μέλη Μ.Κ.Ο”……………………………

    25. Δεν είναι δυνατόν !!!!! Λάθος βίντεο βάλατε παιδιά αυτά δεν συμβαίνουν στο ελαντα εδώ είναι πολιτισμένη χώρα το ελαντα !!!!μπα αποκλείεται……….

    26. Μπράβο στα αδέρφια από Ασία και Αφρική….
      Διωξτε τους λαθραίους Έλληνες από νησιά και ενδοχώρα…
      Μπραβο στις μκο και στον πρωθυπουργό.
      Εξω οι Έλληνες από την Ελλάδα.

    27. Ο Μητσοτάκης μας κατάντησε χώρα υπό κατάληψη, εδώ και τώρα να διώξουμε τους άθλιους και αχάριστους εγκάθετους του Ερντογάν. Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες, οι λαθραίοι να πάνε στις χώρες τους.

      1. Και έχει και τα μούτρα να λέει ότι δεν θα πάνε σε εκλογές με τόσα ξεπουληματα και θέματα εντός και εκτός χώρας.. Μιλάμε για πολύ θράσος!

      2. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ!!! ΚΛΑΨΤΕ ΤΩΡΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΘΗΚΟΥΣ

    Comments are closed.