ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ! 3.955.162.050 ΔΙΣ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    τεμπη_τρενο_συγκορυση-1-1296x864

    2.000.000 πλήρωσε ο ελληνικός λαός την γραφική ύλη των σιδηροδρόμων τώρα τον Ιανουάριο και 2.285.570.98 στις 15/01/2023 πλήρωσε ο ελληνικός λαός για διάφορα έξοδα και η φύλαξη του συστήματος (την ανύπαρκτη) και των αμαξοστάσιων, επίσης η σύμβαση που έκανε η ΝΔ με την HELLENIC TRAIN στις 9/07/2022 και της έδωσε παράταση άλλα πέντε χρόνια και 62.000.000 κάθε χρόνο!!!

    Λεφτά υπάρχουν αλλά όχι για τον ελληνικό λαό! Η μίζα και η ρεμούλα στη ΝΔ πάει και έρχεται και οι ευνουχισμένοι εισαγγελείς σφυρίζουν αδιάφορα!

    Για μια ακόμα φορά η συμμορία του Κούλη μάς απέδειξε με τον πιο τραγικό τρόπο ότι είναι επικίνδυνοι για τον ελληνικό λαό και όλοι οι ραγιάδες – τσιράκια – κομματοσκυλα που τους στηρίζουν!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    28 Σχόλια

    1. Κι όμως είναι γεγονός !!!
      Οι Τούρκοι πάλι θα εκλέξουν τον Karaman – Ali .
      Γιατί Τούρκος γεννιέσαι δεν γίνεσαι !!!!
      Coproskila.

    2. Που είσαι Παύλο Βασιλιά να λευτερωσεις τη χώρα?

    3. Το άρθρο σας αυτό με δικαιώνει ως Έλληνα πολίτη απόλυτα διότι το είπα εξαρxής πως τα παιδιά τα θυσίασαν εσκεμμένα xωρίς κανένα οίκτο για να xορηγηθεί στο σάπιο πολιτικό σύστημα ποσό μαμούθ από τις ασφάλειες των τρένων που ίσως ξεπεράσει τα 70.000.000 εκ.Η έκρηξη ήταν στημένη ώστε να δημιουργηθεί μεγαλύτερο κακό με πιο δυναμική φωτιά.Οι νεκροί στην πραγματικότητα είναι πάνω από 100 αλλά οι 300 ήθελαν κάτι που δεν τους βγήκε.Την σύγκρουση την επιθυμούσαν μέσα στο τούνελ με τουλάxιστον 250 νεκρούς γιατί η ασφάλιση μέσω τρίτων πηγαίνει ανά άτομο άρα κάθε νεκρός και παραπάνω money στους Gangsters της Βουλής.Τα σκηνικά ο σταθμάρxης και το ένα και το άλλο είναι γελοιότητες.Τον βάλανε εκεί με σκοπό να πράξει αυτό που του δώσανε εντολή.Οι πολιτικοί πατάνε στην μνήμη ψαριού του Έλληνα σου λένε θα ξεxαστεί θα τον αποφυλακίσουν φυσικά θα πάρουν τα xρήματα θα γίνουν εκλογές θα δώσουν κανένα επίδομα ως ψίxουλα θα ξαναβρεθούν όλοι στην καρέκλα τους και φτου και από την αρxή.

    4. Η αδελφή του μ@λ#κ# που κρύφτηκε; Ποιον εγλυψε και βόλεψε τον μπουχεσα αδελφουλη της;

    5. Ο ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΣ ΧΟΝΤΡΟΜΠΑΛΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΛΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ????

    6. Θα μας ενημερώσεις Στεφανε …ποιος πολιτικός είχε πάρει καινούργιο τρένο του ΟΣΕ σε χωραφια και έκανε προεκλογικο αγωνα ταζοντας σύνδεση γραμμης Πελοποννήσου με μεσολλογι? Ήμαρτον θεέ μου που ζουμε?

    7. Ποιοί καρπώθηκαν τα 3.955.162.050 ΔΙΣ; Μα φυσικά Όλα αυτά τα πολιτικά και μη λαμόγια που κυρίως ευθύνονται για το χάλι των σιδηροδρόμων μας

    8. kανενας ρουφιανος δε γινεται ευεργετης τερμα τα ψεμματα να παρθουν τα λεφτα επιστροφη…..

    9. Αυτήν την στιγμή βλέπω το σιχαμα, τον Μηταράκη στο BBC να δίνει …εξηγήσεις…για το δυστύχημα στα Τεμπη.

    10. Στις 18.00 νέα συγκέντρωση στο σύνταγμα για την δολοφονία που διέπραξαν κυβέρνηση και εργολάβοι. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες πλέον, όλοι στους δρόμους. Άμεση σύλληψη των εργολάβων τώρα, ήδη έχουν αρχίσει καταλήψεις σε αρκετά σχολεία σε όλη την χώρα και αρχίζουν και οι φοιτητές. Κάθε μέρα στον δρόμο μέχρι να μπουν φυλακή οι εργολαβοι, ανοχή τέλος.

    11. Οποίο κράτος συνεργάζεται με το Λούλα της Βραζιλίας αυτά και χειρότερα θα περιμένεις. Το αρχαίο ρητό λέει δείξε μου το φίλο σου να σου ποιος είσαι.

    12. ΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ (ΔΕΗ, ΗΡΩΝ,ΖΕΝΙΘ, ΕΛΠΕΝΤΙΣΟΝ ΚΤΛΠ,) ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΙΝΙΖΟΝ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ.

      1. Υποτίθεται ιδιωτικοποίησαν τον δεδδηε, ήρθαν οι εταιρίες των καναλαρχών φίλων τους και τις επιδοτούνε με κάτι δις ενώ ο δεδδηε νομίζω πουλήθηκε 2 δις! Ξεπουλάνε και ιδιωτικοποιούν και επιδοτούν μετά τις ιδιωτικές εταιρίες για να παίρνουν υις μίζες τους.

    13. Οι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ,
      ειναι πρωτα επαγγελμα,
      και οχι …. εγκληματικη οργάνωση, κόμμα, κλπ

    14. Σήμερα ο Γεραπετριτης ξεπλυνε τους εργολάβους και τους δίνει και άλλα λεφτά από το υστέρημα του λαού, το φαγοπότι συνεχίζεται κανονικά. Οι δικαστές πάντως σήμερα στις συγκεντρώσεις μπαίνουν στο κάδρο των ενόχων, εξακολουθούν να μην συλλαμβανουν τους εργολάβους που ενώ πληρώθηκαν δεν έκαναν απολύτως τίποτα με αποτέλεσμα το τραγικούς δυστύχημα στα Τέμπη. κ. Δικαστές, βαλίτσες σας δίνουν? Τα πιάνετε κάτω από το τραπέζι για να τους βγάζετε λάδι? Όλοι στο κόλπο είσαστε.

    15. Όλα ωραία τα κάνουν.Τρενα σωστά
      Σύγχρονα.πρασινη ανάπτυξη
      Πυροσβεστικά καινούργια
      Ασθενοφόρα νοσοκομεία
      Ελικόπτερα στους αγρότες
      Να πηγαίνουν στα χωράφια.
      Ψηφίστε γιατί χρειάζονται
      Άλλη μια τετραετία πρόβατα.
      Μπεεεεεεεεεεεεεεε

    16. Σε όποιο κόμμα πάνε οι πασόκοι το μαγαρίζουν, πολύ φραγκοφονιάδες….

    17. ΕΙΔΕΣ ΠΩΣ ΠΙΑΝΕΙ Η ΔΙΚΑΙΗ ΚΑΤΑΡΑ ΜΟΥ ΚΑΘΙΚΙ adonAi?

    18. και να’ταν μονο αυτα..
      δισσεκατομυρια φαγωμενα.. παλι.. στην τρισαθλια μπανανία.

    19. Σφίγγουν τα περιθώρια για τους μιζαδόρους αφού μέχρι και ο μπάμπης παπαδημητρίου των μνημονίων λέει ότι έχει δίκιο η νεολαία! Βγάζουν την ουρά τους απέξω όλοι και θα τους μείνει ο πρωτοσάλτε, ο ψαριανός και το κεερφα των μεταναστών να τους στηρίζουν. Σκούρα τα πράγματα για τους προδότες που φτιάξανε χοτ σποτ δίπλα στα σύνορα με την Τουρκία και σε όλα τα ακριτικά νησιά. Και επειδή έχει ελικόπτερα πάνω από το Σύνταγμα, κρατήστε και κανένα εφεδρικό μη σας χρειαστεί! Και τη μάνα σας πουλήσατε για την προδοσία και το χρήμα.

    20. Καλά κάνουν να τους ψηφίσετε ξανά!!!
      Θέλουμε και δεύτερη τετραετία και θα τον ψηφίσουμε και με χέρια και με πόδια!!! Μόνο αυτός μπορεί να τα τρώει τόσο όμορφα και να δίνει τόσο ωραία επιδόματα!!! ΑΥΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!! Ας φάει όσα θέλει ο βασιλεύς!!!

    Comments are closed.