ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ NA ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ; “ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΙΛΟΤΟ, ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΡΛ ΝΤΕ ΓΚΩΛ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ” [BINTEO]

    Κοινοποίηση:
    ΤΟΥΡΚΟΙ

    Δεν υπάρχουν όρια που να μην τα έχουν ξεπεράσει, σε χάρτες και σε λόγια οι τούρκοι… Και μάλιστα τούρκοι που σε ανώτατα κυβερνητικά κλιμάκια με ρόλο στην εξουσία με λόγο που θεσμικά φαίνεται να έχει πέραση!

    Εκτός από το πεδίο όπου τσαλαπατάνε κάθε μέρα την Εθνική κυριαρχία, χωρίς να βρίσκουν τις απαιτούμενες αντιστάσεις, έχουν ξεφύγει και σε όσα ξεστομίζουν…

    «Ο τουρκικός στρατός θα χτυπήσει το ”Ντε Γκωλ, θα κάνουμε πόλεμο εναντίον της Ελλάδας… Θα σκοτώσουμε Έλληνα πιλότο…» είπε εχθές μέσα στην παράκρουση του σύμβουλος του Ερντογάν!

    ‘Ολα αυτά φυσικά στα όνειρά τους. Το θέμα δεν είναι οι ”κούφιες” απειλές. Το ζήτημα είναι ότι ΝΑΤΟ-ΕΕ θεωρούν ως ισότιμους συνομιλητές αυτούς τους ανθρώπους.

    Την ίδια στιγμή, ο Ερντογάν ετοιμάζει Υπουργικό Συμβούλιο όπου θα συζητηθούν οι εξελίξεις σε Αιγαίο και Α. Μεσόγειο.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    33 Σχόλια

    1. Εισαι γεννημένος Abdul τουρκογυφτε…..γυρνα στις στέπες.

    2. Όλα αυτά τα λεγόμενα των τουρκων είναι πραγματικά υπέρ της Ελλάδας,η υπεροψία και όλη αυτή η λύσσα δεν είναι κάτι που σου δίνει και δύναμη,ίσα ίσα είναι καθαρή αδυναμία και φέρνει μόνο λάθος αποφάσεις και λάθος υπολογισμούς διότι οι τουρκοι πλέον τα έχουν πιστέψει αυτά τα παραμύθια.Το κακό της υπόθεσης είναι ότι εμάς μας λείπει απλά μια Ελληνική Κυβέρνηση και δυσκολεύουμε οι ιδιοι την κατάσταση για την βρούμε..

    3. Ο σκατογερος και ο καρκινοπαθης σουλτανος δεν θα ζουν για να δουν την Μογγολια να καταστρεφετε,κριμα!!!!!

    4. Καλά, να του στείλουμε δώρο πάνες ενηλίκων του τουρκομογγόλου παππούλη γιατί μάλλον χέστηκε απάνω του όσο πέταγε αυτές τις βλακείες….

    5. Ολα τα μελη της τουρκικης κυβερνησης. Διακοπη τωρα των διπλωματικων σχεσεων με την τουρκια. Veto στο ΝΑΤΟ να μη γινονται κοινες ασκησεις με την τουρκια. Απο εμας εξαρταται να σταματησει τωρα αυτος ο τσαμπουκας

    6. Αυτες τις δηλώσεις μαζι με τις αλλες που απειλει σε πολεμο ο ιδιος ο ερντογαν με ακρως ρατσιστικα σχολια για το Ελληνικο Εθνος δεν μπορει να τις παρει καποιος και να τις αντιπαραβαλει με τις δηλωσεις του Χιτλερ και να τις δωσει στο Ευρωκοινοβουλιο και να τους δωσει να καταλαβουν τι κανουν οι “ισες αποστασεις”. Αλλα ξεχασα στην ευρωβουλη εχουν παει οι ξεπλιμενοι των σκοπιων.

    7. One US (PETRO) dollar equals 2900 Mongolian Tugriks .Alas the Turkish Banana Republic will soon make Albania look like a Pineapple Paradise as it sells two of Erdogan’s daughters for 4 Mongolian horses , 3 carpets ( pray mats ) , and a bag of wheat ( to feed the horses),all this , so they can make the repayments for the used chainsaw they bought from the Saudi Embassy Dispersal Sale . The same chain will make a nice neck-tie . Your fate awaits , like the economy you ruined . Your own people will exterminate not just you , but your entire gene pool . You might think your in THE LODGE , but alas , what the 33 degree don’t get , is ,that there is another , a special order . Lets call it the difference between zero and one . ZERO AND ONE ! You will not profit , because you must pay first , to play second .And you have little time left . The difference between ‘ zero , one .’

    8. τελικά όλη η τουρκική πολιτική έχει αρχίσει να παίρνει μορφή κερκίδας ελληνικού γηπέδου!!!
      δεν μπορώ να καταλάβω πώς όλοι αυτοί που συνεργάζονται μαζί τους εξακολουθούν να τους παίρνουν σοβαρά

    9. Ακουσε κουλη

      Αν αφηστε να πειραξουν εστω και μια τριχα απο τα αρχιδια ΕΛΛΗΝΑ πιλοτου θα εισαι ΕΣΥ αποκλειστικα και μονο υπευθυνος
      Φτιαξε με τον Μακρον κοινη Ελληνογαλλικη ασπιδα ασπιδα προστασιας για να το βουλωσει ο σαλταρισμενος πασας

    10. Καλα καλα… Μολις οι Τουρκαλαδες ριηουν κανενα αεροπλανο μας ή κανουν καμια απόβαση μην εκπλαγείτε. Θα δειτε που θα κανουν απόβαση σε κανενα νησι και ο Μητσοτάκης θα λεει ” ψυχραιμία … τους παρακολουθουμε”.

    11. ΑΜΕΣΗ ΣΥΛΗΨΗ ΤΩΝ 301 ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΩΝ ΤΗΣ ΒΙΥΛΗΣ, ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ. ΑΝΑΦΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΩΣ ΚΑΙ ΤΠΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΩΣ. ΑΠΕΛΑΣΗ ΔΙΑΒΠΑΝΤΩΝ ΛΑΘΡΑΙΩΝ, ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ, ΝΟΜΙΜΩΝ Η ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ, ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΙ ΣΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΥΡΙΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ. ΠΕΙΡΑΞΤΕ ΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΠΙΠΑ ΚΟΛΟ Ο ΜΑΚΡΟΝ.

    12. Δε φταίνε αυτοί, αυτοί μπορουν να λένε ότι θέλουν. Εμείς τι κάνουμε; παρακολουθούμε με ψυχραιμία, τέλειες μλκιες δε λένε; ο στρατός μας δυστυχώς αν δε πάρει εντολή δε θα κανει τίποτα.

    13. Αν είχε ο Μητσοτάκης μέζεα, μια εβδομάδα ψάξιμο θα είχε κάθε τουρκικό φορτηγό στον Έβρο. Ειδικά αυτά με τα φρέσκα γεωργικά προϊόντα που προορίζονται για την αγορά της Γερμανίας, ενώ τα τουρκικά λεμόνια θα τα πέρναγα από όλα τα εξειδικευμένα εργαστήρια, προκειμένου να ανιχνεύσω τις παράνομες ουσίες με τις οποίες τα ραντίζουν. ΥΓ. Όποιος θέλει απαγορευμένα φυτοφάρμακα απευθύνεται την Τουρκία, μη μου πείτε πως οι Τούρκοι δεν ραντίζουν με παράνομα τα δικά τους γεωργικά προϊόντα.

    14. για το ακροατήριο των ψηφοφόρων για την καρέκλα τα λένε για τις μάζες!! τέτοια “θα” ούτε ο Αντρέας Παπανδρέου δεν έλεγε!!

    15. Μετα θα χτυπήσουμε τον Άρη και τους Αρειανούς, μετα τον Σείριο, την Αφροδίτη και τελικα το κεφαλι μας στον τοίχο.
      Γιουπιιιιι!! Ζητω η τρέλα.

      1. Μήπως νομίζεις πως γράφεις σε μογγολικο σαιτ? Τέτοιες παπαριες λένε οι Τούρκοι που χθες γράψανε πως θα μας επιτεθούν με διαστημολοια,θα πάρουν λέει το Ισραήλ και όλη την μεσόγειο.

        1. Εμ, Γί´αυτο κι εγω βρε χαζοχαρούμενο πλάσμα τους ειρωνεύομαι. Σε λιγο θα μας πουνε πως θα καταλαβουν ολόκληρο το σύμπαν. Οι ….ανθρωποι….το εχουν χάσει, εχουν εκτροχιαστεί εντελώς. Τα κεφάλια τους εχουν γεμίσει με κοπανιστό αέρα. Τι δεν κατάλαβες;;;

    16. Μητσοτακηδες και υπολοιποι παρατρεχαμενοι πεταξτε επιτελους το θυμιατο και απαντηστε στον Τουρκο οπως του αξιζει , γιατι το εχει ξευτιλισει να…..αλωνιζει μεσα την Ελληνικη υφαλοκρηπιδα και να τον ανεχοσαστε αποθρασυνοντας τον ολο και περισσοτερο!!!!!! Γραψτε εκει που δεν πιανει μελανι την προβατινα του Βερολινου και τον Τραμπ και κοιταξτε το συμφερον της χωρας οσο ειναι καιρος, το κακο εχει παραγινει!!!!!!!!

      1. Ποιό θυμιατό; Αφορισμένοι είναι και το μόνο συμφέρον που τους αφορά και κυττάζουν είναι ένα. Αυτό της τσέπης τους…

    17. Αν αυτο το μηνυμα αυτου του αρχιμαλακα το ειδανε οι Ελληνες πιλοτοι, ΞΕΡΟΥΝΕ ΠΛΕΟΝ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ… ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ…
      ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΜΗΣΕΤΕ !!! ΑΜΕΣΑ !!!

    18. πρωτεινω αυτα τα DOMUS να εξαφανησθουν απο προσωπου γης. τσιοκ skata DNA

    19. Στέφανε, όπως μπορείτε να δείτε στο νορντικ, αυτή την στιγμή τα τουρκικά πολεμικά πλοία βρίσκονται σε απόσταση μόλις 45 μιλίων (!!!) από το Καστελόριζο μαζί με το ερευνητικό τους. Μήπως να αρχίσουν να λοκαρονται και αυτά όπως οι τουρκικές βάσεις?

    20. Χειρότερα έλεγε για τον χαφταρ. Και του έχει γ@μησει ο χαφταρ του Τούρκου στην συρτη και όχι μόνο το μ@υνι που τον πέταγε

    21. Τέτοια πράγματα όταν τα λες δεν τα κάνεις…Αν είναι να τα κάνεις…απλά τα σχεδιάζεις…τα κάνεις… και δεν λες τίποτα πριν…

      1. Σε βιβλίο ενός αγίου που το διάβασα το 98 ,έλεγε από τότε για όλα αυτά που συμβαίνουν εδώ και 10 χρόνια, τεχνητές κρίσεις με τους Τούρκους για να δικαιολογούν χρήματα για εξοπλιστικά,όλα στημένα οργανωμένα να τραβάνε το βλέμμα του κόσμου, όπως και είχε πει ο Άγιος,ότι θα υποχρεώνουν τους πολιτικούς αλλά δεν τους το λένε οτι να περνούν δυσβάστακτο μέτρα με σκοπό να ξεσηκωθεί ο λαός εναντίον των πολιτικών,με σκοπό να περιέλθουν όλα τα κράτη σε μια ανώτερη εποπτεία (ασφαλείας)όλα είναι στημενσ

    22. διερρευσε οτι ο μητκης παλι δεν θα υπογραψει την συμφωνια με τον μακρον, αν επαληθευθει θα ειναι για βρεγμενη σανιδα…

    23. καταριψτε ενα αεροπλανο ή βυθιστε τους ενα πλοιο…..τιποτα δεν θα κανουν,θα τα μαζεψουν αρον αρον

      1. Εδωσε η Μέρκελ εντολή?αν δεν δώσει πως θα πάρει ο σκλάβος απόφαση μόνος?

    24. Δε θα είναι και ο πρώτος που θα σκωτοσουν οι τουρκαλαδες……και εμείς απλά θα το αναφέρουμε στις ειδήσεις ως ένα άτυχα στον αέρα ….όπως πάντα….

    Comments are closed.