“ΒΡΟΧΗ” ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ – ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΗΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ. (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    oplo

    Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Κυριακής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, καθώς έπεσαν πολλοί πυροβολισμοί.

    Οπως αναφέρει το thestival.gr, άγνωστος, περίπου στις 22:40 άνοιξε πυρ στην οδό Αντιγονιδών, στο κέντρο της συμπρωτεύουσας. Ο δράστης, άγνωστο προς το παρόν γιατί, άρχισε να πυροβολεί με αποτέλεσμα να τραυματίσει ένα άτομο. Στο σημείο έφτασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, με τον δράστη να έχει διαφύγει και να αναζητείται.

    Ωστόσο, το ίδιο έπραξε και το άτομο που έχει τραυματιστεί από τους πυροβολισμούς και η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να βρει και τους δύο. Ο χώρος του συμβάντος αποκλείστηκε για να ελεγχθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες ασφαλείας και στο σημείο της επίθεσης βρέθηκαν πέντε κάλυκες.

    the2 the3

    astynomikoi-kordela-dromos-thessaloniki_0

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. AYTOI ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΑΛΓΕΡΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΡΟΚΙΝΟΥΣ

    2. To 91 όταν άνοιξε τα σύνορα ο Σαμαράς επί Μητσοτάκη….η Θεσ/κη έγινε άσυλο αλβανών με βαρύ ποινικό μητρώο …κατέβαιναν οι μισοί με τα πόδια από τα βουνά και οι διακινητές-μαφία με μερσεντές και bmw …έζησα από κοντά τη τρομοκρατία τους!Ξαφνικά μετά τις 9 δεν κυκλοφορούσε Έλληνας γιατί έστηναν καραούλι και ξάφριζαν ό,τι είχες πάνω σου…στο ίδιο έργο θεατές μια ζωή η Ελλάδα μας που θαρρείς και έχει το μέλι…Κρίμα!!

    3. Πάει και η όμορφη Θεσσαλονίκη την κάνατε σαν τα μούτρα σας…..τη γεμίσατε με ζώα δίποδα από όλο τον κόσμο…..ντροπή σας βρωμιάρηδες……

    4. ΟΙ Ελληνες σκέφτηκαν ποτέ να οργανωθούν και να κάνουν -άτυπα- περιπολιες στις γειτονιές τους;
      Ας κάθονται άπραγοι στις καφετέριες περιμένοντας το χαμό τους.
      Αν πει κάποιος οτι είναι παράνομο αυτό, ας απαντήσουν κάνουμε τσάρκες στη γειτονιά για καθαρό αέρα

      1. Ναι και να σε πιάσουν και να φας διπλάσια από τους ξένους. Δες κτηνοτροφος

    5. Κυκλοφορούν όλα τα αλλοδαπά αποβράσματα και μαφιόζοι με όπλα από το 90 που μπούκαραν και στους Έλληνες απαγορεύεται και σουγιαδάκι να έχουν μαζί τους. ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΟΠΛΟΦΟΡΙΑ ΑΜΕΣΑ ΝΟΜΙΜΗ ΟΠΩΣ ΑΜΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΧΘΕΣ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 90 ΜΈΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

    6. Σε αλβανούς κ δήθεν ρωσσοποντιους η εγκληματικοτητα της Θεσσαλονίκης.

    Comments are closed.