ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ – 8.000 ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ – ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΣΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΕΝΩ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ “ΠΑΡΤΙ”

    Κοινοποίηση:
    astinomia_elegxos

    Αντί να καταπολεμηθεί η καλπάζουσα εγκληματικότητα, η κυβέρνηση ενδιαφέρεται μόνο για τους εμβολιασμούς. Οι αστυνομικοί πια δεν θα προστατεύουν τους πολίτες αλλά θα τους έχει με το βούρδουλα με την επιβολή προστίμων εάν δεν έχουν πιστοποιητικό Covid-19.

    Για το λόγο αυτό η κυβέρνηση επιστρατεύει 8.000 αστυνομικούς και 50 κλιμάκια με 400 στελέχη της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας και του υπουργείου Ανάπτυξης για «σαφάρι» ελέγχων σε όλη τη χώρα.

    Επιπλέον, αποφασίστηκε στην περιφέρεια τους ελέγχους να κάνουν αστυνομικοί από άλλες περιοχές, με στόχο να αποφευχθεί η ελαστικότητα που παρατηρείται σε τέτοιες περιπτώσεις λόγω εντοπιότητας.

    Στο στόχαστρο των ελεγκτικών αρχών μπαίνουν αρχικά η νυχτερινή διασκέδαση, η εστίαση στους εξωτερικούς χώρους και το λιανεμπόριο. Φαίνεται, μάλιστα, πως οι αρμόδιοι έχουν στα χέρια τους μια λίστα 50 πρώτων στόχων, επιχειρήσεων δηλαδή που στο παρελθόν υπέπεσαν σε παραβάσεις αναφορικά με την τήρηση των μέτρων για τον κορωνοϊό.

    Αυστηροί θα είναι όμως και οι έλεγχοι σε καταστηματάρχες που χρησιμοποιούν νάιλον σε ανοικτούς χώρους προκειμένου να λειτουργούν ως μεικτοί, δηλαδή ως μέρη όπου επιτρέπονται και ανεμβολίαστοι.

    Τέλος, το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται από το υπουργείο Ανάπτυξης η μαύρη λίστα των επιχειρήσεων, μια πλατφόρμα στην οποία θα αναρτώνται οι παραβάτες των μέτρων για την πανδημία.

    Συγκεκριμένα τα πρόστιμα θα ξεκινούν από 5000 ευρώ και θα αυξάνονται ανάλογα την παράβαση, ενώ μπορεί να επιβληθεί και αναστολή λειτουργίας 15 ημερών και άνω εάν υπάρχει επανάληψη της παράβασης.

    Με βάση τα νέα μέτρα πλέον:

    –Υποχρεωτικά με δύο rapid test θα προσέρχονται στην εργασία τους όλοι οι εργαζόμενοι ανεξάρτητα από το αντικείμενό τους. Το μέτρο αφορά και σε όσους εργάζονται σε χώρους λατρείας.

    – Η πρόσβαση στις δημόσιες υπηρεσίες, στις τράπεζες, στους μικτούς και ανοικτούς χώρους ψυχαγωγίας και εστίασης, στα εμπορικά καταστήματα και σε όλες τις άλλες δραστηριότητες όπως κομμωτήρια θα γίνεται υποχρεωτικά με PCR ή rapid test

    –Χωρίς την υποχρέωση για rapid test είναι η επίσκεψη σε σούπερ μάρκετ, εκκλησίες αλλά και φαρμακεία.

    Τα νέα μέτρα αναμένεται να ισχύσουν από το Σάββατο 6 Νοεμβρίου ενώ Κοινή Υπουργική Απόφαση που θα εκδοθεί θα εξειδικεύει τα μέτρα

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ-ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ-ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!…
      ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ!…

    2. ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑ ΠΟΥΜΕ… ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΣΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ…. ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΘΚΗ ΤΟΥ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΕΣ SHCWAB ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΙ….. KOULIS BASTARDO…. ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΟΠΟΙΟΥΜΑΙ ΑΠ ΤΟΝ ΜΕΣΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΚΩ ΣΤΟΥΣ ΕΛΙΤ….. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΕ…. ΑΚΙΔΕΣ ΓΡΑΦΕΝΙΟΥ…. ΘΑ ΡΙΧΝΕΤΑΙ ΘΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ…. ΕΚΤΕΛΩ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΑΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΔΙΣ ΜΟΥ…. Μ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΩ ΜΕ… ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟ ΠΑΝΔΗΜΙΑ….. KOULI ΠΕΣΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ…. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΘΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΟΝΤΩΘΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ…. Η ΦΩΦΗ ΤΑ ΤΙΝΑΞΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ DORAS…. Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΜΕΡΙΣΤΗ… ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΣΣΑΤΕ… ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΤΙΣ ΣΟΡΡΟΥΣ ΣΕ #ΛΑΙΚΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ# ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΡΑ ΙΕΡΙΔΟΥΛΟ… ΕΜΒΟΛΙΟ ΜΕ ΟΡΟ ΞΕΡΩΝΤΑΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΜΒΟΛΙΟ BOURLADON….

    3. Εδώ θα φανεί η διχόνια ή η ενότητα, ΞΥΛΟ στους χαφιέδες που θα μπουν στα μαγαζάκια και απο πελάτες και απο καταστηματάρχες

    4. μονον να κυνηγαν το κοσμο αυτοι ναι μα οταν φαν το μπολι να δουν !! γνωριζω μπατσο που εχει αγανακτήσει για τα ραπικ τεστ και βρίζει τη κυβερνιση !! οταν φαν το αγγουρακι θα τσιριξουν ομως !!

    5. Ρε αλήτες η χώρα μαστίζεται από εγκληματικότητα εισαγώμενων επενδυτών τους ανεμβολίαστους θα κυνηγάτε? Ντροπή σας γουρούνια.

    6. Κάθε χούντα θέλει τα όργανα της. Πάρτε και τα δικά μας για να έχετε περισσότερα. Ασταδιατσα.

    7. Κωλόμπατσοι, θα πρέπει να είστε πολύ περήφανοι, που είστε με το μέρος της ΝΤΠ και όχι με τους γειτόνους σας και τους συνέλληνές σας, καθάρματα!!!

    8. Αστεία πράγματα. Μετακινείτε ο κόσμος σαν σαρδέλες στα ΜΜΜ και του λένε στα καταστήματα 2μετρα αποστάσεις.
      Όσο για τους μπολιασμενους που τους δέχονται χωρίς τεστ στα καταστήματα είναι το μεγαλύτερο λάθος. Προσωπικά εγώ δεν πρόκειται να μπω σε κανένα κατάστημα ή κουρείο που είναι τίγκα μπολιασμενοι χωρίς τεστ. Θα κάνω εγώ τεστ πριν θα βγει αρνητικό και θα μπω μέσα στη σφηκοφωλια να αρπάξω τίποτα από κάνα μπολιασμενο ;;; Έτσι θα περιοριστεί η μετάδοση;;; Τι λέτε ρε;;; Ποιους κοροϊδευετε, τίποτα νήπια;;;
      Άσε να μου λείπει το κούρεμα, ας μου πάει το μαλλί στο γόνατο.
      Πουθενά δε θα μπω εάν δεν κάνουν τεστ μπολιασμενοι.

      1. Εμένα τώρα γιατί μου μπαίνουν πονηρές σκέψεις στο μυαλό, ότι ίσως δεν συμφέρει κάποιους να δώσουν τέλος στην πανδημία δλδ στην μετάδοση του ιού αυτού η του οποίου αλλού.
        Η αληθεια ειναι πως παραδέχονται όλοι τώρα πια πως κολλάνε και μεταδίδουν και οι μπολιασμενοι, και η λογική λέει ότι εάν κάνουν μόνο τέστ οι αμπολιαστοι για να μπουν καπου δεν περιορίζεται ο ιός.
        Για να περιορίσουν τον ιό πρέπει να κάνουν όλοι όσοι κολλάνε και μεταδίδουν.
        Ντρέπονται να τους το εφαρμόσουν η δε συμφέρει;;;Τώρα ποιους ίσως δε συμφέρει και γιατί δεν μπορώ να γνωρίζω αλλά είπα έχω πονηρό μυαλό.
        Άσε το άλλο σήμερα με τις εκκλησίες.Δεν είπαν όμως θρησκευτικους χώρους, αλλά εκκλησίες.
        Στα τζαμιά κύριοι ποιος θα ελέγχει;;;;;
        ΥΓ. Ουτε και εγώ θα μπαίνω όπου μπαίνουν μπολιασμενοι χωρίς τέστ.Δε το θεωρω αδικο μέτρο αλλα το θεωρώ άκρως επικίνδυνο.
        Αφού έκαναν τόσα πειράματα έπρεπε να κανουν ενα ακόμα τελευταίο, να κλείσουν μέσα στο σπιτι τους αμπολιαστους για ένα μήνα, και φουλ ελευθερία στους μπολιασμενους. Ετσι από περιέργεια να δούμε τα αποτελέσματα δλδ.

    9. Και μόνο η λύσσα και η εμμονή που έχετε για να ΤΡΥΠΗΘΕΙ όλος ο κόσμος δειχνει την βρωμιά σας και την ενοχή σας

    10. Φαντάζομαι ο πολυχρονεμενος μας σε αυτές τις περιπτώσεις των αστυνομικών θα τους δίνει το ελεύθερο να μας δέρνουν κιόλας….. Ενώ άμα μας κλέβουν το σπίτι μας θα πρέπει να παίζουν το στρατιωτάκια ακίνητα, αμίλητα, αγέλαστα! Ουστττττττττ

    11. περιφανοι ψηφοφοροι του κουλή

    12. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟ ΑΝΕΛΑΒΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΟΣ ΚΟΥΛΗΣ ΤΟΝ ΔΙΩΓΜΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ………ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΩΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΓΝΗΣΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΕΝΑ ΣΑΦΑΡΙ ΔΙΩΞΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ…………..ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΠΡΟΣΤΗΜΑ ΑΠΟΚΛΗΣΜΟ ……………ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ……………………….ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ………. ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ 400 ΔΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΚΑΛΟΤΑΙΣΜΕΝΑ ΜΜΕ ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ……………….ΟΛΟ ΤΟ 24 ΩΡΟ………………..

    Comments are closed.