ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ! ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΜ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ;;; – ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΜΑΧΗ

    Κοινοποίηση:
    ragdaies ekselikseis

    Μεγάλη κινητικότητα παρατηρείται αυτές τις μέρες σε καθημερνή βάση πέριξ του Καστελόριζου, ενώ τουρκικά ΜΜΕ κάνουν αναφορά για επικείμενη μεγάλη ελληνική πρόκληση με την άφιξη της προέδρου της δημοκρατίας την Κυριακή, 13/9, για την επέτειο της απελευθέρωσης των Δωδεκανήσων.

    Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το nikosxeiladakis.gr, εκτός από τα διάφορα πλωτά, στρατιωτικά και μη, μιλάμε για αλιευτικά που δήθεν κάνουν αλιεία αλλά προσπαθούν να προκαλέσουν γύρω από το σύμπλεγμα του Καστελόριζου, παράλληλα σηκώνουν τους τόνους για “παράνομη” εμφάνιση ελληνικού στρατιωτικού τμήματος και στα άλλα νησιά του συμπλέγματος εκτός του Καστελόριζου.

    yunanistan-karaada-ya-da-asker-cikardi-4700156

    Σίγουρα την Κυριακή θα έχουμε ενδιαφέρουσες εξελίξεις και μπορεί να αποτελέσει την D-Day της ελληνοτουρκικής κρίσης.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    71 Σχόλια

    1. Κοτα-δειλε μητσοτακη , θα στειλεις το γιο σου στην πρωτη γραμμη ?

    2. ΦΥΣΑ ΜΑΙΣΤΡΟ ΔΡΟΣΕΡΕ ΚΑΙ ΑΕΡΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΓΟΥΣ ΝΑ ΠΑΣ ΤΑ ΧΕΡΑΙΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΗ
      ΜΑΝΑ. ΟΙ ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ ΚΕΙΤΩΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

    3. Και τι στο κόσμο,τι ωραία θα ήταν πάνω στο ελικόπτερο προς καστελοριζο να ήταν ο Γεώργιος Παπαδόπουλος και να παρενοχλούνται από τους Τούρκους Δεν θα τολμούσαν γιατί οι Τούρκοι γνώριζαν πολύ καλά πιος ήταν θα τους είχε τσακίσε,ι γιατί η Ελλάδα είχε ανωτερότητα στο στράτευμα ναυτικό αεροπορία και τεράστια εμπειρία και επίσης χρέος μηδεν από ότι έχω διαβάσει

      1. Τι λες βρε ηλιθιε;;;Γιαυτο νικησαμε στη Κυπρο??Ποσο καφρος εισαι;;Αυτοκτονησε μονος σου…

        1. Δεν υπηρχε Παπαδοπουλος στην Κυπρο, ασχετε Γεωργακη. Ο Παπαδοπουλος εφυγε απο την εξουσια το 73, πανιβλακα

        2. Ρε ξεφτίλα Δημήτρη Γεωργακη τι δουλειά είχε ο Παπαδόπουλος με τη Κύπρο αφού είχε φύγει τον Οκτώβρη του 1973
          Ρωτά βλάκα τους Άγγλους να σου πουν για την Κύπρο αυτοί τα έκαναν με τον Αττιλα όπως και τώρα είναι εγγυήτρια δύναμη απούσα που έχει ευθύνη να απομακρύνει τα τουρκικά πλοία στην κυπριακή ΑΟΖ ταχύ βλάκα και υποστηρίζει τη Τουρκία

        3. Δημητράκη Γεωργάκη λυπάμαι που στο λέω αλλά ο ηλιθιος είσαι εσυ πανασχετε.

    4. Δεν ξερεται οτι εχει σημφωνησει η usa να αγωρασει τους s400 απο τουρκια δηλ,την τεχνολογεια και αυτη να παραγουν τους f35 και η usa να μας πει κατσε κατω απο την μπαρα δηλ, μισο αιγαιο και να βγαλουμε το σκασμο βεβαιος η ελλαδα δεν μενει με σταυρομενα τα χερια(σιγα μην τους δοσουμε το αιγαιο)και γιαυτους που βρηζουν τους Rampo να προσεχουν πως μιλανε;διοτη Rampo ειναι ολη η ελλαδα και ειδικα εγω που ειμαι Αλεξιπτωτηστης

    5. Δυστυχώς οι κάτοικοι του ακριτικού αυτού νησιού θέλουν να τα έχουν καλά με τους Τούρκους.
      Αν αρρωστήσουν η ελπίδα τους είναι απέναντι που είναι 10 λεπτά με βαρκούλα.Αν περιμένουν ιατρική βοήθεια από τη μητέρα πατρίδα σώθηκαν.Τα ελικόπτερα δεν είναι για τον Κούλη , Μαρέβα και τους κολητούς τους να τριγυρίζουν στα νησιά για μαύρισμα.
      Εμείς πίσω από το πληκτρολόγια μαγκιά κλ…… κ.λ.π. είμαστε.

      1. Ωραια λογικη .Οποτε οι κατοικοι και εμεις να αφεθούμε στην φροντίδα των Τούρκων. Αυτα ακούνε αυτοι οι βάρβαροι το ποσο τους χρειαζεται καθε απομακρυσμένο νησι και κάνουνε καυε είδους παρανομίες
        και παραβιασεις.Η ζωη στ νησάκια είναι δύσκολη με πολλα προβληματα αλλα δεν προκαλούμε για φροντιδα προστασια ποτε Τούρκους διοτι δεν το κανουν για βοηθεια απλα καποια στιγμη το εκμεταλευονται ως προσταρες. Οκ.

    6. Αυτό το κουμπί τι κάνει; Αυτό εδώ δίπλα τι κάνει;
      Ε κύριε Μακρόν μην παίζεται με τα κουμπιά.
      Αυτό που πάτησα τώρα;
      Μπράβο βλάκα, αυτό στέλνει έναν πυρηνικό πύραυλο στην Άγκυρα.
      Ε και;

    7. ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΤΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ

      ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΗ.
      ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΠΟΤΕ

    8. θα ηθελα να πιστεψω οτι στοχος ειναι το καστελοριζο αλλα νομιζω οτι ειναι παραπετασμα καπνου των τουρκων ο βασικος στοχος ειναι η ΚΥΠΡΟΣ ,ελπιζω να βγω ψευτης αλλα εκει θα χτυπησουν γιατι εκει αποκτουν ολη την κυριαρχια τηε α.μεσογειου

    9. Χτυπήστε καμιά φραπεδια, τίποτα δε πρόκειται να γίνει, μη μασάτε. Οι Τούρκοι κότες είναι ούτως ή άλλως, απλά γαβγίζουν μπας και τους δοθεί κανα μερίδιο. Αράξτε.

    10. ρε τι πίνετε και δεν μας δίνετε όλοι οι Ράμπο εδώ μέσα μαζεμένοι 🙂

      1. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΡΕ Κ@ΡΓΙΟΛΑ ΟΤΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ‘ΕΔΩ ΜΕΣΑ’ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΜΠΟ? ΑΤΟΜΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ Η ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΔΙΝΑΝ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΗΡΩΙΚΑ? ΑΗ ΓΑΜΗΣ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΥς ‘ΡΑΜΠΟ’ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ. ΚΑΡΓΙ@ΛΑ.

        1. Συμφωνώ με τον “Κάποιος”. Επειδή κάποιος είναι πατριώτης πρέπει να τον ειρωνευόμαστε λέγοντας του “ράμπο”? Όχι συμφωνώ με την απάντηση.

    11. Άμα γίνει πόλεμος διαγράφονται τα χρέη στις Τράπεζες !!!

      1. Ονειρεψου εσυ οτι θα γινει κατι τετοιο… ακομα και πολεμος να γινιοταν!
        Δεν διαγραφονται ποτε! Αυτα καποτε στον προηγουμενο αιωνα.. και τοτε δεν εγινε……

      2. μη μσας τίποτα δε θα μεινει όρθιο , οπότε κανείς δε θα πληρώσει.

    12. Ελάτε Τουρκιά, ελάτε. Το κλύσμα είναι έτοιμο. Ελάτε μακάρι….

    13. Δεν νομίζω να είναι τόσο ηλίθιοι και να ρίξουν το ελικόπτερο που μεταφέρει την (έτσι κι αλλιώς λαθρολάγνα) ελληνίδα ΠτΔ. Θα ήταν αυτοκτονικό γι’ αυτούς καθότι αυτό θα σήμαινε ολοκληρωτικό πόλεμο με Ελλάδα ΚΑΙ Γαλλία και πιθανόν και με υποβοήθηση από Αίγυπτο και Ισραήλ. Αν θέλουν να διαμελισθεί η χώρα τους σε dt χρόνο, ας το κάνουν!!!

      1. Ρε, μήπως μας συμφέρει να ρίξουμε εμείς το ελικόπτερο της άπλυτης;
        Α!, ναι τελευταία πλένεται.

        1. Και να πούμε ότι το έριξαν οι κωλότουρκοι . Ωραίο

    14. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ,Η ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ,ΘΑ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΛΑ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟΥΦΕΚΙΑ.

      1. ΑΠΟ ΤΟ 1973 ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΕΤΑΡΙΣΜΕΝΑ ….. ΚΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
        ΧΘΕΣ…….. ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ

      1. το ίδιο λέω και εγώ αυτά θα γίνουν όταν τη αεχουμε οικουμενική κυβέρνηση

      2. το ίδιο λέω και εγώ αυτά θα γίνουν όταν θα εχουμε οικουμενική κυβέρνηση

    15. αναριωτιεμαι μπας και αποβιβαστουν οι τουρκοι στο Ναμμος η στην παραλια στην ψαρρου την κυριακη λεω αν τογνωριζει η ε.υ.π και το κρυβουν γιατ εκει οι τουρκοι κολλητη ερντογαν ειναι ειναι γνωστες και τουςυποδεχτεί ο γιαννης γαλατης με το τραγουδι του ασπρονησι..

    16. Η λύση είναι μία. Να στείλουνε την Σακελλαροπούλου στο Καστελόριζο και να βγει το Κατερινιώ με μπικίνι, να ανέβει πάνω σ΄ένα βράχο και να ποζάρει απέναντι από την Τουρκία. Μόλις δούνε οι Τούρκοι την κομμουνιστριούλα με τα γυαλάκια του Χάρι Πότερ και το μπικίνι θα πάρουνε μαύρο δρόμο.

    17. Γεμίσαμε μούσια, γεμίσαμε μάσκες..Άντε να δω πως θα ξεχωρίζουμε τους Έλληνες από τους εισβολείς. Πρωτη γραμμή άμυνας οι μκο!

    18. Ρε δεν υπάρχει αυτό,τα μογγολα μιλάνε για εισβολή και ο Μητσοτάκης για διάλογο.. Και αντί να έχει τις δυνάμεις εκεί που πρέπει, έχει στείλει δυνάμεις των ενόπλων δυνάμεων να αλλάζουν πάνες στα παιδιά των λαθραίων και να σερβίρουν φαγητά σε αυτούς που κατέστρεψαν εκκλησίες, έκλεψαν το βιος των κατοίκων, λήστεψαν Ελληνόπουλα κατέστρεψαν την σοδειά των χωρικών. Και λέξη για απέλαση, κουβέντα. Και όχι μόνο, πριν λίγο μίλησαν για νέα δομή στην Λέσβο!!!! Οι κάτοικοι λόγω καλης καρδιάς δέχτηκαν προσωρινά σκηνές και παραχώρησαν χώρο να μείνουν. Ο σχεδιασμός είναι για νέα δομή.. Γιατί ρε νέα δομή? Γιατί δεν τούς διώχνετε και γιατί τους αφήνετε να μπαίνουν παράνομα στην χώρα. Απελαστε τους ρεεεεεεε.

    19. Εμείς ταΐζουμε τους λαθρο,τους δίνουμε επιδόματα,ότι και να κάνουν τους συλλαμβάνουμε 300-400 φορές,και βάζουμε φόρους και πρόστιμα για μάσκες στους κατοίκους του Γιουνανισταν.
      ΥΓ.με το έθιμο της Ασουρα που μαστιγώνοντας τους εαυτούς τους κατά εκατοντάδες,σε δρόμους της Αθήνας,όλα καλά,ε;

      1. Εσύ δεν ταΐζεις κανέναν ούτε δίνετε επιδόματα στους μετανάστες παρόλο που έρχονται λεφτά για αυτούς απο Ευρώπη …. τα μόνα λεφτά είναι από ΜΚΟ.. εσείς δίνετε επιδόματα σε γύφτους και ροσοποντιους….

        1. Τα επιδοματα δεν ειναι μονο απο ΕΕ ειναι 50 απο ΕΕ και 50 απο εμας. πολυξεριδη…..Οσο για τουσ γυφτους συμφωνουμε αλλα μην ξεχνας ειναι σιγουροι ψηφοι για το εκαστοτε κομμα.

        2. Ρε χονδρέμπορα της παραπληροφόρησης δεν καταλαβαίνεις ότι χρησιμοποιούν τις υποδομές του κράτους όλες από νοσοκομεία μέχρι αστυνομία και τα λεφτά είναι δικά μας βρε τρόμπα .
          Είναι το αίμα των προγόνων μου βρε κανίβαλε .
          Είναι το μέλλον των παιδιών μου πουτάνας γιέ πτυχιούχε παλιόπουστα .

          1. Σωστός, προχθές διασωληνωθηκε με κορονοιο Πακιστανός λαθρομεταναστης σε μεγαλο νοσοκομείο μας

        3. Και γιατί ρε μάγκα, τούς δίνει το επίδομα εδώ στην πατρίδα μου (αμφιβάλω αν είναι και δική σου πατρίδα) και δεν τους στέλνει τα λεφτά στη χώρα τους πριν πλακώσουν εδώ??? Αφού τόσο νοιάζεται και αυτούς και τόσο τους αγαπάει ??? Μη μου πεις ότι εκεί που έμεναν δεν είναι Ευρώπη και δεν μπορεί να τα στείλει!!! Έχουν τρόπους αυτοί μέσα από διεθνής απατεωνοργανισμούς. Απλά το σχέδιο είναι να μείνουν εδώ και να εξαφανιστεί ο έλληνας. Και αν κρίνω από τον τρόπο σκέψη σου, το σχέδιο πάει μια χαρά.

        4. Τις 7 διμοιρίες ματ που είναι στην Λέσβο ποιος τις πληρώνει;Τα παρπρίζ από τα πυροσβεστικά;Τις ζημίες;Την βρωμιά που κάνα οι λαθραίοι;Τις κλοπές που κατά καιρούς έκαναν;ΤΑ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ;Μπορεί να μην τα δίνουμε άμεσα αλλά δίνουμε λεφτά για όλα κύριε niko.Μάλλον ή είσαι μικρός και πληρώνει ο μπαμπάς σου ή δεν ξέρεις τι σου γίνετε,

        5. Δεν είναι απο ΜΚΟ. Είναι ΠΡΟΣ τις ΜΚΟ. Και είναι και απο το ελληνικό κράτος. Ακόμα και στο λογαριασμό της ΔΕΗ, στον ΟΑΕΔ και και και! Χρησιμοποιούν τις υποδομές της χώρας μου που πληρώνουμε απο γενιά σε γενιά. Εκατομμύρια ευρώ χάνονται στα καύσιμα του λιμενικού για να διασώζουν αυτούς που βουλιάζουν τους εαυτούς τους. Εκατομμύρια ευρώ στις μετακινήσεις και τις επιχειρήσεις της αστυνομίας και του στρατού.
          Μάλλον επιδοτούμενος αλληλέγγυος είσαι ε; Τα ψέμματα τέλειωσαν. Έξω η πέμπτη φάλαγγα των Τούρκων. Τυιχαντιστές και Έλληνες.

    20. ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΞΕΜΥΤΙΣΟΥΝ οι μουσουλμανοαδερφές χανούμισες ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΥΡΑΚΤΩΜΕΝΟ ΚΑΙΙΩΜΕΝΟ ΑΤΣΑΛΙ ΚΑΙ ΜΟΛΥΒΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΤΥΦΩΝΑ ΚΑΙ ΟΛΕΘΡΟΥ ΝΑ ΒΡΑΖΕΙ ΣΤΟ ΜΥΕΛΟ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ ΤΟΥΣ.ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟΥ ΟΛΙΓΩΡΙΑΣ,ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ,ΟΙΚΤΟ ή ΑΝΘΩΠΙΣΤΙΚΗΒΔΙΑΘΕΣΗ!!!.ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ σαν τους στσούλους ΟΣΟΙ ΑΠΟ τα μογγολικά σκουλήκια του κινεζικού τουρκεστάν της Κ.Ασίας ΑΠΟΜΕΙΝΟΥΝ!!!ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ,ΠΑΘΗΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΧΛΙΑΡΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ,ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΟΝΤΑΙ ΩΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΣΕ ΟΞΥΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ!!!ΑΣ ΤΟ ΕΝΝΟΗΣΟΥΝ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΒΙΟΥ ΕΛΛΑΣ… .

    21. Τιωρα πειτε μας,να εχουμε γυρισει απο τη θαλασσα…

      1. Δεν θα την απολαμβάνεις για πολύ τη θάλασσα..

    22. Ενότητα ρε μαλακες Έλληνες!!! Γαμω τους λαθρομετανάστες και τις μάσκες και τα εμβόλια και τη δεξιά σας και την αριστερά σας…. Ότι μας έμεινε είναι αυτή η πατρίδα… ας είμαστε όλοι Έλληνες τίποτα άλλο.

    23. Δε νομίζω να κάνουν πόλεμο, καμία ψευτομαγκια θα κάνουν γιατί ξέρουν ότι έχουμε μλκοκουλη που κοιμάται όρθιος οπότε και κάτι να κάνουν ποιος θα τους εμποδίσει;

    24. Μην χασεις εσυ τον καναπε σου και τι big brotherΕδω η πατριδα χανεται Ρεεεεεεεεε

      1. Πήγαινε σε άλλη χώρα αν δεν σου αρέσουν οι πολίτες αυτής της χώρας ! Γιατί κάθεσαι εδώ; Σήκω και φύγε!

        1. Έχει δίκαιο ρε. Οι πλείστοι ζούν για τον εαυτό τους

    25. ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΚΟΥΝΙΟΎΝΤΑΙ ΤΑ ΜΌΓΓΟΛΑ
      ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ
      ΕΛΑΤΕ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ

    26. Καστελόριζιοι, επειδή εάν συμβεί κάτι οι Κυβερνώντες θα πουν ότι κειτεστε μακρα, να ξέρετε πως έχετε αδέρφια διάσπαρτα στον τόπο όλο.
      Σφυριξτε μας απλά.

      1. μόνο οι πρόσφυγες που είναι στο νησί θα κάνουν την δουλειά, μετά θα αποβιβαστεί άνετα ο Τουρκικός στρατός και δεν θα του χρεωθούν και εγκλήματα

        1. Μην λέτε ότι να ναι το νησί δεν έχει λάθρο αυτή την στιγμή! Άμα τους βαστάει ας έρθουν

    27. Αυτό μας μάρανε τα χαμέ όλα ένας πόλεμος μας έλειπε

      1. Μόνο Με πόλεμο θα φύγουν η αιμοροιδες σου Θοδωρε..

      2. Είσαι άξιο τέκνο του Κολοκοτρώνη, Θοδωράκη μου.

        1. Δλδ εσεις είστε υπέρ του πολέμου πυροβολιτες του καναπέ ;;;;

    Comments are closed.