ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ! Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΜΕ ΤΑ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΧΡΕΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ – Ο “ΣΚΑΣΜΕΝΟΣ” ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΘΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΑΡΑΓΕ ΓΙΑ ΤΟ “ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Γ@ΜΙ@ΣΑΙ;” – ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ: ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΗ; ΠΩΣ ΤΑ ΠΛΕΝΕΙ ΤΑ ΚΑΡΟΤΑ ΣΤΗ ΣΑΛΑΤΑ;

    Κοινοποίηση:
    mitsotakis_-_xatzinikolaou_synenteuxi

    Ρεπορτάζ: Εφημερίδα Μακελειό

    Δεν χρειάζεται να έχει κανείς μαντικές ικανότητες για να “προβλέψει” το πώς θα είναι η συνέντευξη την οποία πρόκειται να πάρει, όπως ανακοίνωσε, ο Νικολάκης Χατζηνικολάου από τον Μητσοτάκη στην εκπομπή του “Ενώπιον Ενωπίω” αύριο το βράδυ στον Ant1 του Κυριακού…

    Και δεν χρειάζεται να προβλέψει κανείς πόσο …σκληρός και …άτεγκτος θα είναι ο Χατζηνίκος με τον Κούλη όχι μόνο διότι υπάρχει το παρελθόν του αλλά διότι και το παρόν του. Μια πολλή καλή πρόγευση του πόσο …αδέσμευτος και …αυστηρός θα είναι -όπως …πάντα εξάλλου!- έδωσε ο χρεοκοπημένος εκδότης και παρηκμασμένος παρουσιαστής ειδήσεων κατά τη διάρκεια της χθεσινής ραδιοφωνικής εκπομπή τους στον Real.

    Με τα σάλια να τρέχουν και από το στούντιο στο Μαρούσι να φθάνουν και να πλημμυρίζουν -περισσότερο κι από τη δυνατή βροχή αυτών των ημερών- το πρωθυπουργικό διαμέρισμα στο Κολωνάκι και το γραφείο στο Μέγαρο Μαξίμου, αυτό που βρήκε να πει για να γλείψει όσο δεν πάει άλλο ήταν ότι είναι …απαράδεκτες οι αποδοκιμασίες των πολιτών κατά του Μητσοτάκη, όπως κλιμακώνονται το τελευταίο διάστημα, με το θρυλικό πια σύνθημα “Μητσοτάκη γ@μιέσαι!”. Και αντί ο Χατζηνίκος να αναρωτηθεί τι είναι αυτό ου κάνει τον αγανακτισμένο κόσμο να ξεσπά και να διακόπτει ακόμη και τις ζωντανές τηλεοπτικές συνδέσεις για να ξεσπάσει, τι είπε με …οργή; «Αυτή είναι η πολιτική μας παιδεία; Να φωνάζετε γαμιέται ο πολιτικος αντίπαλος; Εχει γίνει κεντρικό σύνθημα στα σοσιαλ, στους δρόμους, πίσω από τα τηλεοπτικά συνεργεία. Είναι χυδαίο. Ελικρινά νιώθω πάρα πολύ μεγάλη στεναχώρια, όπως εξελίσσεται η πολιτική πραγματικότητα στην χώρα μας. Και νομίζω ότι μαζί μου χιλιάδες άνθρωποι, για να μην πω εκατομμύρια συμπολίτες μου στην Ελλάδα νιώθουν την ίδια στενοχώρια, την ίδια απογοήτευση που αντί να αναβαθμίζεται η ελληνική δημοκρατία, έχουμε φτάσει σε αυτό το πολύ πολύ χαμηλό επίπεδο…».

    Μια πληροφορία που δεν έχει πάντως διασταυρωθεί ακόμη, λέει ότι μπαίνοντας χθες το πρωί στα γραφεία του ραδιοφώνου του ο Χατζηνικολάου είχε και τον εξής χαρακτηριστικό διάλογο με έναν από τους συνεργάτες του:

    -Ρε συ Νίκο τι έχεις;

    -Ασε με, είμαι να σκάσω είμαι, με έχει πιάσει και το στομάχι μου…

    -Για τους 21.500 νεκρούς και τους διασωληνωμένους εκτός ΜΕΘ εεε;

    -Οχι ρε συ, για το “Μητσοτακη γαμιεσαι”, μα είναι δυνατόν; Θα τα χώσω άγρια σήμερα στους αλήτες που βρίζουν τον πρωθυπουργό μας…

    Ε, λοιπόν, ύστερα από αυτά ραδιοφωνικά διαπιστευτήρια που -για άλλη μια φορά- έδωσε στον Κούλη, όπως κάνει εξάλλου με τους εκάστοτε πρωθυπουργούς και ισχυρούς της εξουσίας ως κολαούζος τους, ο Νικολάκης ετοιμάζεται να διαπρέψει και τηλεοπτικά αύριο το βράδυ.

    Καθώς μάλιστα αυτή θα είναι η πρώτη συνέντευξη του Κούλη για τη νέα χρονιά, με τη χώρα και την κοινωνία να οδηγούνται ολοταχώς στον γκρεμό, οι ερωτήσεις θα είναι πάρα πολύ σκληρές. Να είστε σίγουροι ότι αυτή τη φορά δεν θα τον ρωτήσει ούτε ποιο είναι το αγαπημένο του χόμπι, ούτε εάν του λείπουν τα ντολμαδάκια της μακαρίτισας της μάνας του της Μαρίκας. Αυτό το στρίμωγμα του το είχε κάνει στην πρώτη συνέντευξη που του είχε πάρει μετά τις εκλογές του 2019 και την αναρρίχησή του στην πρωθυπουργία. Εκτός κι αν σχεδιάζει να του ζητήσει με την ευκαιρία αυτή τη συνταγή, που το είχε ξεχάσει τότε.

    Σε κάθε περίπτωση τώρα, οι πληροφορίες λένε ότι σχεδιάζει να τον στριμώξει ακόμη πιο πολύ. Για παράδειγμα μια ερώτηση που θα δυσκολευτεί ο Κούλης να απαντήσει είναι η εξής: “Πώς στεγνώνετε τα μαρούλια πριν τα κόψετε σαλάτα;…” . Επίσης, κάποιοι λένε ότι ο Νικολάκης άρχισε να ξενυχτάει από χτες πάνω στο διαδίκτυο και ειδικότερα στο τουίτερ για να πάρει ιδέες για σκληρές ερωτήσεις, αλλά βλέποντας το κράξιμο που τρώει κι ο ίδιος -κι έχει γίνει μέσα σε λίγες ώρες … “πρωταθλητής” το όνομά του από τα μπινελίκια- βούτηξε στον κουβά της κατάθλιψης. Κι άρχισε να μπλοκάρει μαζικά τους ακολούθους του -παλιά του τέχνη αυτή- και να βρίζει “σκουλήκια, αλήτες, ποιοι είστε εσείς που θα κρίνετε εμένα; Γ@μιέστε!”. Ε, το να το λέει αυτό Χατζηνικολάου αυτό, είναι αλλιώς. Έχει μια …παιδεία το άτομο. ¨Όπως έχει και ένα επίπεδο που το δείχνει κάθε φορά που αντιδρά με ύβρεις και χυδαίους χαρακτηρισμούς για όποιον “τολμήσει” και θίξει τις πομπές του στις αναρτήσεις του…

    Βέβαια το γλείψιμο προς την κάθε εξουσία ήταν ανέκαθεν χαρακτηριστικό του Νικολάκη. Από τα νιάτα του όταν ήταν ηγετικό στέλεχος της ΟΝΝΕΔ και με τη βοήθεια του μπαμπά του, βουλευτή της ΝΔ και υπουργού του γέρο Μητσοτάκη Παν. Χατζηνικολάου, βοηθήθηκε προκλητικά για να γίνει “αστέρας” της δημοσιογραφίας. Ε, μεσολάβησε τα δύο τελευταία χρόνια και η “λίστα Πέτσα που …βοήθησε κι αυτή με μπόλικο χρήμα όπως και τους άλλους μεγαλοδημοσιογράφους. Τώρα, τι σημασία έχει ότι ο εκδοτικός όμιλος του Νικολάκη είναι χρεοκοπημένος; Αλίμονο εάν ένας τέτοιος δημοσιογράφος με παιδεία, επηρεαζόταν στην κριτική του προς τον Κούλη από τέτοια ποταπά θέματα.  Για την ιστορία ο όμιλος Real Group έχει βεβαιωμένες ληξιπρόθεσμες οφειλές 9,5 εκατ. ευρώ προς το Δημόσιο και τα Ταμεία.

    xatzinikolaou-kathimerini-2

    ΥΓ: Κι αλήθεια, εκείνη η βεντέτα και η ανταλλαγή απειλών με τον Αλαφούζο, μετά το φοβερό σκίτσο του Ηλία Μακρή στην Καθημερινή για τον Νικολάκη γλείφτη -που ενόψει της αυριανής συνέντευξης γίνεται πάλι επίκαιρο-, τι απέγινε; Κι αυτή ήταν θέμα …παιδείας και ξεχάστηκε;

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    65 Σχόλια

    1. Παρακαλώ στη συνέντευξη να φοράνε και οι 2 μάσκα καθότι μόνο εμείς οι μετανάστες μπορούμε να συνωστιζίμαστε στο σύνταγμα και να μην υπάρχει γύρω μας ο κοροιδοιός! Το έχουν πει και οι ακαταδίωκτοι του κούλη. Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες, το στάνφορντ ετοιμάζεται να διώξει τον γίγαντα Ιωαννίδη για να προσλάβει …παγώνη, …..βασιλακόπουλο και …εξαδάκτυλο! Θα απευθυνθώ στο χάρβαρντ και για τον άλλον που εξετάζει τα …λύματα και …κάνει προβλέψεις αλλά φοβάμαι μην τον στείλουν να καθαρίσει καμιά τουαλέτα άμα τους πω για …λύματα!

    2. Μμμμμ μηπως να τον ρωτησει αν τριζει η οπισθεν στο …. αμαξι του γιατι και στο δικο του τριζει τι να σημαινει αραγε…
      Βρε ουστ βρωμοπουστες και οι δυο.
      Α και οσο αφορα το 100ρικο μολις μου ερθει τιποτα στην εφορια κατι λιγα λεφτα που εχω φευγουν απο Ελλαδα παλιομαλακες

    3. Τελικά στο Καζακστάν βγηκε ο Τοκαγιεφ και είπε ότι τις αναταραχές τις έκαναν Αμερικανοί-Εβραιοι-Τουρκοι
      Άρα δεν ήταν κατά των Τουρκικών κρατών όπως έλεγαν.
      Πιάστηκε λένε κι ένας συνεργάτης του Μπάιντεν ως υποκινητής

    4. Για τη ληστεψη της συνταξης, αρα και σταδιακη εξοντωση, των παπουδων και των γιαγιαδων που ζουν με 400€ μεσω του απαραδεκτου προστιμου των 100€ θα γινει λογος ή γαργαρα;
      – Άαα …ξεχασα εχουν τη δωρεαν παροχη εμβολιου ως επιβολή …αχμ γκχμμμ επιλογη ηθελα να πω.
      – Δηλαδη δεν ειναι ελευθεροι οι ανθρωποι να επιλέξουν μια ιατρικη πραξη στο …σωμα τους;
      – Γκχχμχχχ …Σωπα τωρα μη τα ρωτας αυτα…
      – Μα με τις αμβλώσεις…
      – Τι ειπαμε…
      Για να γελασουμε και να κλαψουμε… ΝΤΡΟΠΗ!

      1. Από πού να αρχίσεις και από πού να τελειώσεις …έχουν αφήσει κάποιον που να μην έχουν ληστέψει ,όχι πες μου αν έχουν αφήσει έστω έναν .

    5. Καί μετά σου λένε τα λαμόγια μαζί τα φάγαμε.
      Έγινε ένα πάρτι καταλήστευσης από διεφθαρμένους πολιτικούς, μεγαλοδημοσιογράφους, εργολάβους του δημοσίου, μεγαλοεπιχειρηματίες, πού τόν ελληνικό λαό δεν τον άφηναν ούτε απέξω να περάσει, καί στο τέλος τού ζήτησαν νά πληρώσει καί τόν λογαριασμό (μνημόνια).
      Νομοθετούν και τό ακαταδίωκτο σέ τραπεζίτες, βουλευτές, γιατρούς, για νά καλύπτουν τόν κ@λο τους νομικά από τις απάτες και ο λαός στην πείνα καί δακτυλοδεικτούμενος από τά λαμόγια σαν υπεύθυνος για την οικονομική κατάρρευση.
      Παρεμπιπτόντως το ακαταδιωκτο δεν ισχύει σε καμία άλλη χώρα. Νά τόν ρωτήσει αν θά τόν πάρει μαζί του στο ελικόπτερο όταν θά τούς κυνηγάει ο λαός να τούς κρεμάσει.

    6. Καταραμένοι ΦΟΥΣΤΗΔΕΣ μακάρι να ψοφίσετε μαρτυρικά μαζί με όλο σας το σκυλολόι.

    7. Η σκληρή ερώτηση είναι η Μαρίκα έβαζε άνηθο στα ντολμαδάκια

    8. ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ

      Μετά τις θηριωδίες των Ναζί που διαπράχθηκαν κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, οι δίκες εγκλημάτων πολέμου διεξήχθησαν στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας, εκτός από την καταδίκη των ενόχων γι’ αυτές τις θηριωδίες, οδήγησαν και στην καθιέρωση ενός συνόλου αρχών, του Κώδικα της Νυρεμβέργης.

      Αυτές οι αρχές σήμαιναν ότι κανένας δεν ήταν υπεράνω του νόμου, ανεξάρτητα από τον πλούτο ή την ισχύ του, ακόμη κι αν είναι αρχηγός κράτους. Το γεγονός ότι οι νόμοι μιας χώρας, μπορούν να επιτρέπουν σε κάποιον να δρα εγκληματικά, αυτό δεν τον απαλλάσσει απ’ το να λογοδοτήσει ση δικαιοσύνη σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο.

      Ειδικότερα, τα ιατρικά πειράματα που διεξήγαγαν οι ναζί γιατροί οδήγησαν στη θέσπιση αυστηρών κανόνων και ηθικών αρχών σχετικά με τα μελλοντικά επιστημονικά πειράματα σε ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένου της υποχρέωσης της απαραίτητης ενημερωμένης συναίνεσης και της ελευθερίας από εξαναγκασμό ή απειλή οποιουδήποτε συμμετέχει σε πειραματικά φάρμακα.

      Όλοι γνωρίζουν ότι ένας ασθενής πριν υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, επιβάλλεται νομικά και ηθικά η υποχρέωση να ενημερώνεται πλήρως για τυχόν σημαντικούς πιθανούς κινδύνους, όπως μόλυνση, αιμορραγία, βλάβες ή θάνατο. Και, σε συνέχεια αυτής της ενημέρωσης, εάν συναινεί, υπογράφει ένα «έντυπο συγκατάθεσης». Και όπως όλοι γνωρίζουμε, κάθε φορά που παίρνουμε συνταγογραφούμενα φάρμακα, ενημερωνόμαστε για τους πιθανούς κινδύνους τους από το ένθετο της συσκευασίας τους ή συνήθως και από μια συζήτηση με τον φαρμακοποιό.

      Τα εμβόλια –που είναι φάρμακα– δεν θα έπρεπε να εξαιρούνται απ’ αυτή τη νομική και ηθική υποχρέωση. Αλλά, ωστόσο, εξαιρούνται παρανόμως. Ένα άτομο που πρόκειται να κάνει ένα εμβόλιο, σπανιότατα ενημερώνεται ότι υπάρχουν κίνδυνοι θρόμβων αίματος, αιμορραγίας, εγκεφαλικής θρόμβωσης, μυοκαρδίτιδας και θανάτου. Ωστόσο αυτοί οι κίνδυνοι υπάρχουν.

    9. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΠΙΖΩΝΤΩΝ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ
      Η δικηγόρος Rose, για να υπογραμμίσει δραματικά τη σχέση της Νυρεμβέργης με τις φρικτές παρενέργειες και τους θανάτους που διαπιστώνονται σήμερα σε σχέση με το παγκόσμιο πειραματικό πρόγραμμα ‘εμβολιασμών’ με mRNA, περιέλαβε στην προσφυγή μια Δήλωση από μια ομάδα επιζώντων του Ολοκαυτώματος, που βίωσαν από πρώτο χέρι και τα δύο πειράματα, των τότε των Ναζί και σήμερα του «εμβολίου. Ένα απόσπασμα από τη μοναδική τους δήλωση:

      «Εμείς, οι επιζώντες από τις φρικαλεότητες που διαπράχθηκαν κατά της ανθρωπότητας κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, αισθανόμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσουμε τη συνείδησή μας… Ένα ακόμη ολοκαύτωμα μεγαλύτερου μεγέθους λαμβάνει χώρα μπροστά στα μάτια μας. Σας καλούμε να σταματήσετε αμέσως αυτό το ασεβές ιατρικό πείραμα στην ανθρωπότητα. Είναι ένα ιατρικό πείραμα στο οποίο πρέπει να εφαρμοστεί ο Κώδικας της Νυρεμβέργης».

      (Σημείο 34α της προσφυγής) [ https://docdro.id/WUjv6iw ]
      Δήλωση της επιζώσας του Ολοκαυτώματος Vera Sharav)
      «Το σημαντικό μάθημα του Ολοκαυτώματος είναι ότι κάθε φορά που οι γιατροί ενώνουν τις δυνάμεις τους με την κυβέρνηση και παρεκκλίνουν από την προσωπική, επαγγελματική, κλινική τους δέσμευση να μην κάνουν κακό στο άτομο, η ιατρική μπορεί να μετατραπεί από ένα θεραπευτικό, ανθρωπιστικό επάγγελμα σε ένα δολοφονικό εργαλείο… στο Ολοκαύτωμα διαφέρει από όλες τις άλλες μαζικές γενοκτονίες κατά το ότι είναι ο κεντρικός ρόλος που διαδραματίζει το ιατρικό κατεστημένο, ολόκληρο το ιατρικό κατεστημένο. Κάθε βήμα της δολοφονικής διαδικασίας επικυρώθηκε από το ακαδημαϊκό, επαγγελματικό ιατρικό κατεστημένο».

    10. Ο/Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ (ICC): 6-12- 2021 λέει:

      ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ
      «Ο Κώδικας της Νυρεμβέργης επιβάλλει στους γιατρούς και τους κατασκευαστές φαρμάκων να τηρούν ορισμένες απαραβίαστες ηθικές και νομικές αρχές. Συνεπώς, οποιοσδήποτε γιατρός ή ερευνητής παραβιάζει κάποια από τις 10 αρχές του Κώδικα της Νυρεμβέργης θα αντιμετωπίζει ποινικές ευθύνες».

      (Σημείο 40 της προσφυγής) [ https://docdro.id/WUjv6iw ]

      «Πρώτη αρχή του Κώδικα της Νυρεμβέργης είναι η υποχρέωση της ενημερωμένης συγκατάθεσης του ατόμου που θα λάβει θεραπεία ή θα πάρει μέρος σε ένα πείραμα. Το άτομο αυτό πρέπει να ασκεί την ελευθερία της επιλογής του, χωρίς παρέμβαση, είτε μέσω βίας, δόλου, απάτης, απειλής, παρακίνησης ή οποιουδήποτε άλλου είδους δέσμευσης ή εξαναγκασμού».

    11. Τι ακριβώς περιμένετε???
      Θα κάνει στημένες ερωτήσεις στον φίλο του.
      Στα ποσοστά διαφθοράς και στην ελεύθερη δημοσιογραφία έχουμε σκορ υποσαχάρειας Αφρικής.
      Μην ξεχνάτε όμως ότι:
      “Δείξε μου τον αρχηγό που έβγαλες, να σου πω ποιος είσαι”.

    12. Η ΠΙΟ ΣΩΣΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ:
      ”Είσαι κρυφοαριστερός; Ο κόσμος σε ψήφισε για δεξιά πατριωτική κυβέρνηση. Γιατί η κυβέρνησή σου, τα άτομα που επέλεξες, η ΠΤΔ κ οι υπόλοιποι σου είναι αριστεροί”;

    13. ..πως είστε Γκαίης?
      😂

    14. η πιο σκληρη ερωτηση, αγαπημενε μου πρωθυποργο, με το χερι στη καρδια πες μου,
      ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΕΙΣΑΙ;!
      χαχαχαχα.
      Υ.Γ. η ερωτηση ειπωθηκε στη προηγουμενη conférence de presse! χοχοχοχοχο. τι σκατα ευρωπαοι ειμαστε.

    15. Ναι ρε δανειομπουγαδιαρη σκατοπληρωτη τσατσε δεν εχω Παιδεια…για αυτο βροντοφωναζω..νικολακι νικολακι εισαι γλυκα με το κοκκινο στρινγκακι!!! Πληρωστε ρε αλητες πρωτα τα χρεη σας ρε λομογια κι αφηστε τη dolce-vita για κανενα καθαρο και αμεπμτο Ανθρωπο..αντε να χαθειτε..κω@@τρυπιδοπουλοι κι οι δυο σας !!!

    16. με τα εκατομυρια που εδωσε στας μητροπολεις θα μπορουσε να του παρει συνεντευξη ο ιγνατιος στην εκπομπη αρχονταρικι

    17. “Μητσοτάκη γ@μιέσαι!”
      – Η πιο σκληρή ερώτηση του Ντιγκιντάγκα Χατζηνικολάου θα ‘ναι: ” Κύριε Πρωθυπουργέ, είστε τελικά τέκνο του Τέρρυ Χρυσού και της Ντόρας Μπακογιάννη”;

    18. ΡΕ ΧΑΝΤΖΗΛΑΛΑΚΙ ΡΩΤΑ ΤΩΝ ΚΟΥΛΑΡΟ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΕΒΑ…………..

    19. Σίγουρα θα τον ανακρίνει και πολύ σκληρά για την ακύρωση του east-med μετά και την επίσηση ανακοίνωση total και exon mobil για την ακύρωση των ερευνών στο Λυβικό Πέλαγος…..Νά’ναι καλά το μεγάλο μυαλό της Ελληνικής πολιτικής ,ο Αντωνάκης ο Ασαμάρωτος και ο Μπένυ Χίλ της Θεσσαλονίκης. Προδότες ,πουσταράδες νδούληδες και μπατσόκια . Ακόμα μια φορά έπεσε μέσα σε όλα τότε η Χρυσή Αυγή και ο Ηλίας Κασιδιάρης που φώναζε ενάντια στον Nord stream στο μπουρδέλο της βουλής από το 2012. προδότες, ρουφιάνοι και πεοθυλαστές του ερντογάν…..

      1. Οι τύποι φίλε είναι άσχετοι τους δουλεύουν οι Άγγλοι Εβραίοι τραπεζίτες που γλείφουν το χέρι της Βασίλισσας ….και οι ποιο Ασχετοι γνωρίζαν στην Αγγλία ότι η εξόρυξη στην άμμο είναι ποιο φθηνή από ότι στην θάλασσα και ότι οι αγωγοί είναι πιο εύκολο και φθηνό να τοποθετηθούν στην άμμο της Βόρειας Αφρικής παρά μέσα στις θάλασσες του Αιγαίου και της Ανδριατικης κλπ …το ήξεραν από πριν αλλά τους έβαλαν τρικλοποδιά για να πέσουν στην παγίδα.

    20. Εμετικό πισοκοκαλοι κ οι 2..σιχαμενα έρπετα..θα ρθει η ώρα σας σύντομα..αλα Καντάφι..δημοσια!!!

    21. Ο άνθρωπος ειναι τρελος. Τις προαλλες εβριζε τον Κασιδιαρη απο το τουιτερ χωρις να εχει απαντήσει τπτ ο άνθρωπος

    22. Σε λίγο ποιους θα γλείφει που δε θα υπάρχουν πολιτικοι;;
      Τις πολυεθνικές;;;;

    23. Ο ψευδοκόκκορας περουκάκιας Χατζηγλειφτολάου ,θα στριμώξει τον Κούλη μου σίγουρα. Φοβερή ερώτηση θα είναι π.χ. “Κυριε Πρωθυπουργέ της Μπανανοελλάδας, πόση μίζα θα ζητούσατε απο ενα φίλο Γερμανό επενδυτή για να του πουλήσετε την Ακρόπολη ? ” Αλλη ” Τι σας αρέσει πιό πολύ στη γυναίκα, πόδια,χειλη,ματια ή κατι αλλο ” ? αλλη “Γιατι ο Πανεριωτατος Τζερώνυμο δεν εκανε ιερο συλλαλητηριο για τους “γαμους” ανδρών με άνδρες και γυναικών με γυναίκες ?”

    24. ΜΠΟΡΕΙ..ΤΟ “ΝΙΚΟΛΑΚΙ” ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΗ ΣΚΛΗΡΑ..ΕΑΝ “ΤΟ ΠΑΕΙ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ”!! ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΟΝΤΑΣ ΕΞΙΣΟΥ ΣΚΛΗΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΑΠΟ ΤΟ “ΚΟΥΛΙ”..ΕΑΝ “ΤΙΝΑΖΕΙ ΤΗΝ ΣΥΚΙΑ”!! ΟΠΟΤΕ..1-2=Χ! ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ..ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟ “ΚΟΥΛΙ” ΜΕ ΤΟ “ΝΙΚΟΛΑΚΙ”..ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΗΝ κ.ΕΛΕΝΑ ΚΑΤΡΙΤΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΡΕΒΑ ΓΚΡΑΜΠΟΒΣΚΙ!!!

    25. Συναγωνισμός για το ποιος από τους δύο είναι μεγαλύτερος Μ@Λ@Κ@Σ και ψεύτης.

    26. “Ἐμβολιασμένοι, μπορεῖτε νά σωθεῖτε ! Ακολουθείστε αυτές τις συμβουλές. Λάβετε ὑπ᾿ὅψιν, ὅτι οἱ ἐμβολιασμένοι ἄνθρωποι διασπέρνουν τήν ἀκίδα πρωτεΐνης,γύρω τους”

    27. Παράνομος κι αν είναι ο δεσμός μας εμείς τον μπλέξαμε με μίζες και εμπολια…&@!@τρυπιδ@κιδες!

    28. 10 εκατομμύρια σε χρέη. Γι αυτό κάνει τσιμπουκι@ σε κάθε κυβέρνηση.

      Πως κοιμάται το βράδυ με τόσα χρέη..
      Αποτυχημένος σε όλα.

    29. Και οι δύο είναι πάρε τον έναν και χτύπα τον άλλον

    30. Περαν των ύβρεων (κακως αλλα δικαιολογημένες) το άκρον αωτον της ειρωνίας του ΧατζηΝικολαου.
      Καταλύθηκε μας λεει η Δημοκρατια , απο τους πολιτες που βρίζουν και οχι απο τον Μητσοτακη!!!!!!!!!
      Μυαλα σούπα!!! Αν δεν τοχεις καταλαβει Νικόλαε, στο ιδιο καζάνι βράζουμε. Αν περιμενεις να επιβιώσεις με τη Νεα Ταξη μη φας, εχουμε γλάρο. Εσενα περιμένουνε νομιζεις!!

    31. Tην τελευταία φορά ρώτησε για τα ντολμαδάκια . Πως τον πετσόκοψες έτσι ρε μ@λ@κα.

    32. Κουλη εμενα με 9.500.000 χρεη θα μου ειχαν παρει τα βρακια και θα με ειχαν χωσει και μεσα. Εδω τι παιζει ρε μεγαλε πρωθυπουργε????

    33. Πραγματικά …χιεστ@@@ε τώρα..!!
      Πω πω….τώρα να μην χάσουμε τους γίγαντες.!!

      Συγνώμη έχουμε αλλα να κάνουμε..!!
      Δημοσιογραφία είναι όταν λες αλήθειες και ας ενοχλούν…
      Δημοσιοποιείς δηλαδή όταν μαθαίνεις κάτι κλπ.
      Αλλιώς κάνεις Δημόσιες σχέσεις.!

    34. Τό Διά Ταύτα είναι : Δέν παίρνεις διαφήμιση ή Χορηγία εάν δέν γλείφεις. Το γλύψιμο , όπως καί τό βρυσιμο έχουν διαβαθμίσεις . Σκληρά, ήπια, καμουφλαρισμενα μέ υπαινιγμούς, με προειδοποιητικες βολές ( τό βρυσιμο ), ….καί προχωράς ανάλογα μέ τίς αντιδράσεις τών θιγομενων. Τόσο απλά. Μαγκιές δέν έχουν τύχη !

    35. Ουτε ζελε δε θα μπορει να βαλει ο Κουλης απο το πολυ γλυψιμο

    36. Ο Μητσοτάκης θέλει να είναι ο Σουλτάνος της Ελλάδας. Βάλτε όλους τους αντιπάλους στη φυλακή.

    37. Ο εμετός της δημοσιογραφίας…

    38. 1η “σκληρη” ερωτηση στο αφεντικο: ποιο ειναι το αγαπημενο σας χρωμα.
      2η “σκληρη” ερωτηση στο αφεντικο:ποιο ειναι το αγαπημενο σας φαγητο.
      Και 3η και σκληροτερη,τοσο πολυ σκληρη που νομιζεις οτι ο χατζηνικολαου ειναι θανασιμος εχθρος του μητσοτακη: κυριε πρωθυπουργε πως αντεχεται τοση επιτυχια στην ζωη σας;;;;;;🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

      1. Πως;
        Που την ειδε την επιτυχία ο λαλάκης;
        Ολη μέρα τον βρίζουν με το μαμιέσαι

    39. Να τον ρωτήσει γιατί δεν πήγε να γιορτάσει στο σύνταγμα με τον πακιστανό συμπολίτη του που τον καλούσε από το τηλέφωνο! Στέφανε, βάλε το βίντεο με τους εκατοντάδες συνωστισμένους συμπολίτες του, την μουσική τους να παίζει και αυτόν που έκανε ότι του μιλάει! Και μετά βάλε τον μητσοτάκη να μιλάει για τα μέτρα στις εκκλησίες, τις αποστάσεις στα τραπέζια! και την μη ύπαρξη μουσικής στην εστίαση γιατί θα μιλήσουν δυνατά και θα μεταφερθεί ο ιός!!!

    40. δανεικα προφανως χωρις καμια εγγυηση σαν τον Κωστοπουλο…φαλιμεντο μια απο τις πολλες επιχειρησεις του Νικου τα χρηματα καπουτ…
      τωρα ο τραπεζιτης για να δινει τετοια δανεια καποιο τηλεφωνακι πεφτει…
      Ο Σαμαρας ειχε κανει νομο να μην διωκονται οι τραπεζιτες για τα δανεια που εδωσαν χωρις εγγυησεις γιατι αμα ανοιγαν το στομα τους θα ειχαμε μεγαλες πολιτικες απωλειες…
      γιατι οταν παμε εμεις να παρουμε ενα δανειο υπογραφουμε σαν εγγυηση οτι εχουμε και δεν εχουμε και μας ζητανε και εναν αλλον εγγυητη να βαλει υπογραφη για να βουτηξουνε και εκεινου τη περιουσια αμα παει κατι στραβά;;;;
      Ο Νικος και οι υπολοιποι Νικοι πως βουτανε τα δανεια;;;;;;
      400 δισ χρεος δεν ηλθε απο τον ουρανο…

    41. Ο Δροσερούλης και κουρδιστός ο Χατζηλαλάκης ζηλεύει που λένε μόνο “Μητσοτάκη Γαμιέσαι” και σκέφτεται ότι αυτή η “ευχή” θα ήταν και για τα δικά του γούστα ότι καλύτερο. Οπότε “Νικολάκη Γαμιέσαι” για να μην παραπονιέσαι.

    42. Ενας πορδιπουργος που ομοιο σιχαμα δεν εχει γνωρισει ο τοπος και ενας κερατας κωλογλυφτης που παει οπως φυσαει ο ανεμος! Τα υπολοιπα σχολια ειναι περιττα!
      Ενας νεοδημοκρατης με ολο του το σοι.

    43. Δεν υπάρχει μεγαλύτερος γυμνοσάλιαγκας της δημοσιοκαφρίας έχω να δω εκπομπή του δεκαετίες τώρα μου φέρνει αναγούλα και πρόωρη εξπερμάτωση

    44. TON ΘYMAMAI ΓΛYΦTH TOY SHMITH…..
      μια ζωη καθεστωτικος……
      μια ζωη με οποιον ητανε στην εξουσια…..
      φυσικα γιατι παντα επαιρνε τα μπονους……ολα για το χρημα……..
      γελοιος

    45. …..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ!!!…ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ Ο ΓΑΠ!!….ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!

    46. ποιά είναι τα επόμενα βήματα της ατζέντας των τυράννων των ελίτ

    47. Kανονικά έπρεπε να είχε απέναντι τον Χίο κι οχι αυτον τον γλοιώδη σκατόφλωρο

    48. Τέλειο το κείμενο.. Μπράβο σε όποιον το έγραψε. Εγώ ήδη φαντάζομαι την πλημμύρα από τα σάλια.

    49. Η σκληρότερη ερώτηση θα είναι “πόσες μάσκες φοράει όταν γ@@@@ε”!

    50. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΕ-ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ Γ@ΜΙΕΣΤΕ

      1. Και Τσίπρα και ΧΛΙΔΑΛ και ΚΚΕ και Γιάνη γάμι@στ€….aaaa! Και ´συ Μπελόπουλε g@m1esai

    51. Θυμάστε νά στριμωξε ποτέ πολιτικό Αρχηγό ή Πρωθυπουργό ; Εκανε ένα ερώτημα στόν Τσίπρα – Πρωθυπουργό και τον άφησε νά μιλάει μόνος του , χωρίς νά τόν διακόπτει γιά στρίμωγμα , ενώ ο ίδιος ήταν απασχολημένος μέ τόTablet του καί σκυμμένο τό κεφάλι, αδιαφορώντας Τί αραδιαζε ανενόχλητος ο Αλεξης ! Έψαχνε δήθεν γιά ερωτήσεις θεατών πού ξέφευγαν μέ σκληρές ερωτήσεις όχι γιά μετάδοση !

    52. Τα δοχεία απαγορεύεται να έχουν άποψη.
      Εκτελούν εντολές.

      1. Αγαπημένα μου δοχεία. Δείτε λίγο αυτή την εξαιρετική είδηση.
        “Κίνα: Χρηματική αμοιβή σε όσους καταδίδουν παραβάτες των μέτρων κατά του Covid”

    Comments are closed.