ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ!!! ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ – ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ ΔΙΝΕΙ… ΗΓΕΜΟΝΙΚΟ 34% ΣΤΗ ΝΔ!!!!

    Κοινοποίηση:
    dimoskopisi-eurokinissi

    Μια μηνιαία δημοσκόπηση της εταιρείας Marc -συγκεκριμένα το πρώτο της μέρος- παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1 και σε αυτή η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 34%(!) και 12 μονάδες διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ. Κι όλα αυτά σε αντίθεση με άλλες πρόσφατες δημοσκοπήσεις που έδειχναν τη ΝΔ κάτω του 30%, όπως αυτή της metron analysis που αναφέρει στο σημερινό εξώφυλλο του το ΜΑΚΕΛΕΙΟ. Δείτε το:

    exofillo15-11

    Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε το διάστημα 8-13 Νοεμβρίου, σε 1.508 νοικοκυριά και συμπεριλήφθηκαν μάλιστα 500 ψηφοφόροι του ΚΙΝΑΛ.

    Με βάση τα ευρήματα της έρευνας, αυτό που ανησυχεί πιο πολύ τους ερωτηθέντες είναι η πανδημία με ποσοστό 77,6%, ενώ ακολουθεί η ακρίβεια με ποσοστό 60,7%.

    Το 58,1% των πολιτών λέει ότι τα μέτρα της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της πανδημίας -με τα rapid test στους ανεμβολίαστους- είναι σε θετική κατεύθυνση. Αντιθέτως, το 40,5% έχει αντίθετη άποψη.

    Επιπλέον, πάνω από τους μισούς και συγκεκριμένα το 56,5% των ερωτηθέντων, εκτιμά ότι η κυβέρνηση άργησε να πάρει τα μέτρα.

    Στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ προηγείται με διαφορά 12,5 μονάδων του ΣΥΡΙΖΑ, συγκεντρώνοντας ποσοστό 34%, έναντι 21,5% του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

    Τρίτο κόμμα εμφανίζεται το ΚΙΝΑΛ, με το ποσοστό του να ενισχύεται στο 8,2%.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Η Ν.Δ στην καλύτερη των περιπτώσεων να έχει 20 τοις εκατό αυτή την στιγμή.

    2. μητσοτακη να ξερεις,και 100% να παρεις,γαμιεσαι!!!

    3. καπου στο 18 ειναι και πεφτει…πληροφορια απο μεσα

    4. Αφήστε τις δημοσκοπήσεις και λοιπές απάτες. Εξαιτίας των φασιστικων μέτρων Μητσοτάκη που ζητάει πιστοποιητικά για να μπορεί κάποιος άνθρωπος να ζήσει φυσιολογικά, έχει πάτωσει ο τζίρος των καταστημάτων και έρχονται χιλιάδες απωλησεις και μεγάλη οργή στον κόσμο. Όσο επιμένουν, μη καταναλώνει ο κόσμος τίποτα από πουθενά, μονο τα βασικά. Ούτε ευρώ πουθενά.

    5. Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΜΑΪΜΟΥ ΤΗΛΕΠΩΛΗΤΗ ΒΟΤΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥ ΝΟΥΔΟΥΛΑ…ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟ 4 ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 3….ΣΤΕΦΑΝΕ ΓΕΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

    6. ΣΤΕΦΑΝΕ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΟΝΤΡΑΡΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΛΟΑΤΚΙ ΘΑ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ

    7. Η πελατεία της Μαρκ είναι στάνταρ άνω των 70 ετών.. Κανείς δε δίνει σημασία στα ευρήματα της

    8. Χίο τι λένε αυτοι🤣😂😅😂🤣😂
      Μόνο στα όνειρα τέτοια ποσοστά😴
      Και μετά ξυπνησανε 🥒Ωχ.. 😲

    9. Στέφανε, πως το κόβεις όταν αναλάβεις; Θα μας μπολιάσεις κι εσύ ή θα μας αφήσεις ελευθευρους να ξαναφτιάξουμε την Ελλάδα, Ελλήνων, Χριστιανών;

    10. Απατεώνες,η νουδούλα θα πατώσει,εκτός και αν κάνουν νοθεία.

    Comments are closed.