ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΙΚΗ ΕΠΙΚΥΨΗ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ: “ΑΠΕΔΩΣΑ ΤΙΜΕΣ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ” – ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΡΑΓΙΑ, ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ;

    Κοινοποίηση:
    gerapetritis (1)

    Ο Γιώργος Γεραπετρίτης αφού ξεπροβόδισε από το “Ελ. Βενιζέλος” τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, βρέθηκε καλεσμένος στο κρατικό κανάλι, όπου μίλησε για τη σημερινή ημέρα. Μάλιστα, αναφερόμενος στην επίκυψή του μπροστά στον Σουλτάνο, ο υπουργός Εξωτερικών δήλωσε πως “απέδωσα τιμές στον αρχηγό του κράτους”!

    «Δεν μπορώ παρά να είμαι ειλικρινής απέναντι στους συνομιλητές μου και να κινούμαι στη βάση αρχών και αξιών. Με τον Πρόεδρο Ερντογάν έχουμε την τυπική σχέση» είπε και συνέχισε: «Εγώ θα αποδίδω πάντοτε τον δέοντα σεβασμό στην αρχηγό του κράτους» ήταν τα λόγια του ραγιά για την υπόκλιση τη στιγμή που ο Ερντογάν περνούσε το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου, έχοντας την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στο πλευρό του, θέλοντας να δικαιολογήσει την κίνησή του.

    Σε ότι αφορά στις σημερινές συναντήσεις, ο κ. Γεραπετρίτης είπε: “Χρέος μας να δίνουμε λύσεις και να μην παράγουμε κρίσεις. Αισθάνομαι ότι υπάρχει γνήσια διάθεση των δύο χωρών να προχωρήσουμε στη σχέση μας. Θα πάμε βήμα βήμα στην προσέγγιση με την Τουρκία».

    “Μόνη μας διαφορά με την Τουρκία είναι η οριοθέτηση ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδας”, τόνισε.

    «Αισθάμομαι πιο δυνατός για να διαχειριστώ την οποιαδήποτε ένταση» είπε ακόμα ο υπουργός.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    51 Σχόλια

    1. Τι θα πει “εγώ θα αποδίδω πάντοτε τον δέοντα σεβασμό στον αρχηγό του κράτους μου”? Πρώτον, ο σεβασμός κερδίζεται & ποτέ δεν χαρίζεται. Η ΠτΔ έχασε τον σεβασμό πολλών Ελλήνων, όταν έβγαλε την Ελληνική Σημαία, από το Γραφείο της Προεδρίας. Το Γραφείο της Προεδρίας δεν ανήκει σε καμμία κ. Σακελλαροπούλου. Είναι Γραφείο όλων των Ελλήνων & δεν είχε κανένα δικαίωμα να αφαιρέσει την Ελληνική Σημαία. Όσο για τον Erdogan, ας αντιληφθούν οι κατέχοντες την Εξουσία, ότι ένας Τούρκος Ισλαμιστής, που συνδράμει & συνεργάζεται με Τρομοκρατικές Οργανώσεις, δεν πιάνεται φίλος & κανένας Χριστιανός δεν υποκλίνεται μπροστά του.

    2. φωτια και τσεκουρι στους προσκυνημενους ουστ απο δω

    3. Με αυτη τη φωτογραφια, που θα τον συνοδευει για παντα, δε προκειται να ξαναπαρει ψηφους…

    4. Τώρα γίνεται κατανοητός ο λόγος για τον οποίον πρέπει να κυβερνηθεί η Χώρα από τον Ηλία Κασιδιάρη;

    5. Είμαι σίγουρος ότι η ραγιαδόπετρα, την ώρα που υποκλινόταν σε στάση προσοχής μπροστά στον ΑΡΧΙτρομοκράτη της υφηλίου, ψιθύριζε : “εις έτη πολλά, πολυχρονομένε μας σουλτάνε” …
      Ουυυυυυυυυστ ΚΟΠΡΙΤΟσκυλο …
      Σηκωθείτε Κολοκοτρώνη, Νικηταρά, Καραϊσκάκη, Διάκο. Παπαφλέσσα και όλοι οι ΗΡΩΕΣ, να τους πάρετε στεγνά τα κεφάλια με το γιαταγάνι σας, γιατί παραχωρούν στον μογγολομεμέτη ό,τι εσείς ελευθερώσατε με αίμα και θυσίες …

    6. ΡΕΕΕ ΚΑΗΜΕΝΕ ΡΩΣΟΛΑΓΝΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΕΧΘΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ???? ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΠΗΔΗΞΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΡΩΣΟΣ ΜΕΘΥΣΤΑΚΑΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΥΣΟΥΡΙ???? ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΒΟΛΕΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΩΠΗΔΕΣ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΗΣ Ν.ΔΟΥΛΑΣ. Υ.Γ. ΑΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΣΩΣΤΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΙ. ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΗ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΚΛΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ???? ΞΥΠΝΑ ΡΕ ΒΟΔΙ.

    7. Ραγιαδες μια ζωη και υποτακτικοι οσφυοκαμπτες δουλοι σφουγκοκωλαριοι των στοων της μασονιας των εβραιων σιωνιστων που επιτασουν στον ελληνα να υπακουει σ’αυτους και στους προσκειμενους σ’αυτους τουρκους μωαμεθανους μουσουλμανους.το ισραηλ πισω απι καθε παγκοσμια ενεργεια.διαφεντευει το 95% του πλανητη.ολα στημενα στο προεδρικο μεγαρο,ολα θεατρο.οι εντολες ερχονται απο την πενταρχια.ξεπουληθηκε η μακεδονια με τσιπρα και τωρα με τον αφορισμενο το αιγαιο.γι’αυτο και οι σιωνιστες τον εβγαλαν τον ιουνιο με 41% για να προωθησουν τα σχεδια τους στην ελλαδα.ουτε ο τουρκος κανει κουμαντο,ουτε ο ελληνας.απλοι κομπαρσοι θεατρινοι ηθοποιοι ειναι που εκτελουν και οι δυο ανωθεν εντολες.απλα ο δικος μας αφορισμενος εδω,ειναι ακομα πιο δουλικος και σκυβει στα 4.τετοιους ψηφισαμε,τετοιοι μας αξιζουν.

    8. Πουλήσανε την Μακεδονία μας.. τώρα πουλάνε το Αιγαίο μας κι εμείς οι έλληνες για ακόμα μια φορά δεν μιλάμε ντροπή σε όλους μας είμαστε ξεφτίλες εκεί που εχεσαν οι αρχαίοι έλληνες βγήκαμε εμείς..(Μας αξίζει αυτό που έρχεται για μας)

    9. ΠΟΣΣΕ ΡΕ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΤΟΥΡΚΟΦΑΓΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΓΧΡΟΝΟΥΣ ΝΕΝΕΚΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΓΛΥΦΟΥΝ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΟΛΙΜΕΡΗΣ ΚΑΙ ΟΛΗΝΥΧΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΛΑΟ Μ…ΛΑΚΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑ ΑΜΕΤΟΧΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ…

    10. Ο γερακοπρίτης το γιουσουφάκι του Ερντοκλάν

    11. Μας κυβερνούν ξεφτυλισμένοι, εδώ και δεκαετίες…

    12. Νενέκο Γεραπετρίτη θα σε πάρει στο παλάτι του ο Ερντο(κλ)άν για γιουσουφάκι. Γέλαγε μαζί σου ρε ραγιά, ο Τουρκαλάς.
      Όταν θα πάει ο κερατάς ο Μητσοτάκης στην Άγκυρα λες ο υπεξ της Τουρκίας ο Φιντάν (πρώην αρχηγός της ΜΙΤ) να κάνει επικύψη στον Κούλη σε ένδειξη σεβασμού? Εγώ λέω ότι μάλλον θα ξίνει τα ουμπαλά του….
      Νενέκο, ε νενέκο.

    13. Αλήθεια ο άθλιος αυτός υπουργός θα έκανε υπόκλιση και στον Πούτιν αν ερχόταν στο προεδρικό μέγαρο ??

      1. Σε τσουζει ο Πουτιν μωρη ηλιθια ;;;; Ο μονος που τα βαζει με τα Αγγλοσαξονικα Εβραιομασονικα Καθαρματα ;;;; Αν του εκανε υποκλιση αυτος ο γαμιολης , ο Πουτιν θα του εριχνε κλωτσες πανηλιθια . Τραβα στο Πρωτο Ψεμα με τους ομοιους σου ζωον .

        1. Ρε Ρωσοδουλε/Ρωσολαγνε/Ρωσοβλακα και το κοντό δικτάτορα και πρώην Καγκεμπιτη γιουσουφακι του τον έχει ο Σουλτάνος. Εδώ ολόκληρο Ρωσικό μαχητικό του έριξε το 2015 και ο κοντελος μόνο ευχαριστώ δεν του είπε.

    14. Γεραπετρίτης : η προσωποποιηση του ραγιαδισμού……

      Αν δεν τον καθαιρέσει ο Μητσοτάκης αυτό σημαίνει ότι η Ελλάδα ξαναγίνεται χώρα υποτελής στο σουλτανικό καθεστώς…….

      Ας αναλάβουν την ευθύνη τους οι έλληνες πολίτες και να καθαρίσουν την ξεφτίλα το συντομότερο δυνατόν…..πριν πλακώσει όλη η τουρκιά με ελεύθερη βίζα στη χώρα μας……

    15. Γιατι οποτε ερχεται ο Τουρκος εδω ολοι τον “προσκυνανε” και καθονται διπλα του σαν χεσμενοι;

    16. Ti πήγατε και ψηφίσατε ρε ; Γιουσουφάκια ; ΝΔ-τουρκική φιλελεύθερη παράταξη.

    17. ρε γεραπετριτη δεν κανουν ετσι!
      γυρνανε και στηνουν κωλο

    18. Ξεφτίλες, προδότες, καθάρματα πολιτικοί της πατρίδας μας, σας σιχάθηκα.

    19. Αυτός νομίζει ότι όλοι οι Έλληνες είμαστε πρόβατα σαν τους ψηφοφόρους του.

    20. ξεφτιλισμένε κιούσπα σε σιχάθηκαν και οι ίδιοι οι τουρκαλάδες, πως δεν σου έσφιξε μια κλοτσιά ο από πίσω
      που σε κοιτάζει έτσι

    21. Ξέχασες να του πεις Περάστε αφέντη μου Σουλτάν Πασά Ερντογάν! Ουυυυστ ραγιά προσκυνημέ προδότη!

    22. εαν εδιναν βραβεια στους ηλιθιους και στους μ@λ@κες αυτος θα ειχε παρει το παγκοσμιο …. μονον για ενα λογο γιατι δεν υπαρχουν ανταγωνιστες !!!!!

    23. Ο Ραγιαπετρίτης από το Ραγιαδιστάν μας λέει πως θα είναι η ζωή μας, αν δεν πάψουμε να είμαστε Ραγιάδες.

    24. “ΣΤΗΝ αρχηγό του κράτους μου” λέει στο 1΄:40″, η υπόκλιση ήταν για την ΠτΔ

      1. Τι θα ελεγε ρε μαλακα ;;;;;; Χιο κοψε τους ηλιθιους απο εδω μεσα , τουλαχιστον να καθαρισουμε το σπιτι μας απο αυτους . Να εχουμε ενα μερος χωρις Πανηλιθιους Ελληναρες γαμω την πουτανα μου γαμω.

        1. …που παραπέμπει?Στο αρχ.δι??

    25. Μας ντρόπιασε ως περήφανος λαός που είμαστε ο τρις κατάρατος

    26. Μη χειρότερα, ξεφτιλισμένο κνώδαλο γερακοπρίτη! Πάνω ‘κεί που σκέφτεσαι πως το πράγμα δεν μπορεί να γίνει χειρότερο, έρχονται να σού τρίψουν στη μούρη ένα καινούργιο πρόβλημα για κάθε λύση!

    27. Γλειφο-υπουργάντζες. Στο γλείψιμο δεν τους φτάνει κανείς.

    28. Κοίτα το ρε το γιουσουφάκι πως κάνει… Κοίτα σκυψιμο. Δε μου περνάει με τίποτα ρε γαμωτο…!!

    29. αν επαιρνες την κατίγκω μαζί σου στην τουρκία …
      για να εχουν παρέα οι εκεί ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ με την δική μας μαιμού…
      φαντάζομαι τι θα ελεγες μέσα σου …οταν εκατσες δίπλα της για αυτη την πατσ…ούρα …
      που μας την ΦΟΡΤΩΣΕ η κούλα επειδή ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕ …

      1. για στασου ρε φιλε, δεν μπηκε τυχαια η σακελαροπουλου στο προεδρικο!!!!!
        ενεκρινε πρωτα τα μνημονια στο συμβουλιο της επικρατειας…..
        τη συμφωνια των πρεσπων
        αθωοσε καταδικασε ολα κατ εντολη της στοας τυφλα πρωτα και ετσι να πως μπαινεις στο προεδρικο….

    30. Όταν ο άλλος ειναι μ@λ@κ@ς κ πουλημενος, οτι κ να πει δικαιολογείται . Ας καθόταν κ στα 4. Να τον χαίρονται όσοι τον ψηφισανε. Για αυτους τους λόγους ο κουλης εκανε στην άκρη τον Δενδια ,ο μονος που τους ξεφτιλησε μεσα στην άγκυρα .

    31. γιατί τον προσκυνάει? μήπως τα έχουνε συμφωνήσει? τι ανταλάγματα δόθηκαν? τί κέρδισε η Ελλάδα?

    32. Κάνει πρόβες μάλλον γιατί σύντομα θα πάρει θέση ο δήμιος γι αυτόν και για όλους τους προδότες.
      Ο άλλος προδότης ο Τσίπρας μαζί με τον Πάκη όταν ήρθε ο Σουλτάνος τους είχε καταπιεί ο καναπές.
      Ο καιρός γαρ εγγύς.

    33. Και αυτοί οι μλκς μας αντιπροσωπεύουν θέλουμε δεν θέλουμε..

    34. ΑΠΕΔΩΣΕ ΤΙΜΕΣ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΡΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!
      ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΙΝΑ ΝΙΝΑ ΤΟ ΑΦΕΝΤΗ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΟ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΤΗ!!!!
      ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΜΕ ΝΟΘΕΙΑ ΑΠΟ 1981 ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ!!!!!!!
      ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!
      ΓΟΥΔΙ!!!!

    35. Γιατί τέτοια δουλικότητα?
      Δημήτρης Παπαδημας

    36. Ρε να χαθείς να χάνεσαι άπαραδεκτε αντρα! Οι Έλληνες δεν προσκυνάμε ρε παλιό ραγιά. Σεβασου το σχήμα σου και μην ξεφτιλιζεις ένα έθνος ολόκληρο που έχει την ατυχία να εκπροσωπείς.
      Δημήτρης Παπαδημας
      Μετανάστης γιατρός στη Γερμανία

      1. Αυτο κατάλαβες ρε κνώδαλο;
        Δηλαδή οι επιλογές ήταν υποκυψη ή ξύλο; Το να μην κάνει τπτ απο τα δύο δεν το σκέφτηκες καν;
        ΤΙ Μ@ΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΣΥ ΡΕ;

    Comments are closed.