ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΙΛΟΤΕ! ΤΑ ΕΒΓΑΛΕ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ Ο ΜΟΙΡΑΡΧΟΣ: ΤΟΥΣ ΕΦΤΥΣΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ Π.Α!

    Κοινοποίηση:
    87069807_195657215120955_5822683624134148096_n

    Σε ιδιαίτερα προβληματικό επίπεδο έχει αφεθεί από την κυβέρνηση η κατάσταση στις μάχιμες Μοίρες της ΠΑ και ιδιαίτερα στις Μοίρες που είναι επιφορτισμένες με την άμυνα της χώρας, την 331 και 332 Μοίρες στην 114ΠΜ της Τανάγρας.

    Περιέργως την στιγμή που η τουρκική επιθετικότητα και οι κινήσεις της Αγκυρας, δείχνουν ότι είναι θέμα χρόνου να προκληθεί «θερμό» επεισόδιο, από την πλευρά της κυβέρνησης συνεχίζεται η πολιτική των Μνημονίων, δηλαδή της μηδενικής επένδυσης στην εθνική άμυνας, γεγονός που έχει πλέον παρενέργειες.

    Μετά τον διοικητή της 115 ΠΜ τον περασμένο Νοέμβριο ο οποίος είχε δηλώσει ότι «Έφτασε φτάσει να ασχολείται περισσότερο με το μεταναστευτικό παρά με τις αεροπορικές επιχειρήσεις», τώρα παραιτήθηκε και ο Μοίραρχος της 332 Μοίρας με ένα αιτιολογικό σαφές: «Είμαι αεροπόρος και δεν μπορώ να πετώ (σ.σ.: λόγω των ελάχιστων κονδυλίων για καύσιμα που έχουν μειώσει σε 2-3 ώρες πτήσης κατά μέσο όρο αντί 14-18 των ωρών πτήσης μ.ο. των πιλότων μαχητικών, ενώ στην Τανάγρα έγραφαν ακόμα και 28-30 ώρες), άρα φεύγω».

    Η 332 Μοίρα και 331 Μοίρα έχουν χάσει μεγάλο αριθμό έμπειρων πιλότων, καθώς τόσο οι χαμηλές αποδοχές όσο και η διαρκής ενασχόληση με το μεταναστευτικό σε συνδυασμό με την χαμηλή πτητική δραστηριότητα έχουν οδηγήσει τους πιλότους να αναζητούν δουλειά στον ιδιωτικό τομέα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΙΤΕΊΤΑΙ.
      ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΏΝΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΆΔΕΣ, ΠΑΡΑΙΤΉΘΗΚΕ;;;
      Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ; ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ.
      ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΩ ΤΗΝ ΠΙΚΡΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΠΟΡΟΥ,
      ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΑΓΚΑΣ.

    2. Καλά έκανε και καλά κάνει ο κάθε πιλότος που φεύγει…δεν είναι δυνατόν να ρισκάρει την ζωή του γιατί δεν ενδιαφέρει το ελληνικό κράτος ….ποιος από εσάς θα άφηνε το παιδί του να ρισκάρει την ζωή του; μην ξεχνάτε τι είχε γίνει με τον συγχωρεμένο τον Ηλιακη επί κυβέρνησης ΝΔ …τα είχε καλύψει η Ντόρα και κανένας μάγκας Ελληνας δεν έβγαλε κιχ , ισα ισα τους ξαναψηφισαν …

    3. Αντε με το καλο να προσληφθει κι αυτος στην Turkish Airlines !!! Πληρωνουν καλα.

    4. ετσι ειναι .,.,.,οι γνησιοι ΕΛΛΗΝΕΣ φτυνουν τα καλοπληρωμενα τομαρια της πλατεια συνταγματος και αυτοι νομιζουν οτι ψιχαλιζει .,..,
      τι περισσοτερο μπορει να προσφερει στην ΠΑΤΡΙΔΑ ενα πολιτικο σκουπιδι του 10χιλιαρου ,απο ενα πιλοτο των 1500 ευρω ,.,.?
      ΤΙΠΟΤΑ .,.,.

    5. Καλα εκανες παλικαρι μου,οι προδοτες δεν παιζονται με τιποτα.Ο Θεος μαζι σου.

    6. Ρε μάγκες πιλότοι. Κρατάω με νύχια και δόντια ένα παλιό ταξί πού και θέλει αντικατάσταση χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα. Γιατί εδώ και χρόνια λόγω κρίσης η πόλη είναι χωριό. Δεν σκέφτομαι ούτε κατά διάνοια να τα εγκαταλείψω.. Γιατί αγαπάω τον τόπο μου και δεν τον εγκαταλείπω. Και ας υποφέρω.

      1. Ρε μητσο συγκρίνεις το ταξί σου με το μαχητικό που θα ρισκάρει ο άλλος την ζωή του για να αναχαιτίσει τους σκατο Τούρκους. Οι παραιτήσεις εχουν και σημειολογικο χαρακτήρα. Ξυπνάτε. Θέλετε και τα λέτε η όντως μας ψεκαζουν;

    7. …..ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΕΤΑΜΕ ΜΕ ΠΑΪΠΕΡ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΓΟΝΙΠΕΤΕΙΣ ΟΠΙΣΘΟΒΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ!!

    8. Αυτό επιδιώκουν να αποδυναμώσουν την ΠΑ ως ότου να μας παραδώσουν ποιό εύκολα στον Ερντογάν.Αμαχητί.Ξυπνήστε ραγιάδες,θα έρθει η στιγμή που θα ξυπνήσετε κάποιο πρωί και όλη η χώρα θα είναι Τουρκοκρατούμενη.

    9. Δεν πρόκειται να ιδρώσει κανενός αυτί από την κυβέρνηση γιατί αυτός είναι ο στόχος τους. Να διαλύσουν το τελευταίο καλλίτερο σώμα του στρατού.

    Comments are closed.