ΓΑΙΤΑΝΑΚΙ ΕΥΘΥΝΩΝ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΑΙΟΙ ΚΑΙ ΔΕΗ-ΔΕΔΔΗΕ- ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ. ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ – ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ; ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΕΙ Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ; ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ; ΝΑ ΤΗΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΕΛΚΥΘΡΟ

    Κοινοποίηση:
    5246632

    Ένα απίστευτο γαϊτανάκι πλεγμένο με ευθύνες για την καταστροφή της χώρας και την παραμονή των Ελλήνων στους δρόμους, λόγω της διακοπής ρεύματος. Ακόμα 40.000 νοικοκυριά παραμένουν χωρίς ρεύμα και θέρμανση και ο ένας ανεύθυνος τα ρίχνει στον άλλον…

    Ο Πατούλης τα ρίχνει στην ΔΕΔΔΗΕ, εκδίδοντας μάλιστα ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως: “Είναι ώρα ο ΔΕΔΔΗΕ να αναλάβει τις ευθύνες του για τις διακοπές ρεύματος σε χιλιάδες νοικοκυριά. Ο ΔΕΔΔΗΕ είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την αποκατάσταση των βλαβών στο δίκτυο”.

    Είναι ανεπίτρεπτο, υπογραμμίζει ο κ. Πατούλης,  σε αυτές τις ακραίες καιρικές συνθήκες να μένουν περίπου 250.000 νοικοκυριά για τόσες πολλές ώρες, χωρίς ρεύμα. Εξίσου ανεπίτρεπτο, όπως υποστηρίζει, είναι κάποιοι να προσπαθούν να μεταθέσουν τις δικές τους ευθύνες.

    Μπορεί να είναι ακραία τα καιρικά φαινόμενα που εκδηλώθηκαν,  συνεχίζει ο κ. Πατούλης, αλλά ο κάθε φορέας οφείλει να αναλαμβάνει τις ευθύνες του και τώρα οφείλει να το κάνει και ο ΔΕΔΔΗΕ και να αποκαταστήσει άμεσα τα προβλήματα ηλεκτροδότησης στις χιλιάδες οικογένειες.

    «Αλήθεια τι έχει κάνει σε προληπτικό επίπεδο όλο το προηγούμενο διάστημα; Εμείς συνεχίζουμε και κάνουμε το καθήκον μας δίνοντας καθημερινά μάχη με το προσωπικό και τα μηχανήματα που διαθέτουμε,  για να κρατήσουμε τους δρόμους ευθύνης μας, ανοικτούς, ενώ συμβάλλουμε και στη διάνοιξη οδικών δικτύων εκτός αρμοδιότητας μας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

    Το επιχείρημα, σημειώνει ο κ. Πατούλης, που επικαλέστηκε ο ΔΕΔΔΗΕ πως δεν κατάφερε να αποκαταστήσει το ρεύμα σε κάποιους δήμους λόγω προβλημάτων προσβασιμότητας των δρόμων κατέρρευσε.

    «Αλλιώς πως εξηγεί πως σε Δήμους όπως το Μαρούσι, το Ψυχικό, η Νέα Ιωνία η Μεταμόρφωση και σε άλλους όπου οι δρόμοι ήταν και είναι ανοικτοί, δεκάδες οικογένειες εξακολουθούν να μην έχουν ρεύμα; Σ΄ αυτή τη δύσκολη συγκυρία, οφείλουμε όλοι να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και ο ΔΕΔΔΗΕ να συνεργάζεται στενά με τους Δήμους. Η Περιφέρεια Αττικής θα συνεχίσει να είναι έμπρακτα στο πλευρό των πολιτών και να συμβάλλει ουσιαστικά στην προστασία της ζωής τους αλλά και στη διευκόλυνση της καθημερινότητάς τους», καταλήγει ο κ. Πατούλης.

    Παράλληλα, η Περιφέρεια τονίζει ότι σε πλήρη επιχειρησιακή κινητοποίηση συνεχίζουν να βρίσκονται επί τρίτη συνεχόμενη μέρα τα συνεργεία Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής, τα οποία καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες και ρίχνοντας χιλιάδες τόνους αλατιού, κατάφεραν να κρατήσουν ανοικτούς τους δρόμους που είναι στην διοικητική ευθύνη της Περιφέρειας.

    Επίσης, διευκρινίζει ότι με εντολή του περιφερειάρχη Αττικής,  συνδράμει την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν και οι δήμοι, προκειμένου να διασφαλιστεί η προσβασιμότητα των δρόμων αλλά και η ασφάλεια των πολιτών.

    Σε συνεργασία με την ΕΜΑΚ και υπό το γενικότερο συντονισμό της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, υπογραμμίζει η Περιφέρεια, με οχήματα και 100 ειδικά μηχανήματα συνδράμει στην αποκατάσταση των προβλημάτων, σε περιπτώσεις όπου τα προβλήματα είναι μεγάλα, όπως στο Δήμο Διονύσου που έχει κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ενώ στο δήμο Διονύσου έχουν σταλεί από την Περιφέρεια 2 ειδικά μηχανήματα, ενώ επιτόπου μεταβαίνει αυτή την ώρα ο κ. Πατούλη προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση και τις ανάγκες που υπάρχουν.

    Ταυτόχρονα, σημειώνει πως ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην εξασφάλιση της προσβασιμότητας στα νοσηλευτικά ιδρύματα αλλά και σε περιπτώσεις παροχής βοήθειας σε πολίτες που κινδυνεύουν.

    Ο Καμίνης τα ρίχνει στην Περιφέρεια, στον Χαρδαλιά και ΣΙΑ
    Στην αντίπερα όχθη, ο Γιώργος Καμίνης ρίχνει τις ευθύνες για όλο αυτό το χάλι στην Περιφέρεια, στην Πολιτική Προστασία και τους συν αυτώ.
     “Ο “Βορέας” που έχει μείνει στα χαρτιά, τα καλώδια που δεν έχουν υπογειοποιηθεί, τα δέντρα που δεν κλαδεύτηκαν. Ένα κράτος που δεν μαθαίνει” λέει σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. ΔΕΔΔΗΕ οτι άχρηστο υπήρχε στην ΔΕΗ απεσπασθη στην ΔΕΔΔΗΕ εαν δεν διώξουν ολους τους κηφήνες που ειχαν διοριστεί τον προηγούμενο αιωνα , δουλειά δεν γίνεται , ολοι οι τεμπέληδες εχουν μείνει που η λούφα είναι η τέχνη τους , σαν τους καραβανάδες

    2. ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΧΙΟΝΙΣΕ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ Κ ΕΓΙΝΕ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ Κ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΜΕΡΕΣ !!! ΤΟ 5G ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΕ!!! ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ Κ ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΡΙΧΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ Κ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

    3. Ο ΔΕΔΔΗΕ ξερει πολυ καλα να περνει τον οβολο μας μεσω τν λογαριασμων ηλεκτρικου ρευματος.
      ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΟΠΩς ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΠΛΑΚΑ ( Ο στεφανος μανος το εκανε) η οπως γινεται σε ολη σχεδον την ΕΥΡΩΠΗ Γιατι δεν κανει (ο δεδδηε ) επενδυσεις?

    4. ΠΑΙΖΟΥΝ ΧΤΟΝΟΠΟΛΕΜΟ ΤΩΡΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ …

    5. 4οκοσμικες καταστασεις απο ανυπαρκτο κρατος με ανυπαρκτους πολιτες μονο με βδελυγματικους κατοικους. Οι αφρικανοι ειναι εκει που ειναι διοτι τωρα αναπτυσοντε, ««οι φωτοδοτες της υφηλιου»» πως εξηγουν την 4οκοσμικοτητα τους εν ετη 2021 στα βαλκανια της ευρωπης;;;;;

      1. Οι “φωτοδοτες” της υφηλιου’, δεν εχουν πλεον ρευμα να μεταδωσουν το φως…

    6. για ολα φταει η ταδε εταιρεια….ποιος ειναι ο αρμοδιος που ελεγχει το κοψιμο των δεντρων? αυτοι της Δεηοσαδ πως λεγονται συνεργαζονται με εξωτερικα συνεργεια. ποιος τους ελεγχει? και αντε τους εκοψες προστιμο, ποιος αραγε θα το πληρωσει παλι ο μλκς ο λαος.

    7. Που είσαι Παπαδόπουλε να δεις πως μας κατάντησαν τα τσογλανια..

    8. εισαγγελια; πλακα κανεις; αν υπηρχε και ιχνος δικαιοσυνης δεν θα περναγαμε ολα αυτα τουλαχιστον οχι ετσι..ειμαστε πιο διεφθαρμενοι και απο την Κολομβια..

    9. Εισαγγελείς θα μείνετε στην ιστορία έως τι μπορεί να με βοηθήσει κάποιος ? Δεν βρίσκω την λέξη . Τα παιδιά σας με τι πρόσωπο θα βγουν στην κοινωνία θα είστε η ντροπή των Ελλήνων

    10. Ο Στασσης ειναι ανικανος και πολυ χαμηλων τονων ανθρωπος. Και μεγαλο βυσμα. Τον ξερω απο το στρατο, οδηγος διοικητη…

    11. Πουλήσετε τα όλα κ μετά πουλήσετε τη Ακροπολη κ τη Βουλή.

      1. Αφού υπέγραψαν μόλις πριν 1 μήνα, Καρυάτιδες, Ηνίοχο των Δελφών και συγνώμη δεν θυμάμαι το τρίτο μνημείο(αν το θυμάται κανείς, ας απαντήσει, παρακαλώ)να φύγουν για 25+25 χρόνια στα μουσεία του εξωτερικού με δυνατότητα ανανέωσης της συγκεκριμένης σύμβασης,άλλα 50. Για τις Καρυάτιδες ήδη υπογείως, έχουν ξεκινήσει να τρώγονται Βρετανικό μουσείο(σιγά μην χάσουν την ευκαιρία να ολοκληρώσουν την κλεμμένη τους συλλογή)και μουσείο του Βερολίνου. Ενώ οι Γάλλοι, πάντα πονηροί να εκμεταλλεύοναι τις αντίστοιχες φαγομάρες Βρετανών και Γερμανών, θα πάρουν τον Ηνίοχο των Δελφών στον Λούβρο, δίπλα από το κατακλεμμένο άγαλμα της Απταίρου Νίκης(της Σαμοθράκης).

    12. TO ΔΙΑΡΚΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΕΥΘΥΝΩΝ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΛΟΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΟΥΝ. ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΟ ΜΠΑΛΛΑΚΙ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ. ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΔΗΜΟΣΙΟ….

    13. Ο χαβαλές που παριστάνει τον πρωθυπουργό που είναι; Ακόμα στο Nτα Kάπο στο κολωνάκι πίνει εσπρέσο; Από πλουσιόπαιδο που τα βρήκε όλα έτοιμα και αγορασμένα περιμένατε προκοπή ρε ελληναράδες; Για γέλια είστε.

    14. ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΧΥΔΑΙΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ, ΑΚΟΥ ΤΣΟΓΛΑΝΟΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΡΕΥΤΕΙ ΜΕ ΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΠΡΩΤΥΠΑ. ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΑΓΟΥΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ. ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΚΩΛΟ ΤΗΣ ΤΟΥΝΑΡΑΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ.

      1. ΙΣΧΝ βουλωστο μ@λ@κισμενο που έχεις για όλα αποψη

    Comments are closed.