ΓΕΜΙΖΕΙ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ Η ΛΕΣΒΟΣ: ΜΕ… ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΝΕΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΣΤΟ ΚΥΤ! 4.500 ΚΑΖΑΜΠΟΥΜΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΔΕΧΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΡΟΕΣ… ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ! ΞΕΦΤΙΛΑ!

    Κοινοποίηση:
    ΚΥΤ

    Συνολικά 114 άτομα εντοπίστηκαν και διασώθηκαν  από στελέχη του Λιμενικού Σώματος Λέσβου σήμερα Πέμπτη το πρωί.

    Σε δύο περιστατικά εντοπίσθηκαν ανοιχτά της περιοχής Παλιού βορειοανατολικά της Λέσβου και στην περιοχή της Θερμής  18 άτομα και 32 άτομα αντίστοιχα σε φουσκωτές λέμβους. Στην ίδια στην Αγριελιά τα στελέχη του Λιμεναρχείου διέσωσαν σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις 21 και 43 άτομα.

    Όλοι μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης του Καρά Τεπέ. Ο οποίος όμως έχει γεμίσει και έτσι έχουμε «κινητοποίηση» του στρατού, προκειμένου να προστεθούν «θέσεις».

    Σύμφωνα με ειδησεογραφικά μέσα της Λέσβου από σήμερα το πρωί με «προφορική εντολή του στρατού» (από πότε δουλεύει με προφορικές εντολές ο στρατός;)  ΕΠΟΠ και ΟΒΑ (Οπλίτες Βραχείας Ανακατάταξης) βοηθούν στον καταυλισμό του Καρά Τεπέ για να στηθούν τρεις μεγάλοι χώροι Rub Hall που θα μπορούν να φιλοξενήσουν 300 άτομα.

    rubstratos2

    Ήδη στο ΚΥΤ βρίσκονται περίπου 4.500 άτομα ενώ η χωρητικοτητά του είναι για 3.400 άτομα.  «Και μπορεί τα στοιχεία του υπουργείου Μτανάστευσης και Ασύλου να κάνουν λόγο για δυναμικότητα 8.000 ανθρώπων, οι αριθμοί αυτοί όμως είναι παρελθοντικοί και αφορούν στην εποχή που ο αχανής χώρος του πρώην πεδίου βολής φιλοξενούσε σκηνές» αναφέρεται σε σχετικό ρεπορτάζ.
    Και αυτό παρά το γεγονός ότι συνεχώς οι αρμόδιες αρχές “σπρώχνουν” κόσμο από το νησί προς την ηπειρωτική Ελλάδα. Μάλιστα προετοιμάζεται το έδαφος για να τοποθετηθούν ακόμα 100 μικρά κοντέινερ, δυναμικής 5 ατόμων το καθένα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Η Ελλάδα δεν υπάρχει πια, όπως την ξέραμε.
      Οι λαθραίοι γεννοβολούν και οι Έλληνες πεθαίνουν.
      Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος rocket scientist, για να αντιληφθεί, την κατάπτυστη πολιτική του Μητσοτάκη και των λοιπών αριστερούληδων, που επιτρέπει τον αφανισμό των Ελλήνων, από την ίδια τους την χώρα.
      Κάποια στιγμή, όταν θιγούν τα συμφέροντα τους και η επιβίωση τους, θα μετανιώσουν για όλα αυτά τα δεινά που επέβαλλαν στους Έλληνες, αλλά θα είναι αργά.

    2. Ο Πλεύρης που ήθελε νεκρούς στα σύνορα τώρα δεν λέει κουβέντα που τους …σώζει το Λιμενικό με θάλασσα λάδι! Ο Γεωργιάδης που έλεγε για απειλή από Ισλάμ, τώρα μιλάει για το καλάθι του …νονού!Δηλαδή διευκολύνει το Λιμενικό τους δουλέμπορους και αυτοί δεν μιλάνε! Να τους υποδέχονται Γεωργιάδης, βορίδης και πλεύρης και να τους πάνε στο τζαμί που άνοιξε με αυτούς υπουργούς! Εκεί να βγάλουν και λόγο με τον Κωνσταντίνου του Ανταρσύα κατά του Ηλία που δεν ξεπούλησε όσα έλεγε και θα μπορούσε να παίρνει το 10χίλιαρο και να γίνει σαν αυτούς! Αλλά τους πονάει που δεν έγινε ο Ηλίας σαν αυτούς που είναι στο ίδιο κόμμα με Τατσόπουλο, Ψαριανό και όλους τους ανθέλληνες!

    3. Οι ελλεηνίδες ανοιχτόμυαλες συριζογαλαζαίες, έτοιμες για να θηλάσουν χιλιάδες αφρικανικά και ασιάτικα πέη η κάθε μια! Αυτές φταίνε που από παλιά έλεγαν για τους κακομοίρηδες προσφυγόπουλους και για ανοιχτά σύνορα!

      1. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΦΕΤΣΙΓΑΡΟ?

    4. το σχέδιό σου για καταστροφή κ εξαφάνιση της ελλάδας πλησιάζει καθημερινά…
      χαίρεται κ η σούφρ@ κάποιου pou@ti ανθέλληνα καιρίδη…
      κρεμάλα πολιτική…στο κάθαρμα κούλη κ την σκατο-οικογένειά του

    5. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ…ΑΥΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΕΔΩ…ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΗΘΕΛΑΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ…ΟΤΑΝ ΤΡΕΧΑΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΥΝΟΥΝ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ??

    6. Στην Ελλάδα μπουκαρουν περισσότεροι από ότι στην Ιταλία απλά εδώ η Καμόρα με τα καμοροκαναλα το κρύβουν!

    7. Ξέρεις τη μου είπε ένας είμαστε η τελευταίοι Έλληνες που πατάνε και ζούνε Ελλάδα αν ζούμε θυμήσου το τα παιδιά σταδιακά θα φεύγουν και αυτό είναι τελείωσε κλπ ,,,,,,σε 10 χρόνια δεν θα υπάρχει Έλληνας κλπ μπορεί να δώσουμε ιθαγένειας Έλληνες δεν θα είναι και σε 10 χρόνια δεν θα υπάρχουν και όλοι αυτή στην βουλή

    8. τους στρατιώτες τους κατάντησαν φιλιππινέζες … γιατι δεν το αναθετουν σε ιδιώτες επι πληρωμη; … τι κανουν οι ΜΚΟ γιατι δεν αναλαμβάνουν να τα φτιάξουν; … με το βραβείο οσκαρ τι γινεται ακομη να τους το δοσουν στην λεσβο;

    9. Ταξινόμηση ψηφιακών αποτυπωμάτων τίποτε δεν έχει γίνει κλπ ,οτι θέλουν κάνουν μπατε σκύλοι αλέστε αλλά αφού η μισή Τουρκία είναι στα νησιά τη περιμένεις τώρα κλπ

    10. Η πληροφορίες της αρβανιτιας λένε ότι ένας μεγάλος αριθμός στρατού μουσουλμάνων θα πισρι το χειμώνα τα συνορα Ευρου κλπ δεν προκύπτει να περάσει Ευρώπη αυτό που είπαν δεχόμαστε εισβολή πάρε τόσα και κράτα τους εκεί κλπ ο στρατός θα ρινσι οπλισμενος με μαχερια κλπ αν αυτή κάνουν εισβολή κατέβουν κάμπο Θήβας κοπαιδας λεηλατησουν κλέψουν κλπ τσλοιωσε θα επιτεθούν είπαν δεν θα κάνουν ότι θέλουν όλοι αυτοί κλπ από την Κρήτη θα εισβολή η Λυβιη κλπ Τους διώχνουν από Φαβιέρου Κουβέιτ και αραβικής χερσονήσου τους δίνουν και φράγκα να φύγουν κλπ δηλαδή αν κάνει κσι διώξει 5 εκατομ μετανάστες η νορμτια Αφρική κλπ πάρε τόσα και πηγενε Ελλάδα τη θα κάνεις εσύ δηλαδή αρκετά όλοι τους εδώ δεν υπάρχει δουλειά ζούνε με επιδόματα η Αλλοδαποί κλπ θα φέρεις και άλλους και η Αρκούδα έχει κατέβει χαμηλά έφτασε Λαμία για φαγητό αυτούς πόσο θα τους κρατήσεις κλειδωμένος κλπ μέχρι εδώ ήταν

    11. Να θυμάστε κάτι…
      Για τους λάθρο που βάζουν και κάνουν αντικατάσταση φταίει η εκκλησία αυτοί έχουν το πάνω χέρι και αυτοί το κάνουν με τις ευλογίες τους.

    12. ντόπιες ετοιμαστείτε να θηλάσετε….οι νταβραντισμένοι ξανμμένοι πρόσφυγες χρειάζονται θηλασμό

    13. Εθνική ξεφτίλα Γιασου παρτα όλα δικά σου μόνο για να στείλει σκηνές για Μετανάστες είναι ο στρατός κλπ

    14. ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΛΑΙΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.

    15. ΖΉΤΩ ΟΙ ΠΑΤΡΙΏΤΕΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΊ…

    16. φερτε γρηγορα τον πολωνο πρωθυπουργο και να μαθει στο σιχαμα της κρητης οτι η χωρα δεν αντεχει τοσο κοσμο να φιλοξενισουμε

    Comments are closed.