ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΚΡΟΑΤΩΝ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ! ΜΕ ΚΑΔΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΑΝ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΝ ΣΥΡΜΟ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ- ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΝΕΙΣ;- “ΜΠΕΙΤΕ ΜΕΣΑ” ΦΩΝΑΖΑΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ

    Κοινοποίηση:
    epeisodia

    Τραγικές εικόνες σημειώθηκαν έξω απο το γήπεδο της ΑΕΚ όταν χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ επιτέθηκαν σε οπαδούς της ΑΕΚ και είχαν ως  αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 22χρονου.

    Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, οπαδοί της ΑΕΚ έτρεχαν να σωθούν απο το μένος των Κροατών, που είχαν έρθει αποφασισμένοι για επεισόδια. Μάλιστα, κάποιοι φώναζαν στον κόσμο να μπει μέσα στις καφετέριες της περιοχής για να μην κινδυνεύσουν.

    Το θέμα όμως είναι πιο σοβαρό αν αναλογιστεί κανείς ότι οι Κροάτες χούλιγκαν έφτασαν στη Νέα Φιλαδέλφεια με τον ηλεκτρικό, κρατώντας μάλιστα τα καδρόνια στα χέρια. Κανείς δεν τους είδε; Κανείς δεν θεώρησε λογικό να καλέσει την αστυνομία; Κι αν κλήθηκε η αστυνομία που ήταν κύριε Οικονόμου; Γιατί εμφανίστηκε μετά από ώρα;

    Διαβάστε επίσης:

    ΝΕΚΡΟΣ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΑ ΑΓΡΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΚΡΟΑΤΕΣ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ – ΤΟΝ ΚΑΡΦΩΣΑΝ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ – ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΡΟΑΤΕΣ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΡΟΠΑΛΑ ΔΙΕΣΧΙΣΑΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΤΗ ΜΙΣΗ ΑΘΗΝΑ – Η ΕΛ.ΑΣ. ΤΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΙΧΕ; ΥΠΟΛΟΓΟΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ! ΠΟΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ;

    ΕΛ.ΑΣ.: Η ανακοίνωση για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια (Εικόνες)

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    29 Σχόλια

    1. Αυτές είναι οι συνέπειες των ανοικτών συνόρων του Τσίμπλα και του Πολάκη. Τί είχατε ψηφίσει ρεεεεεεεεεε!!!!!

    2. Όσοι γράφουν περί Εθνικοκοινωνιστές είναι απλά καθυστερημένοι και άσχετοι. Προφανώς δεν έχουν διαβάσει κανένα βιβλίο στην ζωή τους, απλά τρώνε την εβραϊκή προπαγάνδα για τους δήθεν «ναζί».

    3. Άμα ήταν τίποτε εθνικιστές Έλληνες και κάνανε καμιά πορεία για την Ελλάδα και βρίζανε τον κούλη,θα τους είχαν σαπίσει στο ξύλο,εδώ μόνο που δεν τους κέρασαν λουκουμάκι

    4. Δεν ανησυχώ, διατάχτηκε διοικητική έρευνα, τραβήξτε το καζανάκι και ανοίξτε το στόμα σας να ρίξω το χαρτάκι.

    5. Θεοδωρικάκο γύρνα πίσω, σε κορόιδευα αλλά οι επόμενοι είναι πιο μπουρδέλο από σένα.
      Ασφάλεια παντού ασφάλεια για όλους(της εξουσίας μόνο).

    6. Πρέπει να αλλάξει η νομοθεσία για την οπλοφορία, άλλη λύση δεν βλέπω. Tα χιτλεράκια της κροατίας ήρθαν για δολοφονίες. Γυφτοβαλκάνιοι πεινάλες. Θυμίζω σ’ αυτό το σημείο ότι’ κάποιοι… στην Ελλάδα είναι οπαδοί του αγκυλωτού… σταυρού… και ψήφιζαν κόμματα… με τέτοιες ιδεολογίες… Οι αλήτες μπάτσοι -για τους οποίους ακούω ύμνους στο site σας, σχεδόν κάθε εβδομάδα- έκαναν σκόπιμα βαβά… Και όλα αυτά στο κέντρο της πρωτεύουσας! Οι βρωμόμπατσοι ξεκουράζονται, αν γίνει πλειστηριασμός αύριο το πρωί για α’ κατοικία σε κάποιον φτωχό συμπολίτη μας, τότε θα πάνε να ρίξουν ξύλο πάνοπλοι.

      1. Γαμμάδιον ονομάζεται και πάντα θα ψηφίζουμε κόμματα με Εθνικοκοινωνική ιδεολογία.

    7. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.

    8. κύκλοι του Μαξίμου διαρρέουν ότι οι ανθρωποφάγοι ξέφυγαν από τους πουαρώ της ανθΕΛΑΣ γιατί φορούσαν σβάστικες και φώναζαν σλάβα ουγκραίνα, οπότε τους πέρασαν για κουλικούς, του συστήματος ντε…

    9. Αυτήν την στιγμή συμβαίνει μία επιχείρηση συγκάλυψης και διαστρέβλωσης από τα ΜΜΕ και ειδικά αυτά που ανήκουν σε Σαββίδη (SDNA – OPEN) και Αλαφούζο (SKAI – Sport-FM).
      Προσπαθούν να αποκρύψουν το γεγονός ότι υπήρχαν μπράβοι του Αλαφούζου με διακριτικά του Παναθηναικού ως καθοδηγητές. Δεν αναφέρουν ότι οι Κροάτες είναι νεοναζι (όπως ο Αλαφούζος και οι μπράβοι του) αλλά θέλουν να περάσουν κιόλας στην κοινή γνώμη ότι η άνανδρη επίθεση σε γυναικόπαιδα ήταν προσυνεννοημένο ραντεβου θανάτου!

    10. Τι λες τώρα ρε….
      Ξεκίνησαν από τα ΒΟΡΕΙΑ της πρώην Γιουγκοσλαβιας.
      Διεσχισαν 550 χλμ. στο μπουρδελο τους και άλλα 700 στην Εθνική όδο…
      Πλήρωσαν διόδια.
      Έπεβαιναν σε κόμβοι αυτοκινήτων με ξένες πινακίδες.
      Τους είδαν τόσα αυτοκίνητα και ανέβασαν βίντεο με την πορεία που είχαν….
      Ήρθαν στην ΑΘΗΝΑ και χρησιμοποίησα το τρένο…
      Ήταν οπλισμένοι σαν αστακοί που έκανε κρα πως πάνε για επεισόδια…
      Διεσχισαν από τον σταθμό μέχρι την Ν.Φιλαδελφεια τον δρόμο αλλαλαζοντας σαν κανίβαλοι.
      Τώρα το μπαλάκι στον ΗΣΑΠ να ταυτοποίησει προσωπα και να επιβάλει πρόστιμα που δεν έκοψαν εισιτήριο.
      ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΟΥ ΡΕΕΕΈΕΕ.
      Υ.γ 1….ΤΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ;;;
      Υ.γ 2….ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΝΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΠΕΡΣΥ;;;
      Υ.γ 3….ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ….
      Υ.γ 4….ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΑ@ΙΕΣΑΙ…..

    11. Κροατες ναζι Ανθελληνες επειδη ξερουνε το δεσμο Ελληνων Σερβων! Η ΕΛΑΣ θα πρεπει να τους μαζεψει για απελαση και να μην επιτρεψει σε κανενα καθηκι απο αυτα να μπει στο γηπεδο! Εζησα δυο χρονια στη Κροατια στη διαρκεια του εμφυλιου, τους ταιζα στα ρημαγμενα ναυπηγεια τους και γευτηκα την ..αγαπη τους για τους Ελληνες! Βλαδιμηρε ιδου η επομενη επεμβαση σου !
      Φιλαθλοι της ΑΕΚ οσο “μπορειτε” αποψε Cool!
      Ενας γαβρος.

    12. Από κράτος που διοικείται από μαφιόζους, τί είδους προληψει περίμενε κανείς…κ μην ακούσω ότι τάχα μου δε γνωριζαν

    13. Η κούλα θέλει να πουλήσει τον ΗΛΠΑΠ – ή τον έχει πουλήσει ήδη; Μήπως και μπήξει ανεμόμυλους στις ράγες;

    14. Οι παππούδες τους ήταν Ναζί και σκότωναν σίγουρα και Έλληνες επειδή δεν ήταν κάτασπροι ξανθοί γαλανομάτηδες σαν κι αυτούς. Μακάρι να αποναζιστικοποιηθούν, αλλά δυστυχώς βλέπω τον Πούτιν να χάνει άσχημα. Να ξέρετε, ως Έλληνες μας έχουν ζώσει τα φίδια, όλοι οι πρώην συνεργάτες των γερμανοναζί και των ιταλοφασιστών είναι πλέον δυνατοί και έχουν μπει τουλάχιστον στο ΝΑΤΟ ΚΑΙ με την δική μας υπογραφή (βλέπε Αλβανία, Σκόπια, Βουλγαρία κλπ κλπ)

    15. Οργανωμενο εγκλημα απο κοινου μαζι με οπαδους του παθανηναικου. Ειναι ξεκαθαρο οτι ειχαν σκοπο να δολοφονησουν ανθρωπο

    16. ….σας μ@λακισμενα αμερικανοδουλάκια

    17. Δεν υπάρχει κράτος. Πάρτε το χαμπάρι επιτέλους. Κανένας δεν τους είδε στον ηλεκτρικό η το άφησαν επίτηδες να γίνει. Τους μισθούς τα προνόμια και τις διακοπές κοιτάνε αυτοί που μπήκαν στη βουλή εκτός ελάχιστων περιπτώσεων. Φάτε δημοκρατία και σκάστε.

    18. 1- ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 2-ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΩΝ ΚΡΟΑΤΩΝ(ενημερωση των αντιστοιχων αρχων στην Κροατια) -3–ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥΣ 4–ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΞΑΝΑ. ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!

    19. Το χε πει ο Χαρυ Κλυν είμαστε η μοναδική αφρικανική χώρα με λευκούς κατοίκους.

      1. Ποιους λευκούς;; Περίμενε σε 20 χρόνια να δεις……

    20. Ισλαμιστές είτε αποβιβάζονται στις ελληνικές ακτές είτε εισβάλλουν από Έβρο και Ροδόπη και σουλατσαρουν ανά δεκάδες στις πόλεις! Διακινητες οδηγούν στο αντίθετο ρεύμα στον πιο σύγχρονο αυτοκινητόδρομο της χώρας! Εκτελεστές μπαίνουν και βγαίνουν ανενόχλητοι! Μπουλούκια χούλιγκανς περνούν απαρατήρητοι τα σύνορα και σφάζουν όποιον βρουν στο διάβα τους! Εμπρηστες βάζουν φωτιές ανενόχλητοι μιας και γνωρίζουν ότι για το κράτος “δεν τρέχει τίποτα”! Ποτέ η χώρα δεν ήταν σε χειρότερη κατάσταση από αυτή που ζούμε επί γαλάζιας γελοιοτητας!!!

    21. Στέφανε κάποιοι τάχα παραξενεύονται πως άφησαν τους Κροάτες και φτάσανε Αθήνα! Εδώ το συνταγματικό τόξο αφήνει τζαχαντιστές να μπαίνουν στην χώρα και ανθρώπους που δεν ξέρουν τι όνομα έχουν και από ποια χώρα είναι. Συλλαμμβάνεται δράστης και η Αστυνομία λέει υπήκοος Πακιστάν ή Συρίας ή Αιγύπτου με 3-4 ονόματα! Το τάχα συνταγματικό κλεπτοκρατικό ανθελληνικό τόξο ασχολείται να αποκλείσει τον Ηλία που φωνάζει για λαθρομετανάστες, να μπολιάσει μέχρι και μωρά με τα εμβόλια του κοροιδοιού της μίζας και να κάψει τα δάση να βάλει ανεμογεννήτριες των τουρκόφιλων ολιγαρχών. Απλά τα πράγματα Στέφανε. Και κάποιοι κάνουν ότι πέφτουν από τα σύννεφα Στέφανε. Πέστα ρε Στέφανε γιατί μόνο εσύ τα λες και το φυλακισμένο Ελληνόπουλο.

    22. Τους παππούδες και τις γριές η ΕΛ.ΛΑ τους έψαχναν να τους βρουν μέσω λοκνταουν και τους εγραφαν

    Comments are closed.