ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ Ή ΠΑΤΑΝΕ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ; “ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ, ΑΣΦΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ”

    Κοινοποίηση:
    koronoios-farmako-20

    Στη Ρωσία φαίνεται ότι υπάρχει κινητικότητα σχετικά με το μεγάλο ζητούμενο των ημερών: Πότε θα υπάρξει φάρμακο για τον κορονοϊό και επίσης πόσο γρήγορα θα αποκτήσει ο πληθυσμός πρόσβαση.

    Όπως ανακοίνωσαν ρώσοι γιατροί, είναι κοντά σε φάρμακο βασισμένο στην ουσία μεφλοκίνη, που – όπως υποστηρίζουν – όχι μόνο θα αντιμετωπίσει την κορύφωση των περιστατικών αλλά θα ελέγξει τον ιό πολύ σύντομα.

    Σημειώνεται ότι η θεραπεία με βάση «την ανθελονοσιακή φαρμακευτική ουσία μεφλοκίνη» αναπτύχθηκε από το επιστημονικό κέντρο παραγωγής, Pharmprotection, το οποίο υπάγεται στον FMBA και αναφέρουν ότι όχι μόνο κάμπτουν τα συμπτώματα του ιού αλλά και ότι εμποδίζουν την αναπαραγωγή του.

    Το φάρμακο και η θεραπεία βασίζονται σε θεραπεία κατά της μαλάριας.

    Το θέμα είναι όμως πόσο αξιόπιστα είναι όλα αυτα, αφού σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα έγιναν όλες οι απαραίτητες μελέτες; Είναι σίγουρα τόσο ασφαλές για την δημόσια υγεία; Επιπλοκές; Δεν αναφέρεται τίποτα και καλά θα κάνουν οι πολίτες να είναι επιφυλακτικοί σε τέτοιες ανακοινώσεις.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Παππάτζες των Ρώσων μην πιστέυεται τίποτα!!!Το είμαι κοντά στο να φτιάξω εμβόλιο απο το έχω ήδη ΕΤΟΙΜΟ ΑΣΦΑΛΕΣ εμβόλιο απέχει έτη φωτός.Απλά η Ρωσία βγαίνει και τα λέει αυτά γιατί όποια χώρα βρεί πραγματικό εμβόλιο θα φανεί σαν σωτήρας και ηγέτιδα δύναμη του πλανήτη.Το θέμα είναι αν όχι τώρα μέχρι τον επόμενο χειμώνα να υπάρχει είτε απο την Αμερική Ρώσια Γερμανία Ιαπωνία (δεν μας νοιάζει απο ποιόν) αληθινό και ασφαλές εμβόλιο.Σιγούρα πάντως σε χώρες που έχουν σχεδόν συνεχεία καλοκαίρι όπως η Αυστραλία δεν έχουν σχεδόν καθόλου πρόβλημα με τον ιο γιατί δεν αντέχει την ζέστη.

      1. Δεν μιλανε για εμβολιο οι Ρωσοι μεγαλε. Διαβασε ξανα. Για φαρμακο που δουλευει λενε. Αν βοηθαει αξιζει να δωθει παγκοσμιως και αμεσα. Τα εχεις μπερδεψει, αλλο φαρμακο αλλο εμβολιο.

        1. Γιαυτό λέω ότι λένε Παππάτζες!!!Και το έχω σχεδόν έτοιμο φάρμακο σημαίνει ότι είμαι ένα βήμα πρίν το φτιάξω και σε μορφή εμβολίου!!!Τι νομίζεις ότι είναι τα εμβόλια???Φάρμακο είναι σε ενέσιμη μορφή!!!Και ΟΚ αν το έχουν να το ΔΩΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ στον κόσμο θέλουμε να μην ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ δεν θέλουμε!!!

    2. Μακαρι…
      Η λυση ομως ειναι το εμβολιο…για να να μην αρωσταινει ο κοσμος και ιδιαιτερα οι ευπαθεις ομαδες.

    3. Στο Κογκο?Νικο ειχες κανει στη Λεγεωνα?Quel age as tu/code στο πρωτο αρθρο περιμενω.

    4. Γιατι λοιπον δεν συνταγογραφουν στον κοσμο που εχει ηπια συμπτωματα φαρμακο Μεφλοκινης ωστε να τελειωνει το μαρτυριο εδω??? Γιατι μας εχουν φυλακισμενους στο σπιτι?? Τι περιμενουν δηλαδη?? Να χειροτερευει καποιος με την καραντινα σπιτι και να πηγαινει στο νοσοκομειο μετα για καταγραφη και θανατο?? Δεν το καταλαβαινω αυτο το καθιστε σπιτι με ηπια συμπτωματα και εαν χειρετεψετε ελατε στο νοσοκομειο. Ελεος δηλαδη μας σκοτωνουν μεσα στα σπιτια μας. Εχει δεν εχει παρενεργειες η Μεφλοκινη και το καθε φαρμακο που βοηθαει αυτη τη στιγμη δωστε αμεσα σε οσους εχουν συμπτωματα, εαν ειχα συμπτωμα θα προτιμουσα να επαιρνα αυτο το φαρμακο και ας πεθαινα παρα να μεινω σπιτι αβοηθητος. Δωστε τα φαρμακα που εστω λενε οι επιστημονες οτι βοηθουν στον απλο κοσμο με συμπτωματα τωρα. Μη μας κλειδωνετε σπιτι να πεθανουμε με ενα Ντεπον μονο.

    5. Ο βρυκολακας ετοιμαζει περικοπες μισθων σε μισθωτους-συνταξιουχους. Ξυπνατε ΖΩΑ. Αυτος δεν εβριζε τα επιδοματα του Τσιπροκιου; Τωρα πεταει ενα ξεροκοματο και σου λεει να σκασεις κι απο πανω. Απο τον ιο μπορει να γλιτωσουμε. Απο τον βρυκολακα και το σκυλολοϊ του ομως ΟΧΙ.

      1. Ναι. Ήταν κάτι κόκκινα χαπάκια για την ελονοσία που τα έπαιρναν σαν καραμέλες, ακόμη και προληπτικά. Δεν είχαν καμία παρενέργεια. Μετά τα εξαφάνισαν, άγνωστο γιατί.
        Σήμερα, “έγκριτοι” (=αστοιχείωτοι) δημοσιογράφοι δεν ξέρουν καν ότι “μαλάρια” είναι η ελονοσία. Ρίξτε μια ματιά επάνω στο κείμενο του άρθρου και θα καταλάβαιτε..

        1. Επειδή ανέφερες την ελονοσία, αγαπητέ Βασίλη, ας μας ενημερώσει ο Π.Ο.Υ. πόσοι νοσούν ετησίως και πόσοι πεθαίνουν. Μιλάμε για ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ !!!

    6. ΝΑΙ ΚΑΛΑ … Η ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΙΑ ΣΤΟΝ ΙΟ ΜΙΑΣ ΓΡΊΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΚ ΑΛΛΑ Η ΕΛΠΊΔΑ ΣΤΟ ΝΑ ΒΓΟΎΜΕ ΑΠΌ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ LOCKDOWN ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΎΟΥΜΕ….

    7. viva Grecia των επιδοματο-βόρρων ιθαγενών !!!!!!!!
      ….άντε ξεφτίλες, το βουτήξατε πάλι το επιδοματάκι……
      ρε ωραίαιαιοοοοοοο το κόλπο με τον “super ιό” που έχει λιγότερες περιπτώσεις και απο την εποχιακή γρίππη……ρε μπράάαααααβοοοοοοοοοο!!!!! και εσείς τα “επαναστατικά μπλογκάκια” καλά τη σιγοντάρετε τη μούφα !!!!!! …..εμμέσως, πλην, σαφώς ,…….
      βόϊδιααααααααααααααα!!!!!!!!
      -χωρίς σπίτια
      -χωρις αξιοπρέπεια
      -σαν εθνος-μειοψηφια στην επικράτεια
      -ακόμα πιο χρεωμένοι και εξευτελισμένοι πολίτες
      – καθιερωμένη πλεον ως χωράφι- Hotspot της ευρώπης
      -στον εβρο δηθεν “αντισταση” κι απο παντού με τα κουπιά και …βάδην μπουκαρουνε οι κατακτητές
      Ξ Ε Φ Τ Ι Λ Ε Σ ! ! ! ._
      – και οι τραπεζοδημοσιοι το δικο τους ……κρατος και νομους τα τρωνε ΟΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!
      -ρε ωραίος ο, πως τον είπαμε τον..κόβιντ 19 και 20 και 30 εκ ευρώ
      -Και δωσε ρε μισθουλακια στα κομματα ρε δωσε ρεεεεεεεεε!!!!!!

    8. Η μεφλοκινη θα εχει πιο καλα αποτελεσματα, γιατι στη χλωροκινη εμφανιζουν γρηγορα ανθεκτικοτητα τα μικροβια…

    9. Ρε παιδια, η μεφλοκίνη είναι τόσο παλιά όσο και η χλωροκίνη. Και τα δύο έιναι φάρμακα για την μαλάρια δεν είναι κάτι καινούριο. Είχα πάει στο Κογκό πριν κάποια χρόνια και είχα παρει μεφλοκίνη.

    10. ΑΣΧΕΤΟ…ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΟΣΤ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ…ΓΙΑ ΨΑΞΤΕ ΤΟ …ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ…ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ 8 ΠΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟ…ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΕ 20 ΜΕΡΕΣ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ….ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΤΗΝ ΦΙΡΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΜΑΡΚΕΤ.

      1. Μονο εσενα βρηκα στο google στο site του μακελειο με τις παπατζες που αμολησες.

    Comments are closed.