ΒΟΜΒΑ! “ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ” ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΣΗΜΙΤΗ! ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ “ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ”

    Κοινοποίηση:
    Χωρίς τίτλο

    Αν ο Αλέξης Τσίπρας τον βάλει φυλακή πάει φουλ για νέα θητεία

    Σε άνοιγμα των λογαριασμών στην Ελλάδα του Κώστα Σημίτη, της συζύγου του, του αδερφού του και δύο πρώην υπουργών των κυβερνήσεών του προχώρησε η Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες.

    Σύμφωνα με έγγραφο, στις 30 Οκτωβρίου διατάχθηκε από την Αρχή το άνοιγμα των λογαριασμών σε πέντε ελληνικές τράπεζες του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, της συζύγου του Δάφνης Σημίτη, του αδερφού του Σπύρου, καθώς και των Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, υπουργού Δημόσιας Τάξης την περίοδο 2001-2003, και Βαγγέλη Μαλέσιου, υφυπουργού την ίδια περίοδο στο προαναφερόμενο.

    Ο κατάλογος των επτά προσώπων για τους οποίους η Αρχή ζητάει να ανοίξουν οι λογαριασμοί συμπληρώνεται από τη σύζυγο του κ. Μαλέσιου, Διαμαντούλα, και τον Λουκά Ρωμανό, μεσάζοντα οπλικών συστημάτων.

    Το έγγραφο υπογράφεται από τον προϊστάμενο του τμήματος διοικητικής και οικονομικής υποστήριξης της Αρχής Δημήτρη Καυκαλά και, όπως αναφέρεται, το άνοιγμα των λογαριασμών του πρώην πρωθυπουργού και των έξι άλλων ατόμων που αναφέρονται σε αυτό γίνεται στο πλαίσιο έρευνας σύμφωνα με το άρθρο 47 του Ν. 4557/2018.

    Το έγγραφο της Αρχής για το άνοιγμα των λογαριασμών του Κ. Σημίτη και των υπόλοιπων έξι προσώπων απευθύνεται στις τέσσερις συστημικές τράπεζες (Alpha Bank, Eurobank, Εθνική και Πειραιώς) καθώς και στην Attica Bank, και ζητείται να αποσταλούν όλα τα στοιχεία των λογαριασμών από το 2000 έως σήμερα!

    Αν και στο έγγραφο δεν αναφέρεται από ποια δικογραφία ή ποια έρευνα ποιας υπόθεσης κατέστη αναγκαίο το άνοιγμα των λογαριασμών του κ. Σημίτη, της συζύγου του και του αδερφού του, εικάζεται λόγω της προσθήκης του τελευταίου ονόματος του καταλόγου, αυτού του Λουκά Ρωμανού, αλλά και σε συνδυασμό με τη συμπερίληψη στην εντολή ανοίγματος των λογαριασμών των Χρυσοχοΐδη και Μαλέσιου, ότι το άνοιγμα συνδέεται με την υπόθεση του συστήματος ασφαλείας των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, του περίφημου C4i.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. Ταχει κανει και αυτος οπως .ο Ακαρος.Μετοχες και μπαπορια που τα διαχειριζεται ο Θεοδωρου πρωην υφυπουργος του πρωην Παστοκ.

    2. Μην τσιμπατε ρε. .. ολοι εξω θα ναι και θα γλεντανε τον ελληνικο λαο. ακομα να ξυπνησετε; ….

    3. Λετε να μην εχει παρει τα μετρα του? Εβαλε μια υπογραφη ενω ηξερε δεδομενα και συνεπειες και καταδικασε την Ελλαδα, την πουλησε και οτι υπαρχει απανω κατω εξω μεσα οτι μπορει να πουληθη και οτι δεν μπορει. Λετε τα λεφτα να ειναι εδω? Καποιος πρεπει να σας θυμισει τα Κεημαν

    4. Κοιτα .,.,.,.αν κλεισει μεσα ολα αυτα τα πρασινα ερπετα μεχρι και νεγω σκεπτομαι να ψηφισω τον πινοκιο

      βεβαια το ψηφοδελτιο θα φροντισω να ειναι ΑΚΥΡΟ, αλλα ισως γραφει πανω ψευτοπινοκιος !!!

    5. Ειναι προκληση να κυκλοφορουν αυτοι εξω…Τους βλεπει ο κοσμος και θελει να κλεψει οτι βρει μπροστα του. Ενα ντεζαβου λογο ατιμωρησιας.

    6. Αντι να ποιασουν το λαλιωτη που κανεις δεν μιλαει γιαυτο ποιος ξερει ποσοι εχουν την φωλια τους λερωμενη να μας πει πως ζεξ τοσα χρονια χωρις λεφρα και πως η γυναικα του καταφερε να παρει ολα τα κυλεικια φιλετα που ηταν ανεργη

    7. Αλέξηηηηηηηηηηη, δώσε πόνο, ένας, ένας όλοι μέσα σαν κοινοί εγκληματιες,

    8. MEΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    9. Οσοι νομιζετε οτι θα τον χωσουν ‘μεσα’ και πιστευετε τις προεκλογικές ‘πορδές’ του Συριζα που μονο κροτο μπορουν να προξενισουν ειστε για τα πανηγύρια…

    10. ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ,ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ…ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΕΔΩ,ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ…

      1. Βαλε και το ΤΟΜΑΡΙ τον ΣΑΜΑΡΑ μέσα και τρίτωσε το σκατο.

    11. Δυςτυχως τον Σημίτη δεν τον πιανει κανένας. Ειναι προστατευμένος απο πολυ ψηλά. Ειναι ενας απο τους μεγαλύτερους πρακτορες που πέρασαν απο την Ελλαδα. Και ο Τσιπρας ειναι πράκτορας ξένων συμφερόντων και προδότης, αλλα ειναι και ηλίθιος. Ο Σημιτης ειναι οοολα τα αλλα εκτος απο ηλίθιος. Τον Τσίπρα μπορει να τον πετάξουν σαν στημένη λεμονόκουπα, οταν τελειώσει με τις δουλειές που του εχουν αναθέσει, αλλα οχι τον Σημίτη.

      1. Κάποτε ένας Εβραίος μου είπε ότι μαλώνουν ο φυλές μεταξύ τους ποιος θα κάνει κουμάντο

    12. Ειναι γελλιοι.Ρε σεις μηπως τα εχει σε καμια συνεταιριστικη τραπεζουλα?

    13. Ελπιζω να σαπισετε στη φυλακη κ εσυ ΘΡΟΥΜΠΑ Κ Η ΒΛΑΧΑ ΚΑΡΓΙΟΛΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ.ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΚΩΛOΦΑΡΑ ΚΩΛΟΕΒΡΑΙΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΑΣ

    14. Δεν νομίζω να ήταν τόσο μαλ..ας να έβαζε τα λεφτά από τις μίζες στις Ελληνικές Τράπεζες και στο όνομα του ή των μελών της οικογένειάς του.

    15. ΑΝ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΧΈΡΙΑ ΨΉΦΟ βαλε και παγκαλο στο μενου να δεις μαζι τα φαγαμε να του κοπει η ειρωνεία

    16. Και γιατι δηλ αν βαλει φυλακη τον Σημιτη παει για 2η θητεια?Ειναι αυτος λογος να κερδισει ενας προδοτης ,ψευτης,πρωθυπουργος,ψηφους?

    17. διαφοροι της εποχης του ΦΑΕΣΟΚ καταδικασθηκαν, αλλοι μπηκαν ΦΥΛΑΚΗ αλλοι βγηκαν απο την φυλακη, αλλοι λουφαζουν.ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΓΙΑΣΜΟ.

    18. Ασφαιρα είναι τα βόλια. Όποιος τολμήσει να αγγιξη τον Κώστα Σημίτη είναι εξ’ ορισμου ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ.

      1. Συμφωνώ φιλε απόλυτα….είναι ο άρχοντας της διαπλοκής και στηρίζεται από Γερμανία και Αμερική γιατί έπαιξε το παιχνίδι τους για την καταστροφή της Ελλάδας και την παραχώρηση της στις εβραϊκές τράπεζες!!!δυστηχως κανένας δεν μπορεί να πειράξει αυτήν την διμουτσινη Οχιά!!!!σλλα του ευχόμαστε οοολοι εμείς οι Έλληνες πατριώτες άσχημα. γεράματα με καρκίνο στα κόκαλα να παρακαλεί να βγει η ψυχή του για να γλυτωσει …αλλά αυτή να μην βγαίνει κ αυτός να τυραννιέται σε αναπηρικό καρότσι παράλυτος!!!

    Comments are closed.