ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ Η ΤΕΚΝΟΘΕΣΙΑ!!! ΜΕΤΑ ΤΟ ΛΑΔΙ, «ΚΑΛΠΑΖΕΙ» Η ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΜΥΔΙΟΥ – Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΚΑΝΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΣΙΓΑΡΙΣΜΑ – ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ!

Κοινοποίηση:
Laiki-Agora

Με την ακρίβεια να παραμένει νούμερο ένα πρόβλημα για την συντριπτική πλειονότητα των νοικοκυριών της χώρας, ο Πρωθυπουργός κοιμάται όρθιος αφού σημασία έχει μόνο η τεκνοθεσία και τα ομόφυλα ζευγάρια. Για τα πραγματικά προβλήματα όμως ούτε κουβέντα. Σημαντικότερο όλων η ακρίβεια που καλπάζει ανενόχλητη.

Πραγματικά, τα μάτια δακρύζουν στη θέα της τιμής του κρεμμυδιού κι οι καταναλωτές κάνουν, πια, οικονομία ακόμα και στο τσιγάρισμα.

Βασικό συστατικό για το καθημερινό γεύμα κάθε οικογένειας, το κρεμμύδι έχει γίνει πια απλησίαστο.

«Καλπάζει» η τιμή του κρεμμυδιού

Σήμερα τα ξερά κρεμμύδια στη λαϊκή ξεκινούσαν από 1,30€/kg όταν, την αντίστοιχη περσινή ημέρα κόστιζαν σύμφωνα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πωλητών Λαϊκών αγορών μόλις 90 λεπτά, μια αύξηση τιμής που ξεπερνά το 62%. αντίστοιχα τα φρέσκα κρεμμύδια αυξήθηκαν σε ένα χρόνο πάνω από 16%.

Αλλά και η πατάτα του φτωχού, σήμερα στη λαϊκή αγορά, πωλείται ως έδεσμα για δυνατά πορτοφόλια.

Η πατάτα σήμερα στη λαϊκή είχε τιμή 1 ευρώ και 20 λεπτά, όταν, πέρσι τέτοια μέρα δεν ξεπέρασε το 1 ευρώ και 10 λεπτά. Μια αύξηση που αγγίζει το 10%.

Αντί όμως τα πετσοχορτασμένα ΜΜΕ να πηδάνε την Κυβέρνηση που αφήνει αυτή την κατάσταση να συνεχίζεται, διαλύοντας οικογενειακούς προυπολογισμούς και τον κόσμο να πεινάει, ασχολούνται με τα εκτρώματα της ΝΔ γιατί πάνω απ’ όλα τα δικαιώματα των GAY και οι άλλοι να πάνε στο διάολο. Αυτό λέει ουσιαστικά ο Μητσοτάκης με αποτέλεσμα να επιβεβαιώνεται το πύρινο σημερινό φύλλο της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ.

1.indd

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Μπορεί ρε σεις ένας πάμπλουτος απ’τη γέννηση του να ασχοληθεί και να καταλάβει τι σημαίνει μεροκάματο και ακρίβεια. Το 50ευρω για αυτόν και πολλούς άλλους είναι όπως τα 5 λεπτά για μας. Αυτοί οι ηλίθιοι, φανατικοί οπαδοί, τόσα χρόνια και τώρα ειδικά που δεν έχει αφήσει όρθιο τίποτα πως τον ψηφίζουν. Οι βολεμενοι δε βαριέσαι αφού δεν έχουν ανάγκη, αλλά κάτι ζώα ραγιάδες με πιο σκεπτικό. Αυτό δεν το κατάλαβα ποτέ και μετά φωνάζουν και παραπονιούνται που τους λείπουν 99 ευρώ για να συμπληρώσουν 100.

  2. Το παραχ@σαμε με την ακρίβεια. Ψεύτικες αυξήσεις στα προϊόντα. Τη μια τα ρίχνουν στην ενέργεια, την άλλη στις πλημμύρες, την άλλη στο Ρωσοουκρανικό, την άλλη στη Γάζα, στους Χούθι…. Ας μην αγοράσει κανείς, να τα φάνε μόνοι τους.

  3. Με πιο δικαίωμα ρε ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΟ κούλη δίνεις παιδιά σε δύο ανώμαλους πούστηδες; Επειδή είναι ανήλικα και δεν μπορούν νομικά να αρνηθούν; Τι σου φταίει ρε τομάρι ένα μωρό που δεν μπορεί να μιλήσει; Να πας το δικό σου το παιδί ρε τσόλι σε ένα πουστροζεύγαρο, όχι τα άλλα. Μουνί ξεφτιλισμένο, καρκίνο στα παιδιά σου τα φλώρια ρε κωλοκριτηκόσπορε καραγκιόζη. Παλιάνθρωπε.

  4. Τον πουστροτάκη τον νοιάζει η τιμή των αγγουριών, αυτή είναι υποφερτή σχετικά.

  5. Πας να ανοιξεις την τιβι για καμμια ειδηση και ολοι τους ασχολουνται με το θεμα των ομοφυλων λες και δεν εχει αλλα προβληματα τεραστια ο κοσμος.
    Κοπριτες ολοι τους και συνενοημενοι για να μην παραπονεθει κανενας για ακριβεια ανεργια και τοσα αλλα σημαντικα

  6. Ρε παιδια στο μακελειο αφου εχει να κανει με τουλαχιστον ιθαγενεις λωτοφαγους εδω στην μπανανια. Ειπε οτι ειπε και μετα πηγε μαρινελα με δικα μας λεφτα εννοειται. σκ@τα στα μουτρα οσων τον ψηφισαν.

  7. Oλοι εσεις που ξεπουληθηκατε για ενα επίδομα και ενα καλαθι της νοικοκυρας και τον ξαναψηφίσατε,φατε τα στη μαπα τωρα…..

  8. , Αφού εσεις οι λοβομποτιμενοι νεοέλληνες ψηφίσατε τον κουλή τον ανώμαλο, τώρα θα σάς ταράξει στην πείνα…θα σκουριάσει οι μασέλες!

  9. Μωρη μπουλογκεσταπιτισσα Κουλαρα με μαστιγιο καραανωμαλη! Χαλβα πορδιπουργε η περιπτωση σου ειναι ανιατη οπως και του γαλακτομπουρεκου μαφιοζου ανηψιου σου / πρωτοξαδερφου σου Δημητριαδη!

  10. φουστεψαν τα παντα στο χουριο. απο φουστια σε φουστια,και δεν υπαρχει τελος.

  11. με το κομματι να αγοραζουμε τα παντα ολα. στην υφαλοκριμπιδα τους οτι τους μενει.σκοτωνουν απο μονοι τους την αγορα οι γκιφτο καπιτακληστες, η κοινη κλεφτουρια.

Comments are closed.