ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ!! ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΠΤΟΥ “ΚΡΟΥΣΜΑΤΟΣ” ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟΝ!! ΕΣΠΕΙΡΑΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ – ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΟΔΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

    Κοινοποίηση:
    attikon-nosokomeio-eurokinissi

    Ανεμοβλογιά έδειξαν τα πρώτα αποτελέσματα του Βρετανού που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο “Αττικόν” ως ύποπτο κρούσμα ευλογιάς των πιθήκων στην Ελλάδα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας θα υποβληθεί σε επαναληπτικές εξετάσεις, των οποίων τα αποτελέσματα αναμένονται τις επόμενες ώρες. Έτσι, δεν αποκλείεται να επρόκειτο τελικά για… λάθος συναγερμό.

    Όπως μετέδωσε νωρίτερα σήμερα (22.05.2022) η ΕΡΤ, ο ασθενής είναι ευδιάθετος και απύρετος, ενώ παρουσίασε μια σειρά ήπιων συμπτωμάτων μεταξύ αυτών και κάποια εξανθήματα που τον κατέστησαν ύποπτο κρούσμα και για λόγους ασφαλείας μπήκε σε θάλαμο αρνητικής πίεσης. Στο “Αττικόν” νοσηλεύεται και η σύντροφος του, η οποία ωστόσο είναι ασυμπτωματική.

    Πολύ κακό για το τίποτα λοιπόν αλλά τον σκοπό τους οι κυβερνώντες τον πέτυχαν. Έσπειραν τον πανικό χωρίς καν να γίνουν κάποιες πρώτες εξετάσεις. Πριν καν γίνει ο έλεγχος επιστράτευσαν μέχρι και τον Τσιόδρα, κάτι που φρόντισαν να διατυμπανίσουν…

    Το ζευγάρι μεταφέρθηκε από την Κεφαλονιά που έκανε τις διακοπές του με αεροδιακομιδή στο νοσοκομείο Αττικόν. Το ιατρικό προσωπικό φόρεσε τις ειδικές στολές και παρέλαβε τους δυο ασθενείς, οι οποίοι τοποθετήθηκαν μέσα στις ειδικές αποστειρωμένες κάψουλες μεταφοράς και απομόνωσης “EpiShuttle”, που προστατεύουν και το ιατρικό προσωπικό κατά τη μεταφορά του ασθενούς.

    Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ

    Σε εργαστηριακή εξέταση δείγματος από το ύποπτο κρούσμα του άνδρα που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο ΑΤΤΙΚΟΝ δεν ανιχνεύθηκε ιός Ευλογιάς των πιθήκων (monkeypox) ενώ το δείγμα βρέθηκε θετικό σε δύο επαναλαμβανόμενους ελέγχους για τον ιό της Ανεμοβλογιάς (varicella – chickenpox).

    Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν στο Εργαστήριο Αναφοράς (Εργαστήριο Μικροβιολογίας, Ιατρική Σχολή ΑΠΘ) για Ευλογιά και στο Εργαστήριο Μικροβιολογίας του Νοσοκομείου ΑΤΤΙΚΟΝ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Κοίτα ρε κάτι υγειονομικαρες που έχουμε (Τσιορδας, Βασιλακοπουλος και ΣΙΑ)!Δεν μπορούν να ξεχωρίσουν την ανεμοβλογιά από την πανδημία των πιθήκων!Στο χωριό μου στην Μάνη τέτοιους σαν και αυτούς λέγανε ότι δεν είναι άξιοι να μοιράσουν το άχυρο σε δύο γαϊδούρια!Αυτοί λοιπόν μας λένε για την υγεία μας!

    2. Ακόμα μια ωευτοπανδημία κατασκεύασμα από την ΝΤΠ!!!!!!!

    3. Αγγελε να μεινεις στο Μιλανο, γιατι εισαι μεγαλος μαλακας.

    4. ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΙΓΔΙΑΡΗ ΤΟΝ ΠΟΝΤΙΚΟΜΑΜΗ ΤΟΝ ΤΣΙΟΔΡΑ

    5. Ο ΤΣΙΟΡΔΑΣ ΩΣ ΟΦΗ-ΚΥΑΛΙΟΣ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΤΟ ΣΙΝΑΧΙ ΤΟΥ ΓΚΡΟΒΕΡ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΚωΛΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ

    6. Το λαμογιο ο Βασιλακοπουλος βρήκε ευκαιρία να πουλήσει εμβόλια για να αρπάξει την προμήθεια από τις φαρμακευτικες. Έτοιμο λέει το έχουμε το εμβόλιο, αμέσως ρε ο τύπος πώληση. Πότε θα ξυπνήσετε ρε, όλοι κονομανε στις πλάτες σας και τους πιστεύετε. Μην τσιμπάτε ρε γ@μωτο,σας φοβίζουν και κονομανε. Ξεπεράστε τον φόβο, αντισταθείτε στην τρομοκρατία των καναλιών, μην τους πιστεύετε. Ξυπνήστε.

    7. Χμμμμ! Ανεμοβλογια! Που πριν σπειρουν τον πανικο, κανεις ειδικος δεν την εντοπισε! Λες και οι φλυκταινες της ανεμοβλογιας, μοιαζουν εστω και στο ελαχιστο, με αυτες της ευλογιας των πιθηκων! Ανεμοβλογια, που οπως λενε απο παλια, εαν την περασεις σε μεγαλη ηλικια, την περνας βαρεια! Οπως συνεβη σ’ εμενα! Ενω ο αγγλος και ελαφρα την περνα και απυρετος ειναι και ευδιαθετος! Ρε! Πλακα με κανεις ή τον κωλο μου πιανεις; Οπως και να’ χει, ενα deja vu θα το ζησουμε! Μονο που αυτη τη φορα, πρωταγωνιστης θα ειναι ο πιθηκογιος και οχι ο κορωνογιος!

    8. Αγαπητοί Φίλοι,
      Εδώ Βλέπουμε Άλλο Ένα Χαρακτηριστικό Παράδειγμα της Ανθελληνικής Διακυβερήσης του ΣΥΡΙΖΑ και τον Αναρχοκομμουνιστών. Η Πλήρης Διάλυση της Υγείας Έγινε ΜΟΝΟ Επί Ημερών Αριστερής Διακυβέρνησης.
      Ο Κυριάκος Μητσοτάκης Έχει Εντελώς Διαφορετική Προσέγγιση. Η ΝΔ Παραδοσιακά Φρόντισε το ΕΣΥ Επιλέγοντας τους ΑΡΙΣΤΟΥΣ στις Θέσεις Κλειδιά του Χώρου.
      Ο Αθανάσιος ο Πλεύρης Έχει Ήδη Αρχίσει να Κάνει Φιλότιμες Προσπάθειες για την Ριζική Αναδιοργάνωση του Χώρου και Σύντομα θα Δούμε Αποτελέσματα Τόσο στα Νοσοκομεία Όσο και στα Κ.Υ. της Πατρίδας μας. Οι Καινούργιοι Διοικητές Ουδεμία Ευθύνη Έχουν για την Αθλιότητα της Υγείας και την Καταστροφή που Έκαναν οι Προηγούμενοι.
      Ευχαριστώ,
      Με Εκτίμηση,
      Πολλούς Χαιρετισμούς,
      Άγγελος από Μιλάνο

      1. Φίλε μου,
        Δυστυχώς, είσαι βαθιά νυχτωμένος.

      2. Αντε και γ@μησου βρε μ@λακα,σιχαμενο πο@στοσκυλο

    Comments are closed.