«ΒΟΜΒΕΣ» ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ: ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ! ΞΑΝΑΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ!

    Κοινοποίηση:
    teaser20-9

    Διαβάστε στο πατριωτικό ΜΑΚΕΛΕΙΟ σήμερα:

    ΞΑΝΑΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ! ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΜΑΦΙΟΖΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ TOY «ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΠΑΥΛΟΥ» ΣΤΟ BBC. ΑΠΟ ΤΟΝ «ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ» ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΦΙΦΙ ΣΤΟ ΤΑΤΟΪ ΜΕ ΤΑ 4 ΔΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΣΤΟΝ ΡΕΜΠΕΣΚΕ ΓΙΟ. ΚΑΙ ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΣ ΦΟΝΙΣΣΑΣ ΕΛΙΣΑΒΕΤ.

    exofyllo20-9

    Διαβάστε ακόμα: Αυτός είναι ο Ιερώνυμος – Οικόπεδα – φράγκα και «τεκνά»

    Μάζωξη των μπολσεβίκων του ΚΚΕ στον καφενέ του Περισσού για τον Καζάκο – Ούτε τα σκυλιά δεν κηδεύουν έτσι

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    27 Σχόλια

    1. ολοι οι χουνταιοι θελουμε Παυλο με τη μουστακα του, και Μαρι-Σανταλ με τα 5 μουλικα τους

    2. κάντε το δαμάλι τον καραμανλή για βασιλιά των αυτοχθόνων ιθαγενών.

    3. Ναι να επανελθει η Βασιλεια στην Ελλαδα, σημερα στην ευρωπη ολες οι χωρες του βορα Βασιλια εχουν και ευημερουν.

    4. Ο/Η Θα κάνουμε αυτό που θέλει ο Θεός, αλλιώς τελειώσαμε! λέει:

      Είναι καταραμένος από τον Θεό ο θεσμός της βασιλείας και δη αν οι βασιλιάδες δεν είναι έλληνες, όπως έγινε εδώ από γενέσεως του ελληνικού κράτους. Ο θεσμός του προέδρου της δημοκρατίας πρέπει να καταργηθεί. Αυτό ειναι το θέλημα του Θεού. Ευλογημένο έθνος είναι αυτό που καθοδηγεί ο Θεός, όπως ήταν οι αρχαίοι ισραηλίτες. Όμως ζήλεψαν τα ειδωλολατρικά έθνη, αρνήθηκαν τον Θεό και τού ζήτησαν βασιλιά. Δύο μόνο βασιλιάδες ήταν κεχρισμένοι από τον Θεό, ο Δαυίδ και ο γιος του ο Σολομώντας. Αρχικά και ο Σαούλ αλλά δεν υπάκουσε στον Θεό. Όλα τα πολιτεύματα είναι καραραμένα. Ο μόνος που έκανε το θέλημα του Θεού είναι ο Υιός του, ο Ιησούς Χριστός.

    5. Αλλαγή πολιτεύματος σε προεδρική δημοκρατία. ΤΕΛΟΣ σε αυτό το γελοίο πολίτευμα που έχουμε.

    6. ΛΙΓΟ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΥΤΟ, ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΑΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΤΟ.
      ΟΙ ΒΑΛΙΛΙΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΦΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΑΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΝΑ ΤΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ.ΝΑ ΧΟΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΚΑΣΤΗΣ ΝΟΜΙΜΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΥΟΥΝ . ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥ 1952 ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ Ο ΛΑΟΣ ΨΗΦΗΣΕ. ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΣ ΣΠΑΤΑΛΗΣ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΤΩΝ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ ΜΠΑΚΙΓΧΑΜ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΠΟΝΗΡΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ.Ο ΘΕΟΣ ΑΣ ΤΗΝ ΚΡΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΗ ΤΟΥ ΤΩΡΑ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΤΕΜΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΡΟΛΟ.
      ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
      20/09/2022

    7. ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ….Ο Καθηγητής Γεωπολιτικής Ιωάννης Μάζης… ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.

    8. ΖΗΤΩ Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΘΡΟΝΟΥ ΠΑΥΛΟΣ. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

    9. Το πρόβλημα των Ελλήνων είναι ότι 10 να ρωτήσεις ποιόν θέλουν να τους κυβερνήσει θα πάρεις 10 απαντήσεις διαφορετικές. Αν ρωτήσεις με ποιους να είμαστε σύμμαχοι άλλες 10 διαφορετικές. Και στο φινάλε πάνω απ’την κάλπη ψηφίζουν όλοι τους ίδιους. Για αυτό δεν αλλάζει τίποτα. Έξω και σε παρέες όλοι με άποψη, με επιχειρήματα, με αγωνιστικό πνεύμα, με κριτική διάθεση στα κακώς κείμενα, αλλά μέσα στο παραβάν κότες……..

    10. ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΣ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΤΕΚΟΡ???

    11. Νικολαος πουχει και τσαγανο! Ο Παυλος ειναι λιγο μαμοθρεφτο καρακονομοιμενο!
      Μια βασιλικη οικογενεια διωξαμε και βαλαμε χιλιαδες αρουραιους στα κεφαλια μας! Εννοειται βεβαια οτι η μαφιοζικη οικογενεια τον….πουλον!

    12. Καλύτερα να τρώει ένας παρά 301

    13. Βρε Συνελληνες ποιος από τους δύο γιους του τέως ήταν πολύ ψηλά στην περιβόητη λίστα Επσταιν;;; ; Δεύτερη ερώτηση: Ο τέως έφυγε με δημοψήφισμα επί 21ης Απριλίου. Κανονικά, αν είναι να τον ξαναφέρουν πίσω, πάλι με αντίστοιχο τρόπο δεν θα πρέπει να γίνει αυτό; Αλλά και να γίνει, πρόσφατο το παράδειγμα που το 2015 το “ΟΧΙ” έγινε “ΝΑΙ”, οπότε, ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΕΝΤΟΛΕΣ, θα έχει αλλάξει ο Μανωλιος και θα έχει βάλει τα ρούχα του αλλιώς!!!! Αντί για τους 300, θα ταΐζουμε τους συγγενείς της βασιλικής οικογένειας, τους αυλικούς γλύφτες της και τις ίδιες οικονομικές ολιγαρχικες οικογένειες.
      ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΠΟΥ ΕΊΣΑΙ ΠΑΠΑΔΌΠΟΥΛΕ….

    14. ΠΟΙΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΡΕ ΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ

      1. Ε τότε κάτσε να σε κυβερνάει η κούλα και ο προδότης Τσούπρας

    15. Mη τυχόν και βάλουν μια φορά έναν ικανό. Από τον ένα κυφήνα στον αλλο.

    16. Παρακαλω διαβαστετο προσεκτικα.
      Ο Κωσταντινος θα ερθει. Πρωτα απο ολα συγνωμη για τα λαθει, μεγαλοσα και ζω εξωτερικο χωρις ΕΛΛΗΝΙΚΟ σχολειο. Ειμαι ανω τον 60 ετον. Θυμουμε την συγχωρεμενη την ΜΑΝΑ μου που μας ελεγε παλια, ο βασιλιας ο εξαδακτιλος θα παρει την #ΠΟΛΗ#. Την ρωτουσαμε *Μανα που το ξερης* και μας ελεγε. Το τραγουδουσαμε οταν πηγαινα σχολειο, το συζητουσαν και οι μεγαλοι. Η μανα μου γενηθικε το 1923. Πηγε σχολειο μεχρι την τεταρτη δημοτικου (1934) Ο βασιλιας Κωνσταντινος ο ονομαζωμενος εξαδακτυλος γεννηθικε το 1940 (τον αναφερει και ο Γεροντας/Αγιος Παισιος)

    17. Ποιός Παύλος ? Ο Νικόλαος έρχεται.

    18. Ε οχι και να μας φορτωσουν και το βούδα της ραφηνας….
      Οχι οτι θελει κανεις βασιλια αυτο μας μαρανε τωρα

    19. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

    20. ΟΤΑΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΜΙΚΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ. ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Η ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΕΙΧΕ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΡΩΜΗΟΥΣ, ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 1821 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΟΠΟΙΑ ΜΟΡΦΗ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ.

    21. Γιατί παρακαλώ να γίνει πρόεδρος ο Καραμανλής?Οταν δεν ψηφίζεται απο τον λαό,και εχουν αφαιρέσει ολα τα δικαιώματα απο την προεδρία?Πάντα πρέπει να έχουμε στο κεφάλι μας ενα νταβατζή(γλάστρα) που να πληρώνουμε δίχως να προσφέρει τιποτα στον Ελληνικό λαό και στην Ελλάδα???Να ταιζουμε ακομα ενα κοπριτη?Να βγει με συνταξη προεδρου Δημοκρατίας λες και δεν εχει να φάει?Για τα δικα τους συμφέροντα πάντα παλεύουν οχι για τον λαό.Στεφανε δεν μας τα λες καλά.ΕΞΩ ΚΑΙ ΟΙ 301 ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

    22. Ναι ρε να έρθει ο βασιλιάς. 1000 φορές καλύτερος ο Παύλος από τον Πάκη και την ποντικομαμή.

    Comments are closed.