ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ! ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΠΑΜΠ, ΘΕΑΤΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ! ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ…

    Κοινοποίηση:
    Πιστοποιητικό εμβολιασμού1

    Η Βρετανική κυβέρνηση εξετάζει σοβαρά την εκτενή χρήση πιστοποιητικών εμβολιασμού, σύμφωνα με δημοσίευμα-σοκ της βρετανικής Daily Telegraph. Τι θα κάνουν δηλαδή; Θα υποχρεώουν τους πολίτες να εμβολιαστούν κατά της Covid-19 εάν θέλουν να τους επιτρέπεται η είσοδος σε θέατρα, γήπεδα, χώρους εργασίας κτλ.

    Το πιστοποιητικό πιστεύεται ότι θα είναι ψηφιακό, και πιθανολογείται ότι θα γίνει μια πρόσθετη χρήση της εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα του εθνικού συστήματος υγείας NHS που χρησιμοποιείται για το πρόγραμμα ιχνηλάτησης κρουσμάτων και επαφών.

    Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η παρουσίαση μιας τέτοιας βεβαίωσης θα απαιτείται για την είσοδο των πολιτών σε θέατρα, γήπεδα ποδοσφαίρου, επιχειρηματικά συνέδρια, δεξιώσεις γάμων και ακόμα και από κάποιους επαγγελματίες σε χώρους εργασίας τους.

    Συγκεκριμένα, το αποδεικτικό εμβολιασμού θα μπορούσε να χρησιμοποιείται από χτίστες, καθαριστές και ηλεκτρολόγους ώστε να αποκτούν απρόσκοπτη πρόσβαση σε σπίτια για την εργασία τους.
    Οι υποστηρικτές του σχεδίου τονίζουν ότι το όφελος ενός τέτοιου προγράμματος θα ήταν η πιο γρήγορη χαλάρωση των κανόνων τήρησης κοινωνικών αποστάσεων.

    Από την άλλη πλευρά, ωστόσο, ήδη έντονες είναι οι αντιδράσεις κυρίως από Συντηρητικούς βουλευτές που θεωρούν απαράδεκτο να υποχρεώνονται οι κάτοικοι της Βρετανίας να επιδεικνύουν προσωπικά ιατρικά δεδομένα για καθημερινές δραστηριότητες.

    Η εφημερίδα σημειώνει ότι οι πολίτες που δε θα έχουν εμβολιαστεί θα μπορούν εναλλακτικά να πιστοποιούν ότι έχουν υποβληθεί σε πρόσφατο αρνητικό διαγνωστικό τεστ ή ότι έχουν αντισώματα μετά από την ανάρρωσή τους από τον ιό.

    Την Πέμπτη ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον δήλωσε ότι «θα μπορούσε να υπάρχει ένας ρόλος για τα πιστοποιητικά εμβολιασμού», αφήνοντας όμως να εννοηθεί ότι μια σκέψη είναι να αρχίσουν να χρησιμοποιούνται όταν ολοκληρωθεί ο εμβολιασμός όλου του ενήλικου πληθυσμού, που προγραμματίζεται για τα τέλη Ιουλίου.

    Η Sun αναφέρει ότι το σχέδιο προορίζεται μάλλον για τα Χριστούγεννα παρά για το καλοκαίρι.

    Οι Συντηρητικοί βουλευτές, που αντιδρούν είναι αυτοί που καταψήφισαν χθες την παράταση των εκτάκτων εξουσιών, που έχει η κυβέρνηση για την επιβολή μέτρων κατά της πανδημίας. Υπενθυμίζουν δε ότι το 2004 ο Μπόρις Τζόνσον είχε δηλώσει ότι αν υποχρεωνόταν να έχει μαζί του μια κάρτα ταυτότητας, όπως συζητούσε τότε η κυβέρνηση Εργατικών, θα την «έτρωγε» ενώπιον όποιου του ζητούσε να την εμφανίσει.

    Οι αντιδράσεις από παράγοντες της οικονομίας είναι μικτή. Εκπρόσωπος του φορέα που συνενώνει τις βρετανικές παμπ είπε ότι οι έλεγχοι δεν θα λειτουργούσαν αποδοτικά και προς όφελος την επιχειρήσεων, ενώ αντίθετα εκπρόσωπος των διοργανωτών γαμήλιων δεξιώσεων υποδέχθηκε θετικά το σχέδιο.

    Σύμφωνα με τον Guardian, η κυβέρνηση κλίνει προς την υιοθέτηση του μέτρου και ως μια πρόσθετη προτροπή προς τους νέους να κάνουν το εμβόλιο, ώστε να μη βρεθούν να εξαιρούνται από την είσοδο στις παμπ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    34 Σχόλια

    1. Α γαμησου ρε μαλακα. Κάνε τα κωλοεμβολια εσύ και χωσε και στον πάτο σου να αποκτήσεις ανοσία. Από τη στιγμή που εσύ θα είσαι προστατευμένος , εμένα γιατί με αναγκάζεις να το κάνω ?

    2. Αυτός ήταν ο στόχος απ’ την αρχή. Υποχρεωτικοί εμβολιασμοί… Κανένα ιατρικό θέμα δεν υπάρχει. Πολιτικά και οικονομικά θέματα πολλά..

    3. Πολυ σωστο μετρο.
      Για λιγους ηλιθιους δε θα κολλησουμε ολοι

    4. Τι απαντάς σε πυροβολημένους. Χάνεις άδικα την ώρα σου.

    5. Αυτό το πιστοποιητικό ελέγχου εμβολιασμού είναι ένα φασιστικό νεοταξικό πιστοποιητικό της μαλακίας και του κώλου τα εννιάμερα!!!!
      Δεν θα κάνω εμβόλιο θανάτου ΝΤΠ για το φασιστόχαρτο πιστοποιητικό για να πεθάνω πρόωρα ένας νέος Έλληνας πολίτης.
      Προτιμώ να είμαι ένας Ελεύθερος Ανένταχτος Έλληνας πολίτης.

    6. ΒΑΛΤΕ ΣΤΟ ΚΩ…Ο ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

    7. Ας βγαλουν αυτοί πιστοποιητικό ανδρισμού και έχουμε χρόνια για άλλο πιστοποιητικό, από τριπιους τι περιμένεις πισογλεντιδες μια ζωη

    8. Σιγά σιγά παιδιά, όλα θα γίνουν … Πάντως πρώτη φορά στα ιατρικά χρονικά κάνεις το εμβόλιο για να προστατευτεί ο … γείτονας !

    9. Αυτοί δηλητηριασαν τους ινδιανους με ευλογία για να τους δολοφονησουν, τον Βαρβακη τον Ελληνα ευργετη της επαναστασεως του 1821 με ιό αρρώστια τον δολοφονησαν… Αυτοί ξέρουν από τέτοια

      1. Τον Βαρβακη τον δολοφονησαν γιατί όπως λένε ήταν άνθρωπος που έκανε πολλά όνειρα και δεν έπρεπε να ονειρεύεται… Έπρεπε παρουν τα δάνεια που είχαν δωσει και τον οικονομικό έλεγχο επί της ουσία έγινε Αγγλικό προτεκτορατω των τραπεζιτων η Ελλάδα…τον Ιωαννη Καποδίστρια τον δολοφονησαν γιατί πήγε να κάνει κρατική και ιδιωτική τράπεζα.
        Το Πρωτόκολλο του Λονδίνου ήταν συνθήκη που υπογράφηκε στο Λονδίνο στις 7 Μαΐου 1832,[1] ανάμεσα στην Οθωμανική Αυτοκρατορία, την Μεγάλη Βρετανία, την Ρωσία και τη Γαλλία.
        Η συνθήκη ήταν συνέχεια του Πρωτοκόλλου του 1830 και καθόριζε τα σύνορα ανάμεσα σε Ελλάδα και Οθωμανική αυτοκρατορία. Οι Οθωμανοί έπαιρναν σαν αποζημίωση 40 εκατομμύρια γρόσια, επιδίκαζε στην Ελλάδα την Λαμία αλλά αρνούνταν την ένταξη στο ελληνικό κράτος της Κρήτης και της Σάμου.

        Παραπομπές Επεξεργασία Wikipedia

      2. Τώρα που είπες για τον Ιωάννη Βαρβακη…. Ορίστε ο Θάνατος του όπως τον περιγράφει η Wikipedia
        Ο θάνατός του Επεξεργασία
        Λόγω ασθένειας επέστρεψε από το Ναύπλιο στη Ζάκυνθο για θεραπεία. Οι Άγγλοι δεν του επέτρεψαν να βγει στην πόλη της Ζακύνθου λόγω της λοιμώδους νόσου από την οποία έπασχε. Στο λοιμοκαθαρτήριο έφτασε στις 21 Δεκεμβρίου 1824. [16]Πέθανε τα ξημερώματα της 12ης Ιανουαρίου 1825. Το Εκτελεστικό και το Βουλευτικό στη συνεδρίαση της 26ης Φεβρουαρίου 1825 εξέδωσαν ψηφίσματα και διαταγές για την τήρηση πανελλήνιου πένθους.[17]

        Η διαθήκη του Επεξεργασία
        Στη διαθήκη του άφησε 1.000.000 ρούβλια κληροδότημα για την ίδρυση του Βαρβακείου Λυκείου, και το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του στο ελληνικό Δημόσιο για κοινωφελείς σκοπούς. Κατέθεσε τα χρήματα που χρειάστηκαν για την ανέγερσή του σε ρωσική τράπεζα και το 1857 άρχισε το κτίριο της Βαρβακείου Σχολής, με σχέδια και επίβλεψη του Παναγιώτη Κάλκου. Άρχισε να κτίζεται, για να ολοκληρωθεί το 1859. Με δική του δωρεά κατασκευάστηκε η κλειστή αγορά της Αθήνας (Βαρβάκειος Αγορά)[18], ενώ επίσης χρηματοδότησε την ανέγερση διδακτηρίου στη Σινασό Καππαδοκίας, την παλιά Ναζιανζό, πατρίδα του Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου. Το Βαρβάκειο Λύκειο κτίστηκε κοντά στη σημερινή οδό Αθηνάς. Ιδρύθηκε το 1857 και από το 1886 και μετά λειτούργησε σαν Πρακτικό Λύκειο, αφιερωμένο σχεδόν αποκλειστικά στη σπουδή των θετικών επιστημών. Ήταν το μοναδικό Λύκειο του είδους του στη χώρα για πολλά χρόνια. Το παλιό κτίριο καταστράφηκε στα Δεκεμβριανά (1944). Σήμερα λειτουργεί γυμνάσιο και λύκειο με το όνομα «Βαρβάκειος Σχολή» σε νέο κτίριο στα όρια του Δήμου Αθηναίων και δήμου Παλαιού Ψυχικού.

      3. Αυτοί ουλοι και ξένοι και ντόπιοι την Ελλάς πολύ αγαπουνε γιατί πολλά πλουτοι εβγαζουνε… Τους Ελληνες δεν αγαπούν!!!

    10. Ετσι νομιζεις εσυ, οτι ειναι μια χαρα….Μια χαρα και δυο τρομαρες

    11. Άντε και RFID τσιπακι στο χέρι. Τρέξτε ζώα να μπολιαστειτε…..

    12. Στέφανε το ξαναλέω μόνο με πληρεξούσιο αποδέσμευσης πολιτικών αντιπροσώπων θα απαλλαγούμε από την επιβολή τούς. Χρειάζεται υπογραφή δικαστικού επιμελητή συνοδευόμενο μαζί με το άρθρο 120 του Συντάγματος….τους χτυπάς εκεί που έχουν ανοιχτή πληγή νόμιμα και νομικά. Μετά ελευθερώνεσαι ως άνθρωπος Έλληνας πολίτης….ψάξε τό…το έχω ήδη και το πάω για σφραγίδα και υπογραφή….τέρμα και με αυτό και τα πρόστιμα των μπάτσων..

      1. ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΦΑΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΖΑΜΠΟΝΟΤΥΡΟΠΙΤΑ. ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ. ΜΩΡΕ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΚΑΤΑΔΙΑΟΛΟΥ ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΤΣΑΤΣΟΙ ΤΩΝ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΩΝ. ΣΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΣΕΝΑ ΤΕΛΙΤΣΑ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ 25 ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ… ΚΑΤΑΛΑΒΑ. ΑΝΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΣΕ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΦΑΦΟΥΤΗ.

    13. ΤΟ ΣΧΈΔΙΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΊΩΝ ΕΝ ΤΆΧΕΙ !!! ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΌΣ ΚΆΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΛΑΌ ΤΟΎΣ !!

    14. Δεν θέλουν να ελέγξουν τις ζωές μας γενικώς, θέλουν να μην κολλάνε από ηλίθιους ψεκασμένους τον ιό οι υπόλοιποι άνθρωποι με νιονιό. Δεν τους φταίμε σε τίποτα εάν εκείνοι είναι ηλίθιοι και δεν διατιθέμεθα να πληρώσουμε τις μαλακίες των ψεκς. Ας μείνουν οι ψεκς στις σπηλιές τους, χωρίς 5G χωρίς παμπς χωρίς θέατρα χωρίς σκυλάδικα χωρίς ταβέρνες καφετέριες και σουβλατζίδικα χωρίς ταξιδάκια χωρίς τίποτα και μακρυά από το χάραγμα του θηρίου να περιμένουν να πάνε στον παράδεισο που τα έχει όλα αυτά μπουαχαχαχα

      1. Ηλιθιος είσαι εσύ αφού δεν καταλαβαίνεις ούτε αυτά που σου σερβίρουν καθημερινά! Όλοι έχουν παραδεχτεί ότι κ ο εμβολιασμενος μεταδίδει τον ιό και σε κάποιες περιπτώσεις πιο πολύ από όσους έχουν νοσησει φυσικά!
        Άρα το αφήγημα περί προστασίας του διπλανού μου έχει καταρρεύσει προ πολλού!
        Αντιθέτως κανείς δεν σου έχει πει(γιατί δεν ξέρει ακόμη!) τι παρενέργειες μπορεί να έχεις μακροπροθεσμα αν εμβολιαστείς!
        Αντε τρέχα τώρα να εμβολιαστείς σαν καλό πρόβατο!

        1. Original ηλίθιε Γιώργο ο ιός φυσικά και μεταφέρεται από εμβολιασμένους αλλά αν ο διπλανός σου είναι εμβολιασμένος δεν νοσεί όπως δεν νοσεί κατά 90 με 95% και αυτός που έχει κάνει το εμβόλιο. Για να μη ξοδεύει λοιπόν νοσήλια από τους φορολογούμενους πολίτες και τσάμπα ΜΕΘ το κράτος για ηλίθιους σαν και σένα που θέλεις να πας στις παμπς χωρίς να έχεις κάνει εμβόλιο και να κολλάς από εμβολιασμένους γιαυτό ξέχασε τα ποτά τις μάσες τη διασκέδαση και τα ταξιδάκια εφόσον φοβάσαι μη πάθεις κάτι από τα εμβόλια. Και από την ασπιρίνη ένα ποσοστό 5% μπορεί να πάθει κάτι σοβαρό μετά από χρόνια αλλά είσαι βλάκας εκ γενετής και πιστεύεις στους Ιλλουμινάτους και τα διαβόλια μη σε στείλουν στην κόλαση και σε καίει στα καζάνια αιώνια ο βελζεβούλης μπουαχαχαχα

          1. Θα απαλλάσσονται και από ασφαλιστικές εισφορές αυτοί που δεν εμβολιάζονται; Τα ποσοστά που δίνεις είναι τελείως κούκου.

          2. Ηλιθιε η απαντηση σου ειναι να νοσησουμε απο το εμβολιο για να μη χαραχτηριστουμε οτι το μεταδωσαμε;
            Εισαι απλα ηλιθιος ή και μαλ@κας;

          3. Τι απαντάς σε πυροβολημένους. Χάνεις άδικα την ώρα σου.

    15. Καλύτερα να μην πάμε ούτε σε Bar ούτε σε καφέ ούτε πουθενά να αράξουμε στην εξοχή και να γαμηθούνε και τα εμβόλια και το πιστοποιητικό τους μαζί.

    16. τα έχουμε πει, μεγάλη επανεκκίνηση , νέα τάξη πραγμάτων και τέτοια, τα λέμε δεκαετιες, υπάρχει η λύση της αντίστασης και της ανατροπής των κατοχικών ψευδοκρατών που μας έχουν κάτσει στο σβέρκο.

    17. Το Πιστοποιητικο πού παίρνουμε μία ημέρα μετά καί τόν 2ο Εμβολιασμό είναι μία χαρά ! Τό έχω στό κινητό καί στό πορτοφόλι μου !

      1. Και η ληξιαρχική πράξη θανάτου την ίδια δουλειά κάνει.

    18. στεφανε αντιγραφουν το ισραηλ και αυτοι. τα παγκοσμια καθαρματα θελουν με αυτον τον τροπο, με αυτους τους εκβιασμους να εμβολιαστουν – τσιπαριστουν ολοι οι πολιτες της αγγλιας και της ε.ε. και η μερκελ η σιωνιστρια αυτο δηλωσε.

    19. Και προσεχώς επί ή εντός του σώματος. Να δούμε αν είμαστε στο δρόμο του χαράγματος του θηρίου.

      1. Μακάρι να έρθει ο Αντίχριστος στη γη. Φραπέδες θα τον κεράσω.

    Comments are closed.