ΒΡΑΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΙΣ “ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ” ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ! ΚΟΣΜΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΟΛΛΑΕΙ, ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΟΛΙΚΟ LOCKDOWN ΑΝΤΙ ΓΙΑ… ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ – “ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ” ΟΙ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΙ

    Κοινοποίηση:
    emviliasmos-eidikes-kathgories

    Η μεγάλη απάτη για τα εμβόλια αποκαλύπτεται κάθε μέρα και περισσότερο. Πού είναι η κανονικότητα που έταζαν οι κυβερνώντες και οι λοιμωξιολόγοι μετά την έλευση των εμβολίων. Τα κρούσματα παντού αν δεν αυξάνονται, παραμένουν στάσιμα. Παρόλα αυτά όλα τα μέτρα είναι στο τραπέζι, ακόμη και το ολικό lockdown, όπως δήλωσε την Κυριακή ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

    Προσπαθώντας να αποποιηθεί τις ευθύνες του φίλου του του Μητσοτάκη, ο Άδωνις έριξε ίσως για πρώτη φορά την ευθύνη στην «κυβέρνηση λοιμωξιολόγων» και έχοντας υπόψη ότι πλέον και την κοινή έκθεση των οικονομικών διευθύνσεων των τραπεζών Unicredit (ιταλική) και Bank of New York Mellon (αμερικανική) αποκαλύπτει ότι αυτή την στιγμή το χρέος της Ελλάδας εξαιτίας των lockdown που επέβαλε η κυβέρνηση, έφτασε τα 370 δισ. ευρώ και θα χρειαστούν επιπλέον πολλά χρόνια σκληρής, για τους πολίτες, οικονομικής πολιτικής .

    Συνέχισε δε ο Α.Γεωργιάδης αναφέροντας ότι: «Την Πέμπτη οι λοιμωξιολόγοι μελετούν την επιδημιολογική εικόνα κάθε περιοχής. Αφού μας ενημερώνουν, την Παρασκευή καταθέτουμε τις προτάσεις μας για το πώς μπορεί να λειτουργήσει η αγορά. Δεν παίρνουμε αποφάσεις μόνοι μας. Οι ειδικοί καθορίζουν το πλαίσιο» ξεκαθάρισε.

    Όπως συμπλήρωσε, «και η Ελλάδα, όπως και όλες οι χώρες, αναγκάζεται να αντιδράσει απέναντι στον ιό. Οι αποφάσεις μας αντιδρούν στην κίνηση του ιού. Όσο ανεβαίνει ο ιός, τα μέτρα θα είναι πιο αυστηρά, και το αντίθετο. Είμαστε στο χειμώνα που οι ιοί αυτοί δυναμώνουν, και ήρθε και η μετάλλαξη. Αυτά μας ανάγκασαν να πάρουμε έκτακτα μέτρα», εξήγησε ο ίδιος.

    Μιλώντας για τα νέα μέτρα, ουσιαστικά επαναφορά προηγούμενων, στα καταστήματα, ο υπουργός επισήμανε πως πλέον «δεν υπάρχει πρόβλημα με τις ουρές στα καταστήματα. Οι ουρές τηρούνται και όλοι φορούν μάσκα. Δεν είναι ο ένας πάνω στον άλλο… Αν κάνετε σύγκριση της Ερμού εχθές με το περασμένο Σάββατο, θα δείτε ότι δεν είχε καμία σχέση. Η κίνηση στα καταστήματα στην Αττική εχθές ήταν η μισή. Άρα, τα μέτρα που λάβαμε μείωσαν την κινητικότητα στο μισό. Με την παράδοση εκτός και εντός γίνεται έλεγχος. Στο 13033 μπορείς να στέλνεις άπειρα μηνύματα.

    Όμως, όταν έχεις παράδοση εκτός ή εντός, το μήνυμα που έχεις για να κινείσαι είναι αυτό που έχεις από την επιχείρηση. Το δίωρο ισχύει και για το click in shop. Ο καταναλωτής επικοινωνεί με την επιχείρηση και κλείνει ραντεβού, κι έχει περιθώριο δύο ωρών» εξήγησε.

    Στην Αττική απερρίφθη το να μειωθεί το ωράριο των καταστημάτων, υπογράμμισε, γιατί «είναι καθαρά θέμα μεγέθους. Αν μειωθεί ο χρόνος αγορών, διακινδυνεύουμε πανζουρλισμό. Σε άλλες περιοχές γίνεται, γιατί είναι μικρό το μέγεθός τους» είπε.

    Σχολιάζοντας εικόνες συνωστισμού από την Κρήτη, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι «το Ηράκλειο είναι κίτρινο, αλλά αν υπάρχουν εικόνες συνωστισμού, μπορεί να γίνει και κόκκινο. Να ξέρουν οι νεαροί ότι μπορούν να πάρουν στον λαιμό τους επιχειρήσεις των γονέων τους. Δεν κάνουμε πλάκα, πολεμάμε μια αρρώστια. Δεν είναι χαριτωμένη η εικόνα, αλλά τρομερά εκνευριστική, γιατί μπορεί να με αναγκάσει σε 15 ημέρες να κλείσω τα μαγαζιά στην Κρήτη» είπε.

    Σε ερώτηση γιατί δεν έχει μπει «κόφτης» στα μηνύματα, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε πως «έχουμε φτιάξει πλατφόρμα, δουλεύουμε προληπτικά, πού θα μπορούσες να στέλνεις μήνυμα και να σου έρχεται χρονόμετρο, να πατάς το link και να τίθεται σε λειτουργία. Ένα 15% του πληθυσμού δεν έχει κινητό με πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Για αυτό δεν εφαρμόστηκε αυτό, και το έχουμε αφήσει σαν τελευταία λύση».

    “Κλαίνε” οι Ισραηλινοί

    Για ποια αποτελεσματικότητα μιλάμε όμως; Σε πανικό βρίσκεται η παγκόσμια κοινότητα, καθώς βλέπει ότι στο Ισραήλ το οποίο έχει εμβολιάσει το 53% του πληθυσμού του με το εμβόλιο της Pfizer/ BioNTech τα κρούσματα όχι μόνο δεν πέφτουν αλλά αυξάνονται, κάτι που δημιουργεί σοβαρά ερωτήματα σχετικά με την αποτελεσματικότητα του εμβολίου και ειδικά της πρώτης δόσης.

    Συγκεκριμένα όπως βλέπουμε και στους πίνακες από τις 20 Δεκεμβρίου το Ισραήλ έχει εμβολιάσει το 53% του πληθυσμού του και παρόλα αυτά ο δείκτης θετικότητας (το ποσοστό των θετικών τεστ) που δείχνει και την εξάπλωση του ιού στην κοινότητα παραμένει στο 5% και μάλιστα έχει αυξηθεί, από την περίοδο πριν τον εμβολιασμό.

    Το ποσοστό εμβολιασμένων

    CX

    Το ποσοστό των θετικών τεστ

    AAA

    Την ίδια στιγμή που ο εμβολιασμός δεν φαίνεται να αποδίδει το Ισραήλ έχει διακόψει όλες τις πτήσεις προς και από το εξωτερικό τουλάχιστον μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου ενώ έχει επιβληθεί και lockdown.

    Παράλληλα, όλο ένα αυξάνονται οι φωνές που αμφισβητούν τις ανακοινώσεις των εταιριών για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων ενάντια στις μεταλλάξεις του κορωνοϊού, με πολλούς να υποστηρίζουν πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει, και πως απλά οι εταιρίες προβαίνουν σε αυτές τις δηλώσεις διότι γνωρίζουν πως οποιαδήποτε παραδοχή αναποτελεσματικότητάς από μέρους τους θα σημαίνει την μαζική ακύρωση των παραγγελιών του εμβολίου τους.

    Αυτό για να γνωρίζετε όλοι ότι πληρώσαμε από την τσέπη μας οι πολίτες για νεράκι τρεχούμενο και όχι για το εμβόλιο που θα επαναφέρει την κανονικότητα. Παρόλα αυτά αντί να συλληφθεί ο Ελληνοεβραίος Μπουρλά, πλούτισε και θα συνεχίζει να πλουτίζει.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Ο εγκλεισμός θα σταματήσει μετά το Πάσχα δηλ. Απρίλιο και βάλε, και ότι ανοίξει θα είναι παροδικό και θα το ξανακλείσουν σύντομα, ο ιός είναι μια πρόφαση για να μας στερούν την ελευθερία. Αναρρωτιέμαι πόσο ανεγκέφαλος πρέπει να είναι κανείς για να σπεύδει οικιοθελώς για PCR test, δίνοντας στο καθεστώς την δυνατότητα να παίζει με τα νούμερα

    2. Ρε κηφήνες της Βουλής πια η διαφορά του να πεθάνω απ τον δήθεν ιο, η απο άγχος η απο πείνα;

    3. Δυστυχώς οι λοιμωξιολόγοι και οι πολιτικοί αντιμετωπίζουν ερασιτεχνικά το θέμα κορωνοιού. Το ίδιο όμως ισχύει σε όλες τις χώρες του κόσμου. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι αντιμετωπίζουν κομματικά το θέμα. Οποιοδήποτε κόμμα και να ήταν στην εξουσία τις ίδιες απέλπιδες κινήσεις θα έκανε γιατί τους τρέλαναν οι λοιμωξιολόγοι.Εγώ απαγοητευμένος από όλα τα κόμματα αποφάσισα να μην ψηφίσω ποτέ ξανά σε εκλογές.Σήμερα όμως άλλαξα γνώμη
      Θα ψηφίσω ότι μου προτείνει ο σχολιαστής που μας.αποκαλεί ΖΩΑ.

    4. NA TA KANOYN TA ΜΠΟΛΙΑ ΟΙ ΔΙΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΦΩΝΑΣΚΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ

    5. Γεωργιάδη, ο μη υπουργός που ολο του φταινε οι αλλοι. Εσυ τι κανεις σε αυτη τη κυβερνηση? Απο καιρο εχεις ξεμπροστιαστείς μονος σου. Θα τιμωρηθείς.

    6. Καλα κανουν και σας γ@μανε ρε,τι ψηφισατε πριν εναμιση χρονο ;
      Τη ΜΑΦΙΑ και μαλιστα με αυτοδυναμια !
      Μετα απο δεκα χρονια χρεοκοπιας και μνημονιων,εσεις Ζωα ξαναψηφισατε τους μαφιοζους που καταστρεψαν τη χωρα,παρεα με τους αλλους αρχικλεφτες του κλεφτοπασοκ !
      Tι μυνημα τους δινετε αφου βλεπουνε οτι εχουνε να κανουνε με Ζωα ;
      “Καντε οτι γουσταρετε,ειμαστε ζωα,δεν παιρνουμε χαμπαρι τιποτα”
      Να σας παρουνε και τα σωβρακα ρε,αυτο σας αξιζει,με την ηλιθιοτητα που σας δερνει !
      Πιο ηλιθιος λαος δεν υπαρχει στον κοσμο !

    7. Τόν συριζα γιατί τον εξαίρεσες ; ΄Ηταν “εξ απαλών ονύχων” το πήδημά του ;;;

    8. τι λες βρε παιδι μου ??? εγω ως τωρα μεχρι πριν λιγο νομιζα οτι ειμασταν λονκταουν λαθος εκανα ??? αφου για να βγουμε πρεπει να δινουμε αναφορα και να γυρναμε σπιτι σε δυο ωρες σφαιρα

    9. πολυ καλα κανουν είπαμε εχουν να κανουν με γίδια και προβατα αρα ??? μοκογλου

    10. Το νόιμα τις υπόθεσης είναι ότι ο Έλληνας θα πληρώνει μια ζωή μνημόνια για να περνάνε καλά τα αφεντικά… Αυτό θέλουν νέα μνημόνια και το λένε ξεκάθαρα… Όσο να να πληρώσει η ΝΔ τους καναλαρχες η ώρα τις μεγάλης πτώσης θα έρθει…

    11. ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΖΩΑ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΚΚΕ ΜΕΡΑ25 Ε.ΛΥΣΗ

      ΖΩΑ
      ΖΩΑ
      ΖΩΑ
      ΖΩΑ
      ΖΩΑ
      ΖΩΑ
      ΖΩΑ

    12. “Δεν είναι χαριτωμένη η εικόνα, αλλά τρομερά εκνευριστική, γιατί μπορεί να με αναγκάσει σε 15 ημέρες να κλείσω τα μαγαζιά στην Κρήτη» είπε.” Τι λες βρε μπουλη? Ο διοικητης της Γκεσταπο??

    13. Όσο δεν αντιδρά ο κόσμος τόσο αυτό θα εκλαμβάνεται ως αδυναμία, τόσο θα συνεχίζεται η κατάσταση. Έχουν χαρακτηρίσει τον άνθρωπο σώνει και καλα άρρωστο από κορονοιο! Δεν πειράζει που δεν έχεις συμπτώματα και νοιώθεις καλά, είσαι άρρωστος!! Και εσείς που έχετε καταστρέψει τις ζωές των παιδιών μας άρρωστοι είσαστε ψυχολογικά και δεν το ξέρετε. Ψυχανωμαλοι είσαστε που απλά δεν το ξέρετε. Τώρα εάν σας ευχαριστεί το γεγονός να βρίζει όλος ο κόσμος το μ@υνι που σας γλίστραγε δεν το γνωρίζουμε. Αλλά είσαστε τόσο άρρωστοι ψυχικά που μπορεί να γουστάρετε κιόλας. Από έναν ψυχανωμαλο δεν αποκλείεις τίποτα. Αυτοί που κυβερνανε γελάνε με τους ψυχανωμαλους δήθεν επιστήμονες. Θέλουν να καταργήσουν κάθε ανθρωπινο δικαίωμα και κάθε ελευθερία και δώσανε εξουσία σε μια ομάδα ψυχανωμαλων άρρωστων εγκεφαλων που βγάζει λεφτά λέγοντας στον κόσμο ότι θα πεθάνει.. Τσιοδρα, τα εμβόλια για τον Η1Ν1 πόσα λεφτά απέφεραν στον τραπεζικό σου λογαριασμό? Τους έχεις πει πόσα τσεπωσες για να προμοταρεις ένα εμβόλιο που τελικά κατέληξε στην χωματερή?

    14. Εκ του αποτελέσματος, έχει αποδειχθεί ότι οι λοιμοξιολόγοι ανά την υφήλιο, έχουν ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΚΤΑ τι εστί κορονοιός και πως αντιμετωπίζεται. Τι μια μας λένε έτσι, την άλλη μας λένε αλλοιώς, παίρνοντας κάθε φορά ένα ύφος σοφού πιστεύοντας μάλιστα ότι είναι οι σωτήρες μας που χωρίς αυτούς είμαστε καταδικασμένοι. Ποιό είναι το αποτέλεσμα μέχρι στιγμής, για το οποίο φέρουν σοβαρή για να μην πω όλη την ευθύνη οι λοιμοξιολόγοι ; κατέστρεψαν την παγκόσμια οικονομία, σε θέμα κορονοιού είμαστε όλο και χειρότερα, οδήγησαν τους ανθρώπους σε απελπισία και ψυχοφάρμακα και ένα σωρό άλλα. Θα ήταν πιο έντιμο να δηλώσουν άσχετοι με τον κορονοιό και να μην κάνουν πειραματισμούς. Σε ένα πράγμα παίρνουν άριστα οι λοιμοξιολόγοι. Δεν αφήνουν παράθυρο για παράθυρο άδειο στα κανάλια. Μερικοί αντί να αγωνίζονται στην πρώτη γραμμή, έγιναν οι κλόουν των καναλιών.
      Και ένα τελευταίο . Τι στο διάολο γίνεται με το εμβόλιο; Υπάρχει κανένας σοβαρός άνθρωπος να ενημερώσει τον Ελληνικό λαό; Τι παιχνίδια παίζονται και ο ένας κρύβεται πίσω από τον άλλο;

    15. Συμπερασμα.. Ο αλλος πολυδιαφημισε το εμβολιο, τα τσεπωσε σε μια μερα απο το πουλημα των μετοχων που ειχε(τα κρυφα δε τα ξερουμε), πηρε και προκαταβολη για τα εμβολια, τωρα κανει το δυσκολο με τις παραδοσεις, κανεις δε ξερει πραγματικα εαν παρεχει προστασια το εμβολιο, βλεποντας και κανωντας αλα ελληνικη βερσιον.

    16. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι είτε τηρήσουμε τα μέτρα είτε όχι ο εγκλεισμος θα συνεχίζεται όσο θέλουν οι δικτάτορας είτε λέγονται λοιμοξιολογοι είτε κυβερνώντες. Αύξηση κρουσμάτων τις απόκριες και το Πάσχα κλείσιμο στις εκκλησίες και σε όλη την αγορά.

    Comments are closed.