ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΙΑ: ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ, ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ… ΟΡΚΙΖΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ! ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΠΟΙΟΥΣ; ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ… ΤΙ ΑΚΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ;

    Κοινοποίηση:
    5755884

    Τι κι αν ήταν θύμα του παρακρατικού μηχανισμού του Μεγάρου Μαξίμου και αποστρατεύτηκε λίγο μετά την αποκάλυψη ότι οι επικοινωνίες του είχαν γίνει σουρωτήρι από την ΕΥΠ, ο Χαράλαμπος Λαλούσης δέχτηκε να αναλάβει χρέη υπηρεσιακού υπουργού Προστασίας του Πολίτη.

    Ο πρώην αρχηγός ΓΕΣ και νυν υπηρεσιακός υπουργός ήταν ανάμεσα στα πρόσωπα που ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ, Χρήστος Ράμμος, παρέδωσε στους πολιτικούς αρχηγούς, με τον Αλέξη Τσίπρα να αποκαλύπτει τα ονόματα από το βήμα της Βουλής.

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν απάντησε ποτέ γιατί ο κ. Λαλούσης θεωρήθηκε εθνικός κίνδυνος, ενώ ούτε ο ίδιος ο υπηρεσιακός υπουργός ζήτησε ποτέ εξηγήσεις. Αντιθέτως, ευθυγραμμίστηκε με τη σιωπή του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνου Φλώρου, ο οποίος επιβραβεύτηκε με ανανέωση της θητείας του.

    Απ΄ ό,τι φαίνεται, ήρθε και η σειρά της επιβράβευσης του κ. Λαλούση…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. Διώξανε τον Βαλάση, που ακόμη είναι τούρμπο γυμνασμένος, για το κωλοπαιχνίδι και μείνανε στο στρατό οι παχύδερμοι πατσοκοιλιάδες.

    2. Εσείς που λέτε ότι δεν θα πολεμήσετε για την ΕΛΛΑΔΑ, Ιερή Γη των προγόνων μας, δώστε πίσω την ελληνική ιθαγένεια καί έξω από την χώρα!! ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!!!
      Είστε πολλοί που καλοπερνάται στον στρατό.

    3. Έλληνας στρατιωτικός σημαίνει μπουχεσας ευθυνοφοβος που τρώει παντόφλα στο σπίτι και ξεσπά σε νεοσύλλεκτους. Τουρκος στρατιωτικός σημαινει πατριώτης και μαχητής. Καμια ελπίδα δεν έχουμε απο τοτε που το στράτευμα γέμισε ακροδεξια μπιμπικια. Αυτό δεν είναι στράτευμα, η μούρη του Μανταλου ειναι.

      1. Απόλυτο δίκιο έχεις.Η καταστροφή της Ελλάδος είναι οι ακροδεξιοί φασίστες στρατιωτικοί.Ανεπάγγελτοι που καλοπληρώνονται…

    4. Κατάρα και ανάθεμα σε οσους ξαναψηφισουν τον αφορισμενο Μητσοτακη.

    5. Κατάντια, καραβανάδες στη θέση υπουργών. Άλλους δεν βρήκες να διορίσεις ρε κούλη σοφέ;

    6. ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΚΑΥ ΣΥ ΞΕΦΤΙΛΗΣΜΕNΕ

    7. Προτιμώ να μη πολεμήσω όταν έρθει η ώρα γιατί αυτό που μας αξίζει είναι μια νέα οθωμανική αυτοκρατορία και 2000 χρόνια κάτω από την εθνικά υπερήφανη Τουρκία

      1. με τον ερντοκλαν ειναι ατιμασμενη, οχι περηφανη

    8. ΤΙ ΓΕΛΟΙΟ ΓΙΟΥΒΑΡΛΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ???

    9. Υπάλληλοι γραφείων και ακαπνοι δουλοπρεπείς και οσφυοκαμπτες.

    10. ραγιάδες υποτελείς ξευτιλισμένοι για μια αργομισθία

    11. Ο αδερφός μίας κοπέλας που xάθηκε στα Τέμπη σε συνέντευξη του είπε κάτι πολύ ορθό.Ηταν στρατεύσιμος στις Ειδικές Δυνάμεις και δηλώνει πως δεν πρόκειται ουδέ ποτέ να πολεμήσει για το μπουρδέλο αυτό.Το ίδιο δηλώνω εγώ που ήμουν σε σxολεία Ειδικών Δυνάμεων κοινώς σε ακόμα πιο υψηλό επίπεδο.Θα σε αφήσουμε στο έλεος του Θεού παρτάκια Έλληνα.Δεν θα πολεμήσουμε ποτέ και δεν θα σε προστατέψουμε όταν έρθει η ώρα που να είσαι σίγουρος πως είναι κοντά.Δεν θα θυσιαστούμε για προδότες αξιωματικούς για πολίτες κομματόσκυλα για γονατιστούς συνδικαλιστές πολιτικών κομμάτων για γλύφτες κτλ.Θα αφήσουμε τους 300 της Βουλής να σε σώσουν εσένα και τα παιδιά σου.Κοντός ψαλμός αλληλούια και η ώρα που θα βρεθείς μόνος σου έρxεται.

      1. EΣΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΣΟΥ ΔΕ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΕ ΘΑ ΠΟΛΕΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ.ΑΛΛΑ ΑΠ ΟΤΙ ΛΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ

      2. Στα τέτοια μας ρε, κανείς δεν πρόκειται εξάλλου να πολεμήσει για τη χώρα, είναι ξοφλημενη, απλώς εσύ έχασες πολύτιμο χρόνο σε αυτές τις στρατιωτικές σχολές του πρωκτού.

      3. Εγώ που ξέρω γράμματα θα βρω λεφτά κι’ εκτός Ελλάδας και δεν με νοιάζει η Ελλάδα των βολεμένων. Εσύ να δω τι θα κάνεις σαν αμόρφωτος καραβανίσκος που είσαι. Ίσως να καταντήσεις στην αστυνομία με μόρια από ειδικές δυνάμεις, άλλωστε γι’ αυτό πάτε εκεί και τρέχετε στα χωράφια με το ντουφέκι στην πλάτη σαν χαμάληδες μισθοφόροι.

    12. Είναι από αυτούς που έχουν ματώσει τη στολή σαν τον ΥΕΘΑ και τον άλλον που θα κάψει τους Τούρκους; Λίγο δίαιτα γιατί δεν θα τους πηγαίνει η ποδιά και θα κόβουνε σεντόνι σαν τον mr σουβλάκια.

    Comments are closed.