ΓΙ’ΑΥΤΟ “ΕΦΑΓΑΝ” ΤΟΝ ΣΗΦΗ ΒΑΛΥΡΑΚΗ! Η ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΜΒΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΠΑΝΙΚΟ – ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ Η ΜΟΙΡΑΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΧΟ; ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    Η-Μίνα-Βαλυράκη-ξεσπά-για-τον-ξαφνικό-θάνατο-του-άντρα-της-Σήφη

    ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΜΒΑ ΣΗΦΗ ΒΑΛΥΡΑΚΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ


    << Η ΖΙΜΕΝΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ – ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΒΡΑΔΥΠΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ – ΑΡΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ >> !!!
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟΝ ΣΗΦΗ !!!
    ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΚΡΟΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΤΕΛΕΣΑΝΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΖΙΜΕΝΣ ΣΗΦΗ ΒΑΛΥΡΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΖΙΜΕΝΣ.
    Ως το μεγαλύτερο σκάνδαλο της χώρας είχε χαρακτηρίσει στις 26 Μαΐου 2015 την υπόθεση Siemens, o πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Σήφης Βαλυράκης, κατά τη διάρκεια της ακρόασής του από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.
    Αναφερόμενος στην Εξεταστική Επιτροπή για τη Siemens, της οποίας είχε διατελέσει πρόεδρος, είπε ότι κυριολεκτικά εξάντλησε τις δυνατότητες που είχε, ενώ εκτίμησε ότι μπορεί να υπάρχουν νέα στοιχεία. “Επειδή υπήρχαν διαδικασίες ιδιαίτερα χρονοβόρες που είχαν να κάνουν με το άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών και ίσως να ήρθαν απαντήσεις μετά το πέρας των εργασιών της επιτροπής και κατά τη δικαστική έρευνα που συνεχίστηκε και συνεχίζεται, ενδεχομένως να έχουμε και νεότερα στοιχεία”.
    “Πράγματι ενώ εντοπίστηκαν εκροές μαύρου χρήματος που συσχετίζονταν με πολιτικές, υπουργικές αποφάσεις που είχαν να κάνουν με συμβάσεις σε σχέση με τη Siemens, η σχέση μαύρου χρήματος και αποδεκτών διακοπτόταν σε παρένθετα πρόσωπα. Μέναμε με την αδυναμία να γεφυρώσουμε το κενό αυτό, άρα έμενε η ίδια η Siemens να κληθεί και να εξαναγκαστεί να δώσει την πληροφορία που κατείχε, για το ποιοι ήταν διαχρονικά οι υπουργοί και υφυπουργοί, μέλη της κυβέρνησης, όσοι είχαν εμπλοκή με τις προμήθειες του δημοσίου σε σχέση με τη Siemens” τόνισε ο κ. Βαλυράκης, υπογραμμίζοντας ότι το πρόβλημα θα είχε λυθεί εάν το πολιτικό σύστημα εξανάγκαζε την ίδια τη γερμανική εταιρεία να δώσει αυτές τις πληροφορίες. “Θεωρώ ότι θα μπορούσε να γίνει μια τέτοια προσπάθεια” ανέφερε.
    Πρόκειται για πρωτοφανές σκάνδαλο και πρόκληση για τη διαφάνεια και την καταπολέμηση της διαφθοράς και της διαπλοκής. Ξεκίνησε ως σκάνδαλο διαφθοράς και εξελίχθηκε ως σκάνδαλο συγκάλυψης”, υπογράμμισε ο κ. Βαλυράκης, λέγοντας ότι είναι σωστό που έρχεται το θέμα της ανάσυρσης της υπόθεσης στην επιτροπή αυτή που είναι το κατεξοχήν αρμόδιο όργανο.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. που αφησε,
      νεα, ωραια, και πλουσια χήρα.
      Να ζήσουμε να τη χαιρeste.

    2. ο θεος θα το περιποιηθη καλα και αυτο τοκαθαρμα που κατακλεψε τον λαο του ενας βρομιαρης κολοτομπας κουμουνιστης πασοκας ξεβρωμιζει σιγα σιγα τοπος αν δεν ειτανε υπουργος θα τον παντρευοταν η γυνεκα του??

    3. Τον εφαγαν γιατι ηταν με τους “αλλους”…

    4. ..ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΑΡΓΟΣΚΟΤΩΝΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ.
      ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΝΑ ‘’ΦΑΕΙ’’ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ.

    5. ΕΛΛΑΔΑ Ο ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟΣ ΤΟΠΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ……..

    6. Ποιος ξερει τι μαυρο χρημα επεσε και για τα λοκ νταυν και
      για το κλεισημο των Εκκλησιων και την απαγορευσει της Θειας Κοινωνιας
      απο αντιχριστα κεντρα σε αντιχριστους πολιτικους ηγετες
      για τη διαλυση της πατριδος και τη διαλυση της Ορθοδοξης πιστης μας

    7. Χεστηκαμε. Ένα σκουπίδι ήταν. Όλοι τους είναι.
      Ολοι μαζί τα έφαγαν.

    8. Κυριε Χιο καπου διαβασα οτι το μαυρο χρημα κινειται μεσα απο την τραπεζα τις Ελλαδος δηλαδη διαβασα οτι δεν εχει δικαιωμα κανενας να ψαξει απο το κρατος τους λογαριασμους της ισχυει αυτο???κανει οτι θελει????

    9. Συμπέρασμα, όποιος πάει κόντρα στην “αγία” οικογένεια, είτε πυροβολείται (Σ.Χίος) είτε τον χτυπάει η προπέλα και πνίγεται (Σ.Βαλυράκης), καλά τα έλεγε ο Τζίμης Πανούσης “ωραία οικογένεια κόζα-Κώστα” (για τον Πατέρα μιλούσε).

    10. Με τετοια δολειοφθορα ειναι δυνατον να προοδεψει αυτο το κρατος.
      Ποιος ξερει ποσο μαυρο χρημα ρεει για την λαθροεισβολη και τον λαθροεπικοισμο της χωρας.
      Αραγε θα φανερωσει ο Θεος τα καταχθονια εργα της σκαρτης πολιτικης ηγεσιας
      που βρωμαει απο παντου.
      Αυτοι εχουν υπερβει παρασαγκας τον Αλ Καπονε

    11. Με τετοια δολειοφθορα ειναι δυνατον να προοδεψει αυτο το κρατος.
      Ποιος ξερει ποσο μευρο χτρημα ρεει για την λαθροεισβολη και τον λαθροεπικοισμο της χωρας.
      Αραγε θα φανερωσει ο Θεος τα καταχθονια εργα της σκσαρτης πολιτιθκης ηγεσιας
      που βρωμαει απο παντου,Αυτοι εχουν υπερβει παρασαγκας τον Αλ Καπονε

    12. 28 ατομα για στημενους αγωνες αθωωθηκαν ολοι , 2 τοννοι λουκουμοσκονη την ηπιαν ολη εκει κατω στο λιμανι και σεις ψαχνεται να βρειτε τι εγινε με τον Βαλυρακη , θα μας τρελανετε ρε? Πατε καλα? Που ζειτε ξερετε? Να σας πω εγω ……στο χειροτερο μπουρδελο του πλανητη που λεγεται Ελλαδα με ενα σωρο πουσταρια που νομιζουν οτι ειναι εξουσια , ο καιρος εχει γυρισματα για ολους.

    Comments are closed.