ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΡΕΚΟΡ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ – ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΝΕΟ “LOCKDOWN” ME TO 50% ΤΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ 99% ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟΙ

    Κοινοποίηση:
    1

    Ετοιμάζουν για άλλη μια φορά να κλείσουν την χώρα με «lockdown» και σήμερα θα ανακοινώσουν έναν πολύ μεγάλο αριθμό κρουσμάτων κορωνοϊού που θα αγγίζει ακόμα και τα πεντακόσια.

    Τα κρούσματα βέβαια από μόνα τους δεν σημαίνουν τίποτα καθώς το 99% είναι ασυμπτωματικοί και το 50% είναι παράνομοι μετανάστες

    Μόνο στην δομή του Καρά Τεπέ και μετά από πάνω από 7.000 τεστ που έγιναν εκεί, βρέθηκαν 243 κρούσματα κορωνοϊού.

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ:

    «Από τις 12 Σεπτεμβρίου 2020 έως και τις 20 Σεπτεμβρίου 2020 κλιμάκια του ΕΟΔΥ επιχειρούν στη νέα δομή φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στη Λέσβο (ΚΥΤ – Καρά Τεπέ), έχοντας πραγματοποιήσει συνολικά 7.064 ελέγχους γρήγορου τεστ αντιγόνου (rapid test) για ανίχνευση του ιού SARS-CoV2. Έχουν ανευρεθεί 243 νέες μολύνσεις (ποσοστό 3,44 %), εκ των οποίων 128 είναι άνδρες  (52,7%), με μέση ηλικία τα 24 έτη. Επίσης, εξετάσθηκαν 40 μέλη διαφόρων ΜΚΟ, καθώς και 120 αστυνομικοί που εργάζονται στο ΚΥΤ στο Καρά Τεπέ, το αποτέλεσμα των οποίων ήταν στο σύνολο τους αρνητικά».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΜΙΣΑ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΠΟΥΘΕΝΑ . ΜΕ ΤΑ 500 ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΚΟΒΟΥΝ ΒΟΛΤΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΟΛΑΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ .

    2. Ξυπνήστε, ΥΚΩ, πληρώνουμε το ρεύμα «μεταναστών» μέσα απο τους λογαριασμούς της ΔΕΗ.

      1. ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ; ΓΙΑ ΠΕΣ; ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ; ΚΑΙ ΤΑ ΥΚΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΕΗ Ή ΠΑΡΟΧΟ.

    3. Tουλάχιστον 10 από τους ανήλικους πρόσφυγες που μεταφέρθηκαν από τον καταυλισμό της Μόριας σε ξενοδοχείο του Παντελεήμονα, έχουν βρεθεί θετικοί στον ιό.

      Τα ερωτήματα που έχουμε είναι αν έχουν εξετασθεί για κοροναϊό όλα τα παιδιά, γιατί σημειωτέον τα κρούσματα στην Μόρια ήταν δεκάδες. Αν τα παιδιά που έχουν βρεθεί θετικά έχουν μπει σε καραντίνα, δηλαδή έχουν απομονωθεί από τα υπόλοιπα. Αν έχουν γίνει οι απαραίτητες απολυμάνσεις. Αν τα παιδιά που δεν έχουν εξετασθεί ακόμα συναναστρέφονται πολίτες, αστυνομικούς κλπ. Πολλά τα ερωτήματα, αναμένουμε τις απαντήσεις.

    4. την κυριακη δεν κανουν πολλα τεστ και τα αφηνουνε για την δευτερα-τριτη-τεταρτη τρεις μερες κανουν να σου δωσουν την απαντηση αμα εισαι θετικος η οχι.
      Ερχονται και χειροτερα αυτο δεν ειναι τιποτα…. θα αρχισουν η γιατροι της παραιτησης τραγικη η κατασταση.

    5. Οι χρονιοι μεταναστες που παιρνουν το ταμειο ανεργιας κ δουλευουν συν μηδενικες φορολογικες δηλωσεις κ τωρα οι μεταναστες απο ολη την Ασια.Και οι παλιοι μεταναστες στην Ελλαδα λαθραιοι ηταν κ πηραν τα ελληνικα χαρτια ,ετσι κ αυτοι τωρα.Δυστυχως ο Ελληνας τον Ελληνα δεβ τον βοηθαει.Εαν του κλαφτει ο ξενος και το βρακι του θα βγαλει να του το δωσει.

    6. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΟΡΟΛΟΠ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΟΙ ΚΩΛΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ. ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΤΣΟΥΝΙΕΣ, ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΠΕΣ ΣΕ ΛΙΓΟ, ΣΤΡΩΣΤΕ ΣΒΕΡΚΟ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΑ ΜΟΙΡΟΛΟΓΙΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ.

    7. Αντι να γκρινιαζετε ψηφηστε κασιδιαρη που δεν τιυς γουσταρη οπως και εγω και μολις βγιυμε κυβερνηση σε 48 ωρες θα τους εξαφανισουμε οσους μεινουν εδω γιατι οι περισοτεροι θα φυγουν μονοι τους γιατι δεν κολατσιζουν με εμας τους φασιστες….αλλιως μη μιλατε…δεν υπαρχει κυβερνηση που θα τους διωξη μονο κασιδιαρης….

    8. Ο Ταγιπ ξερει τι κανει στελνει τους ασυμπτωματικους απο εδω για να κολισουμε ολοι. Ο τυπος παιζει τρελο παιχνιδι

    9. Τα παρταλια αυτα σημερα ειχαν αδεια και περιφερονταν στην αγορα της Μυτιληνης .,.,.

      2-3000 λαθροπιθηκοι και ελαχιστοι Ελληνες που θα πρεπει να πληρωσουν απο ΕΜΦΙΑ ΔΟση Εφοριας ΦΠΑ κλπ

      ειναι λαθος να γεννηθεις ΕΛΛΗΝΑΣ και να ζεις στην Πατριδα .,.,.,

      δηλωσε μπαγκλαντεσιανος , να σε ταιζουν και να σε ποτιζουν οι ευρωτσογλανοι των μκο

    10. Και ηπατίτιδα και HIV aids ελονοσία φυματίωση και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς……ήρθαν και επένδυσαν…..

    11. Πάνε οι δουλειές μας….τσιμα τσιμα ταΐζω τα παιδιά μου…

    12. Ρεκόρ μαλακίας ποτε θα ανακοινωθεί?
      🐒🐒🐒🐇🐇🐇🐒
      Αυτό είναι ένα εξαιρετικά κρίσιμο ερώτημα!!

    13. Βόμβα οι λάθρο εισβολείς, πολλαπλάσιο το ποσοστό τους που είναι θετικό στον υιό.

    14. Ο κόσμος πλέον δεν έχει λεφτά. Μόνο οι λαθρομετανάστες επιδοτούνται που τους σιτίζουν και τους δίνουν επιδόματα και οι οποίοι μας γέμισαν κορωνοιό με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης.

    Comments are closed.