ΒΟΥΙΞΕ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΙΑΤΣΑ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ “ΑΣΥΛΟ;” – ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΤΗΣ ΦΩΦΗΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΠΟΥ ΣΚΟΡΠΙΣΕ ΑΝΗΣΥΧΙΑ…

    Κοινοποίηση:
    4858810

    Υψηλόβαθμο κυβερνητικό στέλεχος επιβεβαίωσε ρεπορτάζ το οποίο μεταδόθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό one tv σύμφωνα με πληροφορίες από το ΚΙΝΑΛ, ότι υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του Κυριάκου Μητσοτάκη με τη Φώφη Γεννηματά.

    Σε αυτή την επικοινωνία η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ διατύπωσε στον πρωθυπουργό τις θέσεις του κόμματός της για το πανεπιστημιακό άσυλο.

    Νωρίτερα, η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ κατέθεσε στη Βουλή συγκεκριμένη πρόταση που εξασφαλίζει την ακαδημαϊκή ελευθερία και αντιμετωπίζει την ανομία στα πανεπιστήμια .

    Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ κατά τη διάρκεια της παρέμβασή της υπογράμμισε ότι δεν προτίθεται να υπερψηφίσει την προωθούμενη ρύθμιση υποστηρίζοντας ότι θα δημιουργήσει αστυνομοκρατούμενα πανεπιστήμια, θα «ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου» και δεν θα παράξει αποτέλεσμα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΜΑΡΗ ΦΩΦΩ… ΤΡΆΒΑ ΣΠΙΤΆΚΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΉΜΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ
      ΔΉΘΕΝ ΑΝΑΡΧΟΞΟΦΛΙΚΙ! ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΜΠΛΑ ΑΚΑΜΑΤΗ ΙΣΩΠΕΔΩΘΗΚΑΝ ΟΛΑ!!! ΚΥΡΙΑΚΟ ΈΜΠΑΙΝΕ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΗΠΩΣ Κ ΜΠΕΙ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ. ΤΟ ΑΝΟΙΧΤΌ ΠΑΝΕΠΙΣΤΉΜΙΟ ΕΙΝΑΙ ΈΤΗ ΦΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝ, ΟΥΤΕ ΑΣΥΛΑ ΟΎΤΕ ΚΗΦΙΝΕΣ ΜΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΈΛΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΆ Κ ΠΟΙΟΤΙΚΆ ΝΑ ΣΠΟΥΔΆΣΟΥΝ

    2. ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΕΦΑΜΙΛΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ, ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΘΜΟΙ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΔΕΚΑ ΣΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΤΕΧΝΙΤΕΣ, ΕΡΓΑΤΕΣ, ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΕΣΑΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΕΧΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΜΚΟ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ!
      [ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ,ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥΣ, ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ,ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ…]
      ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΙΝΑΛ[ΠΑΣΟΚ] ΚΑΙ ΤΟΝ “ΑΘΑΝΑΤΟ” ΣΥΡΙΖΑ! ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΤΙ ΖΗΜΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ, ΝΑ ΑΓΝΟΗΘΟΥΝ , ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΞΕΧΝΑΕΙ.
      ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, [ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ], ΜΕΛΟΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΑΙΡΕΣΗΣ, ΚΑΙ ΜΚΟ.

      1. ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΜΑΡΗ ΦΩΦΩ… ΤΡΆΒΑ ΣΠΙΤΆΚΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΉΜΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ
        ΔΉΘΕΝ ΑΝΑΡΧΟΞΟΦΛΙΚΙ! ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΜΠΛΑ ΑΚΑΜΑΤΗ ΙΣΩΠΕΔΩΘΗΚΑΝ ΟΛΑ!!! ΚΥΡΙΑΚΟ ΈΜΠΑΙΝΕ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΗΠΩΣ Κ ΜΠΕΙ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ. ΤΟ ΑΝΟΙΧΤΌ ΠΑΝΕΠΙΣΤΉΜΙΟ ΕΙΝΑΙ ΈΤΗ ΦΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝ, ΟΥΤΕ ΑΣΥΛΑ ΟΎΤΕ ΚΗΦΙΝΕΣ ΜΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΈΛΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΆ Κ ΠΟΙΟΤΙΚΆ ΝΑ ΣΠΟΥΔΆΣΟΥΝ

    3. H Φωφη εκλεισε τη θεση Αντιπροεδρου του Συριζα στο αμεσο μελλον.

    4. antifa ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΦΑΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΤΣΙΡΑΚΙΑ !ΑΙ ΤΡΑΒΑΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΤΕΡΑΤΑ ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ ΡΕ Μ…….ΚΕΣ ΑΝΤΙΦΑ ;

    5. η Φώφη η γελάδα θα σώσει την Ελλάδα … ΛΟΛ

    6. Μην περιμένετε από το κάθε τσολι τύπου Φωφης να σωθεί ο τόπος και να δούμε καλύτερες μέρες.

    7. Ένας ήταν ο ασκός του Αιόλου, δεν ήταν πολλοί

    8. Ψηφίστε ΔΑΠ , Παλαιότερα ΠΑΣΠ να σας δώσουν τα θέματα. Αν μας ψηφίσετε θα δώσουμε, το όνομά σας στο καθηγητή, Να σας κάνει το 2 , Πέντε. Βρε δε Γαργαλιέστε μπουρδελοκομματα Του κερατά.

    9. Απο αυτα καταλαβαινουμε οτι αυτο το τσοκαρο προσκειται στον συριζα…..πασοκικοι προδοτες θελουν σονει και καλα να καταστρεψουν την Ελλαδα……Ξεκαθαριστε μας ρε μαλακες τι θελετε…..
      Τα πανεπιστιμια να ειναι χωροι μαθησης η μπουρδελα ; να
      ξερουμε που θα στελνουμε τα παιδια μας …..Αντε γαμηθητε μαλακες ……….

    10. Η Φώφη και οι συνάδελφοί της σίγουρα στέλνουν τα παιδιά τους σε πανεπιστήμια του εξωτερικού, οπότε δεν τους ενδιαφέρει αν τα ελληνικά πανεπιστήμια έχουν λόγω του ασύλου καταντήσει τεκέδες.

    11. Το θασοκ το γνωριζουμε απο παλια,παντα χαιδευε,σαν τον συριζα τα αναρχοκομουνια και τους μπαχαλακηδες για να θολωνει τα νερα και για να αλιευει ψηφους.

    12. Αντι να μπουκαρουν και να τσακισουν τισ πολιτικες νεολαιες και ολους οσους κανουν αλητειες στα πανεπιστημια το συζητανε κιολας

      1. Εσένα θα σε τσακίσουμε φασιστάκο.

        1. Με την οπισθεν απλυτε και πλυσου με ultrex και θα δεις ασπρο λοκο.

      2. Γιαυτό τον λόγο φίλε (και για μερικά άλλα) έχει υποβαθμιστεί τόσο η παιδεία στην Ελλάδα.

      3. Βγαζεις τον στρατό έξω στους δρόμους και τους γαμει τα πρεκια και ας τους μετά να ονειρεύονται άσυλα…και όταν θα λέει η φωφαρα η φοραδα κάτι! θα λέμε την ατάκα του ΠΑΤΑΚΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΏΤΗΣΗ ΚΑΛΗ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!

    Comments are closed.