ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ… ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΕΙ Η… ΑΜΑΛ!!! ΔΑΙΜΟΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ Ο ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΚΑΙ “ΞΕΧΑΣΕ” ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΡΑΛΙ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ – ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ Ο ΤΥΠΟΣ – ΠΙΟ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΤΟΠΟΣ

    Κοινοποίηση:
    0-1-768x461

    Φαίνεται πως κάποιους τους ενοχλεί πολύ ο Σταυρός που υπάρχει στην Ελληνική Σημαία. Τους χαλάει την αισθητική. Τους πιάνει σύγκρυο και μόνο στη θέα του. Το είδαμε και στο άθλιο σήμα της επιτροπής για τον εορτασμό των 200 ετών από το 1821, με μια κακόγουστη γαλανόλευκη… κορδέλα (άνευ Σταυρού φυσικά), το βλέπουμε και τώρα στην αφίσα του υφυπουργείου αθλητισμού για το Ράλι Ακρόπολις.

    Το Ράλι Ακρόπολις επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από 8 χρόνια και η κυβέρνηση δεν έχασε ευκαιρία να δείξει και πάλι την αλλεργία της για κάθε ελληνορθόδοξο σύμβολο. Ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, δημοσίευσε στο twitter μια αφίσα για το Ράλι που καλωσορίζει το αθλητικό δρώμενο με την εικόνα ενός αγωνιστικού αυτοκινήτου και φόντο 9 γαλανόλευκες γραμμές (5 μπλε και 4 λευκές), χωρίς να υπάρχει πουθενά ο λευκός Σταυρός της σημαίας.

    «Συγχαρητήρια» στον Λευτέρη Αυγενάκη για την… ευρηματικότητα του. Πραγματικά δεν θα μπορούσε να σκεφτεί μια πιο εθνομηδενιστική και αντιχριστιανική αφίσα. Πάλι καλά να λέμε που άφησε και τα χρώματα ίδια δηλαδή, και δεν τα άλλαξε και αυτά.

    Πολύ καλά τα είχε προβλέψει όλα αυτά, ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος που έλεγε αρκετά χρόνια πίσω, πως σχεδιάζουν «να αφαιρεθεί από τους κοντούς των σημαιών ο Τίμιος Σταυρός. Ίσως θα αλλάξει και η Σημαία μας επειδή έχει το Σταυρό επάνω. Βλέπουν το Σταυρό και δαιμονίζονται λες και ο Σταυρός έβλαψε αυτόν τον τόπο…».

    Και να που στην εποχή μας τα βλέπουμε να υλοποιούνται ένα προς ένα. Αφαιρούν τον Σταυρό από όλα σχεδόν τα επίσημα δρώμενα, για να συνηθίζει σιγά σιγά ο κόσμος μια Σημαία χωρίς αυτόν.

    Ας έχουν σταυρό οι χώρες της Αγγλίας, της Αυστραλίας, της Μάλτας, της Γεωργίας, της Ελβετίας, της Νορβηγίας, της Δανίας, της Φινλανδίας και τόσες άλλες. Και ας παρουσιάζονται παντού υπερήφανοι για τα εθνικά σύμβολα τους, αναδεικνύοντας τα σε κάθε διαφημιστική καμπάνια τους.

    Οι δικές μας κυβερνήσεις στην Ελλάδα είναι μάλλον πιο… «εκσυγχρονιστικές», πιο… «προοδευτικές». Τόσο πολύ που ο Λευτέρης Αυγενάκης ενέκρινε μια αφίσα που δεν καταλαβαίνεις αν το Ράλι Ακρόπολις διεξάγεται στην Ελλάδα ή στην… Ουρουγουάη (που έχει και αυτή γαλανόλευκες ρίγες στη σημαία της).

    Κατά τα άλλα τους… μάρανε να αυτοσυγχαίρονται για το Ράλι Ακρόπολις, ενώ δεν σέβονται την ιστορία μας, τη θρησκεία μας, το αίμα που έχει χυθεί για να μπορεί σήμερα να κυματίζει ψηλά αυτή η σημαία, ώστε να μπορούν σήμερα να ζουν σε μια ελεύθερη χώρα και να ασκεί καθήκοντα υφυπουργού ο Λευτέρης Αυγενάκης με τον απαράδεκτο τρόπο που τα ασκεί…

    logo_20082021 23

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Με όποιον μιλάω σήμερα, έχει τρελλαθεί με την ταλαιπωρία που τραβάει για τα τεστ που κάποιοι τα χρεώνουν και 30 ευρώ. Εσείς με την αμάλ προδότες και εμείς με τον Χριστό. Γιατί με τον Χριστό δεν είστε όταν επιτρέπετε την περιοδεία της Αμάλ και απαγορεύετε την λιτανεία της Παναγίας. Σήμερα επιτρέψατε και την παρέλαση των γκέι, ούτε εκεί υπάρχει συνωστισμός! Να πάνε και οι υπουργοί σας και οι μιζαδόροι ακαταδίωκτοι να δώσουν το παρόν! Ο Θεός μαζί μας αδέρφια.

    2. Στο διαδίκτυο κυκλοφόρησε πριν από λίγα λεπτά πως θα έπρεπε να είναι η αφίσα του Ράλλυ Ακρόπολις που έχει τον Σταυρό στην Ελληνική Σημαία.
      ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΠΟΡΩΣΗ!!!

      1. Αυτή η αφίσα με τον Σταυρό με την Ελληνική Σημαία υπάρχει στο μπλογκ edokaitoradikaiosi.blogspot.com σε σούπερ ηλεκτρονική επεξεργασία.

    3. Η αφίσα για το Ράλλυ Ακρόπολις είναι μια κακόγουστη σχεδιαστική νεοταξική μαλακία!!!

    4. Έχει ο καιρός γυρίσματα.
      Σύντομα όλοι οι προδότες θα εύχονται να έχουν το τέλος του Τσαουσέσκου αλλά δεν θα είναι τόσο εύκολο.
      Έφτασε η ώρα των λίγων Ελλήνων.

    5. Ετσι λεβεντες εισαστε εκει κατω…
      Εχει ο Θεος κρητικαρε Αυγενακη…

    6. Έχω τρομοκρατιθει μιλάμε για μεγάλη γάτα τουλάχιστον 5 κιλά έχει ουρά άσπρο μαύρο χρώμα κεροφιλακτει στο χωράφι δεν μπορώ να την τραβήξω φωτογραφία αύριο θα πάω να δω τα αποτυποματα ο Λυγκας έχει ζευγαρώσει ,πολύ νωρίς κατέβηκαν φέτος πρέπει να έχει ξανακινηγισει εδώ ήξερε που πάταγε το χειμώνα κατεβενουν και οι λύκοι μοναχικοί όμως δεν είναι σκυλί το φερσιμο του σκυλιού είναι διαφορετικό στο κυνηγήσουν είναι γάτα άγρια φέρετε στο κυνήγι σαν την τίγρη κεροφυλακτει στα χαρτιά στήνει ενέδρα

    7. Αυγένσκη η χουντοπαρέας σας για το Ράλλυ Ακρόπολις χωρίς Σταυρό και από καλλιτεχνικής άποψης είναι εκτρωματική εθνομηδενιστική αηδία που προκαλεί εμετό!!!Εθνομηδενιστική αηδία!!!!

    8. Η αφίσα για το Ράλλυ Ακρόπολις του μαλάκα βρωμόπουστα σιχαμερού εθνομηδενιστή Αυγένσκη που δεν έχει Σταυρό για να μην θοχτούν το σιχαμεροί ξόανο Αμάλ και τα ξόανα οι λαθρομετανάστες είναι ένα νεοταξικό ισλαμοφασιστιστικό έκτρωμα αυτή η ΚΩΛΟ εθνομηδενιστική αφίσα που κάνει μόνο για τουαλέτες και βόθρους.

    Comments are closed.