«ΓΙΑΟΥΡΤΩΣΑΝ» ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ – ΤΟΝ ΠΕΡΙΕΛΟΥΣΑΝ ΜΕ ΠΡΟΒΕΙΟ, ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΝΗ – ΤΟ ΜΙΣΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡ.ΥΕΘΑ – ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ;; (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    1

    Το makeleio.gr δεν παίρνει θέση. Δίνει την είδηση όπως κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο. Το θέμα θα διερευνηθεί από την δημοσιογραφική μας ομάδα  και αύριο θα υπάρχει το έγκυρο και εκτενές ρεπορτάζ για το συμβαν στην εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ.

    Δέκτης αποδοκιμασιών έγινε ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος το βράδυ της Πέμπτης στη Μήλο.

    Σύμφωνα με το «Lykavitos.gr», όλα ξεκίνησαν αργά το βράδυ της Πέμπτης, όταν μια ομάδα κατοίκων του νησιού, που αντιλήφθηκε την παρουσία του Πάνου Καμμένου στο σκάφος του (Ferretti 68 ποδιών), συγκεντρώθηκε στο λιμάνι και άρχισε να καταφέρεται εναντίον του.

    Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι συγκεντρωμένοι τον αποκάλεσαν «προδότη της Μακεδονίας» και του είπαν ότι «θα πρέπει να ντρέπεται που κυκλοφορεί με ένα πολυτελές και ακριβό σκάφος, την αγορά του οποίου δεν μπορεί να δικαιολογήσει».

    Όπως γράφει το «Lykavitos.gr», οι συγκεντρωμένοι φώναζαν: «προδότη της Μακεδονίας», «απατεώνα», «παιδί της χλιδής», «μιζαδόρε».

    Ορισμένοι, όπως φαίνεται μάλιστα και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, πέταξαν μέχρι και γιαούρτια στο σκάφος του πρώην υπουργού.

    Σύμφωνα με το δημοσίευμα του «Lykavitos.gr», ο Πάνος Καμμένος έφτασε στην Μαρίνα του Αδάμαντα της Μήλου ανήμερα της Παναγίας, και δημιούργησε μάλιστα και επεισόδιο με την υπάλληλο του Δημοτικού Λιμενικού ταμείου Μήλου με αφορμή τα τέλη της ημερήσιας διαμονής της πολυτελούς θαλαμηγού του «Lay back».

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    40 Σχόλια

    1. .. Κρίμα τα γιαούρτια. Δώστε τα σε κάποιους που πεινάνε. ΣΚΑΤΑ έπρεπε να του πετάξουν

    2. Βαγγελα έχουμε κάνει πρόταση στην γυναίκα σου να έρθει σε όποιο παιχνίδι του ΠΑΟΚ θέλει στην Τούμπα στην θύρα 4Α να δούμε μαζί τον αγώνα!Ιβάν θα λέτε και θα κλαίτε! Για Καμμενο ουδέν σχόλιο.. Αδιάφορος

      1. Γνήσιος φιλοτουρκος εθνομηδενιστης…αντιφαδι Σορος…θα φας πολλες καρπαζιες μέχρι να σε μάθουν στην ευρωπη…μπαοξη.

    3. ΚΑΛΑ ΡΕ ΚΑ(Η)ΜΜΕΝΕ,
      , ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΡΕ ΓΥΦΤΟ ?ΝΑ ΣΕ ΑΓΚΑΛΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ?ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ,ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΕΠΑΙΞΕΣ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕΣ.ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ.ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ 100ΜΥΡΙΟ.ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ:ΤΕΛΟΣ

    4. Εκτέλεση
      Απαγχονισμός
      Λιώσιμο σε οξύ

    5. Ο ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΟΣ ΑΝΤΊ ΝΑ ΒΡΊΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΉ ΚΆΝΕΙ ΜΑΓΚΙΕΣ… ΠΟΥ; ΣΤΟΝ ΠΡΏΗΝ ΥΠΟΥΡΓΌ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΝΤΡΟΠΉ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΌ ΣΎΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΠΙΤΡΈΠΕΙ ΑΥΤΆ.

    6. ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΟΥΓΚΛΑ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΩΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ.ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΝΑ ΤΙΝΑΞΕΙ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΛΗ ΠΑΙΔΟΒΟΥΒΑΛΟΥ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΤΡΑΞΙΟΝ ΣΤΟΝ ΑΔΑΜΑΝΤΑ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΣΑΝ ΣΟΥΒΕΝΙΡ ΣΤΟΝ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΧΟΝΤΡΟΕΛΛΗΝΑ.Α!ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΗ ΠΗΓΗ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΗΤΑΝ ΦΑΓΕ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΕΘΕΡΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ.Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΖΥΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΛΟ ΝΟΗΜΑ ΣΤΗ ΝΥΝ ΤΖΟΥΛΗ.

      1. Ο Σιχαμενος εγινε στυλατο μανεκεν,δεν ειναι πλεον μπουλης αλλα καλομαθημενο κ(ο)λοπαιδο.

    7. Ο Ναρκεμπορας που χρηματοδοτησε την Ν.Δ εκανε την επιθεση.
      ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΔΕΛΟΜΠΟΥ

      1. Ο Ναρκεμπορας που πριν 4 χρονάκια χρηματοδοτησε μήπως σύριζα και δούρου εκανε την επιθεση.
        ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΔΕΛΟΜΠΟΥ

    8. Πάτε καλά ρε, γιαούρτια στο Καμμένο? Κανένα κοντοσούβλι έπρεπε να του πετάξετε, να το ευχαριστηθεί κιόλας.

    9. ΝΑΙ! Οι Μηλιοί τον γιαούρτωσαν για την Μακεδονία! Όχι η παρέα του Μαρινάκη (με τον Μαρινάκη) με τα γιώτ στα 50 μέτρα δίπλα… Χα αχαχαχα

      1. τα ίδια ΚΔΟΑ με τα άσπρα πόλο, που είχαν περιποιηθεί και τον διαιτητή Τζήλο πριν 6 μήνες στο Βόλο;

    10. Ένα ακόμη αηδιαστικό σιχαμερό ερπετό που καλύπτεται πίσω από την πρώην ιδιότητα του. Όμως ρε παιδιά δεν λυπηθήκαμε το πρόβειο και το ξοδέψατε για ένα πουλημένο τομάρι.?

    11. ΚΡΙΜΑ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ
      ΜΕ ΣΚ@@@ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΛΟΥΣΟΥΝ

    12. ΣΑΝ ΠΡΩΗΝ ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΦΑΓΕ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΖΑΜΠΑ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ ΠΑΙΔΟΒΟΥΒΑΛΟΣ.ΣΚΑΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΡΙΞΟΥΝ Η’ ΚΑΜΙΑ ΨΑΡΟΚΑΣΕΛΑ.

    13. O LAOS TIN PRODOSIA OUTE TIN KSEHNAI OUTE TIN SINHORAI …!!!, KE POTES DEN THA SINHORESI TOUS PRODOTES TIS ESHATIS PRODOSIAS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    14. Ζηταει και τα ρεστα ο αλητης,κατι άλλο επρεπε να του ριξουν όχι γιαουρτι

    15. Δεν πρέπει να τον αφήσουν να σταθεί σε χλωρό κλαρί το μου@@@@νο. Είναι χειρότερος και από τον εφιάλτη του Λεωνιδα του Σπαρτιάτη.

    16. καλα εκαναν αλλα αντι για γιαουρτι μολοτοφ επρεπε να πεταξουν να τον καψουν τον προδοτη εχουν και θρασος και κυκλοφορουν τα αποβλητα αυτα που προδωσαν την χωρα μας γιατι αυτοι δεν υπηρξαν ποτε ελληνες βεβαια ουτε οι σημερινοι ειναι ελληνες

    17. Τι φοβάσαι ρε γενναίε Χίο και δεν αναφέρεις το όνομα του Μαρινάκη;

      1. σιγα νικολακη ατρομητε. θα σου φυγει το ταμπον

    18. Ατσα ο laras o κουνιοτραμπαλος που διαβαζει τον απατεωνα ταρζαν Ρε λεσι laras μηπως εχεις και εσυ κοτερο

    19. Την ζημια την εκανε πηρε τα λεφτα ολα καλα.

    20. Ειναι ντροπη αυτο που εκαναν δεν του αξιζε το προβειο. Σκατα ηθελε γιατι ειναι μια σκατοσακουλα

    21. ΦΤΩΧΟΥΛΗΣ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΕΡΑΝΟ ΝΑΤΟΝ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ! ΤΟ ΠΑΛΙΟΚΑΘΙΚΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΚΑΦΟΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ? ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ……………..ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ ΚΑΚΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑΧΟΥΝ! ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ!

      1. Απο τ ξεπουλημα της Μακεδονιας πηρε πολλα παντως

    22. Παιδιά εγώ απο οτι έμαθα απο κάτοικο της Μήλου κατι μπράβοι του Μαρινάκη το έκαναν αυτο και επιτεθήκαν και στη γυναίκα του η οποία έχει μώλοπες και της πετάξανε και το κινητό στη Θάλασσα

      1. ¨Αραγε να΄ ναι τα ίδια παιδιά του φαταούλ χακέ με τα άσπρα πόλο, που είχαν περιποιηθεί και τον διαιτητή Τζήλο πριν 6 μήνες στο Βόλο;

        1. Οι ίδιοι μπράβοι της Ντόρας και Κυριάκου. Πριν χρόνια την έπεφταν σε κόσμο στο … Κολωνάκι στην Τσακάλωφ όταν πήγαινε να ψωνίσει ο Κούλης

        2. Αυτοί που έκαψαν το αυτοκίνητο του ξαδέρφου του Λουτσεσκου

    23. καλά τον έκαναν τον συριζοπάνο πρεσπίτη !

      1. ΚΑΛΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΕΙΝΟ ΚΑΙ ΑΘΛΙΟ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΩΤΗ.
        ΥΓ.ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ ΕΧΟΥΝ

    Comments are closed.