«ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ». ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΕ Η 10ΧΡΟΝΗ ΜΑΡΚΕΛΛΑ – ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΑ! ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΛΛΑ . «ΠΕΡΙΠΛΑΝΙΟΤΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ» : ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΑΡΚΕΛΛΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    VERAMI-MARKELLA-SITE

    Βρέθηκε η 10χρονη Μαρκέλλα Βεράμη που αγνοείτο από το μεσημέρι της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη.

    markella

    Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, η Μαρκέλλα Βεράμη εντοπίστηκε σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην οδό Θ. Σοφούλη, στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ανήλικη πλησίασε διερχόμενη γυναίκα και εκείνη με τη σειρά της ειδοποίησε τις αρχές. Αυτή την ώρα μεταφέρεται στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης από περιπολικό της Αστυνομίας.

    Δείχνει να είναι καλά στην υγεία της η Μαρκέλλα, αλλά αρκετά ταλαιπωρημένη, όπως αναφέρουν οι πρώτες μαρτυρίες.

    Το χρονικό της εξαφάνισης της Μαρκέλλας

    Η 10χρονη μαθήτρια εξαφανίστηκε την Πέμπτη το μεσημέρι, καθώς επέστρεφε στο σπίτι της από το σχολείο, τα οποία μάλιστα έχουν μεταξύ τους μόλις 200 μέτρα απόσταση.

    Η μικρή Μαρκέλλα, επέστρεφε στο σπίτι της μαζί με έναν συμμαθητή της, όταν κάποια στιγμή άκουσε μια γυναίκα να τη φωνάζει. Σύμφωνα με τον συμμαθητή της, η 10χρονη φάνηκε να ήξερε τη γυναίκα που τη φώναξε, πήγε κοντά της και απομακρύνθηκε μαζί της κρατώντας την από το χέρι.

    Ο ίδιος, περιέγραψε στην αστυνομία τη γυναίκα που είδε, λέγοντας πως είναι περίπου 30-35 χρονών, σχετικά λεπτό σωματότυπο, μαύρο κολάν σορτς, μαύρη μπλούζα και κόκκινα μαλλιά, για τα οποία η Αστυνομία εξετάζει και το ενδεχόμενο να είναι περούκα.

    Τι είπε ο άνθρωπος που βρήκε τη μικρή Μαρκέλλα

    Ο Γιώργος Οικονόμου είναι ο άνθρωπος που βρήκε την μικρή μπροστά σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην οδό Θ. Σοφούλη, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

    «Το κοριτσάκι κρατούσε τη σχολική του τσάντα και καθώς ερχοταν προς τα εδώ παράπαιε… έδειχνε κουρασμένο…» είπε ο κ. Οικονόμου, λέγοντας ότι το γεγονός ότι το παιδί κρατούσε σχολική τσάντα, μέρα που τα σχολεία ήταν κλειστά, τον ώθησε να ρωτήσει το όνομά της. Μόλις κατάλαβε ότι ήταν το κορίτσι που αγνοείτο, ο κ. Οικονόμου, ζήτησε από μία φίλη του να μείνει με τη μικρή και ο ίδιος κάλεσε την αστυνομία.

    Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός πως η Μαρκέλλα ζήτησε από τον κ. Οικονόμου να μην ενημερώσει τις αρχές.

    Δείτε τι είπε ο κ. Οικονόμου στο thestival:

    «Την πήρε μια κοκκινομάλλα»

    Ήταν 13.30 το μεσημέρι της Πέμπτης (11.06.2020) όταν η 10χρονη Μαρκέλλα έφυγε από το 101 δημοτικό σχολείο Θεσσαλονίκης. Ξεκίνησε για το σπίτι της, στην οδό Καισαρείας, που απέχει 200 μέτρα από το σχολείο. Η Μαρκέλλα ήταν με έναν συμμαθητή της. Όπως δήλωσε το αγόρι στους αστυνομικούς, τη στιγμή που αποχαιρέτισε την Μαρκέλλα, είδε μια νεαρή γυναίκα να την πλησιάζει, να φωνάζει το όνομά της και να την τραβάει από το χέρι. Ο ανήλικος την ακολούθησε για λίγα μέτρα, όμως, μετά σταμάτησε γιατί φοβήθηκε μήπως γίνει αντιληπτός από την γυναίκα.

    Ο συμμαθητής της Μαρκέλλας έδωσε στην Αστυνομία πλήρη περιγραφή των χαρακτηριστικών της γυναίκας που είδε. Ανέφερε ότι το χρώμα των μαλλιών της ήταν κόκκινο, ήταν κοντή και είχε κάτι παράξενο στο πρόσωπό της. Η ηλικία της είναι περίπου στα 30. Την ίδια περιγραφή έδωσε και μία ακόμη ανήλικη.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Όσοι γονείς έχουν κοριτσάκια σε αυτήν την ηλικία να τα προσέχουν καλύτερα… Δεν αφήνουμε τα παιδιά μας των 10 ετών να ποζάρουν με βαμμένα νύχια και κάποιο αταίριαστο attitude για την ηλικία τους …. Κυκλοφορεί κακός κόσμος που αυτά τα ερμηνεύει ως πρόσκληση , αν όχι πρόκληση…

    2. Μόνο ”μακελειό” θα εμπιστευτούμε για το ρεπορτάζ

    3. μην πηραν κανα νεφρο…
      Ας ξυπνησει η α στυνομια επιτελους
      Τιποτε δεν εκανε στην περιπτωση

    4. Τώρα θα είναι πιο εύκολο να πιάστουν οι ένοχοι της απαγωγής…. Για να δούμε….

    Comments are closed.