ΒΟΜΒΑ!!!! ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΜΑΓΙΟΡΚΙΝΗ ΤΣΕΠΩΣΕ 6,6 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ – ΟΙ “ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ” ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ ΚΑΛΑ

    Κοινοποίηση:
    εεη

    6,6 εκατ. ευρώ ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ χρηματοδοτήθηκε το Εργαστήριο Υγιεινής, Επιδημιολογίας και Ιατρικής Στατιστικής και η Ομάδα Εφηρμοσμένης Εξελικτικής Ιολογίας του καθηγητή και μέλους της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπ. Υγείοας, Γκίκα Μαγιορκίνη.

    Γιατί σε αυτόν και όχι σε κάποιον άλλον; Μα, στην Ελλάδα του Μητσοτάκη, οι “καλές υπηρεσίες” αμοίβονται. Διότι πάνω απ ‘όλα η αξιοκρατία… ευδοκιμεί.

    Η μελέτη του Μαγιορκίνη και της ομάδας του η οποία δημοσιεύθηκε τον Οκτώβριο, έδειξε ότι ο κορωνοϊός ενεργοποιεί κάποιους επικίνδυνους ρετροϊούς που βρίσκονται στο ανθρώπινο γονιδίωμα.

    Αυτό έδωσε το έναυσμα για τη δημιουργία ενός ευρωπαϊκού προγράμματος, το οποίο με χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα αναλύσει σε βάθος πενταετίας, ουσίες στο ανθρώπινο σώμα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην πρόγνωση, τη θεραπεία αλλά και την παρακολούθηση των ασθενών με Covid-19.

    Ένας από τους βασικούς στόχους των επιστημόνων που συμμετέχουν σε αυτό το πρόγραμμα είναι να δουν πώς επηρεάζεται η καρδιά και ο εγκέφαλος από τη νόσο σε βάθος χρόνου και πώς μπορούν να αναστρέψουν αυτές τις συνέπειες.

    Η αρχική μελέτη δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό «ΜΙCROBIOLOGY SPECTRUM».

    Όπως αναφέρει ο ίδιος ο καθηγητής (που είναι και ο επιβλέπων ερευνητής της νέας μελέτης) στο ΑΠΕ / ΜΠΕ, «πρόκειται για τη συνέχεια της μελέτης που ξεκινήσαμε εδώ πριν από περίπου δύο χρόνια, η οποία έχει κινήσει το ενδιαφέρον πολλών επιστημόνων στη διεθνή κοινότητα και για αυτό χρηματοδοτείται τώρα από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, από το πρόγραμμα Ορίζοντας-Έρευνα και Καινοτομία με 6,6 εκατομμύρια ευρώ (έχουν ήδη προεγκριθεί) σε βάθος 5ετίας. Οι συνεργάτες μας είναι το Ινσερμ της Λυόν, το Πανεπιστήμιο Tor Vergata της Ρώμης, το Ινστιτούτο Έρευνας Υγιεινής της Αραγκόν, η εταιρεία Geneuro της Γαλλίας, το Frascati Scienza της Ιταλίας και το Κλινικό κέντρο του Νοσοκομείου Rijeka της Κροατίας».

    Το εργαστήριο του κ. Μαγιορκίνη προΐσταται στο κομμάτι που αφορά στη Γενωμική και τη Βιοπληροφορική, λόγω της υψηλής εξειδίκευσης που έχει ο ίδιος και η ομάδα του σε παγκόσμιο επίπεδο, στην ανάλυση αυτών των ρετροϊών. Εξάλλου η ίδια ομάδα ηγείται του αντίστοιχου τμήματος και στο Ηνωμένο Βασίλειο στο πρόγραμμα των 100.000 Γονιδιωμάτων.

    Ο ρόλος των βιοδεικτών στη στοχευμένη θεραπεία

    Ποιος είναι όμως ο σκοπός του προγράμματος; «Θέλουμε να πάμε ένα βήμα παραπέρα τα ευρήματα που είχαμε, στοχεύοντας στην κλινική τους εφαρμογή», απαντά ο κλινικός ιολόγος, επιστημονικά υπεύθυνος στο Εθνικό Κέντρο Αναφοράς Ρετροϊών του ΕΚΠΑ και εξηγεί:

    «Στόχος του προγράμματος που ονομάζεται “Ηervcov” είναι να αναλύσουμε το ρόλο των ενδογενών ρετροϊών του ανθρώπου στην ανοσοπαθογένεση της νόσου. Δηλαδή στον τρόπο που ο Sars επηρεάζει το ανοσοποιητικό σύστημα και δημιουργεί παθολογίες στον ανθρώπινο οργανισμό. Θα επιχειρήσουμε να αναγνωρίσουμε και να αξιολογήσουμε τους βιοδείκτες, πού είναι ουσίες στο σώμα μας, οι οποίες χρησιμοποιούνται για την πρόγνωση και τη θεραπεία των ασθενών. Και αυτές οι ουσίες θα πρέπει να δούμε κατά πόσον είναι σημαντικές για τη διάγνωση, την παρακολούθηση και την προτεραιοποίηση των ασθενών. Κάτι που αυτή τη στιγμή είναι ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα, καθότι αφορά στην στοχευμένη θεραπεία.

    Το επίκεντρο αυτών των βιοδεικτών θα είναι η επίδραση που έχει η νόσος κυρίως στην καρδιά και στον εγκέφαλο, σε σύντομο χρονικό διάστημα από τη νόσηση, αλλά και σε βάθος χρόνου. Προς το παρόν δεν ξέρουμε ποιες είναι οι μακροχρόνιες συνέπειες που έχει σε αυτά τα δύο συστήματα και θέλουμε να το παρακολουθήσουμε».

    Κλινικές δοκιμές με μονοκλωνικά

    Όπως σημειώνει ο κ. Μαγιορκίνης, θα μελετηθεί και μονοκλωνικό αντίσωμα που έχει δώσει αισιόδοξα αποτελέσματα σε έρευνες για τη σκλήρυνση κατά πλάκας: «Η συγκεκριμένη μελέτη θα δημιουργήσει σημεία εκκίνησης για τις λεγόμενες κλινικές δοκιμές, οι οποίες θα ξεκινήσουν στα επόμενα ένα με δύο χρόνια. Θα δώσει δηλαδή το τεχνικό υπόβαθρο, τη θεωρητική βάση. Το μονοκλωνικό αντίσωμα είναι μία θεραπεία.

    Θα πρέπει να ξέρουμε όμως πως οι ασθενείς ανταποκρίνονται στη θεραπεία. Οπότε πρέπει να έχουμε αντικειμενικές μετρήσεις, για να μπορούμε να αξιολογήσουμε ένα θεραπευτικό σχήμα. Για αυτό το λόγο η χρήση των βιοδεικτών είναι αλληλένδετη με την πρόγνωση στη θεραπεία, αλλά και την ανάπτυξη αποτελεσματικού θεραπευτικού σχήματος».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. Το 2020 εν μέσω πανδημίας πήρε 500.00 ευρώ για έρευνα για το AIDS, τι απέγινε εκείνη η έρευνα την τελείωσε? Άλλοι επιστήμονες δεν υπάρχουν γιατί συνεχώς αυτός? Μήπως το σηκώνει το σακάκι κ η Κούλα του έχει συμπάθεια….να το ψάξουμε γιατί πολλά τα λεφτά που θα πληρώσουμε…..

    2. Έτσι.
      Το χρήμα να ρέει.
      Εσείς κάντε το 3ο μπόλι. Μετά, έρχεται και το τέταρτο……
      Έτσι λένε……

    3. εδω οι πρόεδροι τησ ΝΔ εχουν τσιμπήσει 300+ εκ και δεν υπάρχει μητε μια απόδειξη που πήγαν
      το ταμείο το ελέγχει ο πρόεδρος που έχει την σφραγίδα
      μου φαινεται οτι 2 πρώην είναι βουλευτές και μερικοί πεθαμένοι

    4. Στέφανε,βγάλε για τσιόδρα, μαγιορκίνη, σύψα, γώγο, βασιλακόπουλο και τη συνδικαλίστρια παγώνη τι έχουν πάρει 2 χρόνια τώρα. Ο γιατρός γάκης έβγαλε ότι ο παυλάκης που ήθελε τώρα λοκντάουν!!!! συνεργαζόταν παλιά με την pfizer! Ναι, ο παυλάκης που έλεγε για τσουνάμι!!!! τον Ιανουάριο και σε όλο τον κόσμο επανέρχεται η κανονικότητα! Όσο για τον πρώην ψάλτη τσιόδρα που έκλεισε τις εκκλησίες, που τον πιστέψαμε στην αρχή, βγάλε τι πήρε και μετά την αναβάθμισή του σε άρχων οφικιάλιο!!!

    5. Τέτοιες ληστείες στόν κρατικό τορβά από τά λαμόγια τού γουρλομάτη δέν έχουν ξαναγίνει στήν Ελλάδα.Τί προσφέρει τούτος ό κομπογιανίτης στόν ελληνικό λαό;Μία τρύπα στό νερό.
      Γιάννης Λάκων

    6. Ο Γιάννης Λαγός οδηγείται σε θάλαμο απομόνωσης που κάνει απεργία πείνας.
      Αυτή η είδηση σημαίνει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα δολοφονήσει τον Γιάννη Λαγό.
      Επιβάλλεται να γίνει αμέσως η Αποφυλάκιση του Γιάννη Λαγού γιατί κινδυνεύει να πεθάνει εξαιτίας του Κυριάκου Μητσοτάκη που είναι δολοφόνος Ελλάδας και ελληνικού λαού.

    7. κάτι τέτοιοι θα επιζήσουν και μετά από πυρηνικό ολοκαύτωμα…

    8. Καί να σκεφτείς ότι διδασκε κτηνιατρική στην Αγγλια.Αρα στην ελλαδα βρηκε ετοιμα τα βοδια.

    9. Στοιχηματίζω ότι οι προπαπουδες του Οβριοκινη ήρθαν από τη Μαγιόρκα.

      Δεν πιστεύω ότι θα το αναρτήσετε.

    10. Έλα ρε σεις τώρα πώς κάνετε έτσι τι είναι σχεδόν 7 εκατομμύρια ευρώ κλέψιμο στην Ελλάδα.Αν δεν είναι πάνω από 200 εκατομμύρια κλέψιμο δεν αξίζει να ασχοληθούμε καν.

    11. Αυτο ισως ειναι αλλο ενα ρεπορταζ (για τα 6,6 μυρια που δοθηκαν για τον ιο) αλλα οποιος νομιζει οτι αυτα που γινονται στη γη το ”2022” εχουν σχεση με τα λεφτα …απλα κοιμαται τον υπνο του δικαιου . FAKE ALIENS , ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΓΕΩΚΕΝΤΡΙΚΟ , δηλαδη θα ερθουν μαριονετες εξωγηινοι θα πας στην παγκοσμια κυβερνηση και θα βγει οτι η γη δε γυριζει γυρω απο τον ηλιο (οι αστρονομοι δεν εχουν δει πλανητη σε αλλο ηλιακο συστημα ειναι ολα υποθεσεις) . Μετα την παγκοσμια κυβερνηση θα ερθει ο αντιχριστος (μετα θα πεσει)..και μετα θα γινουν αλλα.. . Οποιος θελει ας πατησει 3 ειδησεις.. 1. Το πενταγωνο εδωσε στη δημοσιοτητα βιντεο με ufo (2020) .2. ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΙΩΠΗΣ ΓΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ (2019) .3. ..Έγγραφα του FBI για τα UFO περιλαμβάνουν «σκάφη που τρέχουν με 45.000 χλμ/ώρα» καθώς και «… πτώματα εξωγήινων» (2021) ..αρα αφου δε θα ειναι εξωγηινοι θα ειναι μαριονετες στη σπηλια του Πλατωνα (FAKE ALIENS ”2022”).

    12. ΟΛΟΙ ΛΕΦΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ Ο ΤΖΑΜΠΑΣ ΠΕΘΑΝΕ ΖΗΤΟ Η ΟΙΚΟΝΟΜΑ

    13. ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΌ ΜΑΣ, ΦΥΣΙΚΆ!
      Πήραν μπροστά λεφτά για τα επόμενα 5 χρόνια! Έχουν και άλλες δουλειές η μπίζνα συνεχίζεται, έχουν και άλλους ιούς για το μέλλον!

    14. ΑΝΑΞΙΟΙ λόγου πρώτα σαν άνθρωποι και μετά σαν “επιστήμονες”. Με το χρήμα ρε γίδια δε σώθηκε κανένας!!!!! Αλλες είναι οι αξίες στην ζωή. Φθηνά ανθρωπακια.

    15. Ο ψευτοειδικός του κ@λου… πες ρε σούργελο οτι σε ιδιωτικό εργαστήριο δούλευες και για να μπεις στην κρατική θέση έβαλες άλλον να σου κρατάει το εργαστηριάκι σου με τα μεταχειρισμένα σαπάκια που έχεις και από αποτελέσματα μάπα… πες οτι ειχες σύμβαση με το κράτος και στην αρχή της πανδημίας θησαύριζες με τα δείγματα που σου έστελναν τα νοσοκομεία… πες πόσα μασαμπούκιασες

    16. η ουχαν μετακόμισε στου οβριοκινη. Κ. ΘΑ ΞΕΦΎΓΕΙ Ο ΡΕΤΡΟΙΟΣ ΑΙDS; ΕΜΠΟΛΑ;; νομίζω αυτοί είναι ρετροιοι.
      ναι κ. περιμένουμε αυτόν τον ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕ των μμμ μυρίων να μας πει τη πραγματική αλήθεια. με τόοοοοσο χρήμα το ρεζουμέ θα είναι ΑΥΤΌ : ΣΟΣ ΟΠΩΣΔΗΗΗΗΗΠΟΤΕ ΤΡΥΠΗΜΑΤΑ, ΓΙΑΤΊ ΑΛΛΟΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΙ.
      αντε να χαθείς τρακιπους

    17. Πόσο ακόμα θα είμαστε ζώα εμβολιασμένοι και μή…….Έχουν 2 χρόνια όλα τα @@ρχιδ@@ που τρώνε τα λεφτά μας…την καθημερινότητα μας…και πλουτίζουν!!!Ενώ σε λίγους μήνες ούτε κρέας από την ακρίβεια δεν θα μπορούμε να πάρουμε.Πότε σαν χώρα θα πάρουμε μπροστά να ξεσηκωθούμε και καθόμαστε ακόμα για εμβόλιο και μ@@@λαακι@@@εςς!!!Π@@@παριες του καθένα!!!Ενώ άλλες χώρες εχουν καταργηθεί τα πάντα!!!

    18. Μας πίνουν το αίμα τα καθίκια καθημερινά. Ζούμε στη χώρα της μίζας. Κράτος της προπαγάνδας!!!

    19. Αν ολοι οι γιατροι στον κοσμο λειτουργουσαν ως στυγνοι επαγγελματιες οπως παρα πολλοι εδω στην αποικια θα ειχε χαθει το ανθρωπινο ειδος εδω και παρα παρα πολλα χρονια

    20. ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ…ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ …#ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ#… ΒΛΕΠΕΙ ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΕΤΑΙ ΠΑΝΔΗΜΙΕΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞ2ΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΣΑ ΤΣΕΠΩΣΑΝΕ ΑΠ ΤΟΥΣ BOURLADES ΚΟΝΟΜΑΕΙ ΜΑΥΡΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΚΟΥΛΑ ΞΕΠΟΥΛΑ….6.6 ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΡΟΝ ….ΜΑΓΙΟΡΓΚΙΝΗΣ…ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΝΟΜΗΣΩ ΚΑΙ ΓΩ ΑΠ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΧΑΙΒΑΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…ΧΟΝΤΡΕΣ ΜΙΖΕΣ ΜΕΓΑΛΗ Η ΒΡΩΜΑ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΥ…..ΣΑΠΙΟΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΤΟΥΣ….

    21. O κορωνοϊος είναι καλός για τις τσέπες μερικών, αλλά πρέπει να ανήκουν στην κυβέρνηση των αρίστων.

    22. Οχι ρε παιδια! Σιγα μη μας…συμβουλευε τζαμπα ο…..καθηγηταρας ! Κονομα πολιτικη εκδουλευση κι Αγιος ο Θεος!

    Comments are closed.