ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΘΩΩΣΕ ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟ. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ. ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ, ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ, ΡΕΝΤΙΚΟΛΑ

    Κοινοποίηση:
    ypsilantis- koyla

    Πρόκειται για μια πραγματικά ασύλληπτη εθνική υπόθεση ξεκάθαρης μειοδοσίας.  Όμοιά της στα κοινοβουλευτικά χρονικά, δεν πρέπει να έχουμε ξανασυναντήσει, πλην ελαχίστων περιπτώσεων.

    Βουλευτής της ΝΔ, σήμερα, υπερασπίστηκε στο παρελθόν και αθώωσε Τουρκάλα που είχε συλληφθεί για κατασκοπεία! Ο άνθρωπος αυτός, γνωστός δικηγόρος, βρήκε το σθένος, να την εκπροσωπήσει στα δικαστήρια. Μάλιστα, το συμβάν είχε καταγραφεί στο αστυνομικό δελτίο, ως πολύ σοβαρό.

    Τουρκάλα, που νομίζετε; Στο νησί της Ρόδου, εκεί που συνέλαβαν τα προχθεσινά κελεπούρια, συνελήφθη στην κορυφή του βουνού να φωτογραφίζει με το κινητό της τηλέφωνο, τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις της Α’ Μοίρας Αμφιβίων Καταδρομών. Παραπέμφθηκε, ο κύριος βουλευτής την υπερασπίστηκε και την έβγαλε τζάμι.

    Ακόμα και εάν η “κυρία” αδίκως κατηγορήθηκε, όπως θα μας απαντούσεο δικηγόρος του διαβόλου, είναι δυνατόν να πολιτεύεσαι με την ΝΔ και να εκπροσωπείς κατηγορούμενη ενάντια στα εθνικά συμφέροντα;

    Κι αυτός ο άνθρωπος κάθεται σήμερα στα κοινοβουλευτικά έδρανα και είναι κολλητός του Κούλη. Να τον χαίρεστε.

    ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ. ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

    exofillo19-12

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Πρεπει να καταλαβουμε ποιοι ειναι οι εχθροι μας! Οι απειλες ειναι αρκετες, ο τουρκος, η μερκελ ο κοροιδοιος κλπ. Οι πραγματικοι εχθροι μας ομως ειναι εντος των τειχων! Στις επομενες εκλογες λοιπον τα παππουδια να προσεξουν τι θα ψηφισουν!

    2. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΗ ΣΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

    3. περιμενατε τιποτα καλυτερο απο αυτα τα ανθελληνικα σκουπιδια?

    4. …..ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!!….ΚΟΥΛΗ ΒΛΕΠΩ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΚΡΙΖΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ!!!
      …ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΗΝ ΝΙΚΗ!!!

    5. Πονάω που έχει καταντήσει έτσι η πατρίδα και θα δώσω και τη ζωή μου ακόμα για να τη σώσω. Αλλά με αυτά τα ρεντικολα στην ηγεσία θα ψάχνουν να με βρουν να πολεμήσω. Αυτοί είναι τόσο προδότες που θα στήνουν μάχες και θα μας σφάζουν οι τουρκαλαδες επίτηδες ώστε μετά να πουν “χάσαμε κύριοι πρέπει να τα δώσουμε όλα” . Ουστ βρωμιαρηδες πολιτικάντηδες και ουστ μαλακά μοσχαρολαε που πουλάς τη πατρίδα και το μέλλον των παιδιών σου για μια θέση στο δήμο.

    6. Προφανώς, ο βουλευτής της ΝΔ ανέλαβε με εντολή Μητσοτάκη την υπεράσπιση της κατασκόπου, σε διαφορετική περίπτωση το Μαξίμου θα τον είχε αποπέμψει . Θυμηθείτε πως η δυναστεία Μητσοτάκη έφαγε την Αλεξία Εβερτ, η οικογένεια Μητσοτάκη δεν υπηρετεί την Ελλάδα και σε καμία περίπτωση τη δεξιά πατριωτική παράταξη.

      1. Γιατι,υπηρετουσε την Ελλαδα ο Εβερτ? Ασε μας ρε φιλε…
        Καλα..Ο Δικηγορος,ειναι Δικηγορος!..
        Επαγγελματιας ψευτης. Οπότε…
        Το δικαστηριο,πως αθωωσε τον κατασκοπο? Αυτο ειναι το σοβαρο.
        Απεδειχθη η ενοχη του; Αν ναι, οι δικαστες στο Στρατοδικειο κι εκτελεση με βουλωμενο στομα!
        Κι ο εντολεας αυτης της αποφασης, ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ πρωτα- ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙ Η ΡΕΤΣΙΝΙΑ ΣΤΟ ΣΟΪ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- και μετα..ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!

    7. Κάποιος να με ξυπνήσει όταν αρχίσει η επανάσταση των αγαθών και των δικαίων. Μέχρι τότε αφήστε με να ευχαριστηθώ τον ύπνο μου…

    8. ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΕ ΚΟΥΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
      ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑ…..
      ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΣ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΔΟΤΗ

    9. Θα γράψω πάλι αυτό που είπε ο Πούτιν αλλά αν αναφερόμενο ως προς την άσκηση της δικηγορίας !!!!
      ΣΤΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΙΛΙΕΣ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ , ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.
      Άλλωστε ποια η διαφορά αυτού του προδότη δικηγόρου όπως λέτε, από τον ίδιο τον πρωθυπουργό ο οποίος ηθελημένα, βάσει ξενόφερτων εντολών ξεπουλάει τη χώρα του στους Τούρκους και την καταστρέφει οικονομικά με σκοπό να υποδουλώσει και να εμβολιάσει τον κόσμο που τον εμπιστεύτηκε και τον ψήφισε;;;; Την στιγμή που ο ίδιος τρέχει για ποδηλασία σε Εθνικούς Δρυμούς και φωτογραφίζεται χωρίς μάσκα και η γυναίκα του κόβει βόλτες ανά το πανελλήνιο, ενώ όλη χώρα είναι ακίνητη κάτω από το lock down που ο ίδιος επέβαλλε;;;Μήπως η πράξη αυτή του συγκεκριμένου δικηγόρου θεωρείται πλημμέλημα μπροστά στην Εθνική προδοσία του ίδιου του πρωθυπουργού;;;

    10. Και ποζάρει και με έναν κατάσκοπο μεγαλύτερο απ’ αυτόν που αθώωσε.
      Άρα αθώος ο κατηγορούμενος.

    Comments are closed.