ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΚΑΚΙΑ ΔΕΣΠΟΤΑ; ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΕΜΠΑΘΕΙΑ; ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΓΙΑ ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΣ: “ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ”

    Κοινοποίηση:
    mitropolitis-korinthou

    «Κάποιοι θέλουν να παριστάνουν τους μεγάλους γεροντάδες τους μεγάλους φιλοσόφους, παρασύρουν τους ανθρώπους και τους οδηγούν στο θάνατο» τόνισε ο Μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος εξαπολύοντας «δριμύ κατηγορώ» κατά των αντιεμβολιαστών για το θάνατο 49χρονου ιερέα από κοροναϊό.

    Μιλώντας στον KorinthosTV.gr ο Μητροπολίτης Κορίνθου διερωτήθηκε «τώρα τι απολογία έχουν να δώσουν στο Θεό για το θάνατο αυτό του ανθρώπου και στα παιδιά του που τα άφησαν ορφανά;».

    Αναφερόμενος στο έργο του ιερέα που απεβίωσε ανεμβολίαστος ο Μητροπολίτης διευκρίνισε ότι «δυστυχώς είχε τις αναστολές του στο να εμβολιαστεί ενώ δεν ήταν αντιεμβολιαστής, είχε το φόβο που ενσπείρουν κάποιοι χωρίς να σκέπτονται ότι το εμβόλιο είναι ένα όπλο κατά της ασθενείας αυτής… Δεν εμβολιάστηκε, νόσησε, μπήκε στο νοσοκομείο, ταλαιπωρήθηκε 1 μήνα, και τελικώς κατέληξε».

    «Τραγική απώλεια, τον έλεγαν Βασίλειο και έφυγε το βράδυ της γιορτής του και στην ίδια ηλικία με τον Άγιο Βασίλειο, 49 μόλις ετών, αφήνοντας και 3 παιδιά τα οποία είναι σε μια κρίσιμη ηλικία».

    Είναι δυνατόν, πρόσθεσε ο Μητροπολίτης, η ιατρική να δίνει λύσεις και εμείς να τις παραβλέπουμε και να λέμε «μην ακούτε και μας είπε ο διάβολος ότι εγώ τους σφραγίζω»; Και να παρασύρουν τους ανθρώπους; Ο διάβολος δεν λέει ποτέ αλήθεια. Ακούν το διάβολο και όχι την Ιερά Σύνοδο, τους πνευματικούς τους πατέρες και εν τέλει τους ιατρούς;, αναρωτήθηκε.

    «Είναι σκοταδιστές και οπισθοδρομικοί και οι λύσεις που δίνουν οδηγούν στο θάνατο. Πολύ εύστοχο που είπε ένας Μητροπολίτης (σ.σ Ναυπάκτου) για ‘παρανοϊό’» πρόσθεσε ο Μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος.

    O Δήμαρχος Κορίνθου Βασίλης Νανόπουλος δήλωσε ότι είχε αυξηθεί ο αριθμός των κρουσμάτων στο Δήμο Κορινθίων, κάνει και πάλι έκκληση στους πολίτες να σπεύσουν να εμβολιαστούν.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    55 Σχόλια

    1. Δημόσιοι υπάλληλοι.Τι περίμενες;Θυμάμαι έναν Μητροπολίτη,που όταν ειπώθηκε οτι θα οι ιερείς θα βγούν απο το μισθολόγιο του Δημοσίου,εκ του άμβωνος είπε. Θα γίνει μάχη!

    2. Θα γεμίσει η κόλαση παπάδες έτσι που το πάνε οι αντιχρίστοι!!! 😡Ευτυχώς έχουν μείνει ακόμα κάποιοι πεφωτισμένοι ιερείς που κρατάνε Θερμοπύλες!!!🙏🇬🇷

    3. Η μάσκα δεν κάνει σωστή εφαρμογή με τα γένια που εχουν οι μητροπολίτες με αποτέλεσμα αυτοί να γίνονται υπερμεταδοτικοί στους πιστούς που τους πλησιάζουν. Κάνουν διασπορά του ιού στην κοινότητα και γι’αυτό πρέπει να ξυριστούν όλοι άμεσα και υποχρεωτικά με απόφαση της ιεράς συνόδου και νομοθετική ρύθμιση. Μόνο έτσι θα εφαρμόζουν οι μάσκες αλλιώς μας κοροϊδεύουν όλοι.

    4. Κανονικά θα πρέπει να ξυριστείτε όσοι φοράτε μάσκα γιατί τα γένια είναι φορέας των μικροβίων και του covid όπως επίσης εμποδίζουν την καλή εφαρμογή της μάσκας. Αφού κουνάς το δάκτυλο στους άλλους ξυρίσου πρώτα να δώσεις το καλό παράδειγμα.

    5. Εγω βλεπω και διαβαζω οτι οι εμβολιασμενοι πεφτουν και ψοφανε σαν τα κοτοπουλα , εσυ αδιαβαστε ΤΡΑΓΕ με ΚΕΡΑΤΑ του σατανα ,και φιδια στην ψυχη σου δεν βλεπεις τιποτα ? ΦΙΔΙ κολοβο .

    6. Άλλος ένας μασονος, για τον ΑΘΕΟ μοσιαλο κουβέντα τράγο, και για τους Πάκις, ντροπή σου ξευτιλα, ήμαρτον κύριε, εσείς πρώτοι έπρεπε να αντισταθητε,έχετε διώξει τον κόσμο από της εκκλησίες, αλλά από πάνω γράφει,και δεν ξεγράφει,

    7. γραμματείς και φαρισαίοι διαχρονικοί ακόμη και τώρα βρε τραγόπαπα μέχρι τώρα μας λέγατε πως η θεία κοινωνία είναι μυστήριο και δεν κόλας τίποτα πάρα ταύτα μας την δίνεται με το ίδιο κουτάλι δηλ και έιτζ να είχε ο άλλος ή κορωνοιό μεταδίδεται κανονικά,αυτό μας λέτε τώρα άρα τα μυστήρια είναι τρίχες εσείς απλά θέλετε κόσμο στην εκκλησία για το χρήμα βρε σουτ και πάλι σουτ λαμόγια παπάδες

    8. Ούτε κακία ούτε εμπάθεια. Την αλήθεια λέει ο Δέσποτας. Η μαλάκυνση εγκεφάλου σε ορισμένους είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της ανθρωπότητας γιατί επηρεάζει επικίνδυνα όλους τους υπόλοιπους που είναι εχέφρονες.

    9. ΡΑΣΟΦΟΡΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΑΛΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ !!! ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΟΜΙΑΣ !!! ΜΟΛΙΣ ΕΚΛΕΙΣΕΣ ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΤΑ ΚΑΖΑΝΙΑ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ !!! ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΜΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΧΛΕΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΜΑΣ..ΠΑΠΑ.. ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΠΑ..ΚΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΑΓΙΟΚΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ..Ε ?? ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΡΕ ΜΕ ΤΑ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙΑ ΣΑΣ..ΤΙΣ ΣΤΡΙΓΚΛΕΣ ΣΑΣ..ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΕΣ ΣΑΣ..ΚΙ ΑΣΕ ΤΑ ΠΟΝΗΡΟΤΡΑΓΟΥΔΑ ΣΟΥ..ΑΤΙΘΑΣΟΙ ΣΚΕΡΒΕΛΕΔΕΣ ΜΟΥ ΓΙΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ..ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ ΣΑΣ..ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑΡΗ.

    10. Αντί να μιλάτε για αγάπη και για το δικαίωμα στην ελεύθερη βούληση του ανθρώπου, σπέρνετε το μίσος και τον διχασμό…..Βρίζουν την Παναγιά μας και εσείς μούγγα…..Κατακλύζεται η Ελλάδα από χιλιάδες λαθραίους μουσουλμάνους και εσείς πέρα βρέχει……Κάνατε τους ιερούς ναούς κλαμπ με σεκιούριτι στην είσοδο…….Αναστήσατε στις 9 αντί στις 12 και δεν αγιάζετε σωστά τα ύδατα για δεύτερη χρονιά – καταπατώντας κάθε κανόνα – επειδή σας το επέβαλε ένας ανισόρροπος και ο συρφετός του……Ακολουθούσατε από πίσω σαν πεινασμένες γάτες τον αρχιαιρεσιάρχη πάπα…..Έκοψαν συντάξεις σε ηλικιωμένους, χήρες και αναπήρους και εσείς οι καλοταϊσμένοι κοιτάτε αλλού……Έδιωξαν χιλιάδες υγειονομικούς και εσείς κοιμάστε…….. Το μόνο που κάνετε καλά είναι φιγούρα με καλογυαλισμένες λιμουζίνες, διαμαντένιους σταυρούς και άμφια ακολουθώντας σαν σκυλάκια ένα ζαβό……Ευτυχώς όμως υπάρχουν και οι εξαιρέσεις……..

    11. Ελευθερη βουληση τραγοπαπα ηταν η επι τας σαταναδες

    12. Εκεινοι που δεν κανουν το εμβολιο,ακουνε καποιους ειδικους και αρμοδιους γιατρους,φαρσαλινο,κουβελα,αντωνιου,μπαγκντι, μοντανιε και πολλους αλλους.εσυ δεσποτα σαν τι μιλας;;;;;;;αφου λοιπον ειναι θεμα των γιατρων,εσυ με ποια ειδικοτητα μιλας;;;;;;;;εσυ δεν λες οτι υπαρχουν ειδικοι και πρεπει να τους ακουμε και οχι τους ιερεις;;;;;εεεε αυτους ακουμε,τους πραγματικους ειδικους και οχι τους ασημαντους λαδωμενους εξαγορασμενους 4ης κατηγοριας ευτελεις χαμηλου επιπεδου γιατρους και ανθρωπους τσαρλατανους της ν.τ.π.ας προσπαθησει να διαψευσει κανεις τον γιατρο αντωνιου,αν μπορει φυσικα και μετα θα δουμε ποιοι ειναι οι κομπογιαννιτες γυρολογοι των καναλιων.

    13. Εσύ Νιονιο να μας πεις για ποιο λόγο σε διώξανε από τον Πύργο και ήρθες Κόρινθο……
      Επιπλέον δε σε είδα να παίρνεις θέση στις βλασφημίες αυτού του παχύδερμου του μόσιαλου….

    14. ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΣΙΑΛΟ ΚΟΥΒΕΝΤΑ Ε;ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ Ε;ΝΤΡΟΠΗ!!!!!

    15. Σεβασμιωτατε,αφου λοιπον κατα την γνωμη σας δεν ειναι πνευματικο το θεμα του κορονοιου και ειναι ΜΟΝΟ ΙΑΤΡΙΚΟ-ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ-τοτε γιατι ασχολεισται με ενα ιατρικο θεμα;;;;;ποιος σας ρωτησε τη γνωμη σας;;;;;;;;;αφου ειναι ιατρικο και οχι πνευματικο,τοτε η γνωμη σας μετραει παραπανω απο ενος απλου πολιτη;;;;η μηπως μιλατε σαν απλος πολιτης;;;;;;;;εσεις καταφερεστε εναντιον οσων πηραν στο λαιμο τους οπως μας λετε,την ζωη του ιερεα που εφυγε.θελω να σας ρωτησω,εσεις υπογραφετε να παω να κανω το εμβολιο και να μην παθω κατι;;;;;;;;ΟΧΙ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ.τοτε ειναι ακυρος ο λογος σας.και κατι ακομα,δεν σας ακουσα να σχολιασετε κατι για το θεμα μοσιαλου που ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ.ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΤΙ.γιατι;;;;;;;;;;γιατι στα πνευματικα σιωπησατε,ενω ωφειλετε να μην σιωπησετε και στα ιατρικα που ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΦΤΕΙ ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ εχετε αποψη και θελετε να την γνωστοποιησετε δημοσια κιολας;;;;;;;;ποιος σας ρωτησε για ιατρικα θεματα;;;;;;;;;;;αφου δεν ειναι οπως λετε πνευματικο,τοτε δεν εχετε δικαιωμα,αρμοδιοτητα,εξουσια,πρωτοβουλια για δημοσια γνωμη.αρκεστειτε στα πνευματικα σας ζητηματα.αν ομως επιμενετε οτι εχετε δικαιωμα της γνωμης σας ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΓΝΩΜΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ.ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΕΙΣ ΖΗΤΑΤΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΤΟΤΕ ΕΧΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΕΘΥΝΗ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΠΟΥ ΕΓΚΩΜΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΕΠΙΣΤΙΜΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΟΠΩΣ Π.Χ Η ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ.ΗΤΑΝ ΜΗΠΩΣ ΚΙ ΕΚΕΙ ΕΥΛΟΓΙΑ ΘΕΟΥ;;;;;;;;;ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ!!!!!!ΑΝ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΩΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΜΒΟΛΙΩΝ mrna ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΘΕΟΥ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ.ΑΡΑΓΕ ΠΟΤΕ ΑΛΛΩΤΕ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ-ΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΝΙΚΙΕΣ-ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ.ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΚΡΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΙΜΑ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΟΠΟ

    16. τα ίδια λέγανε και για τον Ιησού… παλιότερα… ότι παρακινεί τον κόσμο να μην πληρώνει φόρο στον καίσαρα, λέγανε τότε.

    17. Σουρουκλεμέ τραγόπαπα. Εχουν ράμματα για την γούνα σου, και σε κρατάνε απ’τα….δια. Φτου ξεφτίλα, μολυνα το στόμα μου μέρα που’ναι σήμερα.

    18. ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΤΡΑΓΟΠΑΠΑΣ ΔΟΥΛΙΚΟ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΚΙΑΣ…. ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ……….ΑΛΛΟΣΤΕ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΔΟΥΛΙΚΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΣΥΝΑΓΩΓΕΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΧΤΗΛΟ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΞΕΡΟΥΜΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ……….. ΠΛΑΣΙΕ ΕΜΒΟΛΕΙΩΝ ΣΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΝΕΟΤΑΞΗΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΙ ΤΡΑΓΟΙ………………….

    19. Έλεος πάτερ. Υπάρχει Θεός να θα κρυθεις.αθεοι που πιστεψαρεστο χρήμα.φιλος του Κούλη δεν είσαι; Τι να περιμέναμε.

    20. Και αν κάποιος σε ακούσει δέσποτα και κάνει το εμβόλιο και πεθάνει εσύ τι απολογία θα δώσεις στο θεό? Αν κάποιος σε ακούσει και το κάνει και εμφανίσει σε 2 χρόνια μια σοβαρή ασθένεια και υποφέρει τι απολογία θα δώσεις στο θεό? Αντί η εκκλησία να μείνει έξω από όλο αυτό το βρώμικο παιχνίδι των δισεκατομυρίων με το διαχωρισμό και τον εκβιασμό πάτε και στηρίζετε το αφήγημα των κούληδων.

    21. Να αρκεστεί στα καθήκοντα του δεν παίζει εε;;;… Αυτός δεν εκπροσωπεί καν τους χριστιανούς… Και κανένας από αυτούς… Ο Θεός μας δεν διαχωρίσε κανέναν. Αγάπησε τα παιδιά τους και συγχώρεσε τις αμαρτίες τους… Αυτός μάλλον προσκύναει το Αλλάχ… Ρητορική μίσους, βία, αίμα και σπέρμα… Τα ράσα τα φοράει για την κονόμα και αυτός…

    22. Στην Κόρινθο παλιά όποιος πέρναγε ιερατική σχολή συναντούσε ένα μεγάλο αριθμό από ανώμαλους διεστραμμένους ιερείς…(Αληθινές ιστορίες).. Έβγαιναν παπαδάκια από εκεί αλλά πρώτα τα πηδούσαν οι δέσποτάδες…(Υπάρχουν αληθινές μαρτυρίες).

    23. Ειρήνη, όλοι είμαστε Αδέλφια Παππά
      Τιμάω το Άγιο Ράσο που φέρεις αλλά ΌΧΙ Διαχωρισμός στο Ποίμνιο του Θεού!

    24. Βλεπουν οτι εχασαν τα ηνία,δεν τους ακουει πλεον ο θεος …γιατι βρωμανε απο την κορφη εως τον πατο!!!Τζαμπα πληρωνονται ο θεος τους σιχαθηκε!!!Ασ πανε στον πατερα τους τον Μπιλ Γκέιτς (διαβολο)και τον βοηθο του Φαουτσι!!!!

    25. τραγε σκασε..ασε τα ψεκια να ψοφανε απο ηλιθιοτητα

      1. Tα στατιστικά αλλά δείχνουν όμως 😉, οι μπολιασμένοι φεύγουν ο ένας μετά τον άλλον, ο Θεός θα σώσει αυτούς που μπολιαστηκαν με το ζόρι ενώ τους πορωμενους μισανθρωπους αρχιμπολιαραιους θα τους θέρισε έναν έναν αυτός που προσκυνάνε.

        1. Ή δεν ξέρεις να διαβάζεις στατιστικά ή κάτι πολύ περίεργο συμβαίνει στο μυαλό σου.

    26. Έτσι στα τέσσερα να ξεπληρώνεται την χάρη στον Κούλη που δεν σας έβγαλε από το μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων, για τις “υπηρεσίες ” που του προσφέρεται!
      Αλλά αυτό μας διδάσκει η ιστορία, από τον καιρό της Τουρκοκρατίας οι μεγαλόσχημοι του κλήρου με της εξουσία ήταν, μην τυχόν και χάσουν τις ανέσεις τους!

    27. Δημαρχέσο για τους μπολιασμένους που πέφτουν σαν τα κοτόπουλα τσιμουδιά, α ρε καθήκια..

    28. Έχεις τα εύσημα του Ιερο(ανώ)νυμου Α.Ε. πουλημένε και κοπανατζή της εκκλησίας.

    29. Ο πατέρας Βασίλειος έφυγε γιατί τον σκότωσαν στην εντατική με το γνωστό τρόπο, δεν μπορεί να μιλάει λίγες ώρες πριν μια χαρά και μετά να τον διασωληνώνουν …Βούτυρο στο ψωμί τους, αμπόλιαστος γαρ…Καλά δέσποτα, φόβο Θεού δεν έχεις , αυτό φαίνεται, αλλά ούτε λίγη τσίπα τουλάχιστον;

      1. Σε αυτό το νοσοκομείο μόνο σκοτώνουν.χρόνια τώρα……..

        1. Οι γραικύλοι δεν έχετε θέση στην Ελλάδα
          Τσακιδια στο Ισραήλ

    30. Στην αρχη κανατε κατι μαγκιες στον γουρλοματη και απο και μετα που τα τσεπωσατε κοιλαραδες μουγκα.

    31. Τραγικές φιγούρες της ιεροσύνης, οδηγούν την επίσημη εκκλησία σε διάσταση με το λαό της. Ξεχνά όμως πως εκκλησία δεν είναι οι δεσποτάδες, ούτε τα κτίρια, είναι όμως ο λαός των πιστών.

    32. Δυστυχώς οι μητρο-μπολί-τες βρίζουν τους ανεμβολίαστους αντί να βρίζουν τον μόσιαλο που βρίζει την Παναγία τα Χριστούγεννα! Ακούνε οι μητρο-μπολί-τες τις …επιστημονικές αναλύσεις του πρώην πασοκτζή μόσιαλου! Εμείς ακούμε τον ιωαννίδη, τον αρβανίτη και τον φαρσαλινό που ξεφτίλησαν τα παραμύθια τους. Πήρατε λεφτά από τον κούλη και μέχρι Ανάσταση στις 10 σας έβαλε να κάνετε γιατί πιστέψατε ότι 12 έβγαινε ο κοροιδοιός!

      1. δευτερη φορα κοροναιο και τριπλα εμβολιασμενος ο Πατουλης χαχαχαχαχαχαχαχα
        Βαρα μπολια οργιο και ακου το δεσποτα… που τα λεει καλα…

      2. για το τομαράκι του το κάνει ο μουλάς. Να εξασφαλίσει μονοκλωνικά αντισώματα. Σιχαμένοι γλύφτηδες του νοσηρού μητσοτάκη.

    33. Έρχεται το τελος της ‘πανδημιας’ ερχεται και το τελος σας εωσφοροι με ρασα.

    34. Μην ξεχνάτε ότι πολλοί(όχι όλοι) ιερείς μας προτρέπανε να καλοδεχτούμε τους χιλιάδες πρόσφυγες. Refugees welcome κι αυτοί…

    35. Ενώ εσυ μασονε ρασοφορε που προσκυνας τον μπαφομετ, οδηγεις στον πνευματικό θάνατο και την αιώνια καταδίκη.. Ουε υμίν γραμματείς και Φαρισαίοι… Είστε επαγγελματίες ρασοφοροι χωρίς ίχνος της αγαπης Του… Λίγοι είναι οι αληθινοί λειτουργοί του Κυριου… Έρχεται η ώρα που θα αναδειχθούν και θα φυγει η βρώμα και η δυσωδία των μασωνων ψευτοπαπαδων..
      (Σε παρακαλω μη μου κόψεις το σχόλιο αυτή τη φορά)

    36. Πολυ με τα…εγκοσμια ασχολεισαι Δεσποτα αυτα σε διδαξε ο Κυριος ημων?
      Με μπολια ο Ιησους ανεστησε το Λαζαρο, θεραπευσε το παραλυτο…?
      Κανενα αλλο σχολιο ευχαριστω!

    37. Τα νοσοκομεία πάντα είχα ελλείψεις, τώρα με τον covid, τις αναστολές, την υποστελέχωση και την απαγόρευση συνοδών η κατάσταση έχει γίνει χειρότερη.

    38. και εγω του λεω να παει να λιβανιστει.
      αϊ σιχτίρ.

    39. Πάρε χρυσή μου μια χρυσή μάσκα να ταιριάζει με τα ράσα σου. Μαύρο φίμωτρο κι άσπρο γενι είναι πολύ μπανάλ.

    Comments are closed.