ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ “ΚΟΡΟΪΔΑ” Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ! ΙΔΟΥ ΟΙ “ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ” ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΕ ΠΑΖΑΡΙ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟΥ – ΝΕΟΣ “ΓΟΛΓΟΘΑΣ” ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ – “ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ” Η ΠΛΑΤΕΙΑ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    1

    Έτσι για να μην νομίζετε… Το φωτογραφικό απόσπασμα από την Πανεπιστημίου! Αυτός είναι ο Μεγάλος περίπατος των ανύπαρκτων Αθηναίων και των εξαφανισμένων τουριστών! Οι επενδυτές μεταφέρουν πλέον με ασφάλεια την πραμάτεια τους! Σε λίγο καιρό και ένα μεγάλο υπάιθριο παζάρι παρεμπόρων θα κάνει εκεί καταλυτική την παρουσία του…

    1-543

    Καταστρέφει συστηματικά την Αθήνα και τους Αθηναίους το πείσμα του Κώστα Μπακογιάννη! Όχι μόνον έχει κλείσει τα αυτιά στις διαμαρτυρίες εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών, που ασφυκτιούν καθημερινά, στους αποκλεισμένους από τον Δήμαρχο δρόμους της Αθήνας, αλλά από αυτό το Σαββατοκύριακο εξακολουθεί και επεκτείνει το καταστροφικό του έργο, με νέα έργα περιορισμού της κυκλοφορίας στο Σύνταγμα.

    Δεν μας έφταναν, λοιπόν, τα μνημόνια, που οδήγησαν σε κατεβασμένα ρολά και σε μαρασμό στο Κέντρο της Αθήνας. Δεν μας έφτανε η υγειονομική βόμβα του κορωνοϊού, που έδωσε στην κρίση αυτή εκρηκτικές διαστάσεις, αλλά ήρθε τώρα και ο Δήμαρχος Μπακογιάννης για να αποτελειώσει το έργο της καταστροφής και της απαξίωσης του Κέντρου της Αθήνας, δηλαδή της κορωνίδας των Ελληνικών πόλεων!

    Πιό συγκεκριμένα, τα καινούρια έργα που θα ξεκινήσουν το Σαββατοκύριακο έχουν ως εξής:

    Από το βράδυ του Σαββάτου 27 Ιουνίου, στις 22:00 αρχίζουν οι εργασίες παρέμβασης στην πλατεία Συντάγματος. Πρόκειται για το δεύτερο έργο στο πλαίσιο υλοποίησης του Μεγάλου Περιπάτου, το οποίο προοιωνίζεται σοβαρές αλλαγές στις καθημερινές συνήθειες της πρωτεύουσας. Και ως εκ τούτου, ενδεχομένως και σοβαρές «ανωμαλίες» στην κυκλοφορία, αντιδράσεις κ.λπ.

    Δείτε εικόνες. Εργοτάξιο η πλατεία Συντάγματος

    sintagma__2_
    sintagma__3_
    sintagma__4_

     

     

    sintagma__5_
    sintagma__6_
    sintagma__7_
    sintagma__1_
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    26 Σχόλια

    1. -Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ και οι ΤΡΙΧΕΣ οι ΚΑΤΣΑΡΕΣ…πχ, Αθηνα=Ισλαμαμπαντ, Λαχωρη….κατι..τετοιο…
      -Τυχον τουριστες, κανουν παρεα, με Σκουρους, μαυρους, κιτρινους “Αθηναιους”, “Θεσσαλονικιους”…κλπ
      -Τους Ελληνες, σιγα σιγα, τους ψαχνεις….με το κυαλι…
      -ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΘΙΚΙ και ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ ρε, πρεπει να εισαι,
      για να επιβαλλεις στο Γηγενη Πληθυσμο, την αντικατασταση του…απο… αλλες και αλλοθρησκες φυλες….?

    2. Θα δειτε σε λιγες μερες πως θα εχουν καταντησει οι ζαρντινιερες τιγκα στο γκραφιτι απο τα μαλακισμενα

    3. σας αξιζει αυτο που τραβατε αθηναιοι …εσεις τον ψηφησατε …και μεις οτι τραβαμε μας αξιζει βεβαια ….

    4. Το μόνο καλό έργο στην Αττική είναι η αττική οδός, έρχομαι κάθε χρόνο διακοπές στην Ελλάδα και πηγαίνω απευθείας στην επαρχία,χωρίς να είμαι αναγκασμένος να περάσω μέσα απο την Αθήνα.

    5. Ο/Η Νεκροτομεία και εντατικές για τις λαθρολάγνες αδελφές λέει:

      Θα κάνει πασαρέλα, με ζαρτιέρες και στρινγκ, ο φλώρος της Ντόρας.

    6. Εκεί στην Αθήνα πρέπει ναχουν σύνδρομο Στοκχόλμης για να βγάζουν ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ δημάρχους και προδότες πολιτικούς. Ραγιαδεεεεεεςεςεες…λουστειτε την Ελλάδα που φτιάξατε…με την ψήφο σας.

    7. Mην μιλατε ψοφοψηφοφοροι. Στηθειτε στα 4 και σκασμο……. και μην αρχιστε με τσουβαλιασματα γιατι ολοι σας ειστε σαπιοι και ανεγκεφαλοι. Η κατασταση της ελλαδας απο ολους εσας και μονο εσας ειναι στα μαυρα χαλια της. Φτουυυυυυ

    8. περιπατος στο Πακισταν και Μπαγκλαντεζ…Αυτη η ξεφτυλα στη Ελλαδα με τους ανικανους γονους δεν σταματαει ποτε…ολο και σε μεγαλυτερη ξεφτυλα
      Ωραια φωτογραφια απο τα παιδια στο Μακελειο …Τα λεει ολα

    9. Πόσο μπροστά είσαι ρε Στέφανε.Ακριβώς όπως το λες θα γίνει ενα τεράστιο παράνομο παζάρι που θα κόβουν βόλτες οι Λάθρο “επενδυτές”.Μεγάλος περίπατος σου λέει με κάυσωνες και καυσαέρια.Δηλαδή ο μέσος Έλληνας που ακόμη και για μέχρι το περίπτερο παίρνει το αμάξι η την μηχανή του.Ξαφνικά θα θέλει να κάνει μεγάλους περιπάτους κάτω απο τον καυτό ήλιο και να ρουφάει και όλο το καυσαέριο.

    10. Πειραματίζεται ο βουτυρομπεμπές -γιός της γκιόσας- και δοκιμάζει τις αντοχές των Αθηναίων πολιτών, οι οποίοι -αφελώς και ηλιθιωδώς- τον εξέλεξαν για δήμαρχό τους …
      Καταστρέφονται επιχειρήσεις, λουκετάρονται καταστήματα, δημιουργούνται άνεργοι, πένονται πολίτες, αυτοκτονούν απελπισμένοι, υποσιτίζονται & λιποθυμούν παιδιά, ανθεί το παρεμπόριο, λιάζονται, ληστεύουν, βιάζουν, δολοφονούν οι λαθρομετανάστες … κι ο εγγονός του δρακουμέλ, σκορπίζει δημόσιο χρήμα, για να βολτάρουν οι αργόσχολοι & επιδοτούμενοι “επενδυτές” και να κερδίζουν χρήμα οι εργολάβοι του συναφιού του …
      Α.Ι.Σ.Χ.Ο.Σ. ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε …
      ΒΛΑΚΕΣ Αθηναίοι, λουστείτε τον στην μάπα, τον “άρχοντα” που επιλέξατε … είσαστε άξιοι της μοίρας σας και των επιλογών σας …

    11. ΈΤΣΙ ΘΑ ΦΥΤΈΨΟΥΝ ΤΟ 5 G

      ΓΙ’ΑΥΤΌ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΌΛΑ…..

      ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

      1. Το 5G ειναι το μικροτερο προβλημα για την αθηνα ακομη. Σε ολο τον πλανητη εχουν φυτεψει 5G αντεννες. Αλλα δεν διελυσαν πολεις ουτε εχουν δημιουργισει επιπλεον κυκλοφοριακα. Απλως τις βλεπεις ξαφνικα να ειναι στημενες εκει που πριν δεν υπηρχε κατι. Τα προβληματα με το 5G ερχοντε παγκοσμιως. Αλλα η αθηνα ειναι προβλημα απο την ριζα της εξαιτιας των κατοικων της.

      2. MH TO ΦOBAΣE… Εσένα μάλλον στο έχουν φυτέψει ήδη κυρά Αγγέλω!
        TEΛEIΩΣ KAMENH…

    12. Όταν βγάζεις κάποιον δήμαρχο επειδή είναι εγγονός ενός ανθρώπου που εμπλέκεται στις σκοτεινότερες σελίδες της πατρίδας σου…

    13. Το λαθρεμποριο ανθεί επί μπακογιαννη. Δεν κάνει τίποτα για την πάταξη του παρεμποριου.

    14. Δεν θελανε κασιδιαρη δημαρχο φατε πακιστανικο περιπατο

      1. Και πακιστανικό, και ιρανικό και νιγηριανό περίπατο. Οι Έλληνες ψηφίζουμε τα πάντα εκτός από σιχάματα με τατουάζ σβάστικα.

        1. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΤΡΛΑΚΙ.
          ΡΕ ΟΥΣΤ

    15. Γιατί ΚΑΝΕΙΣ δεν αντιδρά σε αυτή την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ιστορία;;;;;;;;
      Γιατί κανείς ΔΕΝ σταματάει αυτά τα αίσχη ενός ηλίθιου;;;;;;;;;;
      Και εν πάση περιπτώση, ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ γιά να χρησιμοποιούμε τα ΙΧ μας και όχι γιά να κάνουμε πατίνια και περιπάτους στο κέντρο της Αθήνας!!!

      Yπάρχει κράτος;;; Υπάρχουν νόμοι;;;; Υπάρχει ΥΠΕΧΩΔΕ;;;

      Οι δρόμοι είναι χρυσοπληρωμένοι και ΑΠΟΡΩ, πως ένα βλήμ@ μπορεί να τους καταστρέφει κάνοντας ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ οδικές αρτηρίες, πατινόδρομους, ποδηλατόδρομους και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο!
      EIΣAΓΓEΛEAΣ υπάρχει;;;

      Γιατί τον αφήνουν να σκορπάει αβέρτα χρήματα (…το ξαναλέω, το έλεγε ο άλλος βλαξ ο ΓΑΠ, λεφτά υπάρχουν!), προκαλώντας τέτοιες καταστροφές;;;;;;

      Πόση συμφόρηση να αντέξει ακόμη η Καλλιρόης, έτσι που την έχουν καταντήσει;;;
      Πόση συμφόρηση να αντέξει ακόμη η Αλεξάνδρας;;;;;;

      ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟ!!!

      1. Ν’αγιάσει το στόμα σου. Πρόκειται περί κρετίνου που καταστρέφει την Πόλη μας με τα χρήματά μας από τα υπερβολικά δημοτικά τέλη που εισπράττει. Και κάθονται όλοι και των κοιτάνε.

      2. Για τους ίδιους λόγους που δεν αντιδράει κανένας και για άλλους πιο σημαντικούς λόγους για την Πατρίδα ή την οικονομία. Είναι λόγοι αποχαύνωσης ,κατεναυσμού,φοβίας και δειλίας.

    Comments are closed.