ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΟ ΣΕ ΚΑΔΟ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ – ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ; – ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΙ ΖΗΜΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΟ

    Κοινοποίηση:
    antiarmatiko-markopoulo1

    Ο υπάλληλος του Δήμου σήκωσε το αντιαρματικό όπλο από το χερούλι και το έβαλε στο φορτηγό, ώσπου κάπου στο Πόρτο Ράφτη, κάποιος άλλος κατάλαβε τι είναι, το έβαλαν στην άκρη του δρόμου και ενημέρωσαν την αστυνομία.

    Συναγερμός σήμανε στην Αντιτρομοκρατική μετά τον εντοπισμό εκτοξευτήρα αντιαρματικών ρουκετών τύπου ΜΙΛΑΝ στο Μαρκόπουλο. Σύμφωνα με το STAR, ο εκτοξευτήρας εντοπίστηκε τυχαία από υπαλλήλους καθαριότητας του Δήμου Μαρκοπούλου. Ήταν πεταμένος δίπλα από ένα κάδο ανακύκλωσης περίπου 200 μέτρα από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

    Το απίστευτο είναι ότι ο υπάλληλος σήκωσε το αντιαρματικό όπλο από το χερούλι και το έβαλε στο φορτηγό. Ώσπου κάπου στο Πόρτο Ράφτη, κάποιος άλλος κατάλαβε τι είναι, το έβαλαν στην άκρη του δρόμου και ενημέρωσαν την αστυνομία!

    Αποκλείστηκε ο χώρος, ενημερώθηκε αμέσως η Αντιτρομοκρατική, ενώ κινητοποιήθηκε και το Πεντάγωνο καθώς θα πρέπει να ερευνηθεί σε βάθος πως αυτό το όπλο, βγήκε από στρατόπεδο, ποιο είναι αυτό το στρατόπεδο. Ενώ επίσης θα ερευνηθεί εάν υπάρχει απώλεια ρουκετών από στρατιωτικές αποθήκες.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Τιποτα γυφτοι μπορει να το μαζεψαν χρησιμοποιημενο απο καποιο πεδιο βολης … μετα ειδαν οτι δεν εχει αξια ουτε για σκραπ και το πεταξαν μάλλον.

    2. Αν ειναι δυνατον…
      Το milan οπως και το fagot ειναι βαρια αντιαρματικα.
      Οντως κανει μεγαλη ζημια…δεν ειναι ενα απλο rpg.
      Ο κοιμισμενος δεν το καταλαβε;

    3. Ελα ρε μιλαναρα.Το είχα ειδικότητα στο στρατο

    4. Χάλασε και το πέταξαν στον κάδο για ανακύκλωση αντί να το θάψουν κάπου?Τόσο γιωτάδες?Μάλλον τηγανοκέφαλοι θα ήταν

    5. οι περισσότεροι δημόσιοι υπάλληλοι αστράτευτοι γιωτάδες είναι που να γνωρίζουν από όπλα τέτοια!!!

    6. Αγαπητέ Στέφανε, έρχεται εσωτερική αναταραχή και οι διοργανωτές είναι οι ίδιοι που σου φύλαξαν “καρτέρι” σε εσένα και σκότωσαν τους άλλους, παρακλάδι της CIA στην Ελλάδα με έδρα το πράσινο κτίριο στου Ψυρρή και σε συνεργασία βέβαια με τα καλόπαιδα της κατεχάκη.

    7. Ο ένας χέστηκε απάνω του και ο άλλος τον κάλυψε

    8. Ειναι δυνατόν να μην κατάλαβαν τι βρήκαν; και το έπιασαν κιόλας!

    Comments are closed.