ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ! ΒΡΩΜΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ – “ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ” (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    8f502a1202232019

    Τι επιδιώκουν ακριβώς οι Τούρκοι κατηγορώντας για βία και ποινικές πράξεις, Έλληνες συνοριοφύλακες, την ίδια ακριβώς στιγμή που οι επίσημες τουρκικές αρχές  «σπρώχνουν» εκατοντάδες  και χιλιάδες λαθρομετανάστες από τον Έβρο εντός Ελλάδος, θέλοντας να δημιουργήσουν  εσωτερικό θέμα στην πατρίδα μας;

    Προσπαθούν πάρα πολύ και με όλες τις μεθόδους οι νέο-οθωμανοί να προκαλέσουν ενδεχομένως «ανώμαλες καταστάσεις» εντός  Ελλάδος παρουσιάζοντας προκλητικά  μέλη της ελληνικής αστυνομίας ως εγκληματίες, κρίνοντας  βέβαια εξ ιδίων τα αλλότρια.

    Όλες στην κυριολεξία οι τουρκικές εφημερίδες  στην ηλεκτρονική τους  μορφή,ανέφεραν με συκοφαντικό και ψευδή τρόπο ότι «Πακιστανοί μετανάστες συνελήφθησαν από την αστυνομία στην Ελλάδα, αναφέροντας τα ονόματα  των Sufyan Mohammed (26) και Αλί Μπάρι (18), οι οποίοι φέρονται να εδάρησαν και στην συνέχεια να τους αφαιρέθηκαν τα χρήματά τους και τα τιμαλφή,  αναγκάζοντας τους να γυρίσουν στην Τουρκία με το σκάφος τους μέσω του ποταμού Έβρου».

    Συνεχίζοντας το παραλήρημα οι Τούρκοι δημοσιογράφοι αναφέρουν ότι «οι Πακιστανοί συνελήφθησαν στον Έβρο προερχόμενοι λαθραία από την Αδριανούπολη με βάρκα από καουτσούκ. Οι λαθρομετανάστες αυτοί έμειναν πεινασμένοι  και διψασμένοι για 2 ημέρες από την ελληνική αστυνομία, ενώ τους αφαιρέθηκαν χρήματά και τα τιμαλφή,  τους  γύρισαν πίσω στην Τουρκία με την βάρκα μέσω του ποταμού Έβρου. Εκεί οι λαθρομετανάστες έπεσαν πάνω στους «καλοκάγαθους» Τούρκους στρατιώτες της  54ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Πεζικού και μετά παραδόθηκαν  στο νοσοκομείο της  Αδριανούπολης.

    «Οι στρατιώτες από την πλευρά της Τουρκίας μας βοήθησαν πολύ. Ήμουν έτοιμος να  πάω στους συγγενείς μου στην Θεσσαλονίκη» φέρεται να δήλωσε ένας εκ των Πακιστανών μεταναστών».

    Για το σκηνικό  αυτό, οι Τούρκοι δημοσιοποίησαν και  φωτογραφίες των δύο λαθρομεταναστών με μώλωπες προσπαθώντας να εκθέσουν την ελληνική πλευρά, έχοντας ως απώτερο σκοπό να προκαλέσουν αναστάτωση εντός Ελλάδος στην Πακιστανική κοινότητα, καθώς και δυσπιστία και μίσος ανάμεσα στα μέλη της στα πλαίσια του τουρκικού υβριδικού πολέμου.

    Η Άγκυρα κινούμενη μακροπρόθεσμα υλοποιεί εδώ και χρόνια πρόγραμμα δημιουργίας σύγχρονων και πάνοπλων ενόπλων δυνάμεων, με κύριο στόχο την υλοποίηση του «εθνικού όρκου» και την αναβίωση της πάλαι  ποτέ οθωμανικής  αυτοκρατορίας .

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Μακαρι να γινοταν κατι τετοιο αλλα δεν …Στανταρ τους ξυλοφορτωσαν οι τουρκαλαδες και τους ειπαν με απλα λογακια οτι θα σας τραβηξουμε και μερικες φωτογραφιες και θα λετε οτι της φαγατε απο τους απιστους απεναντι…ουτε χαρτζιλικι δεν παιζει να τους εδωσαν, απλα τους ειπαν, η το κανετε η θα πατε να συναντησετε τις 70 ξεκωλι@σμενες παρθενες γρηγοροτερα….

    2. Η αστυνομική έκαναν το καθήκον τους. ΜΠΡΆΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΆ

    3. Αυτός ο ψηλός μπυροκοιλιάς, μοιάζει για πρόσφυγας; Άντε να χαθείτε δίποδα.

    4. Αυτός ο μπυροκοιλιάς ο ψηλός, μοιάζει για πρόσφυγας; Άντε να χαθείτε δίποδα.

    5. Στην προτελευταία φωτογραφία υπάρχει στη στολή του αστυνομικού η λέξη JANDARMA που στα τούρκικα σημαίνει χωροφυλακή. Πολύ πιθανόν έδειραν τους Πακιστανούς Τούρκοι χωροφύλακες και να το φορτώνουν στην Ελλάδα.

      1. Πιθανόν απ τους μογγολους Όλα να τα περιμένουμε!

    6. Μήπως τα δημιούργησαν μονοι τους τα τραύματα οι καημένοι οι μετανάστες για να μας πουν ρατσιστές, μη φιλόξενους ,δεν έχουμε καλό φαγητό, ζουν μέσα στις κατσαρίδες και τα ποντίκια κ.τ.λ. ,κ.τ.λ. Ας καθίσουν στο Πακιστάν να τρώνε αστακούς!!!!! Φυσικά τώρα θα γίνει μια σούπερ ανακύκλωση κατά των Ελλήνων από τα κανάλια του συστήματος.

    7. οποτε κρατηστε εσεις τα λαθροπακιστανα για να τα φροντισετε .,.,.,.,αι σιχτιρ ρε σαλταρισμενα μουεζινια

    8. Ούτε μια στο εκατομμύριο !!!
      Εδώ οι δικοί μας ακόμα και όταν ΠΡΕΠΕΙ να δείρουν, δεν ακουμπάνε τους λάθρο ούτε με λουλούδι !

      Τους πλήρωσαν να φάνε ξύλο, τους φωτογράφισαν και τους χρησιμοποιούν εναντίον μας.

      Να απελαθούν ΑΜΕΣΑ και οι εδώ συγγενείς τους, για να μην ξανασυμβεί αυτό !!!

    9. Παραμύθι Εγω λεω τους ξυλοφορτωσαν οι ακακοι Τούρκοι στρατιώτες που κατέχουν με 350.000 Τούρκους παράνομα τη Βόρεια Κύπρο Μόνο εμείς έχουμε αγνοούμενος Τι περίεργο άραγε??????

    10. Kαλα τους εκαναν τους ασιατοπερσες.

    Comments are closed.