ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΚΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ – ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΝΑ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ… ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ

    Κοινοποίηση:
    ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ

    Επίθεση σε όσους δεν θέλουν να γεμίσει η Ελλάδα με ανεμογεννήτριες και αιολικά πάρκα έκανε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

    Ο υπουργός διαβεβαίωσε για ακόμη μια φορά ότι στο μυαλό του… έχει τις εκλογές και ξεκίνησε να δίνει υποσχέσεις ακόμη και για «τζάμπα ρεύμα»!

    «Αν βάλουμε παντού αιολικά έργα, μπορούμε να έχουμε τζάμπα ρεύμα», είπε χαρακτηριστικά. Ο ίδιος είπε ότι ο λόγος που έχουμε ακριβό ρεύμα στην Ελλάδα είναι γιατί… κάποιοι διαμαρτύρονται όταν η κυβέρνηση προσπαθεί να βάλει ανεμογεννήτριες σε κάποιο δάσος (το οποίο πιθανότατα έχει καεί το προηγούμενο καλοκαίρι).

    Να θυμίσουμε ότι πληροφορίες θέλουν τον Κ.Μητσοτάκη να «κρούει» το «καμπανάκι» στον Α.Γεωργιάδη, ο οποίος εδώ και καιρό κάνει δηλώσεις που όπως διαρρέει το Μαξίμου «κάνουν κακό και στον ίδιο, αλλά και στην κυβέρνηση».

    Από εκεί και πέρα ο Α.Γεωργιάδης αναφέρθηκε στις αυξήσεις στην ενέργεια και το σχέδιο της κυβέρνησης λέγοντας ότι «εύκολες λύσεις δεν υπάρχουν». Ωστόσο αν δεν υπάρξει κοινή ευρωπαϊκή λύση η Ελλάδα θα πράξει μόνη της. Όπως είπε, η κυβέρνηση αντιλαμβάνεται ότι αυτό που συμβαίνει με τη ρήτρα αναπροσαρμογής δε μπορεί να συνεχίσει να συμβαίνει.

    Εξήγησε, μάλιστα, ότι η ρήτρα αναπροσαρμογής είχε δημιουργηθεί υπό φυσιολογικές καταστάσεις και όχι για κατάσταση πολέμου. «Αν δεν είχαμε τον πόλεμο θα πήγαινε συνέχεια προς τα κάτω» και οι καταναλωτές θα έβλεπαν συνέχεια φθηνότερο ρεύμα, ανέφερε.

    Στο μεταξύ οι λογαριασμοί ρεύματος συνεχίζουν να προκαλούν αντιδράσεις σε ολόκληρη τη χώρα. Η ιστορία από τις Σέρρες, είναι ενδεικτική της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί…

    Όλο και περισσότεροι πολίτες έρχονται αντιμέτωποι με την απειλή της διακοπής του ρεύματος καθώς αδυνατούν να πληρώσουν τους υπέρογκους λογαριασμούς. Ο διευθυντής του ΔΕΔΔΗΕ στις Σέρρες, Δημήτρης Πολυμέρης, αναφέρει πως ο ΔΕΔΔΗΕ είναι ο τεχνικός διαχειριστής του δικτύου διανομής ηλεκτρικής ενέργειας και δεν γνωρίζει τις οφειλές που μπορεί να έχουν οι καταναλωτές στους παρόχους τους.

    Οι καταναλωτές που προσπαθούν να βρουν μια λύση με τους παρόχους τους προκειμένου να γίνει η επανασύνδεση του ρεύματος, μιλούν για λογαριασμούς υπερβολικά μεγάλους που είναι πολύ δύσκολο να πληρωθούν.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Ο χειρότερος πολιτικός που έχει περάσει από την Ελλάδα. Πούλησε το Λάος…..

    2. ευγενία…. (ηρεμα ρωταω )
      τι του βρηκες αυτου του ΓΕΛΟΙΟΥ ΒΛΑΚΑ και τον παντρευτηκες ?

    3. Αφού τα έχουν βρει με τους ολιγάρχες της ενέργειας για να κατακλέψουν τον λαό,προς εφαρμογήν των νεοταξικών σχεδίων που συμπεριλαμβάνουν και την ενεργειακή φτώχεια.

    4. Γιατί τζάμπα είναι οι ανεμογεννήτριες; Και εννοείται έχουν και βαρύ οικολογικό αντίκτυπο. Έχουν ξεσκιστεί να λένε ηλιθιότητες οι κυβερνητικοί.

    5. γεννήματα εχιδνων κ. ρυπαρων εθνών. ΧΑΡΑΜΙΑ θα σας γίνουν. οσονούπω. πως θα τσιριζετε για επιείκεια!!!!!

    6. Σας παρακαλώ δηλ….
      Κλειδώστε με σε ένα δωμάτιο με τον Κύριο Γεωργιάδη και πετάξτε τα κλειδιά στο πέλαγος….
      Σας παρακαλώ δηλ….

    7. Μπουμπουκο ποσες ανεμογεννητριες υπαρχουν στην Ιβιρικη Χεσονησο που μειωσαν το ρευμα κατα 40 τοις εκατο. Πες οτι θελεις κανετε οτι θελετε αφου τα ζωα σε ψηφιζουν εσενα τον Κουλη και το κακο συναπαντημα (μεσα και ο Αλεξης )

    8. Ωραία λοιπόν, ας κόψουμε όλα τα δάση μας για να εχουμε φθηνή ενέργεια, (που δεν θα εχουμε, αλλά τέλος πάντων, ας πούμε,) και από οξυγόνο βρε Φωστήρα τι θα κανουμε; Θα αναπνέουμε ανεμογεννήτριες;
      Ουστ, να μου χαθείς, πουλημένα τομάρια όλοι σας. Τα δικά σου παιδιά τι θα αναπνεύσουν; Αλλά ξέχασα, εσεις όλοι έχετε λεφτά με ουρά τώρα πια, όποτε θα ξεκουμπιστείτε για άλλη γη αλλά μέρη. Αν όμως σας αφήσουμε να φύγε ταξί, αφήνοντας πίσω σας κατεστραμμένη γη, ε τότε τι να πω. Μας αξίζει όλο αυτό που σχεδιάζεται για μας, τα παιδιά και τα εγγόνια μας.

    9. ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ….ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΥΣΤΙΚΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΑΤΟΝ ΓΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ….ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΟΙ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΜΑΛΑΚΑ !!!!!ΒΛΕΠΕΙ ΜΠΙΖΝΕΣ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ….ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΡΕΤΑΛΙ….ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΑΛΠΗ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΘΑ ΤΟΝ #ΒΟΛΕΨΕΙ# Ο ΚΟΥΛΗΣ ΜΕ ΤΙΣ #ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ# ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΥΙΟ

    10. Αντε πισω στον Καρατζαφυρερ ΗΛΙΘΙΕ ΠΑΝΥΒΛΑΚΑ! Ψαξε για καμμια λαικη αγορα να πουλας αυριο τα βιβλια σου δηθεν ελληνα ! Μπασταρδο λαμογιο!

    11. Αν ο ραγιάς σοβαρευτεί και σκεφτεί λογικά με το λίγο μυαλό πού του έχει απομείνει θα τους δώσει τον πούλο!!!!! Αλλιώς είναι άξιος τής μοίρας του.Αυτοι όλοι πρέπει να λογοδοτήσουν και να πληρώσουν για τεράστιες ευθύνες έναντι του έθνους και του ελληνικού λαού.Εχουν αποδειχθεί πως είναι εντελώς άχρηστοι ανίκανοι και επικίνδυνοι. Το θέμα είναι ο Έλληνας ψηφοφόρος τι θα πράξει.Ιδωμεν!!!!!!! Κοντός ψαλμός αλληλούια.

    12. Το σκουπίδι αυτό είναι ότι πιο γλοιώδες γεννήθηκε στην πολιτική. Αρες μάρες κουκουνάρες. Κατ΄αυτόν τον παρλαπίπα καλά έκανε ο Στάσης που έσωσε την ΔΕΗ κλέβοντας τους Ελληνες πολίτες οδηγώντας τους σε πλήρη απελπισία (που ακούστηκε ο λογαριασμός της ΔΕΗ να είναι μεγαλύτερος από τον μισθό και την σύνταξη;) και τις Ελληνικές βιομηχανίες ΞΑΦΝΙΚΑ να είναι μη ανταγωγιστικές και να ετοιμάζονται για κλείσιμο. Ρε άθλια υποκείμενα, κουνείστε το κεφάλι σας γιατί σίγουρα δεν κουδουνίζει καθόλου, γιατί απλούστατα δεν έχει τίποτα μέσα. ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    13. Ζήτω, ο Άδωνις βρήκε το αεικίνητο, πρώτος αυτός από όλους τους ανθρώπους που έζησαν έως τώρα. Δυστυχώς, είναι υπουργός ανάπτυξης και λέει τέτοιες μπανταλομάρες Τόσο κόβει του Μητσοτάκη, τέτοιους βάζει ως υπουργούς επενδύσεων. Ώστε λοιπόν, η ηλεκτρική ενέργεια των ΑΠΕ δεν επιβαρύνεται με κανένα στοιχείο κόστους ; Απορώ γιατί τότε ο κάθε Έλληνας έχει ανάγκη τους παρόχους, ο καθένας με μηδενικό κόστος θα μπορούσε να παράγει το ηλεκτρικό ρεύμα που του χρειάζεται. Κάτι δηλαδή σαν τα άγρια χόρτα που μαζεύουμε στο βουνό, με την προϋπόθεση πως θα τα φάμε ωμά, αλάδιαστα, ανάλατα και άπλυτα. ΥΓ. Οι επικοινωνιακές αθλιότητες γράφουν στην ούγια: «Άδωνις».

    14. Α) Δεν θέλουμε το ρεύμα τζάμπα γιατί δεν είμαστε τζαμπατζήδες σαν εσένα και τους όμοιους σου, λογικές τιμές θέλουμε στην ενέργεια χωρίς τις απατεωνιές των κολλητών – κουμπάρων – πεθερών σας.
      Β) Θέλουμε να ξαναγίνουν τα δάση μας όπως ήταν πρίν καούν (τα κάψετε).
      Γ) Άδωνη – Σπύρο… βγάλε το καρό σακάκι, είσαι που είσαι σαλτιμπάγκος αρχίζεις να μεταλλάσσεσαι και σε γύφτο.

    15. Σαν εσένα γελοίο υποκείμενο, θέλουμε εκλογές για να φύγετε. @υστ

    16. Η απόφαση της Ε.Ε. να στραφεί στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας άνοιξε νέα επιχειρηματικά μονοπάτια και για τη Μαφία. Μέχρι και η Κόζα Νόστρα και η Ντραγκέτα φρόντισαν να εισχωρήσουν στην «καθαρή» ενέργεια, λόγω των τεράστιων κρατικών επιδοτήσεων και του χαλαρού πλαισίου κανόνων.
      H ENEL, ο ενεργειακός γίγαντας της Ιταλίας και ένας από τους πιο ισχυρούς παίκτες της Ευρώπης, δεν είχε μια πορεία απροβλημάτιστη. Τον Σεπτέμβριο του 2013 οι ιταλικές εισαγγελικές Αρχές προχώρησαν σε κατάσχεση της μονάδας επαναεριοποίησης υγροποιημένου φυσικού αερίου στο Πόρτο Εμπέντοκλε στη Σικελία. Ο λόγος ήταν ότι υπήρχαν υποψίες πως η εταιρία που πραγματοποιούσε έργα κατασκευής υφάλου για την προστασία του τερματικού ελεγχόταν από τους μαφιόζους.«Η ανανεώσιμη ενέργεια είναι μια μπίζνα που μπορεί να μας ζήσει», ειπώθηκε σε απομαγνητοφωνημένη συνομιλία μεταξύ δύο αφεντικών της Μαφίας της Σικελίας το 2013, σύμφωνα με την «Washington Post». Εκείνη τη χρονιά το 1/3 από τα συνολικά 30 αιολικά πάρκα που είχαν κατασκευαστεί στη Σικελία κατασχέθηκαν από τις ιταλικές Αρχές επειδή αποκαλύφθηκε ότι συνδέονταν με τη Μαφία. Πάνω από 2 δισ. «βρόμικα» δολάρια που θα ξεπλένονταν μέσω πράσινης ενέργειας πάγωσαν.
      Ο Στασσης τον οποίο επαινεί ο Άδωνις από το 2016 και μέχρι να αποφασίσει να έρθει στην Ελλάδα ήταν διευθύνων σύμβουλος στο παράρτημα της ιταλικής ENEL στη Ρουμανία.
      ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΠΕΛΕΞΕ Η ΕΓΧΩΡΙΑ GREEK MAFIA KAI COZA NOSTRA!!

    Comments are closed.